Proč létáte z "temnou stranu" (LW ?)
|
CR_PETRAS |
Přidané 24-08-2006 14:57
|
Uživatel
Příspěvek: 960
Založený: 06.10.05
|
Škoda že jdu z práce ,zajímavé vlákenko !!
Ale co říci na závěr ???? Obligátní South Park .....
" SERU NA VÁS,DU DOMU " !!!
[img]http://www.southparkstudios.com/media/wallpaper//mentalhospital_thumbnail.jpg[/img] is not a valid Image. |
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 24-08-2006 15:04
|
Diskutující
Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
Proč létáte za "temnou stranu" (LW ?)
Já osobně sem tuhle hru za spojence už dohrál!!!
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 24-08-2006 15:05
|
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 24-08-2006 15:07
|
Diskutující
Příspěvek: 2006
Založený: 09.02.06
|
Hiltos napsal:
cemu neverim? jak sem se tu vubec ocitl? ja verim jen tomu, ze Finove maj nejlepsi sauny na svete. a kdo tvrdi neco jineho, je syrovatka a mel by zkysnout
HA! tiskova chyba ... kurva SOTEK ... Hiltos ne ... Fajlow tam melo bejt.
sry |
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 24-08-2006 15:26
|
Diskutující
Příspěvek: 2006
Založený: 09.02.06
|
1stCL_Fajlow napsal:
Já proti tobě nemám nic, aby jsi si nechal vytetovat hákovej kříž. Vytetuj si ho třeba na čelo.
A chtěl bych tě vidět na koupališti, v bazénu, mezi lidma v létě, co na to budou řikat.
Už je jiná doba. Tohle není IN :rol::rol:
na celo? proc na celo? za zastavam nazor, ze kerka musi byt vzdy schovatelna - no a chod furt v kulichu ... nesmysl
mno jelikoz verejna koupaliste moc nevyhledavam tak si to muzeme spis predstavovat jak by to asi bylo. ono by totiz hodne zalezelo na samotny kerce. kdyby tam byla jenom swastika (at uz jakakoliv) tak bych byl urcite povazovanej za nacka a mozna ze by se nekdo chtel rvat, kdyby to bylo v necem zakomponovany tak bych veril tomu, ze si toho vetsina lidi vubec nevsimne
a proc si myslis ze me zajima jestli to je nebo neni IN? |
|
|
|
1stCL_Fajlow |
Přidané 24-08-2006 15:33
|
Uživatel
Příspěvek: 565
Založený: 02.01.06
|
jelikož je to jenom 60 let, kdy tenhle znak používali hodně zlí lidé.
A lidi kteří ještě žijou a nějak je tyhle zlí lidi poznamenali, tak by se jim to nelíbilo a zatracovali by tě. Počkej až to vychcípá. Tak 50 let |
|
|
|
1stCL_pbarry |
Přidané 24-08-2006 15:45
|
Uživatel
Příspěvek: 1688
Založený: 30.09.05
|
313_OTU_oblak napsal:
pbarry - divil by jsi se, ale je to vec osobnosti. Znám nováčky co radši sedlu do G-6 než do spitu VIII. A naopak. Je to věc toho co máš rád. Osobně si mzslím že pro nováčka je nejlepší stroj 109 F-4 a nejlépe G-2. To jsou nejbezpečnější stroje ve šturmu pro své období 41-43. Dokonce dost mazáků dává přednost G-2 před G-6.....samo do příchodu MK108.
sám jsem začínal na F-2 a FW190......
kazdy ma na zacatku nejake svoje oblibene letadlo. To ale neznamena ze se mu na nem dari litat. Casem z toho zacne byt frustrovany kdyz to furt padá do spinu, nedá se za to zatáhnout etc. a radeji sedne do spita, kde jde sestrelovani o poznani snáze. Tak to prostě je. Někdo se svému oblíbenému letadlu přizpůsobí a začne ho lítat hardcore, někdo raději sedlá to v čem má úspěchy... |
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 24-08-2006 15:51
|
Diskutující
Příspěvek: 2854
|
Tak úspěchy sem odjakživa měl jen v efku nebo géčku a proto lítám na šturmu. |
|
|
|
1stCL_pbarry |
Přidané 24-08-2006 16:00
|
Uživatel
Příspěvek: 1688
|
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Tak úspěchy sem odjakživa měl jen v efku nebo géčku a proto lítám na šturmu .
jo, tvoje úspěchy mě odjakživa zajímaly, pověz mi o nich |
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 24-08-2006 16:12
|
Uživatel
Příspěvek: 1375
|
pbarry - se 109 to nebylo zle, v mem pripade rozhodlo to ze se mi libi odboj nasich pilotu v RAF, nic vic nic min....ne to ze by bylo snazsi zoomovat nez krouzit. |
|
|
|
Pavel |
Přidané 24-08-2006 16:23
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 298
Založený: 16.01.06
|
Na tom něco je, ačkoliv mám rád lavočky, tempesta a Ki-84, cíleně sundat letadlo na 650 m se mi podařilo jedině se Šturmovikem. A byl to uhýbající Bf-110, nepřátelský. Žádná TB-3 na okruhu.
