DRM zabíjí hudbu...
|
rudidlo |
Přidané 01-06-2006 08:41
|
Diskutující
Příspěvek: 2447
Založený: 29.09.05
|
Tak mě při četní tohoto článku napadlo, jestli nebudeme brzo platit za každý prd... |
|
|
|
MK_Paja |
Přidané 01-06-2006 08:50
|
Uživatel
Příspěvek: 941
|
rudidlo napsal:
Tak mě při četní tohoto článku napadlo, jestli nebudeme brzo platit za každý prd...
Myslím, že už dnes platíme za každý škyt, vono může být ještě hůř ??? |
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 01-06-2006 10:39
|
Diskutující
Příspěvek: 2150
Založený: 30.09.05
|
Mě se líbila kulturní vsuvka v televizi, kdy se ptali pana ministra kultůry, co si myslí o novém ochranném zákoně ohledně hudby a dat a jestli to není silné kafe. A on odpověděl: " To víte, jsme češi a řečem o vypalování pro vlastní potřebu se můžu jen zasmát." Z toho jasně plyne, že podle pana ministra jsem Já zloděj, Pája je zloděj, Rudidlo, Fučida, Schmoudle, všichni uživatelé tohoto vebu a přilehlé okolí jsou zloději. Tak si říkám, že když teďko zrušili tu vojnu, jestli by nebylo jednoduší každého v osumnácti letech, starší ročníky podle předem připraveného rozvrhu, preventivně na dva roky zašít a rovnou mu napařit půlmilionovou pokutu a pak ať si spánembohem pálí, vraždí a znásilňuje a nebudeme se muset unavovat s nějakejma pitomejma zákonama. |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 01-06-2006 10:59
|
Diskutující
|
BP_Tyrl napsal:
Tak si říkám, že když teďko zrušili tu vojnu, jestli by nebylo jednoduší každého v osumnácti letech, starší ročníky podle předem připraveného rozvrhu, preventivně na dva roky zašít...
Ale nesmysl - rovnou zastřelit A pak tu zůstanou jen ti správní kousci z ČSSD, kteří "vymýtili" zločin.
BP_Tyrl napsal:
pak ať si spánembohem pálí, vraždí a znásilňuje a nebudeme se muset unavovat s nějakejma pitomejma zákonama.
No v podstatě už jsme teď všichni potenciální piráti. Z každé vypalovačky, kopírky, z každého média platíš výpalné, jako by jsi sám byl kopírovač ve velkém. |
|
|
|
312_HeRa |
Přidané 01-06-2006 11:32
|
Uživatel
Příspěvek: 568
|
rudidlo napsal:
No v podstatě už jsme teď všichni potenciální piráti. Z každé vypalovačky, kopírky, z každého média platíš výpalné, jako by jsi sám byl kopírovač ve velkém.
A ten ..... vcera v debate bude mluvit o nejaky presumpci neviny .... v tomto pripade taky platna jen pro ty s imunitou ? |
|
|
|
57MH_Zvire |
Přidané 01-06-2006 11:42
|
Uživatel
Příspěvek: 1287
|
BP_Tyrl napsal:
Mě se líbila kulturní vsuvka v televizi, kdy se ptali pana ministra kultůry, co si myslí o novém ochranném zákoně ohledně hudby a dat a jestli to není silné kafe. A on odpověděl: " To víte, jsme češi a řečem o vypalování pro vlastní potřebu se můžu jen zasmát." Z toho jasně plyne, že podle pana ministra jsem Já zloděj, Pája je zloděj, Rudidlo, Fučida, Schmoudle, všichni uživatelé tohoto vebu a přilehlé okolí jsou zloději. Tak si říkám, že když teďko zrušili tu vojnu, jestli by nebylo jednoduší každého v osumnácti letech, starší ročníky podle předem připraveného rozvrhu, preventivně na dva roky zašít a rovnou mu napařit půlmilionovou pokutu a pak ať si spánembohem pálí, vraždí a znásilňuje a nebudeme se muset unavovat s nějakejma pitomejma zákonama.
:bigeek::bigeek: Ty nekradeš???? :bigeek::bigeek: |
|
|
|
torr |
Přidané 01-06-2006 12:06
|
Uživatel
Příspěvek: 533
Založený: 05.01.06
|
hm a já jako vlastník penisu jsem vlastně potenciální znasilnovač a proto bych měl být preventivně jednou do roka na měsic zavřenej nebo pro jistotu platit desátek ze spermie?
