November 23 2024 08:33:17
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 14

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Proč to nelítám?
MK_KaiN
Vedu takovou umírněnou polemiku,zde
http://www.czechl...c.php?t=50

Mohl bych poprosit o vyjádření proč to nelítáte,z jakých důvodů.Páč by mě to zajímalo.
Z časových,rodiných,finančních,malo lidí,blbej planeset,nemůžu planovat mise,nemám s kým,atd.DíkÚsměv

XXX_Dazz
Myslím, že chybí větší osvěta tady na fóru.
Možná lepší popis toho co LiW je a jak se vlastně lítá, co k tomu člověk potřebuje a jaké jsou zvyky v naší malé československé virtůální válce.

Klokane doporučuji nazvat vlákno "Proč nelítám LiW ?" a zároveň založit vlákno "Jak lítat LiW !!!" nebo tak něco.
Upravil/a XXX_Dazz dne 26-03-2006 19:20

GC3_Messik
Jednoduché.
Jsou dvě skupinky jedna Dogfightově založených pilotů a druhá, která má ráda Coop akce.

Na AH,WT,Warclouds,a jiné chodí skupina lidí a je jich dost a létají jen tam, zahrajou, vydováděj se, většinou takový štamgasti jsou neorganizovaní, je velmi málo letek se specializací Dogfight.
Tato skupinka je celkem početná a coop je moc neláká, radši mají boj na serveru, však kolik znich dodnes neletělo ani jeden online coop.

Pak je druhá skupinka a tou sou většinou členové letek, je to celkem logické většinou to vychází už z filosofie dané letky a ti zas mají radši Coop, kde se lépe vyblbnou zas oni.
Třeba sám za sebe můžu říct, že náhradu A20 za Pe-2 nebral ač jsem ruďásek. Náhle by to zbortilo tu pomyslnou hranici mezi DF a LiW alespoň pro mě.

Sám za sebe můžu říct proč to létám radši než DF. Dobrá jedna mise na LiW mi dá mnohem víc zážitků a zábavy než celej večer na dedikáči.
Jedna mise na Liw cca 1 hodina, celej večer počítám tak 3 hod.

Ale třeba se mýlím doměnkou, že kdo má zájem o coop už lítá a většinou už má i předponku.

Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33 Mrknutí

gc3normandie.over.cz
1stCL_SaBot
souhlas s messikem

MK_KaiN
S Messíkem taky souhlasím,coop má mnohem větší náboj co se týče atmosféry atd.A když se to odletí tak je vidět výsledek.Právě proto se tady na to ptám.

GC3_Messik
Ale nějakou reportáž ze světa LiW by to udělat asi chtělo, třeba by někdo rád přešel z jednoho břehu na druhej jen mu dát impuls a lákadlo.
No můžu hned udělat reklamu, když už to kluci píšou. Pár členů v 3.IAP/Bap si píše deníček letů, čtení je to zajímavé a humorné to by mohlo být to správné vnadidlo. Úsměv

gc3normandie.over.cz
313_Volume
já lítám minimálně, protože se většinou lítá večer...musí se dlouho čekat a mise končí i k půlnoci, bohužel ráno vstávám, taky jsem dost nevylítaný a tak jsem tam za lamu, na které si smlsnou i AIčka a pokud není ve vzduchu zbytek 313, nikdo mě tam nedostane Úsměv

LesniHU
Jestli by nebylo nejlepsi udelat vlakno "Jak litat online war, aniz jste organizovani v nejake letce". To, co psal Messik je vicemene pravda - na DF leta vetsi procento solo pilotu, pro ktere je dost tezke se nejak vmacknout do 'ciziho' coopu (nebo si to alespon mysli).

EDIT (abych odpovedel na uvodni otazku vlakna): ja jsem zatim neletel proto, ze jsem nestihl zjistit: pravidla, nepsana pravidla, logiku pocitani boju, jak se registrovat, podminky vstupu, aktualni situaci (jako treba kdo proti komu v jakem roce prave bojuje) atd. Chystam se na to v ramci StG, ale protoze letani za pritomnosti AIku me nikdy moc nebralo, nema to zrovna vysokou prioritu.
Upravil/a LesniHU dne 26-03-2006 19:45

MK_KaiN
Když na to tak koukám,zobrazeno 85,odpovědi 5.Asi to naprostou většinu lidí vůbec nezajímá.

GC3_Messik
ale už se to rozjíždí, vydržÚsměv

gc3normandie.over.cz
LesniHU
CZ_Klokan napsal:
Když na to tak koukám,zobrazeno 85,odpovědi 5.Asi to naprostou většinu lidí vůbec nezajímá.
Coz je mozna prave ten duvod, proc to nelitaji Úsměv.

