January 01 2026 15:40:09
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
KURLAND 1944 - REDS
313_Santy
Ještě jednou Ti říkám Podrsi, že nejde o změnu vašeho úkolu. Druhý úkol se bude časově zhruba plnit po tom, co už budete mít odbombeno a budete na cestě zpět. Pokud Rampa řekne, že to nejde, tak to nejde. Jinak navrhuju Rampo, aby jsi zkusil oslovit Gryzlova, jestli to nechce celé ošéfovat a zkoordinovat, tak jak to udělal druhý den Kurlandu 1.

310_Podrs
V poho...se dohodněte... Úsměv
Upravil/a 310_Podrs dne 04-05-2008 17:48

http://www.310raf.com
Hoper
Jak říká Santy - nešlo o změnu úkolu pro B-17
a Fuči vám snad nelinkuje trasu letu...
Takže po odhozu nad Memelem byste letěli domů nejprve severním kurzem přes Libau

a když na cestě potkáte LW, prostě je Mustangy stlačí dolů
nemusí hned do nich střílet a jít za nima do 1000m ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Hoper
tak desítky v 6km letí ještě 340
a vydrží 780, sice se už klepou, ale drží

dokonce tam vylezou i s těma M-13kama :))

ovarek.cz/hamster.gif

alfik
Jj, psaný dostup mají (alespoň tedy ty naše licenční, tedy B-33) 7250m. To ale asi bez raket či min Šklebící se
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček

mha
Zdravím,

pro druhý wing laviček, kdo by měl dnes zájem potrénovat jsem k dispozici, je to přednostně pro Wintera a Butyse. Dali bychom seznamovací let a formace. Byl bych dnes k dispozici cca od půl deváté, sraz na akrobatu, TS taktéž. Pokud by jste měli zájem, potvrďte mi sem bitte účast, ať tam nečekám zbytečně, popřípadě mi sem hoďte Vaše možné termíny pro trenál. Díky! Mrknutí
Tělo mrtvého nepřítele páchne vždy dobře.
Aulus Vitellius

310_Podrs
Pro piloty B17, toto je obrázek jak bychom pravděpodobně letěli, vyzkoušeno včera na Specce Level High 2, je to smrtící jak pro němce tak i pro piloty B17 se v tom udržet, proto je vhodné si to vyzkoušet předem Šklebící se

Pokud byste měli zájem se zúčastnit tréninku, tak ten se bude konat 10.5.(čas ještě upřesním), sraz na TS 310/311, přihlašovací údaje:

adresa: ll.dynip.com:8767
heslo: tallyho

www.311raf.com/images/RosterB17Kurland.png

pozn.: Starty a přistání probíhají po dvojicích, pozice Leader a Three jsou velitelé dvojic(příklad. startuje a přistává společně Rampa-Tank,Podrs-Upír,Cibule-Liboch,HU-Permon). Po startu se bude nastoupávat do operační výšky ve spirále a jednotlivé dvojice se začnou dávat do kupy a utvoří výše nakreslené čtveřice. Po dosažení operační výšky(upřesní velitel B17) se vydají na kurz k cíli a Modrý Roj se drží v pozici +-50-100m pod úrovní letu Červeného Roje, Modrý velitel je přibližně na úrovni(+-50m) za posledním členem červeného roje...

http://www.310raf.com
311_Rampa
DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE PRO PILOTY P-51:

V okamžiku kdy sedne poslední pevnost na letiště u Rigy, tak je čistě na veliteli P-51ček co budou dělat. Mají možnost sednout anebo lehce prozkoumat okolí, ale pouze na vlastní pěst. V případě, že se rozhodnete pro patrolu pozor na palivo.

Je zakázaná jakákoliv kooperace mezi USAAF a VVS (amíci stejně neuměli rusky a naopak taky ne).

WinteR
pro VGR_mha dnešek mi nevyhovuje:-(sorry, ale třeba ve středu tj. 7.5 bych mohl..
Upravil/a WinteR dne 05-05-2008 12:53

mha
606_WinteR napsal:
pro VGR_mha dnešek mi nevyhovuje:-(sorry, ale třeba ve středu tj. 7.5 bych mohl..

