November 22 2024 08:04:39
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Windows 7
57_OTU_Ford
XXX_Dazz napsal:
Když se nechce tak se nechce, ale pak aspoň nepsat blbosti že Úsměv

No vidím že se s tím nesereš a děláš dobře, nikdo se s nikým srat nebude Mrknutí
Jinak k tématu ta ta léta co se věnuju IT na administrátorské ůrovni je win 7 jedním z zatím opravdu povedených system§ od microsoftu. Ač jsem zastáncem jiné alternativi v OS tak tenhle system bych bral jako zdařilý.
když vezmu v ůvahu že zatím nedošlo k zahájení prodeje finální verze lze očekávat že i některé detaili stihnou doladit. jinak oproti vistě ( tu považuju za stejný omyl jako win milenium edition se) jde o hotový produkt.
Jsem zastáncem některých linuxových distribucí, ale sedmičky uznávám jako system pro běžného uživatele ( uživatel win = klikač )

PS: nejsem autorem toho článku ani se ho nezastávám

http://57otu.cz
Hoper
313_Paegas napsal:
....Jiří a co IL? Už jsi ho testoval? A pozoroval jsi podobný problém jako já? (s každým novým startem v online mi klesají fps a je jedno jestli je to 32 nebo 64bit)

start jako take off ?
pokud ano, pak to nebude problém jen Win7 na 64bitech....
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Hoper
57_OTU_Ford napsal:
...
Jsem zastáncem některých linuxových distribucí, ale sedmičky uznávám jako system pro běžného uživatele ( uživatel win = klikač )

PS: nejsem autorem toho článku ani se ho nezastávám

nevím jestli chci flame nebo né Mrknutí, ale u spousty dister se už také dá říct - uživatel = klikač Mrknutí

ovarek.cz/hamster.gif

Maxxis
dokáže někdo rozumě odpovědět proč win 7 hlasi tu ramku jako usable 3,25 misto 4,0 Gb? operační systém 64bit.

Jirka
57_OTU_Ford napsal:

No vidím že se s tím nesereš a děláš dobře, nikdo se s nikým srat nebude Mrknutí
Jinak k tématu ta ta léta co se věnuju IT na administrátorské ůrovni je win 7 jedním z zatím opravdu povedených system§ od microsoftu. Ač jsem zastáncem jiné alternativi v OS tak tenhle system bych bral jako zdařilý.
když vezmu v ůvahu že zatím nedošlo k zahájení prodeje finální verze lze očekávat že i některé detaili stihnou doladit. jinak oproti vistě ( tu považuju za stejný omyl jako win milenium edition se) jde o hotový produkt.

Drobné poznámky.

Dle mého osobního názoru jsou Visty po SP2 již velmi dobře chodící systém. Jak jsem již psal výše. Kromě barev a pár poměněných klikání nepoznávám z uživatelského pohledu zásadní rozdíl. Obé je svižné a bezproblémové. I když těch rozdílů je tam somozřejmě víc. Je to skutečně tak nějak Vista2009 Úsměv

K tomu "stihnutí neco doladit". Co nestihli do konce července "nevím přesné datum", už nestihnou. W7 už se předinstalovávají do počítačů a lisuji na DVD. I když prodej má začít 22.10. Koneckonců na internetu (MDN i na torrentech) je možné stáhnout ISO všech verzí.

WT_Horrido
Uživatel win=klikač a právě proto má linux 2% podíl. Šklebící se

Počítač nemají lidi kvůli OS...
Upravil/a WT_Horrido dne 13-08-2009 09:32
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

3BAP_Razo
Tak jsem zkusil Win 7 ve 32-bit a systém se mi zatím líbí, ale narazil jsem na problém při instalaci TrackIRa. Stáhnu si nejnovější soft a spustím instalaci a objeví se okénko setup a najednou:

Instalace se nerozeběhne a vyskočí na mne okno pojmenované TrackIr 5

V okně výstražný trojúhelník a hláška:
Setup failed to launch installation engine:
Přístup k prostředku %1 byl omezen správcem pomocí pravidla zásad %2.

Setkal se s tím někdo?
Víte, co s tím?

P.S. A to samé mi dělá při instalaci softu pro můj Top Gun Afterburner II.
Jiné programy mi jdou nainstalovat v pohodě.

http://3iap.4fan.cz
Jirka
Zkus vypnout UAC a pustit to jako administrator.

3BAP_Razo
Díky, to bylo ono.

http://3iap.4fan.cz
Fuzo
Maxxis napsal:
dokáže někdo rozumě odpovědět proč win 7 hlasi tu ramku jako usable 3,25 misto 4,0 Gb? operační systém 64bit.

1. podíval bych se na chipset kolik podporuje a jestli něco není sdíleno pro video ( jestli lítáš Šturma je sdílená grafická RAM asi blbost ale jeden nikdy neví Cool ) můj NTB podporuje pouze 2 GB RAM
2. Možná omezení free verze kup si plnou ???

http://www.fuzo.cz
Maxxis
Fuzo napsal:
Maxxis napsal:

1. podíval bych se na chipset kolik podporuje a jestli něco není sdíleno pro video ( jestli lítáš Šturma je sdílená grafická RAM asi blbost ale jeden nikdy neví Cool ) můj NTB podporuje pouze 2 GB RAM
2. Možná omezení free verze kup si plnou ???

