Kam se vrtnout?
|
1stCL_Jamamoto |
Přidané 19-07-2006 07:14
|
Uživatel
Příspěvek: 943
Založený: 29.09.05
|
Lucka napsal:
Neznej napsal:
Hurá!
Nebo Ne!
Dnes jsem létal chvíli na BP serveru asi kolem 20.00hod:lol: a bylo to super jen do té chvíle než co jsem po svém prvním on-line sestřelu nahustil rovnou do země.Microfon mi taky moc nefunguje díky pomalému připojení a nakonec mi to úplně spadlo ,ale přesto super !!:clap:
První on-line sestřel? Jen tak dál....
Salute!
Mimochodem - ten sestřelený nešťastník - byl BLUE nebo RED?
Gatuluji....mimochodem Blue to nebyl určitě, je někde na dovolený.... |
|
|
|
1stCL_Jamamoto |
Přidané 19-07-2006 07:14
|
Uživatel
Příspěvek: 943
Založený: 29.09.05
|
Lucka napsal:
Neznej napsal:
Hurá!
Nebo Ne!
Dnes jsem létal chvíli na BP serveru asi kolem 20.00hod:lol: a bylo to super jen do té chvíle než co jsem po svém prvním on-line sestřelu nahustil rovnou do země.Microfon mi taky moc nefunguje díky pomalému připojení a nakonec mi to úplně spadlo ,ale přesto super !!:clap:
První on-line sestřel? Jen tak dál....
Salute!
Mimochodem - ten sestřelený nešťastník - byl BLUE nebo RED?
Gatuluji....mimochodem Blue to nebyl určitě, je někde na dovolený.... |
|
|
|
Rigor Mortis |
Přidané 19-07-2006 09:39
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 199
Založený: 21.12.05
|
To jsem rád, že se ti tam líbilo. Sem si myslel, že ses nějak urazil po těch pár vtípkách, ale na to si člověk musí u nás na TS zvyknout. Já tím zaháním potřebu sprostě nadávat. Mimochodem nelítáš zas tak jako začátečník, já bejval horší. |
|
|
|
CR_PETRAS |
Přidané 19-07-2006 10:23
|
Uživatel
Příspěvek: 960
Založený: 06.10.05
|
Lucka napsala :
Vždyť já už pomalu ani neumím odstartovat, natož ve vzduchu někoho trefit. Ještě že alespoň nesundávám vlastní letadla
Jestli to nebude tou konzumací alkoholu.Poslední dobou jsem tu od tebe četl jisté náznaky :uhoh:
Alkohol + vysoká teplota okolí = :rip:
VTIP : |
|
|
|
Neznej |
Přidané 19-07-2006 12:46
|
Nováček
Příspěvek: 21
Založený: 15.07.06
|
Mimochodem - ten sestřelený nešťastník - byl BLUE nebo RED?[/quote]
Blue Me 110 |
|
|
|
Neznej |
Přidané 19-07-2006 12:57
|
Nováček
|
BP_Kojak napsal:
To jsem rád, že se ti tam líbilo. Sem si myslel, že ses nějak urazil po těch pár vtípkách, ale na to si člověk musí u nás na TS zvyknout. Já tím zaháním potřebu sprostě nadávat. Mimochodem nelítáš zas tak jako začátečník, já bejval horší.
No pokud se nepletu tak na mé straně létal Paja01 a ten všechny zaměstnával takže štěstí začátečníka a děkuji za pochvalu ,no měl jsem štěstí že jsi přišel před tím než mi vypadl net. To bych byl jinak potrava tvých kulometů !:confused: :lol:
A taky jak mám nic moc připojení jsem Vás slyšel ale pokusy o můj hovor po microfonu jsem vzdal jelikož pája by neustále říkal slyším ,ted ne malo atd....
Vtípky mne neurazily na moji adresu spíše platí a docela dobře jsem se bavil při tom poslechu.Byl jsem překvapenej jaká jste pohodová parta a to Vás tam moc BP nebylo ,takže milé zjištění o vzájemné komunikaci i s jinými smrtelníky z mé strany.
Když to vyjde chtěl bych večer na AH ,ale včera tam bylo plno tak to prubnu zase jinde,ale určitě se brzy u Vás potkáme. |
|
|
|
WT_Peci |
Přidané 19-07-2006 13:08
|
Uživatel
Příspěvek: 1355
Založený: 30.09.05
|
Pokud jsi sundal 110ku, aniž by tě osolil zadní střelec, tak se o svou budoucnost na tuzemské online scéně nemusíš obávat. :tup: |
|
|
|
Liptow |
Přidané 19-07-2006 14:28
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 207
Založený: 02.10.05
|
WT_Peci napsal:
WT_Horrido napsal:
A co WT Otto? Server kde se schazi ti nejlepsi piloti v republice?
