October 19 2025 17:05:17
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
4.02 - prvni, druhe a dalsi dojmy
313_OTU_Blc
Mám taky pocit, že zapracovali na 0.50-kách. Teď jde konečně poznat, že střílím např. s 8 velkorážními... Mimojiné z tohoto důvodu je teď z mustanga skvělý stroj...:sm41:

Ucho
WT_Schmouddle napsal:Prohlašuji otevřeně, že je to Olegova pomsta Amíkům

No, i vzhledem k označní jap. letadel, nazval bych tenhle patch poněkud rudým Mrknutí
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

MK_KaiN
Hoper napsal:
CZ_Klokan napsal:
Všechno zlí je k něčemu dobrý,další důvod proč se 109kama nekroutit.Včera s Emilem na Holubech jsem se toho vyvaroval a za půl hodky jsem dostal 3 Hurri.Takže to jde.

mno pokud tomu jednomu ustřelí AAA výškovku, tak to bych se trefil i já Mrknutí

To jsem nevědělSmutný
Byl bych nestřílel:sm19:
Příště se zeptámŠklebící se
Teď mám výčitky:confused:
Přestanu lítat:sm39:
Jdu se ožrat:sm36:

313_OTU_oblak
mno, ale hodně lidí zapomíná že Ki-84 a N1K2 byly zběsilé mašiny - a v rukou zkušených pilotů byl největším problémem nedostatek munice. Viz kniha Samuraj(Zera nad pacifikem), Saburo sakai.

Dle toho co vím se amíci Kikiny a shidenu opravdu báli.....a ještě Ki-100 byla obávaná taktéž. Raidena a Tojo se zas tak nebáli.

Hoper
CZ_Klokan napsal:
To jsem nevědělSmutný
neva Úsměv

Byl bych nestřílel:sm19:
já asi jo Šklebící se

Příště se zeptámŠklebící se
jj, to dělej a často Šklebící se

Teď mám výčitky:confused:
ale no tak ... Úsměv

Přestanu lítat:sm39:
snad né, kdo by mne sestřeloval ? Úsměv

Jdu se ožrat:sm36:
jediná správná myšlenka tohoto dne. Doufám, že ses ošlastal i za mne Úsměv

Hoper
jinak - ještě že já nevím, jak ty mašiny mají tabulkově lítat ...
lítám s tím, co mi dají na výběr a když mi to nejde, tak "nadávám" sobě, že jsem lama a že to neumím...
a když něco konečně sestřelím (a není to Jamamoto Mrknutí ), tak zářím jak na zimu nacpaný křeček Úsměv
třebas tuhle páju ... Šklebící se

haluz paja
Muj dojem z patche 4.02?
Bf 109 pomalu postrádá smysl na bojišti! A to konkrétne z duvodu chováni tohoto letadla v malé rychlosti.
Co s letadlem,které je do 4000 m. dostiženo skoro každou ruskou stihačkou(Počítam rok 1942-43)?
Na BnZ taktiku naprosto nevhodný,kvuli pomalému tuhnuti kniplu pri rychlosti 500+ km/hod.
Na tento styl boje,je vinikající FW 190.
Tak zbyvá jen stoupat. V tomto směru je 109ka výborná mašina. Ale!!!

Vemte si takovej případ:
Letíte třeba v Bf 109 G2 ve 3000 m.
V tom si všimnete že za vaš ocas se chce dostat např. La 5Fn. Ma sice vyší rychlost,ale ještě vás nějak neohrožuje. Rozhodnete se stoupat páč máte větší stoupavost. Přes rameno jen sledujete,jak se lavočka trápí páč od 4000m. je jak zdechlá ryba.
A když si už konečne uvědomí,že nemá šanci vás dostihnout,a sklopí čumák,tak právě ted je ta vaše šance se otočit,a spražit smrtelnou dávku přímo do kabiny. Na patchi 4.01 to šlo nááádherně. Na 4.02 se 109ka začne chovat jak splešenej ratlik,za těch pár vteřin,než stačite pořádně zamířit, se lavočka překulí na záda,a"veme roha"

