November 22 2024 08:04:22
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
SPECIÁLKA - BARBAROSSA 1941
mha
313_Pospa napsal:
Fuči vylosuj nějakýho náčelníka za migy ....navrhuju Petrase Mrknutí

Jsem také pro... Mrknutí
Tělo mrtvého nepřítele páchne vždy dobře.
Aulus Vitellius

310_Mazy
Prosil bych ratu nebo čajku .
Podle toho co bude volný

doktorkop
Tak jsem se dnes dozvěděl,že 24.11.budu nemoci letět.Smutný
Doufám,že mi všechny cíle nevyzobete a necháte i něco na sobotuÚsměv
Je snadné být přečíslen,když je někdo nula.
Že?

1stCL_Fucida
Tak pokud Petras nemá nic proti, tak by klidně MiGům velet mohl. Zkušeností má na rozdávání a pro mě je to záruka, že mě velitel MiGů zase málem ošije Úsměv.

Mazy, hodil jsem tě do Čajky, Raty už jsou plné.

Hiltoš..pravda. Tam je to dost kritické. Zkusíme se ještě po někom poptat - třeba Šafřík, nebo nějaký jiný zkušený bombaďák. Pokud by si tedy nevěřil nikdo z vás čtyř v současnosti vedených.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

3BAP_Kubrt
Přidám se k našim do TB-3 pls. Díky.

Hiltos
1stCL_Fucida napsal:
Hiltoš..pravda. Tam je to dost kritické. Zkusíme se ještě po někom poptat - třeba Šafřík, nebo nějaký jiný zkušený bombaďák. Pokud by si tedy nevěřil nikdo z vás čtyř v současnosti vedených.

Safrik je uz ve stuce. Nechapu, jak muze nekdo vymenit dva motory a 6 kamaradu strelcu za jeden motor a jednoho strelce. Budiz

Coz o to, na odveleni bysme si verili. Ale jestli zvladnou 4 He 111 ukoly pro 12 He111, to netusim Úsměv

P.S.: Velitel He-111 je Hanss (dobrovolne)
Upravil/a Hiltos dne 25-10-2006 09:26

Ace
Hlasim se do He 111 - do 14 dnu jsem pripojen Úsměv Dekuju

http://www.bitevnici.wz.cz/news.php
CR_PETRAS
Fuči vylosuj nějakýho náčelníka za migy ....navrhuju Petrase

Jo hoši...nevíte co si na sebe pletete Zamračený

Pokud budou všichni "migaři" souhlasit,tak to zkusim.Ale upozorňuji vás,že jsem vás varoval.
Platí to staré dobré :"pánové,já vám to řikal,já vás varoval.Jak uhodí desátá,tak jdu do lednice,uříznu kus salámu a sežeru ho.Pak se vrátím a sežeru ten zbytek" !!!

JÁ VÁS VAROVAL Mrknutí .. Šklebící se

Tak pokud Petras nemá nic proti, tak by klidně MiGům velet mohl. Zkušeností má na rozdávání a pro mě je to záruka, že mě velitel MiGů zase málem ošije

Měls ale doplnit pokud se neztratí Vyděšený

P.S:Jako zástupce velitele tímto ustanovuji 313_Pospu,ať v tom prů..ru nejedu sám Úsměv ....... Na jaké mapě se poletí Fuči ... ?

http://avionika.webpark.cz
1stCL_Pospa
OK to beru budu Ti dělat zástupce takže to bude zase na mě Šklebící se Nedáte si kávičku šéfe ?, Cool

http://www.aeroklub-sumperk.cz/
CR_PETRAS
Takže..zástupce velitele zorganizuje trénink,nalajnuje navigaci,vyšle zvědy a sežene proviant,naleští mi mašinu...pro zatím !!! No a já ? ................
.....já si du lehnout Mrknutí

http://avionika.webpark.cz
Lekk
Ehmm..viděl jsem nějakého volného miga??..prý je tam náhradník..kdyby nic..vezmu co bude..ten termín už zvládnu...takže kdyby někdo vypadl z miga..rád si ho dám..je to totiž super štípačka..a ve vejšce je lepší než befko!!..to jen pro ty malověrný...kdyby něco mužu aspon radit Petrasi???Cool

1stCL_Pospa
VGR_Lekk napsal:
Ehmm..viděl jsem nějakého volného miga??..prý je tam náhradník..kdyby nic..vezmu co bude..ten termín už zvládnu...takže kdyby někdo vypadl z miga..rád si ho dám..je to totiž super štípačka..a ve vejšce je lepší než befko!!..to jen pro ty malověrný...kdyby něco mužu aspon radit Petrasi???Cool

Tichooo velitel spinkááá !!

http://www.aeroklub-sumperk.cz/
Lekk
Neboj..toho nevzbudí ani nálet...doted jsem nespočítal ty flašky okolo na zemi Šklebící se

1stCL_Fucida
Lekku, napsal jsem tě k Čajkám, imho by bylo blbé pak případně přejít k jiné zbrani. Ale nevím, každopádně až zřídím ty secret části fóra, tak budeš mít přístup k reds a tam se můžete případně domluvit interně

313_Macher
CR_PETRAS napsal:
Jo hoši...nevíte co si na sebe pletete Zamračený

Pokud budou všichni "migaři" souhlasit,tak to zkusim.Ale upozorňuji vás,že jsem vás varoval.
Platí to staré dobré :"pánové,já vám to řikal,já vás varoval.Jak uhodí desátá,tak jdu do lednice,uříznu kus salámu a sežeru ho.Pak se vrátím a sežeru ten zbytek" !!!

JÁ VÁS VAROVAL Mrknutí .. Šklebící se

souhlas
jinak nerikam nic,ale na moje slova dojde!Vyděšený

310_Mazy
Díky za čajku . Jak to vypadá stěma tréninkama ?
Tet sem do večera v práci a můžu až kolem 2330.Mrknutí

3IAP_Ondura
Takže je mi líto, ale išaka budu muset odříc, jelikož nemám vůbec čas na lítání a letět jenom speciálku se mi nechce. Takže můj išak je volný.

1stCL_Fucida
Zřídil jsem vlákna pro obě strany. přístup do nich mají pouze přihlášení piloti. Pokud někdo z přihlášených nemáte přístup, tak mi písněte.

LesniHU
StG by si pokladala za cest, kdyby Jiricek, jeji zakladatel a v jejich radach casto vzpominana legenda , vzal zavdek Stukou z jeji vyzbroje Úsměv.
Ptat se ho nebudeme, Fuci, prepis ho prosim do toho StG stroje. Cimz se uvolnuje jedna Stuka pro dalsiho zajemce.

BP_Madvlk
Z nedostatku pilotů do HE-111Smutný pouštím Štuku a vezmu si tenhle náklaďákMrknutí

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,013,906 návštěv