November 22 2024 18:48:31
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Soundmod je ilegalni?
WT_Flan
Padak_CZ napsal:
Zkopiroval jsi tam i ten textak filelist.txt? Ja ho napoprvy ignoroval, v domneni, ze to je nejaky readme.

No, tak ten neni na ozdobu ! Šklebící se

BP_Tyrl
Laboroval jsem. A ruština mi naskočila, když jsem měl nainstalovaný starý exe a nový sfs. Tak se zamyslete jak jste s tím laborovali vy.Šklebící se

AH_Watson
Vyzkoušel jsem, je to paráda. Ale jsem jediný, kdo lituje že neudělali kabinu i do Liberátora ?

AH_Enty
To víš, že mě je to taky líto. Tam mohli dát vše z B-25.

Teď ještě vymyslet, jak to dostat na server.Šklebící seŠklebící se

XXX_Dazz
Enty na WT se včera lítali MS406, MS410 a Hawk75 prostě pořádná Francie 1940.

Už jsem to včera nestihl prověřit, je lítatelná i Bf-110C4 ?
Upravil/a XXX_Dazz dne 11-10-2007 08:44

1stCL_pbarry
XXX_Dazz napsal:

je
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
AH_Enty
XXX_Dazz napsal:
Enty na WT se včera lítali MS406, MS410 a Hawk75 prostě pořádná Francie 1940.

Že by stačilo to v editoru jen připsat na konkrétní letiště? Tý wole, to se musí vyzkoušet.
WT potvrdí ?

XXX_Dazz
1stCL_pbarry napsal:
XXX_Dazz napsal:

je

Jupíííííííííí Cool Cool Cool

A Avenger ???

WT_Flan
Schmouddle potvrdi. Pokud nepotvrdi, je to sektarska magie Šklebící se

AH_Enty
Nebuďte labutě, já vás tygříci mám rád. Hlavně když jste na stejný straně. Šklebící se

Opitze
Nechci vám kazit radost, ale teď byste si měli přát, ať 4.09 vyjde co nejpozději...
neboť:
"Oleg and company are working on a fix 4.09 and that soon enough we may have a fix." Ubi moderator

Válka a korupce se nedá oddělit.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

WT_Schmouddle
WT potvrdí, je to mazec.

Cokoliv od Morane Saulnier nebrat, jsou to strašný střepy, to Hawk75, to je jiná káva, konečně mají spojenci v 1940 něco, co si za rovnejch podmínek dá Emila ...krááááása.
Sekta by dokonce řekla že Hawk75 do tý doby než se začne hřát je lepší éro než Emil..Šklebící se

*edit
Jo a sonar effect je v z velke miry v hajzlu motor druhyho letadla je slyset tak na 20-30m, jinak ne. Včera se mnoho nic netušících pilotů probudilo až v dešti kulek, fakt výborný, přidává to na příležitostech ke střelbě, konečně jsem si zase jednou připadal jak v guncamu z WWII, kde cíle hezky držej protože nic netušej.

Dovolím si tvrdit, že tenhle hack je pro Il větší posun kupředu než celá 1946ka.
Upravil/a WT_Schmouddle dne 11-10-2007 10:09
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
WT_Schmouddle
Opitz:
Ať si dělá co chce, stejně je to píčovina, protože když do 4.09 nic nepřidá, tak se na ní prostě vysereme a zůstaneme na 4.08_MOD.

Jo to kdyby do ní dal Slovensko a Avii a Letov a Besarabii, A LEPSI ZVUKY tak to by bylo jiný...ale to je utopie.
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
1stCL_BlueL
WT_Schmouddle napsal:
Opitz:
Ať si dělá co chce, stejně je to píčovina, protože když do 4.09 nic nepřidá, tak se na ní prostě vysereme a zůstaneme na 4.08_MOD.

