December 21 2024 14:26:23
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Malý koutek dotázků
Hoper
a hned jeden první:
jak a čím čistíte obrazovky CRTček ?
já nějakým měkkým ve vodě navlhčeným hadříkem a pak dosucha dosucha
ale tak nějak se mi to "nezdá"...

a pak - monitor má být vypnutý a "studený" ? nebo lze i za chodu ? Úsměv

caba
To by mě taky zajímalo....

3BAP_Plavoo
Hoper napsal:
a hned jeden první:
jak a čím čistíte obrazovky CRTček ?
já nějakým měkkým ve vodě navlhčeným hadříkem a pak dosucha dosucha
ale tak nějak se mi to "nezdá"...

a pak - monitor má být vypnutý a "studený" ? nebo lze i za chodu ? Úsměv

za chodu s okenou neodporucam. kamaratovi to zasicalo a vyplo. sice sa dal zapnut ale mal rozhadzane farby.

3iap.org
Lavo
Pouzivam na svoje Eizo T766 Screen Cleaning ( Monitor and TV ) od Emtecu - je to sprej a utieram utierkou na okuliare- kupite v kazdej optike . Monitor je zapnuty aj vypnuty , kedy potrebujem vtedy cistim Úsměv Takto to robim uz 4 roky a obrazovka ako sklo ...

1stCL_Fucida
Eizo F930 - používám čistící sprej na okno a špinavej hadr na okno. Monitor je obvykle zapnutý a leštím ho dočista dočista Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

XXX_Dazz
1stCL_Fucida napsal:
Eizo F930 - používám čistící sprej na okno a špinavej hadr na okno. Monitor je obvykle zapnutý a leštím ho dočista dočista Úsměv

LG Flatron795FT plus - používám čistící sprej na okno a špinavej hadr na okno. Monitor je obvykle zapnutý a leštím ho dočista dočista :lol::lol::lol:

AH_James_Gastowski
Nejdřív jsem používal takový ty "SCREEN Cleaning wipes" (prostě nějaký antistatický hadříky - namočený v nějakým lihu). Ale po nějakým čase už nešel monitor vyleštit tak, že by na něm nebyly šmouhy od toho sajrajtu. (Nějaký mastný to bylo, či co.) Jak mi tyto hadříky došly, tak jsem to vzal normálně okenou a hadrem ze staré mikiny a od té doby to tak čistím furt, za chodu, za letu, kdykoliv a ještě se mi s monitorem nic nestalo, akorát mě párkrát sestřelili Šklebící se
Doufám, že mi zítra nekřupne :rolleyes:

Jo, mám AOC9K+, 2,5roku starý.

Munny
Přebytečný a nehýbající se doty mažu palcem:sm14:. Jednou za čas leštím obrazovku navlhčeným hadrem kterej stál 500,-. Prej je ze specielní látky a specielně ušitej:sm19:

EDIT: Jedna velká ošklivá hrubka za kterou se moc a moc stydim
Upravil/a Munny dne 24-04-2006 15:10

1stCL_SaBot
Eizo T67S + vcerejsi, jeste vlhky ponozky a je porad jak novej
...rusaci pak smrdej i virtualne
Upravil/a 1stCL_SaBot dne 23-04-2006 19:09

GC3_Messik
Philips Brilliance 107P5 a čistim ho hadříkem jak T-munny, to jsou ty pekelně drahý kouzelnický hadry ze švédskaÚsměv No a pak si dojdu pro ručník a leštim a leštim do sucha. Při vypnutym monitoru aby tam nebyla ani šmouha, páč když už se jednou za půl roku odhodlám tak ať je to pořádněŠklebící seŠklebící se
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33 Mrknutí

gc3normandie.over.cz
WT_Horrido
ViewSonic G90f+, plivnu a pouziju tricko co mam na sobe.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

losik
já ho ještě nečistil, a co na něm mám cílů:lol:

Safrik
Koukam to je spis prehled kdo ma jakej monitor Šklebící se ac jsem jiz slysel ty pohadky okolo cisteni monitoru, tak od doby co mam PC tak jsem vypozoroval a osvedcilo se me mit vyplej monitor (ne ze by to necemu vadilo) ale na vyplem monitoru jsou lepe videt smouhy, a cistim klasicky okenou nebo jakymkoliv alkoholovym bordelem Mrknutí a pak dosucha a lestit a lestit!