AH_Ronsoc
Coop je bomba ale pre mna skor Planeset
Vychodna fronta pre mna proste nezajem :no:

MK_KaiN
LesniHU napsal:
CZ_Klokan napsal:

Jj,jen se tomu divím.Hrál jsem online poměrně dost her,ale v žádný není nic takovýho jako v Ilovi.Možnost koukat na mapu,naplánovat misi,odletět to,vidět výsledek,postup fronty,to je jeden z nej "módů" na hru co jsem kdy a kde viděl.Tak se tomu divím.Možná ani Oleg netušil že se tohle bude s Ilem lítat.
Upravil/a MK_KaiN dne 26-03-2006 19:52

GC3_Messik
CZ_Klokan napsal:
LesniHU napsal:
CZ_Klokan napsal:

Jj,jen se tomu divím.Hrál jsem online poměrně dost her,ale v žádný není nic takovýho jako v Ilovi.Možnost koukat na mapu,naplánovat misi,odletět to,vidět výsledek,postup fronty,to je jeden z nej "módů" na hru co jsem kdy a kde viděl.Tak se tomu divím.Možná ani Oleg netušil že se tohle bude s Ilem lítat.

První mód je handmmade speciálka, tohle je hned zatim:lol::lol::lol:

gc3normandie.over.cz
doktorkop
Podle mě je DF jednoduší.
Přijdeš-sedneš do letadla-letíš.Odpadá to čekání na ostatní,případné domlouvání se předem.Není potřeba mít hosta a soupeře.
Ale samo,že lítat coop je nej nej zážitek na on-line.Proto jsou ty občasné větší akce tak oblíbené.
Si myslím
Upravil/a doktorkop dne 26-03-2006 20:14
Je snadné být přečíslen,když je někdo nula.
Že?

313_Volume

LiW ještě není úplně dokonalost sama...chtělo by to wálku jaká byla ve WB...okamžité změny, statistika, v podstatě neomezený počet pilotů v aréně....

dokonce to brazilci dotáhle ještě dál než rusové a v jejich aréně se pohybují tanky/jeepy, útočí na letiště, pokud chce někdo letět buff, může si navolit až 3 AI wingmeny...

takhle si představuji virtuální válku (leteckou, WW2online zachází ještě dál) .... bude někdy tohle v IL2 možné ?

MK_KaiN
Jsem to ted stopoval,Čekání na start mise LiW cca 40 minut,čekání na start mise v Il2 War cca 5 až 10 minut.A koukal jsem že to rozhodně nebylo po letkách ale povětšinou max dvojice z jedné letky.

1stCL_SaBot
CZ_Klokan napsal:
Jsem to ted stopoval,Čekání na start mise LiW cca 40 minut,čekání na start mise v Il2 War cca 5 až 10 minut.A koukal jsem že to rozhodně nebylo po letkách ale povětšinou max dvojice z jedné letky.

nj kazdej si lita tu svoji oblibenou virtualni valku a ze jich ted je !!
sorry, ale pripada mi, ze tu objevujes ameriku

GC3_Messik
CZ_Klokan napsal:

to je neduh menšího počtu lidí, i na CW tento čekací jev byl, ale hlavně z důvodu, že se stejnak čekalo na Liony nebo oni zas na nás.Úsměv Jinak to odsejpalo a taková dvojice pilotů se vecpala všude.

gc3normandie.over.cz
rudidlo
V současnosti i můžeme vybrat z těchto alternativ:
Bellum based COOP akce:
- výhody
- když není dostatek pilotů, zastoupí je AI.
- vše se hýbe včetně pozemních jednotek, takže máte pocit, že se něco děje.
- engine podporuje i vlastnosti, které hra v základu emá (zachraňování pilotů, apod)
- můžete plánovat mise dle postupu fronty
- nevýhody
- při útoku na pozemní cíle je vždy naprosto přesně známá poloha cílů
- chyby při reportu misí - výsledky jsou asynchronně importovány
- cíle jsou jen ve startovním a cílovém čtverci, zbytek bojiště jaksi neexistuje
- host může modifikovat soubory mise a log souboru (na CW se to několikrát stalo)
Forgotten Skies - DCG based war
- tuto válku jse neměl tu čest letět, ale opět se jedná o souhrn Coop misí, generovaný pomocí DCG
výhody:
- má možnost synchronizace (mise jsou plánovány dle kalendáře)
- válka probíhá na celé mapě
nevýhody:
- uzavřený systém
Scorched Earth - COOP based system
- zde by mohl podat informace Opitz, který tento systém zkoušel. Jedná se o systém, nad kterým musí bdít jedna osoba (nebo skupina osoCool a zajišťovat synchronizaci reportů
výhody:
- systém obsahuje jako strategické cíle i města, továrny, apod.
- produkt je šířen jako open source
ADW WAR - DS based
- oproti předchozím systémům se jedná o DS based systém, který se na DS snaží simulovat pohyb jednotek. Nová mapa se načítá automaticky po 60-ti minutách
výhody:
- nese sebou výhody DS serveru (limit 128 pilotů, možnost připojit se kdykoliv)
- systém eviduje počty letounů, munice, paliva a na ně navazující systém zásobování
- systém neustále sleduje stav mapy (odpadají problémy se synchronizací).
- medaile nepřiděluje systém pilotům, ale velitelům.
nevýhody:
- produkt zatím není uvolněn pro použití na jiných serverech (dá se brát jako closed source)

Možná jsem neuvedl vše, ale jen základní parametry.
No abych to shrnul - LiW nelétám kvůli nevýhodám, které jsem popsal výše, ale to neznamená, že LiW je špatný.

http://silicon-remarks.blogspot.com
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,023,672 návštěv