November 22 2024 15:36:30
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Kde sehnat TrackIR
BP_Tyrl
Tak jsem to dnes konečně nainstalil. Instalace bez problémů. Žádnou registraci to po mě nechtělo. Ale bez toho 6DOF paroží to neběhá. Takže čepička je uplně naprd. A stou cenou. Pokud jsem to dobře pochopil, tak lidem, kteří si objednali TrackIr3 a ten jim vlivem přírodních katastro nebyl dodán a museli čekat na TrakIr4, tak těm p.Krouze prodává Tr4 za cenu Tr3. Ovšem těm co si neobjednali 6Dof bez 6Dof. A těm co si objednali 6DOF těm ho započítá do ceny. Takže ti ho mají funkční za plnou cenu. Poslyš charea, měl jsi v krabičce paroží? A to moje paroží je vepředu prořízlé a dá se nasunout na slucátka bez lepení.

Letka 13 Papa
ja to mam takto...

[img]http://i8.photobucket.com/albums/a38/dolezal/tir6dof.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a Letka 13 Papa dne 11-01-2006 11:13

310_cibule
Letka 13 Papa napsal:
ja to mam takto...

To je ono. Jak to tam přilepil, pls?

312_HeRa
BP_Tyrl napsal:
Tak jsem to dnes konečně nainstalil. Instalace bez problémů. Žádnou registraci to po mě nechtělo. Ale bez toho 6DOF paroží to neběhá. Takže čepička je uplně naprd. A stou cenou. Pokud jsem to dobře pochopil, tak lidem, kteří si objednali TrackIr3 a ten jim vlivem přírodních katastro nebyl dodán a museli čekat na TrakIr4, tak těm p.Krouze prodává Tr4 za cenu Tr3. Ovšem těm co si neobjednali 6Dof bez 6Dof. A těm co si objednali 6DOF těm ho započítá do ceny. Takže ti ho mají funkční za plnou cenu. Poslyš charea, měl jsi v krabičce paroží? A to moje paroží je vepředu prořízlé a dá se nasunout na slucátka bez lepení.

V nastaveni TIR3 rikas, jestli ma snimat 6DOF nebo jeden bod. Taky se da zvetsovat a zmensovat velikost bodu . A ksiltovka by mela mit vepredu jen jeden bod , ne ?
U TIR3 si musis 6DOF aktivovat pomoci 2 cisel. HASH a aSERIAL......to u 4ky nemusite ??? :bigeek:

A nechapu Tyrle: Ty si dostal vsechno za cenu skoro 6000 a nekdo jiny bez ksiltovky(ktera je pro paradu ? ) za 4000 ? Ty si si to objednal taky kdyz byl nedostatek, ne ? A taky si to mel dostat za tu cenu, ne ?

Mozna jeste spim..... :bigrazz:

312raf.com
312_HeRa
[quote]Letka 13 Papa napsal:
ja to mam takto...[quote]
Foto ze strany PLS

312raf.com
BP_Tyrl
LEGRA_HeRa napsal:
quote]
V nastaveni TIR3 rikas, jestli ma snimat 6DOF nebo jeden bod. Taky se da zvetsovat a zmensovat velikost bodu . A ksiltovka by mela mit vepredu jen jeden bod , ne ?
U TIR3 si musis 6DOF aktivovat pomoci 2 cisel. HASH a aSERIAL......to u 4ky nemusite ??? :bigeek:

A nechapu Tyrle: Ty si dostal vsechno za cenu skoro 6000 a nekdo jiny bez ksiltovky(ktera je pro paradu ? ) za 4000 ? Ty si si to objednal taky kdyz byl nedostatek, ne ? A taky si to mel dostat za tu cenu, ne ?

Mozna jeste spim..... :bigrazz:

Já měl ráno na seznámení půl hodinky, tak jsem nestačil objevit dá li se někde nastavit snímání jednoho bodu nebo 6DOF. Zatím je pravdou že kšiltovku to nebere. A stou cenou zatím čekám co vlastně kdo všechno dostal.