losik
:lucka2:jo a když si kejchnu tak tam mám i vzducholoď

Rigor Mortis
Mě před lety jakýsi člověk, u kterého jsem si nechal servisovat Praktiku, poradil na optiku starší lehce sepranou plínu. Od tý doby to používám na všechno skleněný včetně půllitru.

clone9cz
idealni je Polaroid PolaClean a hajzlpapir, bez legrace

monitor vypinam, abych nasel vsechny rozdily v odrazu svetla cca v uhlu 45° pohledu, idealni je tada mit obrazovku kolmo k vnejsimu svetelnemu zdroji, tedy k oknu

cistici sptej nikdy nenanasim na obrazovku, mastnota se pritom rozredi a je velmi tezke se ji potom v tech vytvorenych kapkach zbavit, rada se totiz rozmaze i po mistech, kde nebyla

4x prelozenej hajzlpapir lehce navlhcim (polaroidem nebo Lens Cleanerem na objektivy od kodaku) tak, aby se do nej sprej vpil, ale ne zkrz !
v zadnem pripade nepromacim, aby mel jeste saci schopnost a cistim tahy v jednom smeru, zadny krouzeni, extra jemnej a navlhcenej hajzlak by to nevydrzel

pote co se cast cistici latky vpije, vypari, ulpi na monitoru atp.
tak si beru novej kus opet 4x prelozenyho a opakuju postup ...

v zadnym pripade se nevyplaci sprejovat uz jednou pouzitej hajzlak ( mastnota zachycena v nem se rozpusti a znova si ji napatlate na monitor)
stejne tak otacet ho druhou stranou, kde ste meli predtim mastny prsty, to by ste se nikdy nedocistili Úsměv

kdyz sme spokojeni s odmastovanim, tak je potreba se dat do cisteni miniaturnich kousku rozpadlyho se hajzlaku ... to se dela bud pruvanem z papiru o formatu A4 nebo opet hajzlakem (teoreticky i suchym, ale ja ho presto jemne navlhcuju, de to pak jednim tahem)

uz sem to nekde psal, meli ste s toho desnou prdel, tak jeste jednou:sm27:

EDIT: 200ml polaclean se da poridit od 160 - 200,- , kdyz ho ovsem maj
Upravil/a clone9cz dne 23-04-2006 20:53

http://www.wwii-illusion.net
Hoper
jé, to je odpovědí Úsměv
asi to začnu praktokovat jako Sabot nebo Horrido Mrknutí

mně se totiž onehdá na firemním monitoru stalo, že jsem to sice nacákal nějakým přípravkem na monitory, ale po utření toaletním papírem tam zůstaly rejhy jak od smirglpapíru ...
takže se na své EIZO (Lavo, to samé co máš ty Mrknutí ) bojím šáhnout nějakým sajrajtem, byť i speciálním ...

ad plína - že by měkká savá látka, nepouštící "chlupy" ? Úsměv

takže "okena" tomu fakt neublíží ?

clone9cz
Hoper napsal:
jé, to je odpovědí Úsměv
asi to začnu praktokovat jako Sabot nebo Horrido Mrknutí

mně se totiž onehdá na firemním monitoru stalo, že jsem to sice nacákal nějakým přípravkem na monitory, ale po utření toaletním papírem tam zůstaly rejhy jak od smirglpapíru ...
takže se na své EIZO (Lavo, to samé co máš ty Mrknutí ) bojím šáhnout nějakým sajrajtem, byť i speciálním ...

ad plína - že by měkká savá látka, nepouštící "chlupy" ? Úsměv

takže "okena" tomu fakt neublíží ?

jestli si mel na monitoru neco jinyho nez mastnoty tak se nediv
sklo normalne hajzlakem neposkrabes (uz vubec ne zvlhcenym), pokud nema nejakou specialni primes na lepsi cisteni

http://www.wwii-illusion.net
Rufu
Hopere co řešíš.
Dejchni na něj a utři flanelem.Pokud to chceš mít lépe tak dejchni po opici ten zbytkovej alkohol udělá svéPff

falkon
clone9cz napsal:
idealni je Polaroid PolaClean a hajzlpapir, bez legrace

... blablabla ...

"Pretrepat, nemichat."
:sm6::sm6::sm6:
Upravil/a falkon dne 23-04-2006 21:40

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

36,114,959 návštěv