AH_Dedikáč_wishlist
|
313_OTU_oblak |
Přidané 19-12-2006 00:40
|
Uživatel
Příspěvek: 1375
Založený: 30.09.05
|
paja_cz napsal:
Kurwa vraťte se na zem !
Hrajeme si tady na piloty, kroutíme joystikem,....... snažte se u toho "lítání" trochu bavit proboha !
Ano, o to se snažím !!!!!!!Aby nám ta zábava zůstala !!!!
btw. už jsou omezené Me262 na 1945 mapách zpět na 4 stroje? (po nějakém patchi se do dodělalo a tak bylo k vidění 1x109K4 a 8x262, což opravdu zábava nebyla )
díky |
|
|
|
Hoper |
Přidané 19-12-2006 07:44
|
Fusioner
Příspěvek: 12091
Založený: 29.09.05
|
Oblaku, tohle vlákno bylo o G-2 nebo obecně o starých letadlech ?
pokud je tomu u modrých tak jak píše Fuči, bude to alespoň jednodušší
jinak, tudle jsem si v roce 44/45 vlezl na AH do A6M2 a lovil vypuštěná torpéda. Mít novější éro, výsledek by byl stejný (jak sem zjistil, torpéda po vystřelení už zastavit nejdou, ani taranem :D ), ale zase se mi tímdle letadlem krásně točilo na pětníku. To s "pětkou" by bylo horší ;) |
|
|
|
Opitze |
Přidané 19-12-2006 13:50
|
Stařešina
Příspěvek: 6346
|
tady se zapomíná na nejpodstatnější WISH:
deadkick 1:1...
ja jsem jednohlasne pro!
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
|
|
|
|
Bretis |
Přidané 19-12-2006 14:01
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 298
Založený: 10.03.06
|
Opitze do klece
Upravil/a Bretis dne 19-12-2006 14:02
|
|
|
|
Opitze |
Přidané 19-12-2006 14:07
|
Stařešina
|
já nevím, co se vám nelíbí... zaprvé vám to zkvalitní emocionální prožívání realističnosti IL2 a navíc tam bude furt dost prázdných slotů, aby se tam připojila a na chvíli ohřála nějaká další lamka...
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
|
|
|
|
MK_Paja |
Přidané 19-12-2006 16:36
|
Uživatel
Příspěvek: 941
|
Opitz napsal:
ja jsem jednohlasne pro!
Co je to ten deadkick 1:1... ? |
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 19-12-2006 17:22
|
Uživatel
|
tak tady bude dalsi balast a OT a pak dále dokolečka to samé.....jojo, deathkick chce samostatné vlákno. Cibule rozděl toto vlákno a separuj deathkick... |
|
|
|
Jp- |
Přidané 19-12-2006 17:39
|
Uživatel
Příspěvek: 688
|
paja_cz napsal:
Opitz napsal:
ja jsem jednohlasne pro!
Co je to ten deadkick 1:1... ?
Blbost |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 19-12-2006 19:34
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
|
Oblaku, neber to tak vážně.
Já, opičák, Jiříček a pár dalších zamindrákovaných satyrů si tady děláme tak trochu legraci z ostatních, zejména páji.
Separovat není třeba, jen to chce trochu shovívavosti k našemu poněkud infantilnímu pojetí humoru.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
MK_Paja |
Přidané 19-12-2006 20:25
|
Uživatel
Příspěvek: 941
|
Pravidla fóra SVK
Vážené a milé kolegyně, vážení a milí kolegové,
dovoluji si doplnit některá pravidla, která budou od nynějška platit na tomto fóru.
Fórum SVK je prvotně určeno k diskusím o leteckých simulátorech z dílny Olega Maddoxe, událostech v komunitě kolem nich, letecké historii, parametrech letadel a softwarovém i hardwarovém vybavení nutném pro leteckou simulaci.
Moderátoři diskusí si vyhrazují právo jakékoliv příspěvky, které se netýkají výše uvedených témat, přesunout, zamknout či zcela smazat.
Prosím autory, aby se vyvarovali hrubých osobních útoků, osočení i nemístných vulgarismů. Všechny ideologicky zaměřené, mravně závadné i zákon porušující příspěvky budou smazány.
O tom, je-li něco ideologicky a mravně pochybené či právu odporující, budou napříště rozhodovat pouze moderátoři a nepovede se o tom zde diskuse.
Bude-li mít někdo pocit či podezření, že se to děje, napíše nám PM.
A to proto, že se zákonitě taková veřejná debata vždy musí zvrhnout ve flejm a vzájemné osočování. Budeme se do krve hádat o všem možném, ale ne o třech výše uvedených věcech.
Děkujeme Vám, za Vaše příspěvky na tomto fóru a věříme, že jej budete i nadále rádi navštěvovat.
