November 22 2024 14:52:02
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Jakou grafickou kartu do staršího PC?
Lucka
Hoper napsal:
je také dobré vědět, do jaké desky to bude dávat...
moje 6800 je sice ještě stále vyhovující, ale není naplno využitá díky postarší MB...

Základní desku mám ASUS P4P800S.

pete
Lucka napsala:

Netuším, jak se opravuje spoušť. Zamračený

Třeba tak,že mi to pošleš,já ti to opravím a pošlu zpět Úsměv

Lucka
pete napsal:
Lucka napsala:

Netuším, jak se opravuje spoušť. Zamračený

Třeba tak,že mi to pošleš,já ti to opravím a pošlu zpět Úsměv

To bys pro mě udělal? No, to bys byl moc hodnej. Úsměv

pete
No Lucko,samozřejmě úplně zdarma to nebude,ale myslím si,že se to vyplatí.Posílám PM.

XXX_Dazz
GC3_Chroust napsal:
XXX_Dazz napsal:
GC3_Chroust napsal:
XXX_Dazz napsal:
NV 6600GT byla moje předposlední karta, ale je tak dobrá pro 17" monitor. 19" LCD už neutáhne.

Dazzi ale utahne, kor kdyz vetsina 19 LCD ma stejny rozliseni jako ty 17ky ne, jen vetsi body...

Pokud nastavíš rozlišení 4 pixle tak jó Šklebící se

Ale blbost Dazzi, vetsina 19 LCD ma rozliseni max. 1280 x 1024 stejne jako 17ka Vyděšený

Valim na tomto rozliseni sturma na 6600 GT a bez nakych problemu.

Máš v Ilovi vše na perfekt a v ovladačích AA 2x a AF 8x ???
Nemáš Šklebící se Když mě někdo sundá tak mám z toho aspoň pěkné .ntrk Šklebící se

Rufu
Dazzi to stačí nastavit na perfekt před přehráním Ntrku.

XXX_Dazz
Ale já jsem požitkář, já to tak chci mít furt Šklebící se

GC3_Chroust
XXX_Dazz napsal:
GC3_Chroust napsal:
XXX_Dazz napsal:
GC3_Chroust napsal:
XXX_Dazz napsal:
NV 6600GT byla moje předposlední karta, ale je tak dobrá pro 17" monitor. 19" LCD už neutáhne.

Dazzi ale utahne, kor kdyz vetsina 19 LCD ma stejny rozliseni jako ty 17ky ne, jen vetsi body...

Pokud nastavíš rozlišení 4 pixle tak jó Šklebící se

Ale blbost Dazzi, vetsina 19 LCD ma rozliseni max. 1280 x 1024 stejne jako 17ka Vyděšený

Valim na tomto rozliseni sturma na 6600 GT a bez nakych problemu.

Máš v Ilovi vše na perfekt a v ovladačích AA 2x a AF 8x ???
Nemáš Šklebící se Když mě někdo sundá tak mám z toho aspoň pěkné .ntrk Šklebící se

No Dazzi, ale mam stejny rozliseni jak na 17 tak na 19, utahne me to oboji stejne Vyděšený

Jinak dobre no, stiha mi to jen na perfekt a oboji 2x, coz se porad myslim da rict, ze 6600 GT sturma na 19 LCD utahne ne? Šklebící seŠklebící se
Upravil/a GC3_Chroust dne 01-08-2007 07:27

XXX_Dazz
Já ti nevím. Koupil jsem 19" LCD chvíli jsem to jel na 6600GT, ale pak jsem si řekl NE u mě se reklamštinou mluvit nebude. Koupil jsem 7600GT a naprostá spokojenost. Šklebící se

Tajpan
Lucka napsal:
Tajpan napsal:
Lucka napsal:
Tajpan napsal:
nv6600GT je ideál.

Jaký je její výkon v porovnání s ATI 9800 Pro?

6600 je niečo lepšia. u ATI je to ak, že je lepší obraz, ale NV lepší výkon.
Aké máš AGP? 4x alebo 8x?

