Stejně jako nedonutíš nikoho násilím pracovat, tak si ani ty násilím nevybojuješ svoje místo na trhu práce. Píšete to tu dobře. Už 30 let je dělnická třída západní evropy ohrožena pracovní silou z východních zemí. A dosáhl někdo z dělnické třídy v těch 30ti letech nějakého pokroku tím, že se přihlásil do nějakého radikálně smýšlejícího hnutí?
Můžu vědět kam počítáš odbory? Nebo 1948?
310_OTU_Obluda napsal:
Co tobě, jako mladému hochovi skinheads přinesli, že jsi takový zastánce i po 15ti letech?
Pomohla ti nějak tvoje holá hlava v osobním či profesním životě?
Či snad zdravotním stavu?
Nebo máš pocit, že jsi nějak přispěl ke zlepšení života nás bílých?
Ano. Je to zvláštní ale ano. Ale jinak jsem měl dřív holohlavé názory než hlavu.
310_OTU_Obluda napsal:
A ještě mi řekni: Co dělá takový HODNÝ aktivní skinhead? Čím je tak aktivní? (Toto je opravdu otázka. To netuším)
Chodí do práce, platí daně, živí rodinu, jezdí na dovolenou, podniká.... poslouchá Oi! muziku, jezdí na kole, dělá grafiku.... Co já vím co kamoš ještě dělá? Budeš se divit, ale nechodí krást dětem do parku hračky, nemlátí důchodce. To zvládají v Lužánkách cikorky.
310_OTU_Obluda napsal:
Podle mýho názoru jsou někteří mladíci povahově předurčeni k účasti v podobných militantně smýšlejících organizacích. U nás vstupují do těch zde jmenovaných, v islámském světě je to o CHLOUPEK nebezpečnější.
Většinou zdejší fóra jen čtu. Dneska mi to tu hnulo žaludkem a nedá mi nereagovat.
Už od puberty jsem byl vždycky hrdej na to, že jsem nepotřeboval nějakou skupinu, která by mi doplnila můj názor nebo mě nasměrovala nějakým spravedlivým směrem. A o své místo na trhu práce se bít s nikým nemusím, na to mám kvalifikaci. Cikánů mám přes plot 90 a serou mě všichni. Ani já nevím, co s nima udělat, aby se to hnulo. Ale kvůli tomu se nepotřebuju zavírat s někým v hospodě.
To jsou fašos a ti by věděli co s tvým problémem...
310_OTU_Obluda napsal:
A na závěr konkrétním směrem:
Zvíře, neznám tě, nesoudím tě, ale je zajímavé, jak se člověk na psaném fóru dokáže zcela jasně vybarvit. Je jen otázka, jestli si myslíš, že jsi se vybarvil správně.
P:S: Taky opravdu netuším, na co je taková PLEŠKA vlastně užitečná?...
Neznáš mě, proto si myslíš, že jsem se vybarvil. Přitom to není pravda.
Chacha to se směju. Když se řekne že cikáni sou pakáž, tak se tady hafo lidí rozčiluje, že nelze generalizovat a určitě je mezi nima spousta "hodnejch". Ale ti samí lidi bodou psát o skinheadech pouze v smyslu nácků a vrahů. :tup:
57MH_Zvire napsal:
Víte že ti vaši nenávidění náckové mají vlastní velmi výkonou pořádkovou službu? Velmi výkonou.
No a na tohle jsem cekal
57MH_Zvire napsal:
Ad 7) Tak ještě jednou, To nejsou Skinheads ale odnožené frakce, které v ČR převládly. Jo a taky borci, co se rádi rvou a za Skiny se schovávají.
Nemusim te urazet a ptat se te jestli si normalni.....odpovedel sis sam:Nekontrolovana skupina s radou nekontrolovanych frakci ?
A kde mas tu jejich vnitrni kontrolu o ktere si tady psal. A organizovanost. Pokud je neco organizovane tak jako Skinheads v CR, tak je to nebezpecne.....souhlasis ? Tak jak to funguje jinde ? Lip?
