zhoršení cz_ah serveru
|
LesniHU |
Přidané 06-08-2007 13:20
|
Stařešina
Příspěvek: 5855
Založený: 30.09.05
|
CSL_Kocour napsal:
Jsou dva typy serverů:
A: Servery pro tzv. "kochače" a
B: Servery, který nelagujou
Ano, to je presne ono. Zbyva jen dodat jednu malickost, ze par set nestrilejicich pozemnich objektu nasazenych poruznu po mape jako cile nehraje ve stotisicich objektu mapy prakticky zadnou roli. |
|
|
|
pete |
Přidané 06-08-2007 16:56
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 158
Založený: 03.06.06
|
Identita dotu létajícího "přískokem vpřed" je už dávno odhalena
Většinou létá za modré a většinou FW-190 a má setsakramentsky přesnou mušku!
A létá tak rychle,že server nestačí zaznamenávat jeho polohu a proto se vám vykresluje jen v určitých bodech jeho letové trajektorie.
|
|
|
|
Jirka |
Přidané 06-08-2007 17:30
|
Uživatel
Příspěvek: 1553
Založený: 02.11.05
|
LesniHU napsal:
CSL_Kocour napsal:
Jsou dva typy serverů:
A: Servery pro tzv. "kochače" a
B: Servery, který nelagujou
Ano, to je presne ono. Zbyva jen dodat jednu malickost, ze par set nestrilejicich pozemnich objektu nasazenych poruznu po mape jako cile nehraje ve stotisicich objektu mapy prakticky zadnou roli.
No to by ses sakra divil, jak to cvici se serverem, kdyz se prihlasi nekdo, kdo tu mapu jeste nema nakesovanou a zacne se mu stahovat na lokal. |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 07-08-2007 00:06
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10825
Založený: 26.01.13
|
Když jsme ještě provozovali CLDS, tak byly rozdíly jak mezi délkou načítání, tak i "kvalitou" lagů při refly značně závislé na celkovém množství objektů na mapě - jak těch základních vložených Olegem, tak i těch přídavných, vložených maptvůrcem.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
AH_Cutora |
Přidané 07-08-2007 09:01
|
Uživatel
Příspěvek: 1507
Založený: 29.09.05
|
TAkze jak to tady tak ctu, tak dam asi rec s Krakenem a Entym na tema:
1) rozprsknout nektere (tak 1/3 az 1/2) kolony okolo silnice jako ze se rozjeli pod utokem
2) snizeni max. poctu lidi na 45 az 50 lidi. Stejne je tam jen malokdy vic a kdyz se jich sejde vic, tak to mnohym asi dela spis problemy.
Hodime v tomto tydnu rec a dame vedet... |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 07-08-2007 09:05
|
Diskutující
Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
pete napsal:
Identita dotu létajícího "přískokem vpřed" je už dávno odhalena
Většinou létá za modré a většinou FW-190 a má setsakramentsky přesnou mušku!
A létá tak rychle,že server nestačí zaznamenávat jeho polohu a proto se vám vykresluje jen v určitých bodech jeho letové trajektorie.
neboj identita bola známa, len sa potrebovala overiť daná skutočnosť u NKVD, SSgestapa, MI6 s CIA. |
|
|
|
pete |
Přidané 07-08-2007 09:18
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 158
Založený: 03.06.06
|
Čutoro,snad se nevrátí doby,kdy jsme půl hodiny klepali do klávesnice jako datlové a snažili se připojit na AH !
Co když je to lagování spíš závislé na přihlášení "nových" pilotů,kteří nemají ulužené mapy v netcache,nebo počtem "nízkovýkonných klientských stanic"nebo momentální kvalitou jejich připojení ? Nezřídka bývá plno a moc to nelaguje,někdy je 40 lidí a je to "lagfest".Třeba zrovna včera si na TS mnozí stěžovali na dlouhé lagy,ale já jsem neměl ani jeden.Někdy je to zase naopak.... |
|
|
|
Panek |
Přidané 07-08-2007 09:57
|
Diskutující
Příspěvek: 2105
Založený: 15.07.06
|
pete napsal:
Třeba zrovna včera si na TS mnozí stěžovali na dlouhé lagy,ale já jsem neměl ani jeden.Někdy je to zase naopak....
No a já jsem měl včeraq při startu snad 10-15 vteřin dlouhej lag. A když jsem střílel na čajku z Hurriho, tak zase. Ten byl dokonce tak dlouhej, že jsem si vystřílel většinu munice. Podle délky laggů bych to tipoval na nějakej problém v mém sčotu, ale vyskytovalo se to vždy když se připojil k serveru nějaký hráč. |
|
|
|
AH_Enty |
Přidané 07-08-2007 10:13
|
Uživatel
Příspěvek: 508
Založený: 29.09.05
|
Tak, tak. Včera mi to moc nelagovalo a to tam byly ta mapy s Leningradem a celým finským zálivem.
Co se týká kolon - když bude čas a chuť tak s tím něco udělám. |
|
|
|
alfik |
Přidané 07-08-2007 10:35
|
Diskutující
Příspěvek: 4818
Založený: 21.04.06
|
Tak nás nezkušené vy zkušení tolikrát nesestřelujte my se pak nebudeme muset tolikrát znovu připojovat. |
|
|
|
Maxxis |
Přidané 07-08-2007 13:22
|
Uživatel
Příspěvek: 539
Založený: 30.09.05
|
pete napsal:
Čutoro,snad se nevrátí doby,kdy jsme půl hodiny klepali do klávesnice jako datlové a snažili se připojit na AH !
Co když je to lagování spíš závislé na přihlášení "nových" pilotů,kteří nemají ulužené mapy v netcache,nebo počtem "nízkovýkonných klientských stanic"nebo momentální kvalitou jejich připojení ? Nezřídka bývá plno a moc to nelaguje,někdy je 40 lidí a je to "lagfest".Třeba zrovna včera si na TS mnozí stěžovali na dlouhé lagy,ale já jsem neměl ani jeden.Někdy je to zase naopak....
Je to jasny, kdo podvadí a my ostatní vyžereme ty lagy za ostatní, ja bych mu dal banán co vy?
tímto bych chtěl apelovat na nelagovce : začněte lagovat nebo pujdete jinam !!!!!!
Upravil/a Maxxis dne 08-08-2007 13:44
|
|
|