November 22 2024 05:58:11
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
SPECIÁLKA - LEVEL-HIGH!
Panek
Cassí, rozfoukej to! Pospa nemá co číst. Šklebící se

606_hayes
to vas vazne bavineustale do niecoho rypat?
prepacte ale ako male deti, ako male deti...a najvacsia zabava je si z niekoho robit srandu....Smutný

http://606.klikej.org/news.php
Lekk
hayes...nevim jak už ti to říct..srandu si ze sebe děláte sami..hlavně tím, jak hnedka vylítnete a dotčeně se tváříte. Pokud nerozumíš srandě tak to tady budeš mít těžký...bohužel mám z vás dojem, že jako tady noví se neustále snažíte bejt tvrdý a drsný a celkově si budujete image neohrožených hochu co pro drsnou ránu nejdou daleko. Bohužel zklamu tě...tady se počítají letový hodiny, spolupráce a jiná mnohdy osobní pravidla. Znáš to - Drsoń si totiž prdel neutírá!Šklebící se Pokud to neznáš zjisti si tento hooodně starej for...ne že by byl nějak super, ale chtěl bych abys pochopil co tím chci říci a neřval tady zase něco o urážkách bez duvodu..a podobně.

PS: Jste letka..takže jakýkoliv projev jejího člena s nickem 606 jde na vrub letky...s tím nic nenaděláš.

PPS: a tohle je moje vlákno..tady si budu psát co chciCoolCoolCoolŠklebící seVyděšený
Upravil/a Lekk dne 15-08-2007 10:02

3BAP_Cassius Chaerea
606_Hayes napsal:
1)to vas vazne bavineustale do niecoho rypat?
2)prepacte ale ako male deti, ako male deti...3)a najvacsia zabava je si z niekoho robit srandu....Smutný
1)Ano
2)Jo jo "I vy muži někdy ste jako malé děti".
3)No oni sou totiž jen dva druhy srandy, sranda z někoho a sranda z něčeho.Mrknutí

606_hayes
ja som za srandu toho sa neboj, na drsneho sa nehram pretoze na to nemam "papiere" a odlietane hodiny. a aj novacik na tomto fore som ...mozem vas uistit ze srandujem rad, niektori clenovia od 57th OTU RAF by vam vedeli povedat ze s drsnostou toho moc nemam, len neustale vytahova nejake stare prehresky a smiat sa z nich tym ktori za to nemozu to mi nejde...ale inak peace salute a zabava nadovsetko,
dufam ze specka bude parada moj "dedko(pc)" to utiahne a nespavi mi z toho komiks kde sa nebudu pocitat obrazky za sekundu ale sekundy na obrazok...zatim cus

310_Podrs
Hayes, kdybyste se Sleeperem pořád nebékali tak už tady o 606. nepadne ani slovo...aspoň do další specky... Cool takhle si jen přiléváte benzín pod svou vlastní hranici...
Běžte radši trénovat, klucí... Vyděšený

http://www.310raf.com
Holt
VGR_Lekk napsal:
hayes...nevim jak už ti to říct..srandu si ze sebe děláte sami..hlavně tím, jak hnedka vylítnete a dotčeně se tváříte. Pokud nerozumíš srandě tak to tady budeš mít těžký...bohužel mám z vás dojem, že jako tady noví se neustále snažíte bejt tvrdý a drsný a celkově si budujete image neohrožených hochu co pro drsnou ránu nejdou daleko. Bohužel zklamu tě...tady se počítají letový hodiny, spolupráce a jiná mnohdy osobní pravidla. Znáš to - Drsoń si totiž prdel neutírá!Šklebící se Pokud to neznáš zjisti si tento hooodně starej for...ne že by byl nějak super, ale chtěl bych abys pochopil co tím chci říci a neřval tady zase něco o urážkách bez duvodu..a podobně.

PS: Jste letka..takže jakýkoliv projev jejího člena s nickem 606 jde na vrub letky...s tím nic nenaděláš.

PPS: a tohle je moje vlákno..tady si budu psát co chciCoolCoolCoolŠklebící seVyděšený