Slova ? Perfektne ? Poslechl jsem si to a stejne jako pisne mych neoblibenych zpevaku "ruzovou mam nejradej" mi zustanou v pameti dlouho, stejne tak mi zustane v pameti i tohle.....ale tohle zni ponekud vice agresivneji nez Ilonka , nemyslis ?
Rval jsem se taky jen dvakrat.....asi az o rok pozdeji v 8micce a pak s cikanama, kvuli tomu, ze jsem si utrhnul v obecnim parku ze stromu kvet tresne(bo co to bylo) pro moji mamu ke dni matek.
Jinak jsem uz nekolikrat dostal na hubu od skinu, jen proto, protoze tam asi nikdo jinej v ty dobe nebyl.
Zvire zamysli se nad smyslem zivota
Upravil/a 312_HeRa dne 15-08-2006 14:46
WT_Peci napsal:
Jak se dalo čekat, diskuse se od skinů stočila na to, jak se k sobě chovají skini a cikáni a kdo které straně víc fandí.
Humanisté a pseudohumanisté a ti, kterým je bližší levicový názor, paušalizují skinhead= nácek a bije cikány, je nutno tuhle mešinu respektovat a živit a Zvíře, který o sobě prohlásil, že je bývalý skinhead, protože se mu nelíbila radikalizace hnutí a její "náckovatení" si to pěkně schytává.
Pravičáci, bývalí skinheadi a podobně smýšlející (k nimž se řadím i já) v téhle debatě toho už moc nezmůžeme - nikde jsem se ani slovem nezmínil, že souhlasím s násilím vůči cikánům a stejně jste se mi to snažili podsunout.
Původně byla tahle diskuse o tom, že skini nejsou jen náckové, ale jak je vidět spousta z Vás trpí to, z čehož obviňují nás - že házíme všechny do jednoho pytle. Je rozdíl, jestli potkáte skina a bude mít na bomberu vlajku jižanskou, britskou, nebo českou (popř. lva, kalich atp.). To Vy je ale házíte do jednoho pytle. A to je důvod, proč je Zvíře bývalý skinhead a já si hlavu nikdy neoholil (mimo vojny). Nemám zapotřebí, aby mě lidi házeli do jednoho pytle s náckama. Kdo chce, ten ty rozdíly vidí, kdo nechce, ten je nevidí. Nemám potřebu Vám to dál vysvětlovat.
Právě ses dopustil stejně silné paušalizace. Já například s tebou příliš nesouhlasím, a přesto jsem nikdy levici nevolil. Ale ono to je především o cestě, která má dojít k určitému výsledku na kterém se 90% z nás shodne.
312_Karl napsal:
vite co je zajimavy? Ve skandinavii nemaj problemy s tzv. cikanama. Duvod? Tech par deti, co se tam dostalo v ramci adopce kolem sebe vidi "normalni" lidi, kteri chodi do prace, do skoly, uznavaji vzdelani jako jednu z prvoradych hodnot atd. Tyhle deti a teenageri jsou v pohode asimilovani a bezproblemovi (z naseho pohledu na vec).
Jo souhlasím. Většinová společnost je rasistická už jenom proto, že (většina je tupá) se někde mihne černej, je okamžitě automaticky podezřelej. Nevěřím, že všichni co tohle maj v hlavě a hlavně v ústech, si to zažili na vlastní kůži. Tomuhle se říká předsudky a fobie. Žít v tom na vlastní kůži, asi bych byl pěkně nasranej. BTW já zkušenosti mám a nedělá mi problém rozlišovat... BTW2 jak je možný, že v Kanadě a i v GB bude druhá (možná i první) generace jejich utečenců, už plně rovnoprávnými občany?
