Gunther Rall
|
WT_Horrido |
Přidané 13-10-2009 13:36
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Panek napsal:
I toto je postoj k člověku, který zachránil 6 lidských životů.
To je postoj k člověku který je pro mne stejně skutečný jako Nationalgefühl Übereinstimmung.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Panek |
Přidané 13-10-2009 13:45
|
Diskutující
Příspěvek: 2105
Založený: 15.07.06
|
Si trapný Horrido.
I kdyby sestra mé babičky, byla vymyšlená - dokazovat to nebudu, bo do Košťálova ji nikdo z vás určitě věnec neponese.
Tak to prostě vyjadřuje TVŮJ postoj k lidem, kteří za války lidské životy zachraňovali, místo toho aby je ničili, nebo dokonce brali.
Tohle vážně není nahrávka na smeč v debilním flejmu typu RADAR, RAF svoloč atd. Tohle je opravdu jiná věc. |
|
|
|
ZVP Zdenek |
Přidané 13-10-2009 13:54
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 369
Založený: 14.04.08
|
Panek: kašli na ně, nemá to cenu. každý člověk, který dokázal něco vytvořit či zachránit si zasluhuje obdiv. Odtažitý pohled jedinců kteří přestali vnímat rozdíl mezi realitou a PC gameskou ( "musela to být čest být sestřelen zrovna od GR" ) , jejichž chování připomíná často brekot puberťaček, kterým zemřel jejich idol Michael Jackson tě vcelku nemusí zajímat. Problém je v tom, že když se začne probírat tvoje příbuzná, tak už je to osobní.... ser na ně, víc se k tomu říct nedá...
Upravil/a ZVP Zdenek dne 13-10-2009 13:55
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 13-10-2009 14:02
|
Fusioner
|
Panek napsal:
Si trapný Horrido.
I kdyby sestra mé babičky, byla vymyšlená - dokazovat to nebudu, bo do Košťálova ji nikdo z vás určitě věnec neponese.
Tak to prostě vyjadřuje TVŮJ postoj k lidem, kteří za války lidské životy zachraňovali, místo toho aby je ničili, nebo dokonce brali.
Tohle vážně není nahrávka na smeč v debilním flejmu typu RADAR, RAF svoloč atd. Tohle je opravdu jiná věc.
Kecy.
Neztrácej čas exhibováním v diskusi o Rallovi, pilotu Luftwaffe, a zkus (treba s numerem jehoz slova bys tesal do kamene) založit nějaké to téma o našem veteránu.
Ja si napříště nechám zabijáky a tobě přenechám zachránce.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
WT_Peci |
Přidané 13-10-2009 14:04
|
Uživatel
Příspěvek: 1355
|
ZVP Zdenek napsal:
..že ten člověk je divnej.....
jo to je, to máš naprostou pravdu, u WT jsme všichni výjimeční |
|
|
|
MK_KaiN |
Přidané 13-10-2009 14:21
|
Uživatel
Příspěvek: 1088
Založený: 01.10.05
|
ZVP Zdenek napsal:
Odtažitý pohled jedinců kteří přestali vnímat rozdíl mezi realitou a PC gameskou
Soudíš lidi který vůbec neznáš. Myslím že názor WT a Horrida zvlášť opravdu není utvářen nejakou gamesou. |
|
|
|
WT_Schmouddle |
Přidané 13-10-2009 14:29
|
Uživatel
Příspěvek: 1984
Založený: 02.10.05
|
Zdenku,
pratetičku co zachraňovala židy tady vytáhl Pánek jako argument proč bychom neměli salutovat Rallovi. Je to jeho problém, když zjistí že tahle pratetička je někomu z druhé strany republiky úplně ukradená. Zvlášt když tady celej protektorát tak zachraňoval Židy, až jich nacisti zvládli 95% vyvraždit.
Když nevíš co by, tak je potřeba oponenta v diskusi ztrapnit, zmarginalizovat jeho názory. Smíchat hru, realitu, Micheala Jacksona a puberťačky v hodnocení jednoho člověka o kterém víš ale naprosté hovínko....Ale děláš to dobře, jen tak dál a bude z tebe úplně bezva demagog.
