Tajpan napsal: ... Alebo že pri použití AOC musíš mať motor 2-3 minúty dať na volnobeh a čakať nech sa zohreje ( po včerajšom novom rýchlostnom rekorde v počte zvulšovaní za minútu,) pochybujem ....
Tajpane kontrolni: tobe se to povedlo zkurvit studenej motor? My jsme pri aktivnim AOC zkouseli klasiku ze Sturma -> hned po narozeni nahodit motor, dat plnej a do vzduchu a navic jeste s otevrenych chladicem ... chvilku to psalo varovani ze Engine underheat (nebo jak) ale po chvilce se masina zahrala a nezdalo se ze by obejiti predehrivaci procedury melo nejaky vliv
AOC by malo byť 100% funkčné len UP strojoch.
lenže...
ako to testujem novú 1.7, je tam nejaký "pekelný" zádrhel.
Múžem ti niečo poslať do PM, či by si niečo mi neotestil ako nestraný a ferový chlap?.
Valec napsal:
Tajpan napsal:
testujem si Ultru , a pochybujem, že by piloti za spifire akceptovali poškodenia ala Bf109-tky : poškodíš motor a tak do 3 minut sa ti zadrie ako u 109-tky.
Alebo účinnky germánskych 20-tok a 30-tok: žiadne tie klasické veci, trafíš , dym a Jaky a Lavočky letia dalej. Tajpane proč modří pořád nad něčím bečí!!!.Poškození motoru u Bf a Spita je skoro stejné záleží na barvě kouře kam s tím doletíš.I Spit se ti po chvilce zadře.Vyzkoušej si nejdřív učinky těchto zbraní a zjistíš že Bf má účinější kanón než 2 kanóny v La.I mě se stává že vidím zásahy jak kráva třeba na křídle Bf a on nemá ani škrábanec.
kedže ten čas ked som lietal za reds a za blue sa vyrovnáva, musím len odhodiť klobúk do nebeských výšin pred Blues pilotmi, ale týka sa to Befko vezsus Spitfire, a hlavne v období predtým , než napáskovli tie MGshoty do 20-tok. A už sa im ani nečudujem , že "bečali".
ked si tak spomínam na tie leti vo spitfajru verzsus befko, nádhera. za fair-play som považoval , ak boli minimálne dvaja, lepšie ak boli traja a nič som neriešil, hrrrr na nééé. chytával som to motora, do trupu, do krídla, bez controls, dost často bez kanonov ale bavil som sa ako tých befkárov privádzam do zúfalstva a poslal nakoniec k zemi a rozsekaný preletel pol mapy. So Spitom mi stačilo strielať d kulometmi , poškodiť mu motor a íst dalej, vedel som že už nie je pre mna to befko nie je nebezpečné. Mne to stačilo, zabíjať pilotov sa mi vždy priečilo, to vieš. A týchto prípadov so spitom mám dost. NA posledný čo si spomínam, so spitom so zospodu napadol tri fokáče, jeden isto som zostrelil, ostatné poškodil ,čo stačilo aby išli na núdzák. Potom sa stalo , že tam došli dalšie spity a týchd dvoch ustrielali na zemi (ako sám dobre vieš takéto veci neschvalujem a sú mi proti presvečeniu, hnať sa do takýchto extrémov) ,tak som išiel preč. niekde na konci mapy u letiska LW , som si to rozdal s dvoma befkama. blbost bola , že nad ich letiskom v 3km,tak som dostal 88-čkou do motoru a následne 30-tkou do lavého krídla. Ale spit to zniesol, kuriaci bez pravých zbraní som obe befká poslal do čerta.
a preletel cez celé ardenny a nad vlastným letiskom som "kvedlal" ešte s nejakým vulchovacím pomstychtivým fokáčom.
A takýchto podobných súbojov s rozsekaným ale stále bojaschopným spitom som zažil strašne vela.
Ale u befka? nepamätám si. Čo si pamňtám je len :zásah, motor out, zameriavač off, pilot wounded, jediné čo zostáva dajv dole a modlitba otčenáš. A ten výraz "blbovzdorný spit" nevznikol len tak. Toho pilota spita treba (čo sa mi vzpiera spraviť) ale treba doslova ubiť k smrti!!! A niet horšieho, ak je za kolegom. nie a nie zobrať na vedomie že po nom niekto páli a tiafa ho. Má ignore OFF, lebo vie že si to môže dovoliť. Kuriaci, schytáva to ale bojuje dalej. ale prečo sa mu čudujem, ja byť na jeho mieste, bojujem dalej. Jednoducho spitfajr.
LA-kanony tu nebudem zverejnovať, tieto veci sme už dávno rozoberali, čo a ako.
K ultre: tam u mna vládne spokojenost: americké polpalčáky sú velmi silné , len sa obávam ako to bude na pacifickom bojisku. Bf109F2 s 15mm kanonom, oblubený stroj Moldersa, dokáže teraz pekne rozťať spita. De facto, skoro každá zbran je silnejšia, ale ako to v Ultre je, má to svoje nevýhody, na väčšiu vzdialenost sa velmi zle triafa.
Ešte jednu obavu mám z Ultry, že do bomberov asi už velmi málo ludí pôjde.
Valec napsal:
Tajpan napsal:...Tajpane proč modří pořád nad něčím bečí!!!...
Asi proto, aby se bavili nad temi trapnymi pokusy cervenych o rozmazavani toho, jak modri beci.