Nazdárek pánové, ani jsem nechtěl nějako reagovat na tenhle flejm, kterej vlastně nemá nic společného s budoucí speciálkou.
Bohužel i já přileju maličko oleje do ohně (ať má Pospa co čístVyděšený). To, že tady Sleeper vyjádřil svůj názor a hned byl "postaven před soudce Lynche" (A ani si nestoupnul na bednu wod whískiCool) a nakonec byla nařčena celá 606. peruť, která má díky jedincovi!!! sice pošramocenou pověst, ale de-facto o ostatních jejích členech toho nikdo z Vás "piloti" moc nevíte, se mě maličko dotklo.
Ale možná jenom zbytečně lítám a tvářím se dotčeně, Lekku, to je docela možný. Stejně jako se Tvůj projev s VGR před nickem zde, u nikoho z nás nepočítá jako projev letky, nechápu proč je tomu u ostatních naopak?? Ale možná mi to moje "DRSNÉ EGO"Šklebící se jenom nějak nechce pobrat....
Ani za nováčky bych se nepovažoval, ty veteráneMrknutí. Ale možná máš ten dojem, protože se zase tak často nikde nepotkáváme a co se týče ftipu a srandy ze sebe samých.... Předpokládám, že to píšeš pod dojmy včerejšího poletu na WOE, kde, pravda si z tebe srandu dělali... ale papírovým čertíkem (nooo.. ten co skáče z krabičky...vždyť víš... vtipMrknutí) jsi byl ty... ale zase je tady ta otázka dotčenosti, lítání a drsňáctví.... CoolCoolCool
Tak se mějte piloti, až se někdy někde potkáme dáme férovku.. jednoho panáka za druhým panáčkem, proloží se to několika panáčky a ono se to nějako vyřeší.... Zdar a sílu v točení Šklebící seŠklebící se

1stCL_Wedge
Mnjooo tohle vypadá na zábavnou specku. Hlavně se kluci z P51, P47 a B25 nevystřílejte po startu jen mezi sebou.CoolŠklebící se

Edit: Jo to včerejší WOE se muší někdy zopakovat, bylo to fajn, že Herr Darth Bumiksson!Mrknutí
Upravil/a 1stCL_Wedge dne 15-08-2007 10:43

3BAP_Cassius Chaerea
606_Holt napsal:
To, že tady Sleeper vyjádřil svůj názor a hned byl "postaven před soudce Lynche" (A ani si nestoupnul na bednu wod whískiCool
Názor typu němci mají furt lepší mašiny a mi chudáci máme letadla s kulomety na ho*no. Je vhodné tak pro piloty migu zastavujíci v nízkých a středních výškách německá efka. Ale ve speciálce kde sedí dotyčný v p-47 a má konkurence schopné jen 4 nepřátelské stroje, je to imho mimo. To by spíše měli tvrdit piloti B-25, kteří jdou na sebevražedný let.
Načež ještě dotyčný nad ostatními příspěvky arogantně ohrne nos a má nějakej komplex s čísly před svým nickem. Sorry ale tohle není lynch, ale pěkně ukázková sebevražda.Šklebící se
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 15-08-2007 10:51

1stCL_Bumik
1stCL_Wedge napsal:
Mnjooo tohle vypadá na zábavnou specku. Hlavně se kluci z P51, P47 a B25 nevystřílejte po startu jen mezi sebou.CoolŠklebící se

Edit: Jo to včerejší WOE se muší někdy zopakovat, bylo to fajn, že Herr Darth Bumiksson!Mrknutí

The Force is strong with you young Skywalker, but you are not a Jedi
yet!

[img]http://members.shaw.ca/david.p.z.888/star_wars/pics/darth_vader.jpg[/img] is not a valid Image.

Hiltos
Jooo jo. B25 je letadlo pro chlapy, co maji koule!! :-)

310_Podrs
Hiltos napsal:

A ty koule mají velikost v rozmezí 20-30 mm a hned jak se objeví tak taky rychle zmizí a většinou navíc s sebou vezmou nějaký důležitý konstrukční prvek či udělají přídavný otvor olbřímích rozměrů do kapotáže... Zamračený

1stCL_Pospa
Letko šestnulašest už raději nic nepište a postavte se na start jako drsoni Mrknutí co to všem modrejm astronautům v super érech natřou. Vyděšený

http://www.aeroklub-sumperk.cz/
Hiltos
311_BleskovejPodrs napsal:
Hiltos napsal:

A ty koule mají velikost v rozmezí 20-30 mm a hned jak se objeví tak taky rychle zmizí a většinou navíc s sebou vezmou nějaký důležitý konstrukční prvek či udělají přídavný otvor olbřímích rozměrů do kapotáže... Zamračený

Ale na kazdou, co vas navstivi pripada minimalne 9-12 cumilu, ktery jen leti kolem ...

mha
1stCL_Wedge napsal:

Mno včera večer na WOE to bylo gutt, mám pocit, že jsem na Vás narazil někde v J9 (mapa normandie nad německým konvojem) a byli jste asi čtyři spolupracující fokáče...? Letěl jsem ve spitu CW a marně se snažil dostat výš a do střelecké pozice, ale neměl jsem šanci a tak co mě některý fuckáč vošil, raději jsem to zabalil... Šklebící se

PS : jinak vystřílení snad nehrozí, to spíš si "někdo" bude hledat svou dráhu v poli a převrátí se... Druhá podmínka je, že nebudete Lekkovi krást sestřely, kdo to má pak na TSku poslouchat... Šklebící se
Upravil/a mha dne 15-08-2007 11:21
Tělo mrtvého nepřítele páchne vždy dobře.
Aulus Vitellius