podfuk
možná sem divnej:sm18: ale ja sem z novyho patche nadsenej :sm6:
po necele hodine litani na AH s BF109 G6 Late sem mel 5 sestrelu
(3xLa5 1xJak 1xIL-2) 2x sem skoncil na padaku :sm14: a to je muj dlouhodobej prumer 1 sestrel na 3 smrti :Fuci::Fuci::Fuci:
je pravda ze se musi Bfkem trochu opatrnejc, ale neni to nic na co by se nedalo za par min zvyknout
dobre si vzpominam na diskuzi na starem foru o tom jak je FM nedodelanej , ze tam neni gyroefekt a kdesi cosi a kdyz to tam Oleg dodela tak sou fsichni nasrany, nektery lidi proste nebudou spokojeny nikdy a snicim:sm16:

1stCL_Jamamoto
podfuk napsal:
(3xLa5 1xJak 1xIL-2) 2x sem skoncil na padaku :sm14: a to je muj dlouhodobej prumer 1 sestrel na 3 smrti :Fuci::Fuci::Fuci:
je pravda ze se musi Bfkem trochu opatrnejc, ale neni to nic na co by se nedalo za par min zvyknout
dobre si vzpominam na diskuzi na starem foru o tom jak je FM nedodelanej , ze tam neni gyroefekt a kdesi cosi a kdyz to tam Oleg dodela tak sou fsichni nasrany, nektery lidi proste nebudou spokojeny nikdy a snicim:sm16:

Tak to už jsme nějaký divný dva!:jamamoto:

3BAP_Cassius Chaerea
Pánové nezměnilo se něco na tom vstřikování směsi do 109? Já jsem to dvakrát zasebou dal s plným plynem a motoru se nic nestalo.:confused:

MK_KaiN
Jamamoto napsal:
podfuk napsal:

Tak to už jsme nějaký divný dva!:jamamoto:

Tři,ale jestli to nebude tím že my co lítáme kratší dobu než zkušení piloti tak nějak jaksi nemáme 4.01ku tak zažranou pod kůží že pro nás přechod je jednoduší.Netvrdím že mám pravdu:sm38:

1stCL_Fucida
čtyři..
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

3IAP_Momo
kdo to tady psal ze FW snadneji hori??...mno ted sem po ni vypalil uplne cely zasobnik z P40 tema sprejema (zasahy byly porad videt) a jediny efekt - zastaveni motoru...a ja se tak tesil na ohynek...a ono ty spekacky NE a NE .... tak ja asi prejdu na vegetarianskou stravu ci co Šklebící se

http://jaja.kn.vutbr.cz/~krupa9/
1stCL_Fucida
Rozhodně nečekej žádný styl "ala Zero".. ale zapálit se dá. Já byl úspěšný s Hispanem.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Tajpan
Fw190 - horí, ala Zero.
Len treba trafiť.
Do nádrže.

Včera na lionoch, asi po polroku , som konečne videl horieť Fw.

rudidlo
Cassius Chaerea napsal:
Pánové nezměnilo se něco na tom vstřikování směsi do 109? Já jsem to dvakrát zasebou dal s plným plynem a motoru se nic nestalo.:confused:
Já jsem to tam cpal už ve 4.01 při plném plynu a taky nic.

http://silicon-remarks.blogspot.com
Ucho
4.02 ? Vždy jsem měl,sedíce v německém éru, větší respekt před stroji na západní frontě. Teď se to nějak obrátilo k východu. No, asi to bude historicky správnější....:sm2:
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

Lucka
Podfuk napsal:
možná sem divnej ale ja sem z novyho patche nadsenej
Jamamoto napsal:
Tak to už jsme nějaký divný dva!
1stCL_Fučida napsal:
čtyři...

pět....

:lucka:

clone9cz
s MW50 pekne opatrne:sm23:, na 4.02 se sice nezadre okamzite motor, ale vliv to ma, nicmene vyzkoset si to muzete, staci pak sledovat, co dela rucicka otackomeru ... to jen pro ty, ktery to neslysej, nebo neverej :sm27:

:sleep:

http://www.wwii-illusion.net
caba
šest. Dle mého názoru funguje MW50 jak funguvat má.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,310,858 návštěv