Snad jen s vyjimkou Cassia, to je normalni provokater...
Valce, priste radsi napis, ze je Tajpan sracka a srab, jako u Vas na foru. To bude fungovat lepe a nezapotis se tolik
Hiltos, neviem prečo to tu sem taháš. pre mna je to zatvorená kapitola.
Amen.
No Tajpane.. Když to chceš ukončit, tak bys sem neměl dávat pohádky o tom, jak si sám ve spitfajru dáváš 3 befka zaráz a napadáš tři fokáče s tím že jich polovinu sestřelíš a druhou zaženeš jak Kožedub. Jako ano. Na některých serverech, kde lidi lítaj vesměs jako by hráli Quakea to problém není. Ale zalítej si proti třem Lionům na befkách, nebo fokáčích sám se spitem a jestli je sundáš, tak smekám.
A ohledně odolnosti těžko říct. Jestli jsi lítal nějaké dřívější verze ila, tak tam je to možné, ale za poslední 3 roky co lítám šturma jsem viděl bambilión spitů s ustřelenejma křídlama, usmaženým motorem atd. Já jsem jednou napočítal při souboji tempest s fokáčem A9 27 zásahů hispanem, než spadl. A s P47 mi gunstat hlásil 87 zásahů do A6 a nakonec to ten maník stejně urval a ne že bych ho sundal. Je to o ztracených paketech a haluzi. Mevím jestli je to daný třeba pingama člověka, do kterého se střílí, nebo celkovou odezvou serveru. I já jsem se s Temepstem jednou bránil Me 262 a scyhytal jsem minimálně 3-4x osolení těma třicítkama, co běžně trhaj B17 na kusy a letěl jsem dál jakoby se nechumelilo.
Ale zpět k tomuto packu. Síla zbraní se mi zdá zvýšená, opět jsem si dal offline a opět se letadla rozplizávala po obloze. Můžete mi to někdo potrdit, nebo vyvrátit?
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
no kačer ne, ale dlouho jsem se zasek na EAW, než sem měl železo na sturma
Kupodivu pamatuju Tajpana z diskuzáků. Kdy začínal lítat fokáče a hrozně se divil, že v A8 neustoupe devítku spita
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
Ale zpět k tomuto packu. Síla zbraní se mi zdá zvýšená, opět jsem si dal offline a opět se letadla rozplizávala po obloze. Můžete mi to někdo potrdit, nebo vyvrátit?
viz odstavec o niečo máličko vyššie:
K ultre: tam u mna vládne spokojenost: americké polpalčáky sú velmi silné , len sa obávam ako to bude na pacifickom bojisku. Bf109F2 s 15mm kanonom, oblubený stroj Moldersa, dokáže teraz pekne rozťať spita. De facto, skoro každá zbran je silnejšia, ale ako to v Ultre je, má to svoje nevýhody, na väčšiu vzdialenost sa velmi zle triafa.
Ešte jednu obavu mám z Ultry, že do bomberov asi už velmi málo ludí pôjde.
No, tady bych se zastal Tempíka. To, co popisuješ Tajpane, je buď trochu přitažené za vlasy nebo si pod tím každý představujeme něco jiného. Ať létám za Spitfire či Bf 109, nezdá se mi, že by jeden z nich předčil toho druhého svým poškozením a následným chováním. Ano, Spitfire s postupující dobou a verzemi vůči Befku získává výkonnostní převahu a tím pádem je obtížnější dosáhnout sestřelu na Befku než na Spitfiru. Ale není to tak dramatické
ad. Ignorace letadla na šesté, protože člověk sedí ve Spitfiru.....s tímhle nesouhlasím! Tohle přeci není o letadle, ale o pilotu. Pokud není střelec Befka slepec, rozmaže Spita stejně rychle jako Spit Befko. Velká část lidí na serverech se nechová dle zdravého rozumu a létá stylem krvavých očí. Tohle není letadlem, ale člověkem. Na mě to opravdu působí, že je to psané jednostranně. Moje praxe to vyvrací, proto reaguji a klidně si mě teď za to sežerte. Stejně se mnou pohne až praktická ukázka
Upravil/a 310_Max dne 16-07-2009 12:50
Když teoreticky přijdu s UP na Spity modovaný a ten mod upravuje moje půlpalce. Tak vlastně budu cheatovat ne? Prý jsou změněné i letové modely. Dá se nějak na serveru nastavit, aby pouštěl jen s danou verzí módu? Tohle už jako začíná smrdět tím, že každý bude mít něco jiného.
Upravil/a 3IAP_Sasa dne 16-07-2009 15:36
Ultrapack jsem zatím nestahoval, ale moc se mi líbí že je tu možnost volby na standartní dvacítku do G-14 a G-10. Tou třícítkou mám docela problém se trefit, holt pořád to prostě tolik neumím. A taky by mě zajímalo, zda se zvýší účinnost výzbroje u P-39.
U P-39 si na nic nemůžu stěžovat, to bylo spíš takové rýpnutí. Ale když se tu píše o zvyšování účinnosti zbraní, tak mi to prostě nedalo. Protože kanónem nic moc pohyblivého netrefím, tak stejně většinou hlodám za pomocí kulometů. A kanón používám při blbé náladě. Zase je pravda, že se tím Old mobilem občas člověk trefí a někdy ten efekt není tak patrný, jak by ráže kanónu mohla napovídat.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.