Svastika v Il2
|
Safrik |
Přidané 21-02-2006 01:13
|
Uživatel
Příspěvek: 964
Založený: 26.12.05
|
Mam dotazek,:sm54:
1) nejde nejak natvrdo zamontovat zobrazovani svastiky ve hre bez toho aniz bych musel furt spoustet nejakej programek? Premalovani skinu neberu.
2) neexistuje nejakej dejme tomu programek, kterej by umel nastavit poskozeny letadlo hned od zacatku, kdyz se narodim, pro offline testovani :sm15: popripade nejakej jinej zpusob? A nebo nejsou nejake materialy jak je ve hre namodelovano poskozeni? Napr kdyz letadlo je zasazeno do trupu -> letoun zacne horet...
dekuji |
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 21-02-2006 06:15
|
Uživatel
Příspěvek: 1375
Založený: 30.09.05
|
1) nejde. savstika je zakazany symbol - propagace fašismu atd. takže je to na tvou hlavu - v ILu si ji musíš namalovat na skin nebo použít program.(stejně si myslím že většině modrých je to jedno - fašisti nejsou a jde jim hlavně o kříže - aby je nesezobl vlastní )
2) o žádněm jsem neslyšel... |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 21-02-2006 07:17
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
|
Il-2 MAT nastavi hacky "natvrdo" aniz by neco muselo bezet na pozadi.
BTW finske svastiky jsou taky propagace "fasizmu?" A co fasces na italech?
Upravil/a WT_Horrido dne 21-02-2006 07:19
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 21-02-2006 07:47
|
Uživatel
Příspěvek: 1375
|
HORRIDO, bohužel tak dobře zákony neznám. Ale svastika je symbol fašismu - zřejmě to v zákonech někde najdeš. Nejsem právník mno, podle zákona jsou finské svastiky taky svastiky, jinak by na finských érech byly rovnou v ilu ne????? O italských symbolech fašismu nic nevím, mussolini není můj obor. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 21-02-2006 08:04
|
Fusioner
|
Ale ano, proste je to zakazano (nekde) jen je to imho pokrytectvi...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
rudidlo |
Přidané 21-02-2006 08:16
|
Diskutující
Příspěvek: 2447
Založený: 29.09.05
|
WT_Horrido napsal:
Jen chci podotknout, ze positi te ostatni s IL2MATem uvidi bez hacku. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 21-02-2006 08:21
|
Fusioner
|
Co vidi ostatni je mi celkem putna.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
rudidlo |
Přidané 21-02-2006 08:29
|
Diskutující
|
WT_Horrido napsal:
Co vidi ostatni je mi celkem putna. No já jen aby o tom věděl.
Svastika je symbol fašismu???? Já to vidím jinak. |
|
|
|
Wardog |
Přidané 21-02-2006 08:30
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 327
|
rudidlo napsal:
Jen chci podotknout, ze positi te ostatni s IL2MATem uvidi bez hacku.
A jak mě uvidí ostatní na online,když používám Swastika enabler? Taky bez? |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 21-02-2006 08:38
|
Diskutující
|
Wardog napsal:
rudidlo napsal:
A jak mě uvidí ostatní na online,když používám Swastika enabler? Taky bez? Taky, taky. Oba tyto softy používáš jen pro potěchu vlastního oka.
Jednou jsem četl v diskusi na ofic. fóru názor maníka, který tvrdil, že od té doby co používá méně kontrastní olítané znaky (IL2MAT), tak že ho ostatní míň sestřelujou Málem jsem se počůral smíchy. |
|
|
|
Wardog |
Přidané 21-02-2006 08:39
|
Rozkoukaný
|
rudidlo napsal:
Svastika je symbol fašismu???? Já to vidím jinak.
Rudi co naděláš? Ten lisíce let starej symbol za to samozřejmě nemůže,ale události před 60 lety jsou ještě v dost živý paměti a svatika tak nějak "byla při tom".
Možná za dalších pár tisíc let už jí zase nikdo s Hitlerem spojovat nebude
Upravil/a Wardog dne 21-02-2006 08:41
|
|
|
|
rudidlo |
Přidané 21-02-2006 08:42
|
Diskutující
|
Wardog napsal:
rudidlo napsal:
Svastika je symbol fašismu???? Já to vidím jinak.
