Kapitán Galland
|
doktorkop |
Přidané 03-02-2010 13:01
|
Uživatel
Příspěvek: 732
Založený: 30.09.05
|
Mluvit o fair-play v souvislosti z válkou mi přijde minimálně trochu přemrštěné
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 03-02-2010 13:19
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
|
This isn't dueling pistols at dawn, this is war. You never wanna fight fair. You wanna sneak up behind your enemy, and club 'em over the head.
Cpt. Starbuck
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
ZVP_flanker_cz |
Přidané 03-02-2010 14:11
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 261
Založený: 09.10.08
|
Bože můj,Havel měl rech láska zvítězila nad lží a nenávistí přijedou tanky a vosrdíčkujou nás k smrti
vodteď láduju extra tvrdym žaludem |
|
|
|
zajaczik |
Přidané 20-02-2010 15:55
|
Nováček
Příspěvek: 87
Založený: 11.03.08
|
ježíš.. sem tu rozpoutal úplnou válku na jiné téma :-D |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 20-02-2010 16:11
|
Uživatel
Příspěvek: 864
Založený: 29.05.07
|
doktorkop napsal:
Mluvit o fair-play v souvislosti z válkou mi přijde minimálně trochu přemrštěné
Ty jsi asi neviděl Red Barona, jak tam frajer Manfréd péroval svýho bráchu, potom co zvulchoval přistávající kouřící letadlo, co? Richthofen: ,,Jsem si dobře vědom, že jsme ve válce. Ale přesto ji můžeme vézt slušně !!!"
Upravil/a LEON_CZ dne 20-02-2010 16:11
|
|
|
|
Vilik |
Přidané 20-02-2010 16:12
|
Uživatel
Příspěvek: 850
Založený: 14.02.10
|
Vždyt tady neni o čem diskutovat. Pilot na padáku je taky nepřítel, takže se po něm střílí. Ve šturmu to vidíte na vlastní oči. AA střílej jak diví. |
|
|
|
Charl-Y |
Přidané 21-02-2010 14:04
|
Nováček
Příspěvek: 5
Založený: 28.01.10
|
Vilik napsal:
Vždyt tady neni o čem diskutovat. Pilot na padáku je taky nepřítel, takže se po něm střílí. Ve šturmu to vidíte na vlastní oči. AA střílej jak diví.
Jsem tu registrovanej krátce,ale tohle mě fakt ser. AA střílej protože je to poč a jeho algoritmus je střílej na nepřítele co je ve vzduchudále otevření padáku nelze ovládat(v reálu piloti otvírali padák co nejníž to šlo hlavně na východní frontě).Pochopím že za války někteří slaboduší jedinci bez kousku cti na padáky stříleli a bylo to běžné hlavně u bolševiků a každej takovej je jen ubohej posera.Měl jsem pocit že virtuální lítání je o něčem trošku jiném než je vraždění pilotů na padáku!Když už jsem ho jednou sestřelil tak tak ho sundám znova a nepotřebuju střílet na padák. |
|
|
|
Hoper |
Přidané 21-02-2010 14:20
|
Moderátor
Příspěvek: 12091
Založený: 29.09.05
|
hele, Charl-Y, je zvláštní, že na střílení na padáku si "stěžovali" Japíci (viz např. Gendův meč)
A amíkům to vydrželo i do Koreje... (viz Lovec od Kramarenka)
a z toho, co se psalo lze usoudit, že amíci se tím jen bavili...
jinak kolikrát tě kdo sejmul na padáku ? z pilotů ??
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 21-02-2010 14:53
|
Uživatel
Příspěvek: 864
Založený: 29.05.07
|
Ty sis kupoval Hopere Gendův meč? Jaký máš z tý knihy pocit? Já ji kupoval s obrovským očekáváním, ale měl jsem po prvním přečtení pocit naprosto vyhozenejch 550 kč |
|
|
|
CSL1_Vonty |
Přidané 21-02-2010 15:22
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 148
Založený: 10.03.07
|
Precetl sem - Japonci sou tragickyy a mam pocit ze z tech amiikuu byli hodne vysranyy ( i autori ) kapitoly konci stylem - " Byl to uspech sestrelili sme dva hellcaty pri ztrate pouze 6 nasich Sidenu" , na konci hezka pasaz , jak tam nalili americkej benzin a ze sidenu byl zavodak . |
|
|
|
cyberolas |
Přidané 21-02-2010 18:07
|
Uživatel
Příspěvek: 560
Založený: 24.04.08
|
Jakýpak AA (asi má být AI) střílí do padáků? Tohle přece vyřešil pack 4.09! A nebo modovaná inteligence a je to. Já si rozhodně nemohu stěžovat. AI proti mě dokonce taktizuje (rozdělení dvojice, žádné sudy, nůžky jako hrom a hlavně využívání výhod letadla, třeba u Ki-27, to je akrobacie jako hrom...) |
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 21-02-2010 18:26
|
Moderátor
Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
Hopříku zaraž to rouhání! |
|
|
|
Hoper |
Přidané 21-02-2010 19:49
|
Moderátor
Příspěvek: 12091
Založený: 29.09.05
|
no, pokud máš na mysli toho Gendu, tak až na to "ustrašení" má Vonty tak nějak pravdu :(
sebevědomí byli ti ti amíci, kteří něco sestřelili (ovšem některé pasáže, pokud jsou pravdivé, naznačují, že buď uměli střílet jak bejk nebo měli kliku jak kráva...)