310_cibule
Odeslal 310_cibule v 31.07.2006 09:51 |
|
|
|
Opitze |
Přidané 20-12-2006 13:26
|
Stařešina
|
takze Cutoro, bude ten deadkick nebo neee?
|
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 20-12-2006 13:44
|
Diskutující
Příspěvek: 2150
|
Já bych byl pro DK 1:1 a následnou povinnou přeinstalaci Šturma s novým loginem. Po nákupu 1946 se dá za večer odstarovat i třikrát. |
|
|
|
torr |
Přidané 20-12-2006 13:58
|
Uživatel
Příspěvek: 533
Založený: 05.01.06
|
1,přidat na mapu Polsko 1945 aspon jedno německé ero
2,DK 0:1 |
|
|
|
Robur |
Přidané 20-12-2006 14:03
|
Nováček
Příspěvek: 13
Založený: 07.12.06
|
DK 1:1 jsem zažil jen jednu před lety na jednom ful real serveru. Bylo nás tam pár, za 30 minut jsem potkal jednu P39, kroužili jsme okolo sebe pět minut a pak jsme se schovali do mraků , oba jsem měli strach a do dneška vlastně nevím z čeho - vždyť šlo vlastně o h***o že... |
|
|
|
Bretis |
Přidané 20-12-2006 14:31
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 298
Založený: 10.03.06
|
Opitz napsal:
já nevím, co se vám nelíbí... zaprvé vám to zkvalitní emocionální prožívání realističnosti IL2 a navíc tam bude furt dost prázdných slotů, aby se tam připojila a na chvíli ohřála nějaká další lamka...
Vlastne mas pravdu. Jsem pro |
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 20-12-2006 14:53
|
Uživatel
|
torre, proč tu mapu kazit?
ta mapa je o boji mezi spojenci, němci už dávno nelítali |
|
|
|
AH_Enty |
Přidané 20-12-2006 15:33
|
Uživatel
Příspěvek: 508
|
torr napsal:
1,přidat na mapu Polsko 1945 aspon jedno německé ero
2,DK 0:1
od 1) Prostě ne. Rusové mají svoje éra. Britové a Amíci taky. No a Poláci z obou stran mají éra zemí, které je zrovna podporují. Východní ruský a zápaďáci britský. |
|
|
|
torr |
Přidané 20-12-2006 16:22
|
Uživatel
Příspěvek: 533
Založený: 05.01.06
|
313_OTU_oblak napsal:
ta mapa je o boji mezi spojenci, němci už dávno nelítali
já vím ale prostě mi nejdou pod vousy ty divný jednotky jako je palec.feet,loket,libra,galon apod. . |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 20-12-2006 17:44
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10825
Založený: 26.01.13
|
torr napsal:
313_OTU_oblak napsal:
ta mapa je o boji mezi spojenci, němci už dávno nelítali
já vím ale prostě mi nejdou pod vousy ty divný jednotky jako je palec.feet,loket,libra,galon apod. .
Imho používají Rusové stejné jednotky, jako Němci, jen mají jiná písmenka
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 20-12-2006 19:16
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
|
paja_cz napsal:
Pravidla fóra SVK
Vážené a milé kolegyně, vážení a milí kolegové,
dovoluji si doplnit některá pravidla, která budou od nynějška platit na tomto fóru.
Fórum SVK je prvotně určeno k diskusím o leteckých simulátorech z dílny Olega Maddoxe, událostech v komunitě kolem nich, letecké historii, parametrech letadel a softwarovém i hardwarovém vybavení nutném pro leteckou simulaci.
Moderátoři diskusí si vyhrazují právo jakékoliv příspěvky, které se netýkají výše uvedených témat, přesunout, zamknout či zcela smazat.
Prosím autory, aby se vyvarovali hrubých osobních útoků, osočení i nemístných vulgarismů. Všechny ideologicky zaměřené, mravně závadné i zákon porušující příspěvky budou smazány.
O tom, je-li něco ideologicky a mravně pochybené či právu odporující, budou napříště rozhodovat pouze moderátoři a nepovede se o tom zde diskuse.
Bude-li mít někdo pocit či podezření, že se to děje, napíše nám PM.
A to proto, že se zákonitě taková veřejná debata vždy musí zvrhnout ve flejm a vzájemné osočování. Budeme se do krve hádat o všem možném, ale ne o třech výše uvedených věcech.
Děkujeme Vám, za Vaše příspěvky na tomto fóru a věříme, že jej budete i nadále rádi navštěvovat.
310_cibule
Odeslal 310_cibule v 31.07.2006 09:51
Že bych se nevyjadřoval k simulátorům? Událostem v komunitě kolem nich? Hrubě na někoho útočil, osočoval jej či používal nemístné vulgarismy? Nebo jsou mé příspěvky ideologicky zaměřené či dokonce nedejbože nemravné?
Anebo nevím, co chtěl pája tímhle příspěvkem říct...
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|