I ze zahraničí, nezapomínej, na ně...
taktak :clap: |
|
|
|
Neznej |
Přidané 19-07-2006 15:40
|
Nováček
|
WT_Peci napsal:
Pokud jsi sundal 110ku, aniž by tě osolil zadní střelec, tak se o svou budoucnost na tuzemské online scéně nemusíš obávat. :tup:
No nevím jestli to byl automatickej střelec nebo ne, ale to víš že mně dal taky zabrat neustále točil ale po sestřelu jsem nekouřil ale vrazil do země samou radostí:geek: |
|
|
|
BP_Imelman |
Přidané 19-07-2006 17:19
|
Nováček
Příspěvek: 78
Založený: 16.12.05
|
Neznej napsal:
WT_Peci napsal:
Pokud jsi sundal 110ku, aniž by tě osolil zadní střelec, tak se o svou budoucnost na tuzemské online scéně nemusíš obávat. :tup:
No nevím jestli to byl automatickej střelec nebo ne, ale to víš že mně dal taky zabrat neustále točil ale po sestřelu jsem nekouřil ale vrazil do země samou radostí:geek:
No jestli to bylo u nás na servru tak se nemáš zaco stydět,bůhví kdo v tom německém íbr letadle seděl:tongue:
samou radostí taky vrážím do země a to hlavně při náletu na flaky hi hi:lol: Tak doufám,že si brzy spolu nebo proti sobě zalétáme:hug: |
|
|
|
BP_Shark_7 |
Přidané 19-07-2006 22:25
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 107
Založený: 29.05.06
|
Dovolím se trošku vrátit k tématu,
co má ,,začátečník,, udělat proto,
když by se chtěl účastnit nějakého velkého plánovaného poletu,
a nechce to moc kazit ostatním ?:tup:
|
|
|
|
Rigor Mortis |
Přidané 19-07-2006 23:06
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 199
Založený: 21.12.05
|
Pokud se přihlásí na spec. na nějaký konkrétní typ letadla, tak by si ho měl v offlinu alespoň vyzkoušet: pár okruhů, starty, přistání, let po trase, případně zaměření zbraní. Aby nevznikaly situace, např: že ten dotyčný sedí poprvé v životě v dvoumotoráku a nemá nastavený jednotlivý motory a neumi s tím odstartovat .... Jinak není problém, každej jednou letěl poprvé. |
|
|
|
Joe Hallenbeck |
Přidané 19-07-2006 23:08
|
Uživatel
Příspěvek: 1781
Založený: 22.04.06
|
Shark_7 napsal:
Dovolím se trošku vrátit k tématu,
co má ,,začátečník,, udělat proto,
když by se chtěl účastnit nějakého velkého plánovaného poletu,
a nechce to moc kazit ostatním ?:tup:
Trénovat?
313_FlyBoy
RY-C
|
|
|
|
BP_Shark_7 |
Přidané 19-07-2006 23:24
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 107
Založený: 29.05.06
|
Jinak není problém, každej jednou letěl poprvé.
Díky za povzbuzení :clap: - začnu trénovat |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 19-07-2006 23:59
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10825
Založený: 26.01.13
|
Shark_7 napsal:
Díky za povzbuzení :clap: - začnu trénovat
Pokud jde o speciálky - tedy větší organizované akce, tak osobně předpokládám, že účastník má nějaké základní online zkušenosti, je schopný a ochotný používat TeamSpeak, zvládá ovládat letadlo a dokáže poslouchat ty zkušenější kolem sebe. Před některými většími akcemi bývají speciální tréninky, kde se především těm méně zkušeným dává určitá "nalejvárna" a ukáže se jim pár věcí.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
Neznej |
Přidané 21-07-2006 00:26
|
Nováček
|
Už vím kam se nevrtnout!
Před 10 vteřinami jsem se odhlásil z WT mapy Stalingrad.Ani jsem se neodlepil a už to do mne praly!:tdowno zatažení podvozku se tak na mne bavily další tak jsem šel spát .Hrdinství na WT serveru mi dalo jasný signál kam nechci a nebudu chodit abych ostatním zvyšoval sebevědomí když to tak nutně potřebují.Zlaté AH a BP- když vulší - nad letištěm alespon tam neparkují jak taxíci ! ! ještě jednou gratuluji:clap: |
|
|
|
podfuk |
Přidané 21-07-2006 00:45
|
Nováček
Příspěvek: 10
Založený: 12.10.05
|
Neznej napsal:
Už vím kam se nevrtnout!
Před 10 vteřinami jsem se odhlásil z WT mapy Stalingrad.Ani jsem se neodlepil a už to do mne praly!:tdown o zatažení podvozku se tak na mne bavily další tak jsem šel spát .Hrdinství na WT serveru mi dalo jasný signál kam nechci a nebudu chodit abych ostatním zvyšoval sebevědomí když to tak nutně potřebují.Zlaté AH a BP- když vulší - nad letištěm alespon tam neparkují jak taxíci ! ! ještě jednou gratuluji:clap:
tak presne tak nejak sem reagoval cca pred rokem, kdyz me jako naprostyho zacatecnika 3x po sobe zvulcoval nekdo z WT a nasledne vykicknul za to, ze sem mu nadaval do zku*venejch vulcheru
to se proste zacatecnikum stava a zatracovat kvuli tomu jeden z nejlepsich serveru je fakt hloupost :tdown: |
|
|
|
clone9cz |
Přidané 21-07-2006 01:41
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 5062
Založený: 09.10.05
|
1stCL_Fucida napsal:
Shark_7 napsal:
Díky za povzbuzení :clap: - začnu trénovat
Pokud jde o speciálky - tedy větší organizované akce, tak osobně předpokládám, že účastník má nějaké základní online zkušenosti, je schopný a ochotný používat TeamSpeak, zvládá ovládat letadlo a dokáže poslouchat ty zkušenější kolem sebe. Před některými většími akcemi bývají speciální tréninky, kde se především těm méně zkušeným dává určitá "nalejvárna" a ukáže se jim pár věcí.