Upravil/a torr dne 01-06-2006 12:08
|
|
|
|
Lekk |
Přidané 01-06-2006 12:16
|
Uživatel
Příspěvek: 1785
Založený: 20.10.05
|
Pořád si ještě mužete otevírat hubu na koho chcete a myslet co chcete....nějak rychle ste zapomněli na to co bylo dřív!!!...i když uznávám je to dost chabá náplast. |
|
|
|
57MH_Zvire |
Přidané 01-06-2006 12:31
|
Uživatel
|
VGR_Lekk napsal:
Pořád si ještě mužete otevírat hubu na koho chcete a myslet co chcete....nějak rychle ste zapomněli na to co bylo dřív!!!...i když uznávám je to dost chabá náplast.
Hmmm.... a kolik ti je, že můžeš provolávat: "nějak rychle ste zapomněli na to co bylo dřív!!!"? Mmj z toho co bylo dřív je to, co je teď. A pokud si někdo myslí, že to není pravda, tak je stejněj idealista jako Havel a spol. ead:
PS: K tomu otevírání si huby. A co nynější aféra s mafií ve vládě? Ten chudák řekl pravdu nahlas a teď ho budou vyšetřovat a možná ho i zavřou. Tolik k tomu otevírání huby.
Upravil/a 57MH_Zvire dne 01-06-2006 12:33
|
|
|
|
rudidlo |
Přidané 01-06-2006 13:00
|
Diskutující
|
VGR_Lekk napsal:
Pořád si ještě mužete otevírat hubu na koho chcete
Ano, můžeme si na kohokoliv demokraticky otevřít hubu s "demokratickými" následky.
Myslím, že před volbami se sem tento smajlík moc nehodí.
:sm29:
VGR_Lekk napsal:a myslet co chcete....
No to jsme mohli vždycky, ne? |
|
|
|
Lekk |
Přidané 01-06-2006 13:19
|
Uživatel
|
57MH_Zvire napsal:
VGR_Lekk napsal:
Pořád si ještě mužete otevírat hubu na koho chcete a myslet co chcete....nějak rychle ste zapomněli na to co bylo dřív!!!...i když uznávám je to dost chabá náplast.
Hmmm.... a kolik ti je, že můžeš provolávat: "nějak rychle ste zapomněli na to co bylo dřív!!!"? Mmj z toho co bylo dřív je to, co je teď. A pokud si někdo myslí, že to není pravda, tak je stejněj idealista jako Havel a spol. ead:
PS: K tomu otevírání si huby. A co nynější aféra s mafií ve vládě? Ten chudák řekl pravdu nahlas a teď ho budou vyšetřovat a možná ho i zavřou. Tolik k tomu otevírání huby.
Jenže ten chudák je šéf policajtů (oddělení ) a věc je v šetření..nepředali to soudci s nějakým návrhem na vazbu nebo stíhání..a neuzavřeli vyšetřování. Jinými slovy šéf poldů na zakázku od někoho vyblil možné i nemožné na někoho ..a ani to ještě nedokázal. Tomu se říká pomluva a je to trestný(či jinak společensky nebezpečný čin). Nehledě na to že si ten tvuj ochránce pravdy právě zařídil další bleskové povýšení po volbách.
Ohledně věku je mi dost na to abych si pamatoval jak sme zuřivě škrtali dějepisný učebnice a mazali vzpomínky na soudružské oslovování. O tom kdo je nějlepší na světě a náš zastánce a kamarád na politické scéně se jaksi diktovalo od kolíbky a bál ses vlastních lidí (tzv. domovních důvěrníků) aby ti neposlali domů STB za to že nevyvěšuješ vlaječky na 1.máje. Lidi copak ste vážně tak tupounsky zapomětlivý!!!!??? Copak ste fakt zapomněli, jak vypadá svoboda člověka?
To Rudidlo: Mysli si co chceš...porád je to jen tvoje myšlenka založená na informacích! Spíš se ptej odkud jsi ty informace vzal a proč a kdo ti je dali!
EDIT: chrubky vzniklé vztekem.
Upravil/a Lekk dne 01-06-2006 13:22
|
|
|
|
1stCL_Jamamoto |
Přidané 01-06-2006 13:20
|
Uživatel
Příspěvek: 943
|
57MH_Zvire napsal:
VGR_Lekk napsal:
Amen!:jamamoto: |
|
|
|
Lekk |
Přidané 01-06-2006 13:25
|
Uživatel
|
PS: tím rozhodně neříkám, že jsme na tom ted uplně a naprosto sqwele Pokud prostě na to nemáte tak to nekupujte, nebo to jo bojkotujte! Pokud tě začnou zavírat za to že máš vypalovačku je pak už něco špatně...a to skutečně velice špatně. Ale popravdě...každej bit, kterej si odněkud stáhneš je něčí duševní i pracovní vlastnictví. Tak co se pak divíš..každej chce vydělat na tom co umí a dělá. NE-JÍ-ZDA!