Gentlemen, mlha nad kanálem se zvedá.. Jo, a první sestřel se nepočítá. Tím se jen vyrovnává účet za sebe...
|
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 24-08-2006 16:30
|
Diskutující
Příspěvek: 2854
|
1stCL_pbarry napsal:
jo, tvoje úspěchy mě odjakživa zajímaly, pověz mi o nich No prostě když mám blbou náladu vlezu na server z roku 41,42 vezmu efko nebo géčko a hned si užívám killy. |
|
|
|
313_Gryzlov |
Přidané 24-08-2006 16:32
|
Uživatel
Příspěvek: 1088
|
1stCL_pbarry napsal:
kazdy ma na zacatku nejake svoje oblibene letadlo. To ale neznamena ze se mu na nem dari litat. Casem z toho zacne byt frustrovany kdyz to furt padá do spinu, nedá se za to zatáhnout etc. a radeji sedne do spita, kde jde sestrelovani o poznani snáze. Tak to prostě je. Někdo se svému oblíbenému letadlu přizpůsobí a začne ho lítat hardcore, někdo raději sedlá to v čem má úspěchy...
safra a proč já pořád lezu do těch JAKů ... :rol: |
|
|
|
313_Ffajtl |
Přidané 24-08-2006 17:00
|
Uživatel
Příspěvek: 605
Založený: 03.10.05
|
1stCL_pbarry napsal:
313_OTU_oblak napsal:
pbarry - divil by jsi se, ale je to vec osobnosti. Znám nováčky co radši sedlu do G-6 než do spitu VIII. A naopak. Je to věc toho co máš rád. Osobně si mzslím že pro nováčka je nejlepší stroj 109 F-4 a nejlépe G-2. To jsou nejbezpečnější stroje ve šturmu pro své období 41-43. Dokonce dost mazáků dává přednost G-2 před G-6.....samo do příchodu MK108.
sám jsem začínal na F-2 a FW190......
kazdy ma na zacatku nejake svoje oblibene letadlo. To ale neznamena ze se mu na nem dari litat. Casem z toho zacne byt frustrovany kdyz to furt padá do spinu, nedá se za to zatáhnout etc. a radeji sedne do spita, kde jde sestrelovani o poznani snáze. Tak to prostě je. Někdo se svému oblíbenému letadlu přizpůsobí a začne ho lítat hardcore, někdo raději sedlá to v čem má úspěchy...
Barry.... Tohle je trošičku přitažené za vlasy. Ano, blbec ve spitu má rozhodně větší šanci zničit blbce ve 109-ce. Tohle je to, co jsi chtěl říct? |
|
|
|
1stCL_Jamamoto |
Přidané 24-08-2006 17:18
|
Uživatel
Příspěvek: 943
Založený: 29.09.05
|
CR_PETRAS napsal:
Někdo napsal :
Až budu velikej koupím si medvěda
Tak bacha kámo,abys nedopadnul jako JONÁK !!!! :confused: :rip:
KLUCI MODŘÍ :
Popište mi někdo pocit pilota Bf , který uniká kolmo dolů na plnej kotel a říká si :"Kdy už se tý svini za mnou uloměj křídla " !!!!! ( svině = Rusák z překližky ) ...
Díky předem
Nooo...je to slastnej pocit....jen to říkám jinak.... "pojď za mnou , pojď...snad se nebojíš...." |
|
|
|
1stCL_VLK |
Přidané 24-08-2006 18:05
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 142
Založený: 11.02.06
|
313_Ffajtl napsal:
...... blbec ve spitu má rozhodně větší šanci zničit blbce ve 109-ce. Tohle je to, co jsi chtěl říct?
..je to sice vytržené z debaty,ale jako kdyby to psal někdo o mě:lol: |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 24-08-2006 18:26
|
Fusioner
Příspěvek: 15096
Založený: 29.09.05
|
57MH_Zvire napsal:
Proč létáte z "temnou stranu" (LW ?)
A proč ne?
Asi tak.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
Mysak_CZ |
Přidané 24-08-2006 21:16
|
Nováček
Příspěvek: 12
Založený: 01.10.05
|
Easy Target napsal:
Líbí se mi Bf-109G/K, FW-190D-9 je také krásný stroj. Me-262 je nádherný stroj. Politicky korektní a historicky správné je létat ovšem u konkurence
Tak si gustava vybav skinem Izraele a představ si rok 46, zalítáš si hezkou mašinou, historicky správně a politicky korektně:lol: |
|
|
|
Rapier |
Přidané 24-08-2006 21:19
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 413
Založený: 10.12.05
|
Easy Target napsal:
Proč létáte za "temnou stranu" za Luftwaffe ? Nevadí vám že létáte vlastně za armádu rasistického totalitního státu ? Nebylo by lepší létat za červené ? Vždyť přesně tak létali i naši letci za druhé světové války na kterou si tu "všichni hrajeme". Létali za R.A.F. a VVS ne LW. Druhá část té otázky zní - nepřeháníte to trošku s tou stylizací - myslím že si dolepujete obličeje do fotek vojáků v nacistických uniformách ? Nebylo by lepší místo toho dát svoji fotografii v německé pilotní kukle,nebo něco neutrálního ? Děkuju za odpovědi.