Horri tady taky nevytahuje svoje příbuzné, co ačkoliv nikdy nikomu nic neudělali tak po válce trpěli jen proto že byli moravští Němci.
Víš kulový o okolnostech a je strašně snadný ve tomhle úzkém vidění světa někoho odsoudit.
Upravil/a WT_Schmouddle dne 13-10-2009 14:36
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 13-10-2009 14:39
|
Diskutující
Příspěvek: 2854
|
1) Zvlášt když tady celej protektorát tak zachraňoval Židy, až jich nacisti zvládli 95% vyvraždit.
2)Horri tady tady nevytahuje svoje příbuzné, co ačkoliv nikdy nikomu nic neudělali tak po válce trpěli jen proto že byli moravští Němci.
Víš kulový o okolnostech a je strašně snadný ve tomhle úzkém vidění světa někoho odsoudit. 1)Jo, to mi připomíná ty německá esa, která tak sestřelovali nepřítele, až jich bylo 95% definitivně sestřeleno.
2)Děláš to za něj? No když už jsme opět u toho co něco bližšího k tomu že "nic neudělali" a že "po válce trpěli". |
|
|
|
WT_Schmouddle |
Přidané 13-10-2009 14:41
|
Uživatel
|
Nech si toho šťourání, nemluv za Zdenka, ten post nebyl adresovanej na tebe, Cassi, OK?
Upravil/a WT_Schmouddle dne 13-10-2009 14:43
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 13-10-2009 14:51
|
Fusioner
|
Jak nic neudělali? Co to má jako být? Zabijeli bolševiky! To je nic? A nikdo nezasalutuje!
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
WT_Schmouddle |
Přidané 13-10-2009 14:52
|
Uživatel
|
Mluvil jsem o tvojí bábi, ne o dědovi, děda po váce netrpěl...
Upravil/a WT_Schmouddle dne 13-10-2009 14:53
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 13-10-2009 14:53
|
Fusioner
|
A tak to jo.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
ZVP Zdenek |
Přidané 13-10-2009 14:53
|
Rozkoukaný
|
WT _ Schmouddle: "pratetičku co zachraňovala židy tady vytáhl Pánek jako argument proč bychom neměli salutovat Rallovi" to ti řekl kdo ? Panek ? já to pochopil jinak. Ty sis to jenom drobátko upravil tak jak se ti to hodí do krámu. Nicméně to že o tom začal považuji za nešťastné, naběhl si vlastně sám na smeč, proto si myslím že by se měl na to vy....t.
"Zvlášt když tady celej protektorát tak zachraňoval Židy, až jich nacisti zvládli 95% vyvraždit." - tím spíš.......
"Když nevíš co by, tak je potřeba oponenta v diskusi ztrapnit "....to není o konkrétním člověku - v tomto případě WT Horrido. to je o vás všech....prostě jsem vás hodil do jednoho pytle. je to argument proč by jste neměli salutovat Rallovi - protože vypadáte jako pubošky nešťastné z toho, že je Jackson za svého života nestihl fiknout. Pochybuji že kdokoli ze salutujících má k tomu člověku osobní vztah. Tudíž považuji za nepřirozené, strojené a trapné virtuálně si oblíkat jeho (nebo podobné) hadry, které už 60 let nikdo nenosí a salutovat na fóru věnovanému hře IL-2 Sturmovik, ronit slzy, a další věci které zde byly k vidění. Informace že zemřer GR zde tematicky zapadá, ta šaráda okolo mi však přijde trapná. Ten kdo má nějaký vztah k zemřelému, ten mu zcela jistě zajede na pohřeb - osobně.
Vlastně mi s toho vyplývá to , co bylo řečeno již na začátku - oznámit a hned zamknout. |
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 13-10-2009 15:00
|
Diskutující
|
Informace že zemřer GR zde tematicky zapadá, ta šaráda okolo mi však přijde trapná. Tak to tě musím opravit, ta šaráda okolo rozhodně na SVK patří i víc než všichni Rallové, Peřinové či Clostermanni.