AGP 8x

6600 max 6800. ísť na radu 7xxx nezískaš nič , ani výkon grafiku v nejakom velkom rozdiele oproti 6600. ušetríš aspon na joy. Mrknutí
I ked velmi záleží na ponuke odkial kupuješ.
Ale znova musím upozorniť, ked som mal Ati9500 128mb mal som väčší pôžitok z obrazu ako ked mám teraz Gt6600.
A potom sa uvidí na Vianoce. Či bude Bobo alebo nie. Úsměv

GC3_Chroust
XXX_Dazz napsal:
Já ti nevím. Koupil jsem 19" LCD chvíli jsem to jel na 6600GT, ale pak jsem si řekl NE u mě se reklamštinou mluvit nebude. Koupil jsem 7600GT a naprostá spokojenost. Šklebící se

No jo, mas hned rict, ze si predtim lital na 800x600 Vyděšený

XXX_Dazz
Tajpane, pokud lítáš na rozlišení 1280 x 1024 tak je mezi 6600GT a 7600GT poměrně značný výkonnostní rozdíl. Měl jsem to doma věř mi. Při stejném nastavení bych to viděl tak na 15 až 20 fps.

Tajpan
XXX_Dazz napsal:
Tajpane, pokud lítáš na rozlišení 1280 x 1024 tak je mezi 6600GT a 7600GT poměrně značný výkonnostní rozdíl. Měl jsem to doma věř mi. Při stejném nastavení bych to viděl tak na 15 až 20 fps.

to áno súhlasím s tebou. Ale je tu obmedzenie v AGP a tiež pamäte u Lucka nebudú asi nejaké tie najvhodnejšie. plus predpokladám staršia doska, HDD. Dávať až takú výkonnú kartu do asi staršieho stroja je asi podla mna vyhodené peniaze.

CR_PETRAS
Mám doma "plonkovou" ATI X700Pro a NV GF6600 GT ... ale obě pro PCI-e .

škoda Smutný

http://avionika.webpark.cz
Hoper
jdi do té 6800...
nějakou tišší, měl by to být i v téhle verzi Leadtek
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

rudidlo
Tajpan napsal:
XXX_Dazz napsal:

to áno súhlasím s tebou. Ale je tu obmedzenie v AGP a tiež pamäte u Lucka nebudú asi nejaké tie najvhodnejšie. plus predpokladám staršia doska, HDD. Dávať až takú výkonnú kartu do asi staršieho stroja je asi podla mna vyhodené peniaze.
Tajpane, vysvětli mi prosím to omezení AGP u GeForce 7600 GT

http://silicon-remarks.blogspot.com
Tajpan
rudidlo napsal:
Tajpan napsal:
XXX_Dazz napsal:

ehmm , máš 4prúdovú dialnicu a 8prúdovú dialnicu vytvorenú dlaždíc (AGP) no a máš 16prúdovú dialnicu z kvalitného asfaltu (PCI). No a kúpiš si nejakú Ferrari. kapišto? Vyděšený

Jirka
Tajpan napsal:
rudidlo napsal:
Tajpan napsal:
XXX_Dazz napsal:

ehmm , máš 4prúdovú dialnicu a 8prúdovú dialnicu vytvorenú dlaždíc (AGP) no a máš 16prúdovú dialnicu z kvalitného asfaltu (PCI). No a kúpiš si nejakú Ferrari. kapišto? Vyděšený

Zamračený Teda Tajpane, vůbec nechápu. A mě budeš povidat něco o reklamštině. Šklebící se

Tajpan
načo si kupovať super triedu auto, ked cesta po ktorej pôjdeš ťa pustí do rovnakej maximálnej rýchlosti ako keby si mal nejakú strednú triedu. Mrknutí

XXX_Dazz
Tajpan napsal:
rudidlo napsal:
Tajpan napsal:
XXX_Dazz napsal:

Tajpane tak tady jsi chyboval.
Aby si mohl srovnávat propustnost 4 proudové dálnice a 8 proudové dálnice musíš mít nejdřív dostatek aut. Pokud bede po 8 proudé dálnici jezdit aut stejně jako po 4 proudé pak je přínos = 0 a to je případ rozdílu AGP4x a 8x. Ani dnešní super karty zdaleka nevyužívají PCE 16x a AGP8x by jim asi v pohodě stačilo. A ty v tomto případě nejsou k dispozici. Dohledej si nejdříve nějaké starší odpborné články a o přínosech a rozdílech AGP 4x a 8x a pak mluv Šklebící se

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,016,419 návštěv