Sám létám raději za spojence tedy červené. Spitfire je mi sympatičtější než Bf-109 nebo FW-190. I když se s ním hůř trefuje Děkuji.
Kdysi dávno (rok a půl ?!) jsem létas s Liony za slavnou Luftwaffe.
Já, člověk co všechny hry hraje zásadně za dobré hochy (např. Jedi Knight za světlou stranu síly). Paradox.
Ale letka byla prima, lidi taky, a nakonec mi ty FW-190 a BF-109 sedly více než Spitfire, Mustang a podobně. Jednu dobu jsem přešel k 313 ale nebylo to ono, ne že bych neměl rád Lavočky, Jaky a apod,... právě naopak sovětské éra žeru.
Když jsme ovšem svému velmi dobrému známemu co je v letectví-modelářství, řekněme známý (Tally-Ho Kamil Meluzin), řekl že létám za Luftvaffe, tak mě ohodnotil velmi smíšenými pocity.
A dotazy typu: proč nelétate za 310,311,312 RAF nebo východní frontu.
Moje odpověď , že to je proto že se nám líbí stroje, ačkoliv se neslučujeme s nacismem, ho nějak neuspokojila a kroutil hlavou.
V zápětí dodal že veteráni východní fronty nebo RAF by mě na besedě v Ostravě ukamenovali. Možná.
Nicméně piloti Luftwaffe byli světová špička.
Dnes už IL-2 skoro nelétám, čas, škola, LOCK ON/Falcon letka apod,....nicméně bych se skoro určitě znovu vrátil k LW.
Dnes hraji wargamming v 1:72 a hádej za co ? Jo za ty nácky. Moje jednotky wermachtu a SS drtí během vylodění v Normandii mé přátelé co hrají za US, British nebo Rusy. Náhoda ?
Nikoliv, zájem o techniku ať leteckou nebo pozemní a ta něměcká je prostě NEJ, stejně jako v součastnosti. Ať už to byl BF-109 nebo součastný Eurofighter Typhoon/Tornado nebo tank Panther/Tiger nebo součastný Leopard II. Prostě dodnes vinikající technika, v mnohém lepší než veškerá konkurence z USA (třeba takový ABRAMS).
A pak válečné umění němců v WW2, ať pilotů nebo generálů je dodnes fascinující. Jestli to byl Adolf Galland nebo pouštní liška Rommel, v obou případech to bylo skvělí vojevůdci a tom to je.
Pravde bojovali na špatné straně. To je historický fakt, nic víc.
I součastní vojíci US ARMY -respektivé tankoví velitelé vozí fotky svého soupeře na život a na smrt Rommela a když zajali irácké kolegy v 91 v zálivu, ti se jich ptali proč mají Rommelovi fotky v interiéru. Odpověď: kdyby jste bojovali jako on, byli bychom to my kdo jsou poražení.
Když kámoš začínal Šturma za LW tak jsem ho nechápal, dnes už ano.
A v neposlední řadě je lehčí se naučit létat na jdnou typu BF-109 nebo FW-190 (tedy pro mne určitě) než za 10 spojeneckých stíhaček.
PS: v LOCK ON také létám za ty špatné hochy-RUSY
PPS: zdravím LW letku Lionů. |
|
|
|
57MH_Zvire |
Přidané 24-08-2006 22:00
|
Uživatel
Příspěvek: 1287
|
Easy Target napsal:
Proč létáte za "temnou stranu" za Luftwaffe ? Nevadí vám že létáte vlastně za armádu rasistického totalitního státu ? Nebylo by lepší létat za červené ? Vždyť přesně tak létali i naši letci za druhé světové války na kterou si tu "všichni hrajeme". Létali za R.A.F. a VVS ne LW. Druhá část té otázky zní - nepřeháníte to trošku s tou stylizací - myslím že si dolepujete obličeje do fotek vojáků v nacistických uniformách ? Nebylo by lepší místo toho dát svoji fotografii v německé pilotní kukle,nebo něco neutrálního ? Děkuju za odpovědi.
Sám létám raději za spojence tedy červené. Spitfire je mi sympatičtější než Bf-109 nebo FW-190. I když se s ním hůř trefuje Děkuji.
No nevím, jestli věty typu: "Nevadí vám že létáte vlastně za armádu rasistického totalitního státu ? " Jsou nejšťastnější, ale co potom Stalina jeho nenávistné vyhlazování rusů? To mám lítat za stranu, kde mě buďto zastřelil nepřítel a nebo můj politruk? |
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 24-08-2006 22:02
|
Uživatel
Příspěvek: 1375
|
Rapiere - proč by rusové měli být ti špatní??? |
|