Hledal jsem nějakou hezkou, příjemnou hru na pohodový relax a našel Jen se chci zeptat. Najde se mezi místním osazenstvem někdo, kdo má s touto hříčkou už větší zkušenost?
Mám už od předběžného přístupu, dohrál jsem to na obtížnost s jedním životem. Oproti ostatním kraftovačkám má tahle moc pěknou příběhovou linii. Čím hlouběji jsem se dostal, tím větší strach jsem měl z toho, že jsem nevěděl, co mě tam čeká. Vzduchi je málo, akumulátory se vybíjí, prostě je třeba trochu plánovat a dělat si zásoby na cestu. Trochu otravné je hledání surovin a blueprintů. Kdyby tohle hledání nebylo třeba, tak je hra během hodiny dohraná. Jinak hra je kompletně v češtině, což určitě ocení češtináři. Ale Factorio mě stejně pohltilo mnohem více
Jen se zeptám..Pochopil jsem, že jsem infikován nějakým neznámým virem. Můžu na ten virus umřít, nebo je to prostě jen součástí příběhu? Postupuji totiž velmi pomalu a nerad bych pak začínal znova
ale to je stále beta verze že?
A nedohrál jsi to Jaromíre příliš brzy? Měli tam být dodělány nějaké velké transportní ponorky co si tak matně pamatuju ..
Musím to zahrát ještě celé jednou. Prakticky jsem to dohrál. Měl jsem již vše hotové. Jenom v té době ještě neměli udělaný model rakety. Jinak ano, už to oficiálně vyšlo. Co jsem četl, tak je to jinak docela podívaná ve VR. Hlavně, když potkáte nějakou malou mírumilovnou rybičku. Hihi.
Tak podle Wiki hráč na infekci nezemře, pouze po splnění určitého ukolu na sobě zpozoruje znatelnější příznaky pokročilejší fáze nemoci. Já se právě trochu obával, aby hra nebyla orámováná nějakým delším časovým usekem do ktereho je potřeba hru dokončit.
Stejně si myslím, že tímhle spoilerem jsi si trochu pokazil dojem ze hry. Teď tě to nebude motivovat se posouvat vpřed, bude tam méně napětí.
Upravil/a AJaromir dne 06-02-2018 15:10
Nainstaloval jsem nové ovladače Nv, CTD už žádné jen jedna modrá smrt! To už jsem neviděl asi 20 let
Šikulkové to jsou hádám memory leak, nebo konflict s shadery .. na forum psali že to na některých PC dělá CTD ..
[img]https://img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpg[/img] is not a valid Image.[img]https://img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpg[/img] is not a valid Image.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.