November 22 2024 19:49:26
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 1
1stCL_Fucida

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
O Šturmovi a nejen o něm :-)
313_Blc
313_123 napsal:
možnost č. 1.
lucka je žena bere si ženu
nevím asi se stejně uklovete

možnost č. 2.
lucka je muž bere si muže
to si rači ani nepředstavuju

možnost č. 3.
lucka je muž bere si ženu
rada: jen si to uži ... (dopln jakékoli sprosté slovo - třeba hajzle), když ses do toho navrtal a nestačila ti práce vlastních rukou

možnost č. 4.
lucka je žena bere si muže
rada:
dej mu peníze na pivo - pude - a máš min 2 - 3 hodiny čas
po návratu mu dej véélkou pusu
usne max. do 30s - máš čas do rána
pokud to nezabere
řekni že ti to pomáhá od bolesti hlavy
pokud ani to nezabere
dva až tři dny (týden ne to už by bylo týrání)
tě hlava bolý - žádná ani malá pusinka
čtvrtý den tě odnáší k počítači a chodí tě kontrolovat zda poctivě lítáš

at už je lucka cokoli - hlavně at je furt plná lednička Mrknutí

Bravo Šklebící se

WT_Pedropan
Numero, ty jsi vazne numero...Šklebící seŠklebící seŠklebící se

http://www.wtigers.org/
313_123
clone9cz napsal:
uz to vlakno vracim zpatky, druha stranka opet dokazuje, ze zvanirna nema byt verejna

klaním se tvé moudrosti a bystrému rozumu Úsměv

313_123
Cool
Upravil/a 313_123 dne 07-02-2008 17:04

BP_Tyrl
Je vidět, že nomero ví, é čem je život.Šklebící se

Lucka
clone9cz napsal:
uz to vlakno vracim zpatky, druha stranka opet dokazuje, ze zvanirna nema byt verejna

Naprostý souhlas clone.

Jirka
Lucka napsal:
clone9cz napsal:

Naprostý souhlas clone.

Můžete někdo vysvětlit mě, člověku, který utrpěl i nějaké to vyšší vzdělání, co je na druhé straně tak hrozného, že je potřeba to schovávat ? Přečetl jsem si to dvakrát - a nic. Nedkleplo. Nula. Šklebící se

Lucka
Jirka napsal:
Lucka napsal:
clone9cz napsal:

Naprostý souhlas clone.

Můžete někdo vysvětlit mě, člověku, který utrpěl i nějaké to vyšší vzdělání, co je na druhé straně tak hrozného, že je potřeba to schovávat ? Přečetl jsem si to dvakrát - a nic. Nedkleplo. Nula. Šklebící se

Neumím Ti na to odpovědět, ale prostě to tak cítím. Některé debaty s přáteli nemusí být slyšet v celé hospodě.

Jirka
Lucka napsal:
Jirka napsal:
Lucka napsal:
clone9cz napsal:

Naprostý souhlas clone.

Neumím Ti na to odpovědět, ale prostě to tak cítím. Některé debaty s přáteli nemusí být slyšet v celé hospodě.

No to je fakt argument jak noha. Šklebící se Cítím, že tu něco smrdí. Šklebící se

1stCL_Fucida
To nic Vogone..já to taky nechápu Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

clone9cz
Jirko, jsme tematicky web a pokud byla diskuse puvodne zalozena jen pro registrovane, ja ji shledal jako vhodnou pro premisteni do kategorie IL-2 Sturmovik, tak vracenim zpatky jen respektuji pravo "zakladajiciho" ... pokud na umisteni nemam naprosto vyhraneny nazor.

proto tu taky nemame reklamu na "libim se ti", SMSkovani zdarma a podobne jine ... stejne tak jako ve Wing Clubu nemaji kokpit formule 1 ... no, a jestli ti neco smrdi, tak jses dneska asi nejak precitlivelej Šklebící se

EDIT: pridal jsem "no"
Upravil/a clone9cz dne 07-02-2008 20:31

http://www.wwii-illusion.net
Lucka
Jirka napsal:
Lucka napsal:
Jirka napsal:
Lucka napsal:
clone9cz napsal:

Naprostý souhlas clone.

No to je fakt argument jak noha. Šklebící se Cítím, že tu něco smrdí. Šklebící se

Úsměv Tak jinak:
Projeď si příspěvky tohoto vlákna, jsou o všem možném. A tenhle celej mišmaš (mně docela sympatickej) je v zařazenej v sekci Žvanírna/Povídání na volné téma. Mně to připadá docela logické. Tobě ne? Opravdu ne? Našel bys na tomto webu vhodnější umístění?

Lucka
Ze včerejšího poletu na AH - letíme s Pepanem bránit Tirpitz.
Že nám to ale v luftu sluší coooooo? Cool

[img]http://img165.imageshack.us/img165/4029/037sf0.png[/img] is not a valid Image.

WT_Horrido
No v te brcalove zelene a hnusnyma Olegoznakama, neslusi.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Jirka
Lucka napsal:
Jirka napsal:
Lucka napsal:
Jirka napsal:
Lucka napsal:
clone9cz napsal:

Naprostý souhlas clone.

Úsměv Tak jinak:
Projeď si příspěvky tohoto vlákna, jsou o všem možném. A tenhle celej mišmaš (mně docela sympatickej) je v zařazenej v sekci Žvanírna/Povídání na volné téma. Mně to připadá docela logické. Tobě ne? Opravdu ne? Našel bys na tomto webu vhodnější umístění?

Na tomhle webu ? Tady je to úplně jedno. Šklebící se

Jirka
Lucka napsal:
Ze včerejšího poletu na AH - letíme s Pepanem bránit Tirpitz.
Že nám to ale v luftu sluší coooooo? Cool

[img]http://img165.imageshack.us/img165/4029/037sf0.png[/img] is not a valid Image.

A kterej z vás je kterej ? To jsem nevěděl, že Lucka je stejně vošklivej chalp jako Pepan Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Lucka
Jirka napsal:
A kterej z vás je kterej ? To jsem nevěděl, že Lucka je stejně vošklivej chalp jako Pepan Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Pepan je ten šarmantní panďulák vzadu a já ta půvabná panďulák vpředu Šklebící seŠklebící se

Panek
Radar hadr.

Lucka
Jirka napsal:
Lucka napsala:
Úsměv Tak jinak:

Na tomhle webu ? Tady je to úplně jedno. Šklebící se

A proč to tedy řešíš? Úsměv

1stCL Pepan
WT_Horrido napsal:
No v te brcalove zelene a hnusnyma Olegoznakama, neslusi.

Horrido seš horší jak ženská co fňuká že jí střevíčky neladěj s nabušenou károu! - barva nebarva koule to má a to se přehlédnout nedá!Šklebící se

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,018,135 návštěv