November 26 2024 10:34:09
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Brnenske skopek
313_Gryzlov
1stCL_Fucida napsal:
Zíííív Úsměv Tak jsem asi první, kdo se po tahu probral Úsměv. No..bylo to chvilkami docela DOST drsné Úsměv..těším se na příští rok..to to Brno už určitě rozbijeme Šklebící se

Dostanou na klec Úsměv Příště už je šetřit nebudem Vyděšený

A díky Břetisu, bylo to moc fajné Šklebící se
Upravil/a 313_Gryzlov dne 03-12-2007 08:49

Maxxis
některé fotky se povedly Piškote :-)

313_Pycko
Fučida zas otravoval niekoho "sestru" ???

[img]http://bs2007.georgie.name/images/100_4438.jpg[/img] is not a valid Image.

Šklebící se

www.ekkor.sk
3BAP_Cassius Chaerea
Dal bych ruku do ohně že je to Fučidova ségraŠklebící se.

313_Ffajtl
To je waafka z 313 houada.... a vy vy vy... já přijel domů z brna až dnes v pondělí ráno..... 01:39 jsem byl doma.... a už v 5 jsem vstával do práce.... jak já to slovo PRÁCE nesnáším Naštvaný

http://www.313.cz/
fatale
313_Pycko napsal:
Šklebící se

balil ji na roll rate focke-wulfu, ale teprve kdyz do ni nalil panaka a prestal na chvilku mluvit o picovinach (nemeckych letadlech), tak se usmala Úsměv

http://www.fatale.biz
313_Pycko
fatale napsal:
313_Pycko napsal:
Šklebící se

balil ji na roll rate focke-wulfu, ale teprve kdyz do ni nalil panaka a prestal na chvilku mluvit o picovinach (nemeckych letadlech), tak se usmala Úsměv

je nejak zaťažený na baby od 313 Šklebící se

www.ekkor.sk
1stCL_Fucida
To je paní Sára Fatalová .. a opravdu naslouchala velice pozorně výkladu o roll rate Fw 190 Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Maxxis
1stCL_Fucida napsal:
To je paní Sára Fatalová .. a opravdu naslouchala velice pozorně výkladu o roll rate Fw 190 Úsměv

se nediv, že jsi sám, holkám se říkaj jiný věci Pff Pff Pff

313_Ffajtl
Fuči..... měl jsi štěstí, že jste mě neostříhali... Pak by jsi názorně předváděl roll-rate fučidova fockewulfu Vyděšený

jinak borec na konec je BUBACK...... S!

http://www.313.cz/
WT_Horrido
Fuci jsou to amateri... nevedi ze zeny nejvice leti na vyklad jakou barvou se natirala haubna Dory zevnitr a doslova ulitavaji pri popisu sedmi zpusobu nateru kridla dle vyrobce. Roll rate a zvlaste porovnani s roll rate spitfajru dostne kazdou... Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Maxxis
aha ja myslel že rollrate znamená kolikrát se převalíš na jednu stranu postele, než spadneš na zem Cool Cool Cool

WT_Buback
Co já? Co já? Já sem šel, přesně jak jsem chtěl, kolem desáte večer domů. Dal jsem si plánované 3 piva a šup dom. Vyděšený Ale je pravda, že se mě pak zdáli "pěkný" věci, no eště že se to nedělo doopravdy Šklebící se

Bretis
Ten majitel byl prijemnej jak Maxxis a Paja dohromady. Musim na pristi rok najit jinou hospodu, tady uz si nas oblibiliMrknutí

Pocitali ste me vy prasata ty panaky co jsem vypil? Nejak tezko se mi jelo domuSmutný
Kor kdyz ta tri hovada Dandys, Ffajt a Sheddan v 06:00 rano pred barakem rekli "dopijem tu slivovicu"!Vyděšený

HP_Clo-Clo
Ha, ha,, já věděl proč tam nesmím ....... Šklebící se Šklebící se Šklebící se Šklebící se Šklebící se Šklebící se

i tak jsem však na Vás vzpomínal ..... u slivovice ... Úsměv

http://www.hanackaperot.ic.cz
Hoper
WT_Buback napsal:
Co já? Co já? Já sem šel, přesně jak jsem chtěl, kolem desáte večer domů. Dal jsem si plánované 3 piva a šup dom. :o Ale je pravda, že se mě pak zdáli "pěkný" věci, no eště že se to nedělo doopravdy :D

říct o druhé (půl třetí ?) ráno, že je to čas "kolem desáté večer" je docela zvláštní... :)))
nebo tam bylo vícero bubáků ? :D
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

WT_Buback
Hoper napsal:
WT_Buback napsal:
Co já? Co já? Já sem šel, přesně jak jsem chtěl, kolem desáte večer domů. Dal jsem si plánované 3 piva a šup dom. Vyděšený Ale je pravda, že se mě pak zdáli "pěkný" věci, no eště že se to nedělo doopravdy Šklebící se

říct o druhé (půl třetí ?) ráno, že je to čas "kolem desáté večer" je docela zvláštní... Úsměv))
nebo tam bylo vícero bubáků ? Šklebící se

Já sem tam byl do desíti.... pak už tam byl někdo jinej Šklebící se

1stCL_Fucida
No..nechybělo moc, aby se všichni piloti všech stran spojili do jednoho velkého boje proti společnému nepříteli Šklebící se jen nevím, jestli tam s námi byl už zase Buback, nebo ještě ne Šklebící se
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

alfik
A slavně zvítězili!!! Šklebící se

Bretis
1stCL_Fucida napsal:
No..nechybělo moc, aby se všichni piloti všech stran spojili do jednoho velkého boje proti společnému nepříteli Šklebící se jen nevím, jestli tam s námi byl už zase Buback, nebo ještě ne Šklebící se

Prej byl....ale ty jsi to nemel brzditSmutný

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,048,857 návštěv