November 23 2024 05:45:46
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
To mi hlava nebere....
57MH_Zvire
Tak jsem si včera jenom tak ze srandy skusil takový podivný DF.

A6M5b vs Spitsire IX 25 lib. (hádejte co jsem sedlal) AI - Veteran

Výsledek mě teda ale opravdu dostal. Po prvním setkání mě začal zoomovat. Okamžitě, tak jsem po něm koukal očkem a lezl nahoru. Najednou se spustil na mě a nabral mě ze sedmé spodní dávkou. Dávka proletěla kolem mě kamsi do prava. "Blbec." říkám si. Spit se cca o 100 km/h větší rychlostí ode mě odpoutal do prava, pak si nastoupal cca 500 m a začal opisovat kilometrový oblouk na pravo za mě. Letěl v rovině. Když jsem ho měl na třech hodinách přímého letu, tak najednou prudce zrychlil a vzal to nahoru do svíčky, jako by měl v prdelce raketu. Na mejch šesti a víc jak o kilometr výš to stočil na mě a zase zoomoval. Opět mě osprejoval ze sedmé z dola, zase kolem mě do prava a znovu nahoru. A pořád dokola. Nakonec jsem v pátém kole šel do něho prudkým obratem a vzal mě na headon a to se nedalo přežít. Na druhej průlet mi zapálilmotor jak sirku, tak jsem šel ven.

Lítal tam jak kdyby měl někde schovanou raketu a nedal se v žádné fázi chytit ani když
jsem "trošku" přesedlal. Mrknutí

No to mi fakt hlava nebere. Šklebící seead:
Upravil/a 57MH_Zvire dne 12-05-2006 13:43

airspace.cz
313_Volume
zvířáku, připíchni se na net, skoč do lobby a pojď mezi nás, pak zažiješ i jinačí věci Úsměv

Ucho
jj, AI s lepším érem než ty, přestalo bezhlavě kroutit a pěkně si tě vychutnává :-) Zkus LaGGa s.4 a proti Bf F4 AI ACE 1500-2000m. Dostal jsem ho až napodruhý a jedině na čelňák.

57MH_Zvire
313_Volume napsal:
zvířáku, připíchni se na net, skoč do lobby a pojď mezi nás, pak zažiješ i jinačí věci Úsměv

Já net doma nemám, jinak bych vám to už dávno kazil. :sm6:

airspace.cz
rudidlo
Ucho napsal:
jj, AI s lepším érem než ty, přestalo bezhlavě kroutit a pěkně si tě vychutnává :-) Zkus LaGGa s.4 a proti Bf F4 AI ACE 1500-2000m. Dostal jsem ho až napodruhý a jedině na čelňák.
A pak že létat proti AI je jednoduchý...

http://silicon-remarks.blogspot.com
57MH_Zvire
Ucho napsal:

No nevím. Když s A6M2-21 honím F4Fka, tak kroutí jak o život a stejně jim to nepomůže.

airspace.cz
Ucho
57MH_Zvire napsal:
No nevím. Když s A6M2-21 honím F4Fka, tak kroutí jak o život a stejně jim to nepomůže.

Jestli to nebude tím, že F4F není zas tak dobrý éro, na porovnání... :-)

BTW nad 2km je ten japík dokonce rychlejší.

57MH_Zvire
Ucho napsal:
57MH_Zvire napsal:

Jestli to nebude tím, že F4F není zas tak dobrý éro, na porovnání... :-)

BTW nad 2km je ten japík dokonce rychlejší.

Papírovej drak proti F4F-4? To zase není špatný letadlo. F4Fko ho uletí, ustřílí, přežije na pancíř.... Ale AI blbě točí, takže umře.

airspace.cz
Ucho
No, možná u země :-) Jak říkám nad 2km je japonec rychlejší... vo fous.

57MH_Zvire
Ale taky hůř měnévruje. Já se radši v těžších bojích držím u hladiny. Líp se bojuje proti přesile.

airspace.cz
Jp-
Zvířáku dyk seš v brně neřikej, že tam nemáte kabelovku nebo DSL tak šup na net a žádný výmluvy

WT_Horrido
Jak muze nekdo nemit doma pripojku na inet? To je snad i protizakonne ne? Mrknutí
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

57MH_Zvire
Jp- napsal:
Zvířáku dyk seš v brně neřikej, že tam nemáte kabelovku nebo DSL tak šup na net a žádný výmluvy

Já bydlím v podnájmu už pár let a jediná možnost je WiFi s 130 ms pingama nejmíň. :sm39:

airspace.cz
Jp-
57MH_Zvire napsal:
Jp- napsal:

Já bydlím v podnájmu už pár let a jediná možnost je WiFi s 130 ms pingama nejmíň. :sm39:

pfft sem lítal víc jak 4 roky na modemu a taky to šlo, to že v quake 3 předběhneš vlastní raketu tě nesmí znepokojit.