Letka 13 Papa
313_cibule napsal:
Letka 13 Papa napsal:
ja to mam takto...

neni to prilepene len nasunute na vrchnu cast sluchatiek..vector je tak pruzny ze mu to nevadi...

BP_Madvlk
ja jsem nic aktivovat nemusel a chodí mi to komplet je to divný,že by Krouza nekomu poslal plnohodnotný Tir4 a nekomu ne a navíc za stejnou cenu:no:

310_cibule
Letka 13 Papa napsal:
313_cibule napsal:
Letka 13 Papa napsal:
ja to mam takto...

neni to prilepene len nasunute na vrchnu cast sluchatiek..vector je tak pruzny ze mu to nevadi...

aha, díky

BP_Tyrl
Na stránkách : http://business.highinthesky.cz/shop/shop.asp?language=CZ§ion=CATALOG&key=&funct=DETAIL&layer1=2&layer2=3&layer3=2&product=98&label=&order=name&page=1 zjistíme, že 6DOF zde není považováno za součást Tr4.

312_HeRa
Letka 13 Papa napsal:
313_cibule napsal:
Letka 13 Papa napsal:
ja to mam takto...

Ty mas TIR3 ? nebo 4?
Prijdou mi nejaky velky ty odrazky :bigeek:

312raf.com
BP_Madvlk
možná že to tam píšou,ale jestli je 6Dof to že se mužu přibližovat nebo se podívat před sebe z letadla nebo se vyklonit tak ho mam a za cenu jak už jsem psal tak to tam ma Krouza spatně napsaný:confused:

Alan Grey
madvlk napsal:
možná že to tam píšou,ale jestli je 6Dof to že se mužu přibližovat nebo se podívat před sebe z letadla nebo se vyklonit tak ho mam a za cenu jak už jsem psal tak to tam ma Krouza spatně napsaný:confused:

Vysvětlení. S Martinem Krouzou jsem v kontaktu. Cena na HITS se během dnešního dne změní. Jednalo se o vánoční akci.

http://www.alan-grey-page.cz/
BP_Madvlk
tak jestli tomu dobře rozumím tak pak to bude stát komplet zase 5400 jo?

Alan Grey
madvlk napsal:
tak jestli tomu dobře rozumím tak pak to bude stát komplet zase 5400 jo?

Večer budu mluvit s Martinem a vše vám potom napíšu.

http://www.alan-grey-page.cz/
BP_Tyrl
Tak to by mě hlavně zajímalo, jestli je nebo není 6DOF součástí Tr4 nebo ne. Protože jestli ano, tak mi tam jeden komplet chybí. Mohl bych ho věnovat Rychlé nozdře k MDŽ.:sm19:

Opitze
ty jo to je uplna Odyssea Úsměv
Válka a korupce se nedá oddělit.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

Letka 13 Papa
LEGRA_HeRa napsal:
Letka 13 Papa napsal:
313_cibule napsal:
Letka 13 Papa napsal:
ja to mam takto...

Ty mas TIR3 ? nebo 4?
Prijdou mi nejaky velky ty odrazky :bigeek:

tir3pro...ano je to ten starsi vector

3BAP_Cassius Chaerea
BP_Tyrl napsal:
Poslyš charea, měl jsi v krabičce paroží? A to moje paroží je vepředu prořízlé a dá se nasunout na slucátka bez lepení.
Jo jo, už jsem ho nasoukal na sluchátka, já je mám nahoře trochu masivnější, ale při troše vůle jde pomocí kladívka všechnoÚsměv

caba
caba napsal:
madvlk napsal:
ahoj mam track ir 4pro od krouzy,6 dof je už v tom a funguje,ale kšiltovka v tom není,cena je 3990.:sm6:
Neni možný.:sm11:
Nemožný se stalo možným.Dnes mi přišel 4pro+6dof za 3990.Mrknutí Zvláštní je,že každýmu přichází jiný komplet za jinou cenu.Smutný

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,016,813 návštěv