Upravil/a Lekk dne 01-06-2006 13:32
|
|
|
|
rudidlo |
Přidané 01-06-2006 14:01
|
Diskutující
|
VGR_Lekk napsal:
PS: tím rozhodně neříkám, že jsme na tom ted uplně a naprosto sqwele Pokud prostě na to nemáte tak to nekupujte, nebo to jo bojkotujte!
Ala tady jde o něco zcela jiného
- o presumpci viny (média, vypalovačky, kopírky, ...)
- o to, že si něco koupíš a ono ti to přestane 1.1.2007 fungovat. prostě něco podobného, jako kdyby ti zítra přestala fungovat instalace IL2 jen proto, že se vydavatel tak rozhodl.
VGR_Lekk napsal:
Pokud tě začnou zavírat za to že máš vypalovačku je pak už něco špatně...a to skutečně velice špatně. Ale popravdě...každej bit, kterej si odněkud stáhneš je něčí duševní i pracovní vlastnictví. Tak co se pak divíš..každej chce vydělat na tom co umí a dělá. NE-JÍ-ZDA!
Právě jsem si stáhl tento tvůj komentář do počítače. Je tvé tvrzené šířeno bezplatně nebo mi každé písmenko "osolíš"?
EDIT: NE-JÍ-ZDA! znamená, že dneska nesmotneme?
Upravil/a rudidlo dne 01-06-2006 14:02
|
|
|
|
Sipi |
Přidané 01-06-2006 14:16
|
Nováček
Příspěvek: 65
Založený: 03.10.05
|
To znamena NEni - JIdlo - ZDArma. Ako vedia vsetci co citaju Henlaina. |
|
|
|
Jp- |
Přidané 01-06-2006 14:33
|
Uživatel
Příspěvek: 688
|
Sipi napsal:
To znamena NEni - JIdlo - ZDArma. Ako vedia vsetci co citaju Henlaina.
evidentně ho tu všici nečtou |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 01-06-2006 15:01
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
|
Mesic je drsna milenka?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
3BAP_Krtek |
Přidané 01-06-2006 15:12
|
Nováček
Příspěvek: 60
Založený: 08.10.05
|
No jeste ze je tak daleko, teda ten mesic. |
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 01-06-2006 15:15
|
Diskutující
Příspěvek: 2150
|
Tak to ja si s Mesikem nic nezačnu. |
|
|
|
57MH_Zvire |
Přidané 01-06-2006 15:19
|
Uživatel
|
VGR_Lekk napsal:
Jenže ten chudák je šéf policajtů (oddělení ) a věc je v šetření..nepředali to soudci s nějakým návrhem na vazbu nebo stíhání..a neuzavřeli vyšetřování. Jinými slovy šéf poldů na zakázku od někoho vyblil možné i nemožné na někoho ..a ani to ještě nedokázal. Tomu se říká pomluva a je to trestný(či jinak společensky nebezpečný čin). Nehledě na to že si ten tvuj ochránce pravdy právě zařídil další bleskové povýšení po volbách.
Ohledně věku je mi dost na to abych si pamatoval jak sme zuřivě škrtali dějepisný učebnice a mazali vzpomínky na soudružské oslovování. O tom kdo je nějlepší na světě a náš zastánce a kamarád na politické scéně se jaksi diktovalo od kolíbky a bál ses vlastních lidí (tzv. domovních důvěrníků) aby ti neposlali domů STB za to že nevyvěšuješ vlaječky na 1.máje. Lidi copak ste vážně tak tupounsky zapomětlivý!!!!??? Copak ste fakt zapomněli, jak vypadá svoboda člověka?
To Rudidlo: Mysli si co chceš...porád je to jen tvoje myšlenka založená na informacích! Spíš se ptej odkud jsi ty informace vzal a proč a kdo ti je dali!
EDIT: chrubky vzniklé vztekem.
Taky jsem to zažil. Z mého pohledu to zase tak strašné nebylo. Myslím že málokdo tady z tohohle Webu může říct, že komunismus OPRAVDU zažil.
Mmj domovní důvěrníky teď vystřídaly báby bonzačky a co mě paměť neklame, tak proběhlo schvalování nějakého zákona, že kdo nevyvěsí vlaječky ČR, tak dostane pokutu jak sviňa. TAkže co se změnilo? Ve vládě sedí pořád stejní lidi, krade se pořád stejně, bordel je pořád stejnej, papaláši si dělají co chtějí a na nás obyčejný lidi serou pořád stejně. Akorát už policajti nestíhají cikány, protože je to diskriminace a buzerujou slušný lidi, protože od nich jim nic nehrozí. A takhle bych mohl pokračovat do nekonečna. Já osobně z polytiky zvracím, takže nevím co tu řešíš. Musíš to brát s klidem, jinak to nepřežiješ. |
|
|