jen pritvrdte !!!
takova specialka je obvykle navigacni let, par minut boje a zase navigacni let, coz trva cca hodinu (clovek by mel znat mapu, leti se bez te bile ikony)
od pilota se predpoklada, ze dokaze trefit letadlo s zivym pilotem a nebude se to zrovna ucit ... prilezitosti je k tomu dost a specialka by mela bejt ta posledni
to, ze je vse podrizeno preziti meni taktiku vsech pilotu, krery jeste ke vsemu prestavaj delat blbosti co by si dovolili jinde ... no a pak tu mame ten jeden zivot (eventuelne 30min stop pred dalsim startem)
podfuk napsal:
.........
.........
to se proste zacatecnikum stava a zatracovat kvuli tomu jeden z nejlepsich serveru je fakt hloupost :tdown:
ac letam online nekolik let, jak se vlastne pozna lepsi server ?
ma AMD nebo INTEL ?
... dete s tim do haje, v tudle chvili je to urcite nejmin zajima a vlastni nazor si jiste vytvorit dovedou
Upravil/a clone9cz dne 21-07-2006 01:43
|
|
|
|
WT_JIGR |
Přidané 21-07-2006 02:10
|
Nováček
Příspěvek: 28
Založený: 01.10.05
|
Neznej napsal:
Už vím kam se nevrtnout!
Před 10 vteřinami jsem se odhlásil z WT mapy Stalingrad.Ani jsem se neodlepil a už to do mne praly!:tdown o zatažení podvozku se tak na mne bavily další tak jsem šel spát .Hrdinství na WT serveru mi dalo jasný signál kam nechci a nebudu chodit abych ostatním zvyšoval sebevědomí když to tak nutně potřebují.Zlaté AH a BP- když vulší - nad letištěm alespon tam neparkují jak taxíci ! ! ještě jednou gratuluji:clap:
Hele ,promiň,ale je to trochu jinak,jak si to viděl ..Já tam byl a možná,že sem to dokonce do tebe pral já.
Jenže,nemusíš se hned čertit,pokud du na server,první si přečtu ,co se tam smí nebo ne.A hele,u nás je vulching povolen a každej s tím jaksi automaticky počítá.
Za druhý,nesmíš se hned čilit a nasýrat,když se ti neco nelíbí.Vydrž a otrkej se.
A za třetí,měl si prostě smůlu,že si přišel v nevhodnou chvilku.My dostávali těžce na prdel od modrásků,tam jsme přiletěli nízoučko až k jejich letišti,že je tím donutíme slétnout z jejich obvyklého kosmického poletu,když jim tam budem dělat čurbes.Pak jsme trochu poodlítli a dva nám stačili přistát a dva se pustili do souboje s našima lavinama.Bylo nás tam pět,takže tři bojovali z mezkama a dva sme zavřeli letiště a snažili se držet ty dva mezky na zemi,ať nevletí kamošům za prdel,toť vše.Žes to slízl ty,smůla.ale dyž příště vyvěsíš z letadla vlajku z nápisem :já nechci, nebudem střílet.:-)Ale ne ,dost srandy,řekl jsem ti,jak to bylo.Promiň,ale dost brzo odsuzuješ,aniž bys věděl,vo co go!
Nadávat někomu do hrdinů jen proto,že mě nejde něco pod fousy,to si měl zůstat na offlinu.Já si ego zvyšovat rozhodně nemusím.
Možná,že i toto mé prohlášení tě "zvedne",ale muselo zaznít.
Jinak tě vždy rádi uvidíme a pokud nepříjdeš,je to tvoje volba.
P.S. Abych uvedl na pravou míru tvé prohlášení: při startu na tebe spadli dva,po odlepení si měl za prdelí jen jedinou stíhačku,která tě taky sundala,takže se na tobě nikdo nestřídal,jak tvrdíš.BTW.,když už o tom mluvíme,to co si udělal,tj. odhlásil se okamžitě po tom,co tě někdo ošije a dostane a nedopřát mu zasloužený sestřel,to tě asi nikdo nebude moc mít rád,pokud v tom budeš pokračovat. |
|
|
|
Lavo |
Přidané 21-07-2006 02:34
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 437
Založený: 30.09.05
|
Neznej napsal:
Už vím kam se nevrtnout!
A kvoli tomuto si sa rozculil ?Tak to priatelu si este asi vulch nezazil....ale neboj to sa zmeni... |
|
|