WT_Buback napsal:
Chacha to se směju. Když se řekne že cikáni sou pakáž, tak se tady hafo lidí rozčiluje, že nelze generalizovat a určitě je mezi nima spousta "hodnejch". Ale ti samí lidi bodou psát o skinheadech pouze v smyslu nácků a vrahů. :tup:
Jo taky souhlasím. Kdo chce toleranci musí jí i sám umět. Ale asi to vizuální znaky zatmívají... :-)
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.
Odbory nejsou radikalně hnutí. 1948 to ano. A jak to dopadlo?
Ale myslel jsem spíš ty organizace jako Skinheads
57MH_Zvire napsal:
Chodí do práce, platí daně, živí rodinu, jezdí na dovolenou, podniká.... poslouchá Oi! muziku, jezdí na kole, dělá grafiku.... Co já vím co kamoš ještě dělá?
Muziku poslouchám jinou, ale jinak dělám skoro to samý. Znamená to, že jsem aktivní skinhead? Co dělá neaktivní skinhead? přestane jezdit na kole?
Na moji otázku jsi neodpoveděl.
57MH_Zvire napsal:
Díky, NECHCI. Myslel jsem, že to bylo z mýho příspěvku patrný.
57MH_Zvire napsal:
Já ti nevím. Klidně s tebou na nějakým srazu zajdu na panáka. Ale vybarvuješ se mi furt stejně
A kde mas tu jejich vnitrni kontrolu o ktere si tady psal. A organizovanost. Pokud je neco organizovane tak jako Skinheads v CR, tak je to nebezpecne.....souhlasis ? Tak jak to funguje jinde ? Lip?
Myslíš si že udržet na koncertě pod kontrolou několik tisíc lidí, kteří by podle vás furt někoho mlátili (čoveče Hera, jak máš dlouhý vlasy? Máš holohlavější názory jak já. ) je nějaká sranda a že to dělá naše/slovenská policie? Idealisto. O to se starají tady ty skupiny samy. Nestojí o to, aby se do nich začala montovat policie kvůli nějakýmu patnáctiletýmu blbečkovi, kterej si někde cucnul piva a teď si myslí, že je pán světa. Stačí, že když se pořádá koncert nějaké Oi! slupiny, tak si policajti zapíšou občanky všech, kdo na ten koncert jdou. Borci si musí zakrýt jakýkoliv tetování, které by mohlo být v rozporu s jakýmkoliv míněním naší xenofóbní společnosti.
no ono kdyz se s klidnou hlavou zamyslite, proc je v Evrope zakazana propagace nacismu, kdyz propagace komunismu nikomu nevadi, tak si musite polozit otazku proc tomu tak je, kdyz obe dve ideologie za sebou zanechaly miliony mrtvych...
proc nenechat jit na prvniho maje neonazi, at se vyrvou ze sve nenavisti na cernochy, Zidy, Vietnamce... proc je zatykat a soudit za to, ze jsou rasisti? Proc je zavirat za to, ze rekli svuj nazor verejne? Preci dokud neco pouze rikaji nebo hlasaji, tak o nic nejde. V okamziku, kdy zacnou ale s likvidaci svych nepratel musi stat, ktery brani prava svych obcanu zasahnout a nemilosrdne tyhle mrdky trestat.
jenomze tady je problem jinde... problem je v tom, ze stat, cesky stat neni schopen skutecne garantovat prava svym obcanum. ve skutecnosti zadne jistoty neposkytuje. ozraly nacek vam stejne rozbije hubu pokud jste hnedsi, at uz ma zakazano rvat zighajl nebo ne. pruser je v tom, ze kdyz vam takovej idiot tu hubu rozbije, tak se nic vlastne nestane. mozna nekomu rekne neco pojem "ekonomie zlocinu". pokud by takovi lide behem tydne sedeli v lochu na pet let, byl by klid hned. jenomze tady se dva roky vysetruje a pet let soudi a nakonec ten nacek dostane podminku a jeste jeho kumpani prijdou v neonazi obleceni i na soudni jednani a mistni serifove jim jeste podrzej dvere...
takze asi tak... howgh, chcipnete...
