December 22 2024 13:06:25
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Nákup HW
Patrikhuhu
310_cibule napsal:
Díky, kluci. O monitorech nevím prakticky nic, huhu. Vlastně ani nevím, co bych od něj měl čekat. Prostě něco slušnýho za rozumný peníze. A aby to hezky vypadalo ;-)

Tak si asi vyber nejaky nami zminovany HP.
22" do deseti je ten, co jsem zminoval ja (S-PVA)
24" do desti je to TNko, co pise Horrido (TN)
24" za 12 az 13 je ten, co zminuje Hoper (myslim ze H-IPS)

lepsi "obrazky" (barvy. kontrast, pozorovaci uhly) budes mit u tech S-PVA a H-IPS
lepsi odezvu a "cenu", ale mensi pozorovaci uhel a "horsi" barvicky u toho TNka

pokud ses pozitkar (ve svem veku uz mas pravo Vyděšený ), tak ber lepsi "obrazky"

P.S.: vse je "zjednodusene" popsane, ale pro laika to myslim staci

WT_Horrido
Lepsi obrazky: Šklebící se

[img]http://www.wtigers.org/extra/P1020460.JPG[/img] is not a valid Image.
Upravil/a WT_Horrido dne 12-01-2009 21:29
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

310_Podrs
To je doupě nějakýho puberťáka? Šklebící se

http://www.310raf.com
1stCL_Fucida
Horrido, možná se mýlím, ale neviděl jsem u tohoto kumbálku kdysi vysoce uvědomělou vlajku laděnou do říšských barev? Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

WT_Horrido
Vlajka se vyvěšuje jen na statní svátky Úsměv

Foto je staré, momentálně je na zdi plakát SW: Empire strikes back. Úsměv
Upravil/a WT_Horrido dne 12-01-2009 23:10
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Rufu
O tom HP jsem taky uvažoval ,protože TN bohatě stačí když sedím přímo před LCD.Ale má takový to sklo,což je v případě malejch dětí velká výhoda ovšem musí být v místě kam slunce nesvítí.Což Cibulova skřín asi jePff

310_cibule
Do skříně slunce nechodí. Požitkář jsem. Co z toho vychází?

Asi Hoper, protože ho navíc, kluka ušatýho, mám docela rád Úsměv

Už jste vyřešili, jestli jestli ta 24" není na TrackIR moc (či co jste to tu onehdá s Kainem řešili)?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

WT_Horrido
Co má co TIR společného s velikostí monitoru? Jak moc otačíš hlavou o tom rozhoduje nastaveni TIRu a ne velikost monitoru. Jak moc daleko sedět či nesedět to je taky otázka osobních preferencí.
Při normálním posezu u PC "obhlédneš" 24" opravdu úplně v pohodě.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

cyberolas
Já jsem volil "Hoperův" a ted uz jen netrpělivě čekám až mi ho přivezou. Až přijde, podělím se o dojmy...

WT_Horrido
Ja o EIZU mužu napsat jen to že má skvělé barvy, velmi slušnou interpolaci, matnou obrazovku, bezchybné podsvícení, černou která vypadá černě, téměř dokonalé tovarní seřízení, softwarové ovládání, rozmařile stavitelnou nohu, pozorovací uhly takové, aby je nebylo nutné pozorovat, rychlou rychlost a optimalní cenu. Mrknutí
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

310_cibule
Hori, jaké EIZO přesně? Řekněme tedy 24". Něco lehce nad desítku.

A na jakou desku mám osadit ty svoje nakoupený pišišvořiny? Kromě Asus (který ty zavrhuješ) Gigabyte? A jaký přesně, abych mohl případně rozumně upgradovat (SLI atd)?