a při jejich počtech si troufám tvrdit, že skutečně schopných jich tam bylo "pár" (tak jako kdekoliv jinde)
jenže měli od začátku vtloukanou nějakou taktiku a té když se drželi, tak měli japs smolíka - i taková 343, kde měl Genda snahu o nějaké skupinové létání a taktiky, vydržela pohromadě jen do prvního střetu, maximálně útoku. Pak se kluci dost často rozpadli a amíci si je už podávali
a nerad to říkám, ale čekal jsem, že budu číst - "hrdinný osamělý Japonec se postavil stovce nedržených Američanů a všechny je sestřelil" a místo jsem četl - "zezadu po mně pálil Japonec, tak jsem se otočil, vystřelil a sejmul ho"....
ale jinak si nemyslím, že to byly vyhozený peníze, to zas ne :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 21-02-2010 20:54
|
Fusioner
|
Mimo českého překladu, za který by dotyčný zasloužil přetáhnou katanou přes pupek.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Chaindler |
Přidané 22-02-2010 14:18
|
Nováček
Příspěvek: 24
Založený: 26.01.10
|
Charl-Y napsal:
Vilik napsal:
Vždyt tady neni o čem diskutovat. Pilot na padáku je taky nepřítel, takže se po něm střílí. Ve šturmu to vidíte na vlastní oči. AA střílej jak diví.
Jsem tu registrovanej krátce,ale tohle mě fakt ser. AA střílej protože je to poč a jeho algoritmus je střílej na nepřítele co je ve vzduchu dále otevření padáku nelze ovládat(v reálu piloti otvírali padák co nejníž to šlo hlavně na východní frontě).Pochopím že za války někteří slaboduší jedinci bez kousku cti na padáky stříleli a bylo to běžné hlavně u bolševiků a každej takovej je jen ubohej posera.Měl jsem pocit že virtuální lítání je o něčem trošku jiném než je vraždění pilotů na padáku!Když už jsem ho jednou sestřelil tak tak ho sundám znova a nepotřebuju střílet na padák.
Milý nadčloveku, já kdybych byl na jakekoliv fronte proti Německu, tak po němcích střílím kdekoliv a jakkoliv, padák nepadák, protože to je nepřítel, jenž si za své skutky nic jiného než smrt nezaslouží. Toliko k valce a tebou zminenych "slabodusich" jedincich. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 22-02-2010 14:29
|
Fusioner
|
A poznáš pak ještě rodíl mezi sebou a těmi kdo si za své skutky zaslouží smrt?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
MK_KaiN |
Přidané 22-02-2010 14:45
|
Uživatel
Příspěvek: 1088
Založený: 01.10.05
|
A opět ti strašní a zlý Němci! Fuuuj, hanba Němcům za jejich činy, za činy jejich otců, dědů, pradědů, prapradědů, a tak dál. A tak dál. |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 22-02-2010 15:03
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10825
Založený: 26.01.13
|
MK_KaiN napsal:
A opět ti strašní a zlý Němci! Fuuuj, hanba Němcům za jejich činy, za činy jejich otců, dědů, pradědů, prapradědů, a tak dál. A tak dál.
Tak to jsem asi už fakt v prdeli
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
Chaindler |
Přidané 22-02-2010 15:50
|
Nováček
Příspěvek: 24
Založený: 26.01.10
|
WT_Horrido napsal:
A poznáš pak ještě rodíl mezi sebou a těmi kdo si za své skutky zaslouží smrt?
v případě WWII je ten rozdíl myslím zcela zřetelný.
Lidi, co nějakým způsobem nacisty obhajují opravdu nechápu. Kdyby němci měli dost času, tak Češi, kteří by se nehodili pro germanizaci, skončili ve stejných "přesídlovaích" táborech jako Židi.
Upravil/a Chaindler dne 22-02-2010 15:55
|
|
|
|
ZVP_flanker_cz |
Přidané 22-02-2010 15:58
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 261
Založený: 09.10.08
|
MK_KaiN napsal:
A opět ti strašní a zlý Němci! Fuuuj, hanba Němcům za jejich činy, za činy jejich otců, dědů, pradědů, prapradědů, a tak dál. A tak dál.
Co na tohle říct,no zas máš recht |
|
|