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 13-10-2009 15:00
|
|
|
|
ZVP Zdenek |
Přidané 13-10-2009 15:02
|
Rozkoukaný
|
Ještě k těm příbuzným, co nikomu nic neudělali - krom zabíjení bolšánu, za což bychom asi měli Horridovi líbat nohy. Měli jsme na vsi souseda, který sloužil jako pozemní personál u luftwaffe. Proč zůstal zrovna v čechách, ačkoli byl původem holanďan nikdo neví. Nikdo ho neměl rád protože bojoval za nepřítele, ale časem se to srovnalo. Nedůvěra opadla a problémy ustaly.
Narozdíl od Horouše se nekasal tím že zabíjel bolševiky. Na rozdíl od něj tam totiž byl - v realitě - a věděl že to vždy odserou obyčejní lidé. Jsem přesvědčen Horrido, že tvůj děd nezabil jediného bolševika. Odserou to totiž vždy obyčejní lidé. Bolševici se ti teď někde v teple smějou....stejně jako těm chudákům co za ně mnohdy beze zbraní nastavovali krky |
|
|
|
MK_KaiN |
Přidané 13-10-2009 15:04
|
Uživatel
Příspěvek: 1088
Založený: 01.10.05
|
Měl se udělat ten polet s hákenkrajcema. Bylo by to 1 ku 1 ohledně trapnosti na svk ve věci zemřelých pilotů z 2sv. |
|
|
|
ZVP Zdenek |
Přidané 13-10-2009 15:05
|
Rozkoukaný
|
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Informace že zemřer GR zde tematicky zapadá, ta šaráda okolo mi však přijde trapná. Tak to tě musím opravit, ta šaráda okolo rozhodně na SVK patří i víc než všichni Rallové, Peřinové či Clostermanni.
...jo a já suchar jen kazím hru......... |
|
|
|
ZVP Zdenek |
Přidané 13-10-2009 15:07
|
Rozkoukaný
|
MK_KaiN napsal:
Měl se udělat ten polet s hákenkrajcema. Bylo by to 1 ku 1 ohledně trapnosti na svk ve věci zemřelých pilotů z 2sv.
....ehm, asi mi něco uniklo....pouč mne
lítám teprve dva roky a na svk lezu jen když mám rozbitý komp, joystick a nebo přesčas v práci , takže mi toho uniká docela dost......... |
|
|
|
WT_Schmouddle |
|
Uživatel
|
Zdenku,
ukaž mi kde se chováme jako "puberťačky co nestačil Majkl přefiknout", to mě zajímá...
Přece to, že tady někdo (třeba Horri) vzpomíná na Ralla přece neznamená že je jako puberťačka se sexuálním deficitem, ne?
Nám, tedy minimálně Horrimu a mě přijdou zvláštní lidi, kteří se na smrt bývalého dvojnásobného nepřítele dívají očima roku 1944 (protivník) a melou hubou jako se mlelo v roce 1955 (kdo bojoval v LW, WH je automaticky nacista), kteří nepochopili, že tenhle starý pán musel žít ve své době a byl semlet osudem jako milióny jiných. Že něco dokázal a neztratil přitom svojí čest. Že WWII skončila před 60 lety a ačkoliv její výsledky nejdou vymazat čarou pera, můžeme lidem, co se neprovinili proti lidskosti, odpustit a vážit si jich. Že se můžeme na včerejší nepřítele dívat s odpuštěním a na dnešní, dříve nepřátelské národy s porozuměním a snahou spolu vyjít, aby se podobná věc jako WWII už pokud možno neopakovala.
Místo toho se tady dozvídáme jak se Němcům nedá věřit etc.
To je smutné.
Upravil/a WT_Schmouddle dne 13-10-2009 15:08
|
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
|
Diskutující
|
ZVP Zdenek napsal:
Jsem přesvědčen Horrido, že tvůj děd nezabil jediného bolševika. Pozor aby Horrido nevytáhl nějakého dědečka z einsatzgruppen se specializaci pro likvidaci důstojníků NKVD. |
|
|