310_Podrs
1stCL_Pospa napsal:
Letko šestnulašest už raději nic nepište a postavte se na start jako drsoni Mrknutí co to všem modrejm astronautům v super érech natřou. Vyděšený

Pokud budou dle Lekkova příspěvku jako ti "správní drsoni" tak fakt asi budou muset celou dobu stát páč je bude pronásledovat nepředstavitelné svrbění zadnic Šklebící se

606_hayes
VGR_mha: nestartuje sa zo vzduchu?Zamračený

606_Sleeper
Arogantní a že mám komplex, tak moment...
Začal jsem snad já někoho napadat?? Jednám tu s vámi stále na slušné úrovni a to i přesto, že mě zde osočuje partička rejpálků, ale stále jestě nesestoupím na váš "low level" a nebude se s vámi tahat za slovíčka jak je to poslední dobou na fórech tohoto tolik oblíbené. Vyjáření osobního názoru je békání?? Ale kde že... Jak psal Fučida, jsem fighter red, co strašně rád BnZ. Neznám lepší pocit (samo že jen v Ilu) než se spustit na Bfko z 8K a jeho vlastní bojovou taktikou ho proměnit na světlo a teploVyděšený Tak mne jen trochu mrzí, že mi to planeset modrých v této misi neumožní, that's all...
K té "poddimenzované" P-47Šklebící se: V této době se bude jen těžko spekulovat o tom, jak tato bojová legenda skutečně létala. Teď nahodím čistě jen můj osobní a zajisté špatný názor... Né v jedné publikaci se píše o jeho drtivě ničivé síle osmi browningů, ostatně nejen na "trubkách" se o tom z autentických záberů můžete sami přesvedčit, dále se můžete dočíst jak jeho "hromový" motor tahal piloty z nebezpečných situací...
V realu stačila pilotu Juggu taktika hit and run na to, aby roztrhala nepřátelskýho stíhače osmice kulometů na kusy...
Ono v Il2 rozdrdit FW190 není vůbec jednoduchá záležitost. Držet při rychlosti 800+Kmh v zaměřovači tak mrštný stroj (obzvláště pak, pokud v něm sedí borci z 1stCl) po dobu alespoň jedný vteřiny (aby namodelované kulomety dosáhly touženého cíle) není vůbec jednoduché. Německý stíhač jekot motoru slyší a reaguje na něj daloko dříve než se dostanete na optimální nastavení konvergence 170m...
Il2 ani zdaleka nelítám tak dlouho jako zdejší mazáci a přesto si "samolibě" dovolím v této společnosti prohlásit, že nejsem stíhač lepidloÚsměv Tak si nemyslím, že by to Yenkees ve WWII měli tak složité. Nicméně ani chování Juggu v High Levelu mi nepříjde až tak sebejisté. Přesto, že lítám stále jen na rychlosti (Po startu si nastoupu do klíďánko až do 10K, spustím se na 8K a pak už jen za stálé rychlosti lítam jako na houpačce 8-9K a dle odstínu teček na monitoru hledám nepřítele) přijde mi T-Bolt nejistý a to tak, že se po obloze kolíbá a třepe jak podomácku vyrobená Kubánská bárka prchající do země "zaslíbené..." Takže jsem moc zvědav, jaká bude za pár let fyzika v BoB, i když si nedělám iluze, přeci jen půjde o product z Ruské dílny...

310_Podrs
Ne, békání bylo všechno předtím co tady od Vás padlo...teď jsi aspoň napsal něco konkrétního co by podpořilo tvoje tvrzení o podmodelování P47 jakkoliv se s tím nestotožňuji Mrknutí(neznám lepší letadlo REDs na BnZ...i když třeba Cass by asi nesouhlasil a prosazoval by vehementně Išaka Šklebící se )...
Takže S! a letu zdar a dejte jim do kožichu...škoda že nebudu mít na tuhle specku čas, vlezl bych si do B25 a letěl vstříc své jisté budoucnosti jako velmi drahý fireball... Úsměv

Panek
Vím, že jsem se chytil špetné cesty a utíkám od tématu speciálky, ale ty browningy jsou vážně podivné. Jeden 12mm kulomet na Migu udělá více škody než 4 (z jednoho křída) na na P-47. Třeba když vystřelím z P-47 a trefím FW jen dávkou z jednoho křídla (kvuli konvergenci druhá proletí vedle), tak ten zásah 4 kulometů nemá takový účinek, jako když vystřelím jen ze čtyřech (2 a 2) a cíl mám přesně v konvergenci. To se pak FW efektivně rozlomí. Je divné, že 4 kulomety nejsou to samé jako 4 kulomety. Zamračený

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,013,107 návštěv