Saboro : aerodynamika má jasná pravidla.Klapky vždy způsobí " těžký na čumák".Ano,máš pravdu,je to bug.Nemůžu posoudit sám,nemám koupený model a ani mě neláká....co vím od našich lítačů,Andula se dokázala nahrbit a zvednout takto 25 až 50 metrů výšky podle rychlosti a váhy
Když už mluvíme o té Beta verzi...Mi-8 je venku už docela dlouho a taky je pořád beta....Je fakt,že s každou ( skoro ) aktualizací něco zlepší,ale jak dlouho to bude trvat,než to bude " plná verze" ?
Tak Sejbr gut, zakoupeno a otestováno Spokojenost ..., zejména se mi líbí chování letadla v rychlostech blížících se machu.
Jak jdou proudnice do hajzlu a letadlo se stává neovladatelné Taky obratnost je zajímavá, takřka akrobatickej kousek, ale s AI migem-15 jsem si to ještě nerozdal, snad zejtra ...
Přijde mě ale že směrovka při startu dost málo reaguje, nicméně to bude možná ale korektní chování ...
ale je tu jedno velké scheiße- nejde freetrack Snad to brzo doplní ...
Upravil/a magot dne 27-07-2014 22:25
axisCommands = {
-- headtracker axes
{combos = {{key = 'HEADTRACKER_PITCH'}}, action = iCommandViewVerticalAbs, name = 'Absolute Camera Vertical View'},
{combos = {{key = 'HEADTRACKER_YAW'}}, action = iCommandViewHorizontalAbs, name = 'Absolute Camera Horizontal View'},
{combos = {{key = 'HEADTRACKER_X'}}, action = iCommandViewHorTransAbs, name = 'Absolute Horizontal Shift Camera View'},
{combos = {{key = 'HEADTRACKER_Y'}}, action = iCommandViewVertTransAbs, name = 'Absolute Vertical Shift Camera View'},
{combos = {{key = 'HEADTRACKER_Z'}}, action = iCommandViewLongitudeTransAbs, name = 'Absolute Longitude Shift Camera View'},
{combos = {{key = 'HEADTRACKER_ROLL'}}, action = iCommandViewRollAbs, name = 'Absolute Roll Shift Camera View'},
{combos = nil, action = iCommandViewZoomAbs, name = 'Zoom View'},
},
}
ideální pro warthoga :)
[img]http://s25.postimg.org/rrhvid5u7/Screen_140728_193120.jpg[/img] is not a valid Image.
offline test API raket, rozptyl/přesnost maj jak ve starým iloj ...
[img]http://s25.postimg.org/4rb86180f/Screen_140728_194411.jpg[/img] is not a valid Image.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.