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
WT_Buback napsal:
presne tak, holt neudelas nic
musime se smirit s tim, ze jak nekdo rekne ze je skinhead, pripadne ex-skinhead tak ma na sobe automaticky nalepku nacek a rasista jakej zere maly deti a je proti nemu vyhlaseno div ne krizovy tazeni. koukam, ze nejaky vysvetlovani (coz bylo to co Fuci puvodne chtel) nepomaha tak proc se tim dal zabejvat?
hodne velka podpasovka:
1stCL_Esquilax napsal:
Ano Skini jsou spojováni s fašisty, protože prostě fašisti jsou.
ano takze jsem ex-fasoun
btw. litas za modry - takze ses taky fasoun?
co delas vo wejkendu? si muzem dat nekde spicha, vozerem si drzku a na namesti budem hajlovat a vyrvavat Deutschland, Deutschland uber alles
Jde o to, že Skihead má jiný názor než neonacista.
Neonacista nesnese okolo sebe cikány, židy a buhví koho. Dělá okolo sebe bordel, chlastá, nosí voholenou hlavu (Promiň Jamamoto , velký boty...
V drtivý většině se lidi dávají ( dávali - v 90. létech)k takovým to skupinám , jelikož v tom hledali svoje přátele. Životní názor nebyl nikde. Šlo o to se přizpůsobit společnosti. Nemusí tam bejt náznak k nacizmu, ale k rasizmu
V ČR skinhead znamená hovno, respektive na začátku 90.let
Buď jsem byl ten zlej hoch, kterej chlastal - nácek a nebo jsem byl ten hodnej - skinhead.Takhle to chápala mládež před tim?
Dneska třeba jsou všude mladí lidi, kteří nosí nebo se snaží kopírovat styl "skate"
a jak řiká Opitzka: chcípněte:tdown:
Upravil/a 1stCL_Fajlow dne 15-08-2006 15:29
Odbory nejsou radikalně hnutí. 1948 to ano. A jak to dopadlo?
Ale myslel jsem spíš ty organizace jako Skinheads
Jenže ne všechny frakce toho, čemu vy paušálně říkáte Skinheads a nebo Fašouni jsou radikální hnutí. Každopádně o doborech a radikálním hnutí bych si dovolil polemizovat. Já jsem dostal padáka protože jsem byl mladej, makal jsem od rána do večera a oni nechtěli vyhodit borce před důchodem, kterej stejně většinu pracovní doby prospal.
310_OTU_Obluda napsal:
57MH_Zvire napsal:
Muziku poslouchám jinou, ale jinak dělám skoro to samý. Znamená to, že jsem aktivní skinhead? Co dělá neaktivní skinhead? přestane jezdit na kole?
Na moji otázku jsi neodpoveděl.
Odpověděl. Jenom ty to nechceš slyšet. Šílená spousta Skinheadů jsou normální lidi. Oblékají se stejně jako ty, mají vlasy, chodí do práce, dokonce jsou i ve vládě. Ale ty o tom nevíš, protože tě mediální masáž naučila, že pleška = radikální fašista terorizující důchodce.
310_OTU_Obluda napsal:
[quote]57MH_Zvire napsal:
Díky, NECHCI. Myslel jsem, že to bylo z mýho příspěvku patrný.
Já taky ne a nikdo mi to tu nevěří.
310_OTU_Obluda napsal:
57MH_Zvire napsal:
Já ti nevím. Klidně s tebou na nějakým srazu zajdu na panáka. Ale vybarvuješ se mi furt stejně
no ... vono zase neni na co bejt hrdej, pokud byl clovek jednou skinhead to je jako by se chlubil, ze byl anarchista... no a co... me je to fuk. oboji je extrem, patri to k mladi jako revolta, jeden chtel byt mezi "tvrdyma" chlapama a druhej zase mezi "no future" lidma... hosi hosi... vy se tu hadate jako hovadka kvuli tomu, co bylo pred davnymi lety... ze se na to nevyserete...
