October 20 2025 09:29:19
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Euro Truck Simulator 2
Merten
Tak co je tu někdo další kdo to hraje?SP?MP?Přiznejte se nebo z virtuálních pilotu má rád trucky se mnou jen Hoper a Pagy? Úsměv

WT_Pedropan
Mam v garazi jakesi dva Renaulty. Ale mam malo najeto, je to hroznej zrout casu... Smutný

http://www.wtigers.org/
beermajkl
Taky jsem to projížděl ale po čase mi to přišlo pořád dokola.

WT_Horrido
WT_Pedropan napsal:

Mam v garazi jakesi dva Renaulty. Ale mam malo najeto, je to hroznej zrout casu... Smutný

Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Jirpilot
Taky jsem to hrával. Na vrcholu slávy jsem měl čtyři trucky, nějaký garáže a pár řidičů. Bohužel jednoho krásného dne se mi smazaly savy a jezdit to znovu se mi opravdu nechce. Šklebící se

Hoper
WT_Pedropan napsal:

Mam v garazi jakesi dva Renaulty. Ale mam malo najeto, je to hroznej zrout casu... :(

už si to zajedu čas od času (a když vidím, že se aktualizuje hra)
a zajedu si jednu max dvě jízdy, abych se pak za čas zase těšil ;)

ed: je to opravdu monotóní hra (a i jsem u toho reálně usínal :D ), ale spíše mi vadí to, že necítím, že vezu rozdílný náklad. Myslím, že s pískem nedej bože s tekutinou bych ty zatáčky nekrouhal jak je beru teď...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Merten
Je škoda že nepoužili jízdní model ze Scania truck driving simulatoru tam je to blíž reálu.

1stCL_Fucida
Aktuální verze má rozhodně lepší fyziku než "placené technologické demo" Scania. V současnosti už je tam mimo jiné konečně korektně simulována automatická převodovka včetně kickdownů. Osobně považuju za slabší jen simulaci na vodě, kde je dle mého názoru adheze příliš podobná té suché. Ale jinak jízda na asfaltu...určitě poznám rozdíl mezi 5 a 20 tunami nákladu...

Dřív jsem hodně se Scanií, pak jsem měl období DAFu, abych nakonec skončil doma (stejně jako v German Truch Simulatoru), tedy v MANu Úsměv. V garáži jsem měl prakticky všechno...a řidičů tak 5.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Hoper
přemejšlím, jestli jsem to po tomhle updatu už jel...

YouTube Video

ovarek.cz/hamster.gif

Merten
Fuči se opět plete Úsměv kolik jsi toho najezdil s náklaďákem? Úsměv A nemyslím virtuálním Úsměv jízdní model v ETS2 je o něco málo jednodušší než u STDS.Schválně jsem si to cca před týdnem pořídil jen pro porovnání.S tím něco málo co jsem najezdil s Liaz,Ifou a Tatrou si troufnu říct je to jak se chová Scania v STDS je blíž skutečnému náklaďáku.

Merten
Hopere a co mulťák zkoušel jsi? Úsměv

saldy
Mám 2 kámoše co jsou fanatici do tohodle, správný pacienti, já jim v tom samozřejmě maximálně fandim, tyhle hry se mi líbí, někdy to snad zkusim,má to i spoustu modů

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
1stCL_Fucida
Merten napsal:

Fuči se opět plete Úsměv kolik jsi toho najezdil s náklaďákem? Úsměv A nemyslím virtuálním Úsměv jízdní model v ETS2 je o něco málo jednodušší než u STDS.Schválně jsem si to cca před týdnem pořídil jen pro porovnání.S tím něco málo co jsem najezdil s Liaz,Ifou a Tatrou si troufnu říct je to jak se chová Scania v STDS je blíž skutečnému náklaďáku.

Jsi nejlepší.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Hoper
Merten napsal:

Hopere a co mulťák zkoušel jsi? :)

co to je ? ;)

Jinak jsem to dnes na jednu rychlovku pustil - viděl jsem, že se sosla aktualizace (1.10s). Ač v tom videu, co jsem postnul před tím, ukazovali, jak vymakali AI ve verzi 1.9, tak mně se bohužel tohle nějak nedařilo - levý blinkr do levého pruhu a auta mně tam stejnak nepustila. A pak křižovatka - podařilo se to, co by v reále bylo jinak úsměvné - ani jeden pruh nemohl odbočit, protože mu v odbočení překážela auta z druhé strany (udělal jsem si scrn, ale nemám to kam rychle poslat, tak na to prdím sem dávat :)

ovarek.cz/hamster.gif

Merten
No co by to bylo vyvíjejí MP a hráči mají možnost to hrát. Úsměv Na dálnici tě nepustí to spíš vyjímečně.Ale ve městě je situace jiná tam mě pouští pěkně.

magot
Jak se tam nedaj brát šlapky do kamionu a na odpočívadle grilovat masivní steaky tak to není kvalitní simulátor trucku ....

Hoper
@Merten - ale jo, jasně ... ;) Prostě jsem MP nezkoušel, to jsem chtěl říct :)

ovarek.cz/hamster.gif

saldy
Hlavně se u toho může chlastat

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
WT_Pedropan
WT_Horrido napsal:

WT_Pedropan napsal:

Šklebící se

Co se hihnas, woule? Chtel jsem zavzpominat na stare mlade casy. Úsměv
Ale krome toho, ze to zere cas, me tam neskutecne sere debilni konstrukce dalnic, vymasteny AIcka a koneckoncu ten jizdni model taky neni nic moc - v tomhle souhlas s Mertenem. Pokud se cisterna chova jako blok betonu, tak je neco mimo...

http://www.wtigers.org/
Voyager
Ja mam tiez nejake tie kone pod kaputov a to Volvo FH 2012 ,no to nove......a tiez hram SP a aj MP bud na EU1 alebo na EU2.... Nick *Miki*.

Ak ma niekto zaujem sa na MP previest tak mozeme sa dohodnut...
DB-VH
I./KG 66_Voyager

"Wenn Sie fliegen müssen, um zu sehen, so stellen Sie sicher, dass Ihnen jetzt fällt mein Puma ....."

[img]http://miniprofile.xfire.com/bg/co/type/0/122voyager.png[/img] is not a valid Image.

http://www.letka.estranky.sk/
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,315,141 návštěv