1, P35 chipset od intelu, přijde mi to jako nesmysl že by to neuměl,,, sdileni paměti grafice taky ne, to by byla nahod teda že by to hlasilo jako při provozu jako na 32 bitech...

2,o takové věci jako polofunkční verze win 7 jsem ještě neslyšel

310_Podrs
Maxxis napsal:

Máš poslední update biosu MB?

http://www.310raf.com
MaP
Maxxis napsal:

Nastav si v BIOSu položku Memory remaping na enable.
Normálně je paměť mapovaná na adresy 0-4GB a adresový prostor periférií je mapován někam mezi adresu 2GB-4GB (a proto dojde k zmenšení využitelné paměti). Když si nastavíš Memory remapping tak jsou 4GB mapované do adresového prostoru 0-2GB a 4-6GB. Ale pozor, když s tímto nastavením spustíš 32bit OS, tak ti OS bude využívat jen 2GB.

Maxxis
VGR_OTU_MaP napsal:
Maxxis napsal:

Nastav si v BIOSu položku Memory remaping na enable.
Normálně je paměť mapovaná na adresy 0-4GB a adresový prostor periférií je mapován někam mezi adresu 2GB-4GB (a proto dojde k zmenšení využitelné paměti). Když si nastavíš Memory remapping tak jsou 4GB mapované do adresového prostoru 0-2GB a 4-6GB. Ale pozor, když s tímto nastavením spustíš 32bit OS, tak ti OS bude využívat jen 2GB.

jj toto je správně, při taktováni sem to vypnul a zapoměl vrátit zpět, už se to hlasi jako 4gb

FK_Rychtyg
Zdravím panstvo,
tak jsem pod sedmičkami úspěšně zprovoznil ILa (mám poslední build RC verze). Dostal jsem se však k zásadnímu problému. Když zapnu verzi 4.08m bez modu, Šturm mi naběhne a následně pak běží bez Anti aliasingu, veškerého ostatního grafického nastavení z Nvidie a hlavně v dolní části obrazovky, stejně tak v horní je cca 3cm široký černý pruh (něco jako kdyby to nebylo spuštěné v celé obrazovce)... Nesetkal se někdo z vás s podobnými potížemi? 4.09b s MODEM mi to nedělala, ale jakmile spustím tu 08, dělají to již všechyn až do restartu PC. Nemá někdo nějaký nápad, jak bych tento problém eliminoval?
Upravil/a FK_Rychtyg dne 02-10-2009 20:25

57_OTU_Ford
FK_Rychtyg napsal:
Zdravím panstvo,
tak jsem pod sedmičkami úspěšně zprovoznil ILa (mám poslední build RC verze). Dostal jsem se však k zásadnímu problému. Když zapnu verzi 4.08m bez modu, Šturm mi naběhne a následně pak běží bez Anti aliasingu, veškerého ostatního grafického nastavení z Nvidie a hlavně v dolní části obrazovky, stejně tak v horní je cca 3cm široký černý pruh (něco jako kdyby to nebylo spuštěné v celé obrazovce)... Nesetkal se někdo z vás s podobnými potížemi? 4.09b s MODEM mi to nedělala, ale jakmile spustím tu 08, dělají to již všechyn až do restartu PC. Nemá někdo nějaký nápad, jak bych tento problém eliminoval?

Zkoušel jsi laborovat s možnostmi nastavení kompatibility u zástupce programu, případně zvolit i volbu spouštět jako zprávce ? U mnoha starších aplikací mi tento postup pomohl.
Win 7 jsem používal ještě minulý týden, jen ty RC verze jsou zatím dost děravé, co se týče bezpečnosti. tak že jsem se vrátil k vistě a win XP. Snad to co nevidět odladí, za několik dní se má začít prodávat ostrá verze tak uvidím jestli už to vychytali.

http://57otu.cz
FK_Rychtyg
To jsem právě všechno vyzkoušel, dnes jsem udělal i format celého systému Win 7 a problém je stále stejny... Dokonce když chci udělat PrtScr, v malovaní nebo PS se mi objeví jen černá obrazovka s lištou Windowsu... Nevím kde může být zakopaný pesZamračený

Hoper
jsa dosavadní využívač 32-bitových OS, na co vše si mám dát pozor při instalaci a využívání 64-bit OS ? (kromě volby správné verze OS ;) )
kuju

ovarek.cz/hamster.gif

WT_Horrido
Mít na všechno co hodláš používat 64-bit ovladače. Mít co nejvíce 64-bit verzí softu který používáš.
Upravil/a WT_Horrido dne 15-10-2009 19:05
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Hoper
oki :)

ovarek.cz/hamster.gif

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,013,909 návštěv