Jo to kdyby do ní dal Slovensko a Avii a Letov a Besarabii, A LEPSI ZVUKY tak to by bylo jiný...ale to je utopie.

aspon by mohl zrusit sonar efekt.. kdyz uz nic jineho

Opitze
WT_Schmouddle napsal:
Opitz:

kdyby Oleg nebyl k*k*t, tak místo 1946 věnuje svůj čas placenému addonu, kde by byla třeba slovenská mapa, avia a další éra, co skutečně lítala, podporu 6dof a nové zvuky a má klid a lidi by se mu složili na druhý offroad se zlatým rámem...

Olega nechápu už leta, přestal jsem po 1946 lítat, bo je člověk za hňupa... sonar effekt jsem nenáviděl, protože tohle BYL skutečný CHEAT... konečně někdo vyřešil jeden z nejpalčivějších problémů téhle hry a Oleg jediné co vymyslí je to, že udělá fix, protože to někdo na fóru prohlásí za cheat... to je hnus, velebnosti...

a dnes, dnes už jsou všechny vlákna na forech pozamykaná, nové hned smažou...
a kdo za to opravdu může?? ten kluk, co to udělal nebo Oleg Allmighty???

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

CR_PETRAS
Opitz ... Mrknutí

http://avionika.webpark.cz
Joe Hallenbeck
Je tu jedna mala drobnost. Pokud nekdo umi modifikovat ty SFS soubory, tak pak, jak se domnivam, uz jsme jen kousek od modifikovani jednotlivych letovych vlastnosti letadel.

No ja radeji beru jako mensi zlo "sonar efekt", nez I-16 s rychlosti Me-262, Yaka 1 co divuje 900km/h bez ztraty kyticky, Fw tocici bezproblemu za I-16kou atd. Uprime receno, toto jsou extremy, ale i jen nepatrne upravy vlastnosti letadel by mi tuto hru znechutilo vic, nez Befko co me slysi na 300 yardu.
Upravil/a Joe Hallenbeck dne 11-10-2007 10:57
313_FlyBoy
RY-C

Opitze
jo a navíc je to lhář... říkál, že to nejde... že mu to nedovoluje game engine... a bla bla bla bla... a BOB bude o Vánocích... ha, pardon, bude na jaře... ops, no asi ne... bude na podzim... no tak na vánoce... no jo ale které Vánoce ten Oleg vlastně myslel??? 2006, 2007 nebo 2008?
Upravil/a Opitze dne 11-10-2007 11:05

Opitze
Joe Hallenbeck napsal:
Je tu jedna mala drobnost. Pokud nekdo umi modifikovat ty SFS soubory, tak pak, jak se domnivam, uz jsme jen kousek od modifikovani jednotlivych letovych vlastnosti letadel.

No ja radeji beru jako mensi zlo "sonar efekt", nez I-16 s rychlosti Me-262, Yaka 1 co divuje 900km/h bez ztraty kyticky, Fw tocici bezproblemu za I-16kou atd. Uprime receno, toto jsou extremy, ale i jen nepatrne upravy vlastnosti letadel by mi tuto hru znechutilo vic, nez Befko co me slysi na 300 yardu.

tady nejde o to, že bude I-16 lítat hned 900... bude lítat jen třeba o 20 km víc... nebo bude líp stoupat... jenomže to stejně 80procent hráčů vůbec nepozná...

snažíš se apelovat na hackery, místo toho abys apeloval na tvůrce...

tvůrce má několik možností jak reagovat:
1. zabudovat nějaký supermoderní anticheat engine, který bude updatovat klienty... - na to Oleg teď nemá
2. bude na každý nový hack nebo cheat dělat secure patche - nesmysl
3. otevře hru pro mody a lidi sami urci, co ano a co ne... budou servery, ktere budou mit mody... mod na skiny, mod na 6DOF, mod na zvuky...
4. udělá konečně addon, který dá lidem to, po čem řvou asi 6 let...
5. nebude dělat nic.

oleg si vybral možnost číslo 2. a výsledek bude, že se mu na ten fix všichni vyserou a budou litat 4.08mod...
Vyděšený

doktorkop
AH_Watson napsal:
Vyzkoušel jsem, je to paráda. Ale jsem jediný, kdo lituje že neudělali kabinu i do Liberátora ?

nejsiMrknutí
Je snadné být přečíslen,když je někdo nula.
Že?

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,017,669 návštěv