Ok, já také mohu, takže ve středu dáme tréning, nechal bych to na tu půl devátou, sraz na TS AH special, vyhradím si na to celý večer. Budu rád když se připojí třebas i lavičkáři od IAPu... Mrknutí
Aulus Vitellius

WinteR
VGR_mha napsal:
606_WinteR napsal:

Ok, já také mohu, takže ve středu dáme tréning, nechal bych to na tu půl devátou, sraz na TS AH special, vyhradím si na to celý večer. Budu rád když se připojí třebas i lavičkáři od IAPu... Mrknutí

Dobře počítám s tím...Budu tam už od 20:00. A Butis a zbytek tam bude??

Rad
to Mha: já můžu zase dneska, ve středu jsem probably mimo. Měl bych být ready nějak po osmý. Jsem na to FNko docela zvědav, dlouho jsem lavice nelítal. Chci si vyzkoušet, kdy tomu v dajvu upadnou křídla Šklebící se

mha
606_WinteR napsal:
VGR_mha napsal:
606_WinteR napsal:

Dobře počítám s tím...Budu tam už od 20:00. A Butis a zbytek tam bude??

Ok, pokusím se tedy dostavit o něco dříve, ale uvidím, jsem do šesti v práci... Butisovi jsem psal PMko a geroje od IAPu oslovím ještě skrze jejich stránky, ale určitě se nás několik sejde... Mrknutí
Aulus Vitellius

mha
VGR_Rad napsal:
to Mha: já můžu zase dneska, ve středu jsem probably mimo. Měl bych být ready nějak po osmý. Jsem na to FNko docela zvědav, dlouho jsem lavice nelítal. Chci si vyzkoušet, kdy tomu v dajvu upadnou křídla Šklebící se

Toš dáme lavičkový čardáš... Cool
Aulus Vitellius

Rad
VGR_mha napsal:
Toš dáme lavičkový čardáš... Cool

Mrknutí Ok, sir! To zas bude v alejích třísek Vyděšený

Rufu
Héj lejťnant Bugs skolko vodky možno ješčo popiti?Nužno nam municiju?Što mi sdělajem kogda vstretim germanskije vragi?

Hoper
snad jste mne nepostrádali na TS, z Phy jsem domů dorazil až po půl deváté :(

ovarek.cz/hamster.gif

3BAP_Bugs
Každý tu hovorí o nejakých plánoch, ale som ešte žiadne rozkazy so STAVKY nedostal! Kde oni ostavilis?

http://3iap.org
GC3_Chroust
3BAP_Bugs napsal:
Každý tu hovorí o nejakých plánoch, ale som ešte žiadne rozkazy so STAVKY nedostal! Kde oni ostavilis?

Strana dve predposledni prispevek? To nam zase dali vedeni Šklebící seŠklebící se

3BAP_Cassius Chaerea
GC3_Chroust napsal:
To nam zase dali vedeni Šklebící seŠklebící se
Snažím se velitele dostat do střízlivého stavu, ale je to i pro Politruka nadlidský úkolSmutnýŠklebící se.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2026 13:45
Spitfire Over Berlin Šklebící se https://youtu.be/.
..5VhM8uOx67

31-12-2025 14:37
Přeji všem, aby nový rok přinesl dny plné radosti, hezkých okamžiků a inspirace pro všechny plány.

23-12-2025 20:47
19.12. bylo výročí úmrtí Aloise Alzheimera. Nikdo si nevzpomněl.

18-12-2025 17:22
Padá databáze, něco si přej!

17-12-2025 11:06
K Vánocům si kupte RAM Šklebící se

16-12-2025 17:30
kdybyste nevěděli co k vánocům Úsměv https://youtu.be/.
..6x4ODnwcGu

14-12-2025 08:41
Pohodový vánoční čas všem přeju. Děkuju, že jsem vás mohl poznat ... najít svobodu a poznat něco víc.

11-12-2025 18:43
Vylez si tam sám, Tylere, mě bolej nohy Úsměv Žádné tři židovské knihy nebudou! Šklebící se

07-12-2025 13:51
Niitaka yama nobore!

12-11-2025 10:15
Cthulhu dostal podvodní piáno https://youtu.be/.
..UuLQP-YE8O

38,962,457 návštěv