November 22 2024 15:32:44
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 1
Tyler Durden

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
X-52 - programování, aneb jak mi ruply nervy....
WT_Pedropan
No, tak to jsou už zase nějaké podivnosti...
Stáhnul jsem tu prolinkovanou verzi od Ritcheyho, nainstalil a všechno funguje (teda tak, jako předtím, s předchozí verzí z CD).
Tzn., že program se normálně otevře, nechá se v něm programovat, ale do Šturma to nefunguje stejně jako před tím...
Ale mám Saitek Cyborg Stick FF. Nějak mně ale uniká význam té myši a klávesnice. To je nutné instalovat taky?

http://www.wtigers.org/
BP_Tyrl
Též jsem hrdým vlastníkem X-52 a po instalaci starých ovladačů mi začla zlobit myš. Po přečtení návodu jsem se dozvěděl, že majitelé SP2 nemají myš ani klávesnici instalovat, neboť to zlobí. Po reinstalaci se počítač při každém zapnutí dožadoval jakési doinstalace. Tak jsem to všechno smazal a jel na ovladače od Win. Bohužel mi přitom nefungovala tlačítka myši na páce. Nicméně předevčírem mi ovladač od Joye našel fungl nové ovladače z ofic stránek, tak jsem docela napjatý jak to bude chodit a zdali již vychytali chybku s myší.

instalování zdar a letu zvlášť

paorel
A když jsi tu Saitekovu magickou myš a klávesnici nainstalovanou neměl, tak ti ve hře fungovalo všechno, co jsi na joysticku naprogramoval přes SST? Nebo jsi programování nepoužíval? Mě, pokud jsem to neměl nainstalované komplet všechno, šly jen funkce namapované přímo ve hře.

BP_Tyrl
Nefunguje myš na páce a všechno ostatní mám namapováno přímo přes hru. Nicméně s tou hromadou tlačítek se mi podařilo obsadit všechny požadované funkce, takže žádnou velko újmu jsem nepocítil :-)

paorel
Je fakt, že těch tlačítek je tam poměrně dost. Ale s SST jich tam máš šestkrát tolik Úsměv

VGR_Plavec
Já mám ovladače z přiloženého CD, XP Home + SP2 a myš na plynovce běží normálně.

BP_Tyrl
paorel napsal:
Je fakt, že těch tlačítek je tam poměrně dost. Ale s SST jich tam máš šestkrát tolik Úsměv

To je pravda. Ale ruku na srdce opravdu potřebuješ mít na jednom knoflíku šest funkcí? Já osobně bych v tom měl ohromný chaos. Nyní zprovozním myší tlačítka. Od ježíška dostanu si Trackir tudíž uvolním další čtyři na kloboučku a co víc chtít. Leda FF ve křesle.

Josef Ruhme
BP_Tyrl napsal:
paorel napsal:

To je pravda. Ale ruku na srdce opravdu potřebuješ mít na jednom knoflíku šest funkcí? Já osobně bych v tom měl ohromný chaos. Nyní zprovozním myší tlačítka. Od ježíška dostanu si Trackir tudíž uvolním další čtyři na kloboučku a co víc chtít. Leda FF ve křesle.

Šest jich asi nevyužiješ, ale ošidit se o možnosti programování SST je škoda.

Josef Ruhme
Tak se mi podařilo zjistit jak nastavíte citlivost kolečka myši na plynovce.

Je třeba vlézt do nastavení ILa conf.ini a vyhledat položku

[rts_mouse]
SensitivityZ=1.0

Zvětšením hodnoty zvýšíte citlivost.
Upravil/a Josef Ruhme dne 12-11-2005 20:12

BP_Tyrl
Tak to se dají zvýšit i ty ostatní hodnoty, začít se rozhlížet myší na plynovce a na klobouček naprogramovat plno dalších věcí.Vyděšený

310_cibule
Největší objev od dob, co Sir Flemming vynalezl penicilin. Gratuluju, Ritchey, máš u mne sud MW50.

CR_ARNOLD
Super,myšku na plynovce využívám často,ale je dost líná!jdu to vyzkoušet.Díky za tip:sm16:

www.presneletani.cz
Josef Ruhme
Tak nevím, jestli jsem se neunáhlil, nějak mi to přestalo fungovat. Jak jste na tom vy?

310_cibule
No, popravdě řečeno, mne to ani nefungovalo. Ještě s tou nobelovkou počkáme.
Upravil/a 310_cibule dne 13-11-2005 16:22

CR_ARNOLD
Kolečko nic nedělá,ale Myška běhá pěkně rychle. Dík
[rts_mouse]
SensitivityX=3.0
SensitivityY=3.0
Invert=0
SensitivityZ=3.0

www.presneletani.cz
Josef Ruhme
Ztrapněn před celým vědeckým světem. Smutný
Již pro mně nemá smysl dále žít!

BP_Tyrl
Tož jsem si nastavil myšku na 3.0 na všechny osy. Nejenže to zrychlilo myšítko na plynovce, ale zrychlilo mi to i rozhlížení přes klobouček. Takže je to užitečná vychytávka i pro majitele méně kvalitních klacíků. Teď jenom, jestlipak jim to někdo prozradí?:sm34:

CW_boZZda
Tak několik dotazů. X52 mám od včerejška. Měl jsem ale Cyborga, takže s programováním mám docela dost zkušeností.

DOTAZ:
Myšítko mám na maximální rychlost v SST.
Jde nějak naemulovat myš aji na nějaký HEAT? nějak mi to nechce nabízet tuto možnost Smutný
Mám to teda uděláno tak, že mám makro na heatu a tím pádem se rozhlížím krásně rychle a když potřebuji pomalý jemný pohyb, tak se rozhlížím myšítkem.

Každopádně navrhuji sem na web hodit profily pro různé joye od všech lidí. Hodilo by se to.

http://www.czechwings.com/
CR_ARNOLD
CVS_boZZda napsal:
Tak několik dotazů. X52 mám od včerejška. Měl jsem ale Cyborga, takže s programováním mám docela dost zkušeností.

DOTAZ:
Myšítko mám na maximální rychlost v SST.
Jde nějak naemulovat myš aji na nějaký HEAT? nějak mi to nechce nabízet tuto možnost Smutný
Mám to teda uděláno tak, že mám makro na heatu a tím pádem se rozhlížím krásně rychle a když potřebuji pomalý jemný pohyb, tak se rozhlížím myšítkem.

Každopádně navrhuji sem na web hodit profily pro různé joye od všech lidí. Hodilo by se to.

Nastav si v configu
Ila [rts_mouse]
SensitivityX=3.0
SensitivityY=3.0
Invert=0
Myšítko na plynovce ti bude běhat pěkně Rychle
SensitivityZ=3.0

www.presneletani.cz
CW_boZZda
no a to právě nepotřebuji. Já potřebuji naprogramovat heat. S myšítkem jsme spokojen Úsměv

http://www.czechwings.com/
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,016,774 návštěv