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
Opitz napsal:
no ... vono zase neni na co bejt hrdej, pokud byl clovek jednou skinhead to je jako by se chlubil, ze byl anarchista... no a co... me je to fuk. oboji je extrem, patri to k mladi jako revolta, jeden chtel byt mezi "tvrdyma" chlapama a druhej zase mezi "no future" lidma... hosi hosi... vy se tu hadate jako hovadka kvuli tomu, co bylo pred davnymi lety... ze se na to nevyserete...
pred casem jsem se docela vazne zabyval myslenkou nechat si vytetovat swastiku.
ze dvou duvodu:
- je to prastary symbol stesti, kteri pouzivali i stari Slovane (byla vyryta na dne nado;
- troska provokace.
pak jsem si to ale rozmyslel nebot jsem predpokladal, ze hodne lidi to proste nebude chapat a automaticky budu nacek (coz mi mimo jine potvrdil i anonymni antifasista ktery ve sve snaze zduraznit svuj odpor nakreslil do vejtahu swastiku a efektivne ji preskrtnul. jim nakreslena swastika sice mela naklon 45 stupnu ovsem byla oranzova a tocila se opacnym smerem nez Hitlerem pouzivany symbol) a ze jakekoliv vysvetlovani bude minimalne obtizne pripadne zbytecne (v tom jste me tady utvrdili vy). takze jsem nakonec rad, ze jsem do toho nesel i kdyz se mi ten samotny symbol a jeho smysl libi.
Zvire nechapu, proc tady neustale hajis nejake idealisticke nazory na dokonalou spolecnost(cigani budou makat, pokud mozno i na me ). cigani na tebe nikdy nebudou makat, toho se hochu nedozijes. bud rad, ze tahle spolecnost drzi jeste pohromade. osobne bych pulku naroda narval do vezeni a druhou do blazince a mel bych klid a z vezeni a blazince bych obcas vzal na vychazku lidi z MK letky, ale jinak by byla tahle zeme jenom MOJE... jo a deset nejkrasnejsich bab bych nikam nedaval...
mam taky peknou predstavu o idealni spolecnosti ne? :lol:
pred casem jsem se docela vazne zabyval myslenkou nechat si vytetovat swastiku.
ze dvou duvodu:
- je to prastary symbol stesti, kteri pouzivali i stari Slovane (byla vyryta na dne nado;
- troska provokace.
pak jsem si to ale rozmyslel nebot jsem predpokladal, ze hodne lidi to proste nebude chapat a automaticky budu nacek (coz mi mimo jine potvrdil i anonymni antifasista ktery ve sve snaze zduraznit svuj odpor nakreslil do vejtahu swastiku a efektivne ji preskrtnul. jim nakreslena swastika sice mela naklon 45 stupnu ovsem byla oranzova a tocila se opacnym smerem nez Hitlerem pouzivany symbol) a ze jakekoliv vysvetlovani bude minimalne obtizne pripadne zbytecne (v tom jste me tady utvrdili vy). takze jsem nakonec rad, ze jsem do toho nesel i kdyz se mi ten samotny symbol a jeho smysl libi.
Opitz napsal:
Zvire nechapu, proc tady neustale hajis nejake idealisticke nazory na dokonalou spolecnost(cigani budou makat, pokud mozno i na me ). cigani na tebe nikdy nebudou makat, toho se hochu nedozijes. bud rad, ze tahle spolecnost drzi jeste pohromade. osobne bych pulku naroda narval do vezeni a druhou do blazince a mel bych klid a z vezeni a blazince bych obcas vzal na vychazku lidi z MK letky, ale jinak by byla tahle zeme jenom MOJE... jo a deset nejkrasnejsich bab bych nikam nedaval...
mam taky peknou predstavu o idealni spolecnosti ne? :lol:
V tom případě já chci do blázince. Oproti tomuhle by to byla vítaná změna.
K tomu že cikáni budou makat. Mě bude stačit, když nebudou makat na moje věci a na moji rodinu.
Upravil/a 57MH_Zvire dne 15-08-2006 15:33
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.