Tak... program jsem si stáhnul, vše co mělo v názvu Saitek odinstaloval a pomocí prográmku jsem odstranil všechny registry od Saiteku.
Restartoval jsem ntb a vypojil joy. Instalace proběhla vcelku normálně, ale na konci mi naskočilo toto
[img]http://img217.imageshack.us/img217/8004/novobrzek3.png[/img] is not a valid Image.
zjistil jsem, že díky tomu mám v ovládací panely>herní zařízení>Saitek>Vlastnosti pouze 2 lišty oproti 5ti co jsem tam měl přiedtím(Test, Deadzones, LEDs, MDF, About). Tak jsem vadný soubor nahradil tím, co jsem našel na cd a už jsem tam měl zpátky všech 5 lišt, ovšem když jsem něco změnil nemělo to žádný efekt(hodnoty se při pohybu joysticku měnili ale jakékoliv přenastavení nefungovalo což ovšem předtím taky).
No a co se týká Saitek Programing Software, tak ten mi hází todleto
[img]http://img267.imageshack.us/img267/9543/novobrzek2.png[/img] is not a valid Image. a samozdřejmě nejde spustit.
Tak už to fachči jak ma.
Zakopanej pes byl v ovladačich minulýho joysticku, který se nesnesl s novým.
Saitek si to rozmyslel v poslední chvíli, páč jsem ho už měl napůl zabalenej a poslanej spět do Alzy.
Zdravím pánové
Prosím o radu lastník Saitek X52 Pro , mám ho už pár týdnu a stále jsem nepřišel na to jak správně naprogramovat ... vůbec mi ten knipl nekomunikuje s PC .. Když si nastavím profil v programu od saiteku tak ve hře vůbec nefunguje (připínání modu mám zatím jenom na okrasu ??? Takže místo 200 pouužitelných tlačítek mám jenom 20 !! prosím o radu ?? A ještě jedna otázka jestli je normální asi tak cca 1cm vůle kniplu ??
to Tonik: vůle je naprosto normalní, je způsobena napojením základny rukojeti z části umelohmotné na hliníkovou, můžu tě potěšit, že časem se jěště bude zvětšovat, a to nemluvím o sensorech typu hall, které by měly být přesnější než potenciometrické, ale které se taky pěkně serou, jinak když prohledáš vlákna SVK tak tam je návodů na programování habakuk
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.