Jedu do Německa, možná bych si jí koupil tam, kdyby to tady bylo dražší.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

WT_Horrido
Pokud chceš uvažovat o EIZU pak spiše uvažuj o něco lehce nad dvacitku. Úsměv

MB pro Core2 snad tuhle: http://www.czechc...rtno=53926 případně tuto: http://www.czechc...rtno=56271

BTW více než v Reichu ušetříš pokud by ti to byl nějaký podnikající kamarád ochoten pořídit bez DPH.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Tomik
Obě desky jsou ale s chipsetem Intel X48 a ty myslím nepodporují SLI (pouze CrossFire)..
Pokud chceš SLI, tak asi nějakou desku s nForce 780 nebo nForce 790 (ty jsou ale o něco dražší..)
Pokud nechceš SLI, tak se taky podívej po Intel chipsetu P45 (je levnější než X48).
Upravil/a Tomik dne 13-01-2009 14:10

Patrikhuhu
Tomik napsal:
Obě desky jsou ale s chipsetem Intel X48 a ty myslím nepodporují SLI (pouze CrossFire)..
Pokud chceš SLI, tak asi nějakou desku s nForce 780 nebo nForce 790 (ty jsou ale o něco dražší..)
Pokud nechceš SLI, tak se taky podívej po Intel chipsetu P45 (je levnější než X48).

jen nForce780, neb Cibule čeká DDR2 paměti

http://www.czechc...rtno=52083
http://www.czechc...rtno=52331

Lavo
WT_Horrido napsal:
Ja o EIZU mužu napsat jen to že má skvělé barvy, velmi slušnou interpolaci, matnou obrazovku, bezchybné podsvícení, černou která vypadá černě, téměř dokonalé tovarní seřízení, softwarové ovládání, rozmařile stavitelnou nohu, pozorovací uhly takové, aby je nebylo nutné pozorovat, rychlou rychlost a optimalní cenu. Mrknutí

Ty jeden neplateny agent Eizo Šklebící se ale musim len suhlasit , este stale mam na stole Eizo( o chvilu dojde nove ...) a pod kapotov tika E8400 , osadene do Gygabyte X48T-DQ6 spolu s 4GB Corsair XMS3 v krasnej skrini Gygabyte 3DAurora a na graficke picovinky v pohode staci Zotac 8800 GTS....a samozrejme Enermax Liberty....uz dobrych 8 mesiacov.....nech skape Asus...Šklebící se

WT_Horrido
Cibule chce podporu SLI? Fakt?
Obě desky žerou DDR2.
A jistě, existují i levnější desky.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Tomik
Patrikhuhu napsal:

jen nForce780, neb Cibule čeká DDR2 paměti

http://www.czechc...rtno=52083
http://www.czechc...rtno=52331

Vidíš, toho, že nForce790 má DDR3 jsem si v tý rychlosti nevšiml..
V porovnání nevidím moc velký rozdíl mezi těma deskama - a ta levnější má navíc dokonce eSATA..
http://www.czechc...83&artno3=
Upravil/a Tomik dne 13-01-2009 14:58

Tomik
WT_Horrido napsal:
Cibule chce podporu SLI? Fakt?
Obě desky žerou DDR2.
A jistě, existují i levnější desky.

Horrido, já se jen snažím Cibulemu pomoct jak nejlépe umím..

Ano, zmiňoval se o budoucím využítí SLI
Ohledně DDR3 bylo na můj příspěvek s chipsetem nForce790
Jaké jsou tedy konkrétní výhody X48 proti P45 (aby si to Cibule mohl sám přebrat..)?

WT_Horrido
Ale já se jen ptám... Jednak rozdíl mezi DS5 s P45 a DS5 s X48 je asi 200 korun českých, takže proč ne X48? A druhak jediné markatní výhody pro běžného usera, tedy podpory DDR3 a možnosti upgradovat desku bez koupi nové paměti se Cibule vzdal.

Kdyby chtěl podporu SLI do budoucna tak měl imho predevším jít jinou cestou. Teď bude tedy nucen volit mezi Crossfire nebo SLI protože si vybral socket 775 místo svobody mít obojí. Navíc si reálně může vybrat mezi Asusem a Asusem...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

310_cibule
Tomik napsal:
Horrido, já se jen snažím Cibulemu pomoct jak nejlépe umím..

Kvituji. Velmi. Opravdu.

Postupuji podobně jako třeba v práci. Nechám si poradit od řady lidí, položím pár otázek a pak se rozhodnu (a nesu si za své rozhodnutí i sám odpovědnost).

Tahle debata mi přijde výborná a hodně mi pomáhá (a myslím, že může pomoci i dalším, kteří dělají nyní podobné rozhodnutí).

Ještě jednou díky všem zúčastněným. Máte u mne panáka (panáka říkám, ne láhev)

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

36,122,949 návštěv