313_OTU_oblak
taky jedu na wifi...oproti CDMA je to vysvobozeni. tam ping chodil přes 300 a pingkick mě miloval Úsměv

57MH_Zvire
313_OTU_oblak napsal:
taky jedu na wifi...oproti CDMA je to vysvobozeni. tam ping chodil přes 300 a pingkick mě miloval Úsměv

kolik to dělá??

airspace.cz
Munny
Já a Bulldok mažem u stejnýho poskytovatele po Wifi. Stabilní a ping neleze nad 20Úsměv (poskytovatelem je firma STEN)

Drevokocur
57MH_Zvire napsal:
Tak jsem si včera jenom tak ze srandy skusil takový podivný DF.

A6M5b vs Spitsire IX 25 lib. (hádejte co jsem sedlal) AI - Veteran

Výsledek mě teda ale opravdu dostal. Po prvním setkání mě začal zoomovat. Okamžitě, tak jsem po něm koukal očkem a lezl nahoru. Najednou se spustil na mě a nabral mě ze sedmé spodní dávkou. Dávka proletěla kolem mě kamsi do prava. "Blbec." říkám si. Spit se cca o 100 km/h větší rychlostí ode mě odpoutal do prava, pak si nastoupal cca 500 m a začal opisovat kilometrový oblouk na pravo za mě. Letěl v rovině. Když jsem ho měl na třech hodinách přímého letu, tak najednou prudce zrychlil a vzal to nahoru do svíčky, jako by měl v prdelce raketu. Na mejch šesti a víc jak o kilometr výš to stočil na mě a zase zoomoval. Opět mě osprejoval ze sedmé z dola, zase kolem mě do prava a znovu nahoru. A pořád dokola. Nakonec jsem v pátém kole šel do něho prudkým obratem a vzal mě na headon a to se nedalo přežít. Na druhej průlet mi zapálilmotor jak sirku, tak jsem šel ven.

Lítal tam jak kdyby měl někde schovanou raketu a nedal se v žádné fázi chytit ani když
jsem "trošku" přesedlal. Mrknutí

No to mi fakt hlava nebere. Šklebící seead:

Já na tom nevidím z hlediska taktiky AI vůbec žádnou hrubici. Přesně takto bych létal proti Zeru na online. Jedniě B´n´Z. Pětkové Zero nemá pražádnou šanci dosáhnout rychlosti Spita IX 25. Navíc tento spit umí bezvadně souvrat a svíčku, má skutěčně hodně naddimenzovaný výkon.

K tomu zrychlení. Ano Spit IX 25 lbs když Boost tak vystřelí dopředu jak raketa. Ze "přibližovadla" jako je Zero, to opravdu může vypadat jak raketa.

Je to nejlepší spojenecké letadlo v celým merged Ilovi vůbec !!!!

Jediné letadlo se kterým se jde celkem v klidu pustit do křížku s FW190 D9 Late nebo Me 262.

...ad ping....
pokud je ping 130 a je stabilni, tak je to ještě pořád docela v pohodě, hlavně to nesmí moc kolísat. Ping kick je většinou nastaven na 300ms.
Upravil/a Drevokocur dne 12-05-2006 18:01

http://traumazero.euweb.cz/fotogalerie/
Liptow
D9 late je neohrabany kram. D9 early rulezz.

na hetake veci sme modri zvyknuti, aj ked sme to my ktori BnZ nepriatela - na modrom lietadle musis poctivo nastupat a tak ist do boja, nie ako spitfajristi s 25lb svalmi iduci do boja v 1500m :lucka2:

Drevokocur
no aspoň že máme toho Spita, když je ten kdysi tuze očekávaný a spásonosný Tempest tak zmršen, pokud kouknu na statistiky SpitIX25lbs vs Tempest je to tak 8:1

http://traumazero.euweb.cz/fotogalerie/
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,022,212 návštěv