Rudi co naděláš? Ten lisíce let starej symbol za to zamozřejmě nemůže,ale události před 60 lety jsou ještě v dost živý paměti a svatika tak nějak "byla při tom".
Možná za dalších pár tisíc let už jí zase nikdo s Hitlerem spojovat nebude
Asi s tím nic nenadělám, ale při čtení názorů "svastika je symbol fašismu", "nacek a LW je pro me to samy.." mě nbapadá, že asi za dalších pár tisíc let už nebude nikdo, kdo by si mohl cokoliv spojovat s čímkoliv. |
|
|
|
Wardog |
Přidané 21-02-2006 08:53
|
Rozkoukaný
|
rudidlo napsal:
Asi s tím nic nenadělám, ale při čtení názorů "svastika je symbol fašismu", "nacek a LW je pro me to samy.." mě nbapadá, že asi za dalších pár tisíc let už nebude nikdo, kdo by si mohl cokoliv spojovat s čímkoliv.
No jo,něco na tom bude............
Jo,koukali jste včera na zprávy? Irving vyfasoval za tu svojí pseudohistorii 3 roky.Ještě se znažil všechno na poslední chvíli jako mávnutím kouzelnýho proutku odvolat,ale nebylo mu to nic platný |
|
|
|
1stCL_Jamamoto |
Přidané 21-02-2006 09:08
|
Uživatel
Příspěvek: 943
|
Mno...pokud si stahuješ vlastní skiny, existují i verze kde už je svastika přímo namalovaná (jinak jsou bez dalšího markingu). Pak ji uvidíš ty na svém letadle a pokud letíš on- line na serveru, kde funguje stahování skinů a ty to máš zapnuté, uvidí ji na tvém letadle i ostatní. Ale tak maximálně na letišti...z dálky moc vidět není. |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 21-02-2006 09:12
|
Diskutující
|
1stCL_Jamamoto napsal:
Ale tak maximálně na letišti...z dálky moc vidět není.
A když to do mě solí ze sedmé nebo páté hodiny, tak to taky vidí, ne? |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 21-02-2006 09:13
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
|
Finové používali svastiku dávno před Hitlerem, od roku 1918. Šlo o erb hraběte Erica von Rosen, který ho věnoval finskému letectvu.
Dál, řekl bych, platí, co napsal Wardog:
"Ten lisíce let starej symbol za to samozřejmě nemůže,ale události před 60 lety jsou ještě v dost živý paměti a svatika tak nějak "byla při tom".
Jinak osobně bez svastiky "on" nedám v ilovi ani ránu. Z důvodů historický věrnosti.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
1stCL_Jamamoto |
Přidané 21-02-2006 09:16
|
Uživatel
Příspěvek: 943
|
WT_Horrido napsal:
Ale ano, proste je to zakazano (nekde) jen je to imho pokrytectvi...
Souhlasím... |
|
|
|
MK_Paja |
Přidané 21-02-2006 09:18
|
Uživatel
Příspěvek: 941
|
rudidlo napsal:
WT_Horrido napsal:
Nejsem si úplně sichr ale mám za to, že IL2MAT ti zobrazí, ve tvé hře, swastiku na všech letadlech, offline stejně jako on-line. |
|
|
|
Opitze |
Přidané 21-02-2006 09:18
|
Stařešina
Příspěvek: 6346
|
ty blaho, jako sledovat jeste hakace na letadlech todle fakt uz nestiham... staci mi kdyz rozpoznam ero, ktere NEvypada jako FW nebo BF a tim padem je to nepritel, je treba ho sestrelit a to co nejrychleji. :sm23: Navic nemam takovou grafarku, abych se mohl kochat...
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
|
|
|
|
rudidlo |
Přidané 21-02-2006 09:21
|
Diskutující
|
paja_cz napsal:
rudidlo napsal:
WT_Horrido napsal:
Nejsem si úplně sichr ale mám za to, že IL2MAT ti zobrazí, ve tvé hře, swastiku na všech letadlech, offline stejně jako on-line. Ano, v tvé hře, jen a jen u tebe. Ostat ní tě uvidí tak jak to mají nastaveno oi. Takže si můžeš IL2 MATem pod kabinu namalovat třeba zaječí bobky, ale na online je nikdo neuvidí. |
|
|