November 05 2025 07:59:24
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Java Gun cam
BP_Iceman
Ahoj nemáte někdo zkušenost s touhle záležitostí? Chtěl jsem nějaký záznam střelby,ale zabírá mi pouze plochu a ne obraz ze hry.Když pustím nějaké video(KM player) tak to maká. Neví někdo,jestli se to dá nějak
nastavit? Buď v tom prográmku a nebo v konfigu Ila?
PS: staženo z odkazu na M4today.

díky

Serza
Podobne se mi "nechyta" Fraps a War Thunder.

Neni program napr. pro XP bez podpory Sedmicek? Neni to stara verze? Nevyzaduje spusteni jako Admin? Takovy program by se mohl teoreticky "chytit" v jine hre nebo programu, deje se tak?

clone9cz
Není potřeba vypnout nebo zapnout Aero ?
Pod adminem určitě.

http://www.wwii-illusion.net
BP_Iceman
Diky,no myslim,že verze novotou urcite neoplývá.Tusím ze XP byly jeste v plenkach.
Jinou jsem ale neobjevil.Děla to i u jinych her-zkusil jsem dve a to same(snimky z plochy).
Vypnout Aero??? Sorry,ale netusim co to je.Stydim se.

lochness
Zdar Icemane Úsměv Aero je takovej ten peknouckej vymazlenouckej vzhled windowsu Vista a vejs. Vygoogli si "vypnout aero" pro sva wokna. Najde to milion navodu i s obrazkama, takze to bude ucinnejsi, nez kdyby to tu nekdo popsal.

Ale co jsem v rychlosti nasel k tomu guncamu, tak nekde psali, ze to ma problem s jinou (i novejsi) verzi java runtime enviroment, nez pro kterou to bylo psane, jestli si dobre pamatuju 1.3, no z vlastni zkusenosti to fakt nemam.

edit: co vlastne ma vyrabet ten guncam? to dela neco jineho, nez cernobile zpomalene video? Tyhle efekty by mel umet i windows movie maker, ne? Tzn. staci projit replay strelby z pohledu bez kokpitu a hodit na to par efektu. Nebo to dela neco jineho?
kogm.bluefile.cz/banner/ban_loch.jpg

WT_Horrido
Guncam dělá to co napovídá jeho název, při zmačknutí čudlu střelby na joyi práská serii screenshotů jako skutečný guncam.

Osobně si myslím že problém bude v tom že fullscreen aplikace už neběží ve stejném modu v jakém bežely v XP, nevím jestli pomůže vypínat při startu Šturma aero. Guncam už je pěkně stará věc, z Warbirdů, není se co divit že to neběží korektně.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Horrido
BP_Iceman napsal:

Diky,no myslim,že verze novotou urcite neoplývá.Tusím ze XP byly jeste v plenkach.
Jinou jsem ale neobjevil.Děla to i u jinych her-zkusil jsem dve a to same(snimky z plochy).
Vypnout Aero??? Sorry,ale netusim co to je.Stydim se.

Klikni na ikonku Šturma pravým myšítkem, dej vlastnosti, vyber kartu kompatibilita a tam zatrhni zakázat rozvržení plochy. Když pustíš šturma, vypne se aero a po ukončení se zase zapne.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

BP_Iceman
Díky všem za nápady.Bohužel ale je pravda co si myslel Horrido.
I když se vypnou ta Aera(na ploše i v ilovi), tak nefachá. Už sice nefotí plochu,ale pouze bílou a nebo černou. To podle toho,zda je
guncam spuštěn první (bílá) a nebo až po Ilovi(černá).
Tak že nic nebude.
Díky

WT_Horrido
Já nechápu že někdo něco podobného neudělal do nejakých letadélek přímo... asi by to byla arkáda.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Joe Hallenbeck
Problém je v oper. systému. Používal jsem Growler Guncam, v XP nádherně, ve Win7 se chová stejně jak popisuješ u Java Guncamu. Je to tím, ež se aplikace spouštějí v nějakém přednostním - výhradním módu, či jak se to nazývá.
313_FlyBoy
RY-C

Joe Hallenbeck
Zkus použít DXTory. To mi funguje jak na Screeny tak video v pohodě pod sedmičkama.
313_FlyBoy
RY-C

BP_Iceman
Joe Hallenbeck napsal:

Zkus použít DXTory. To mi funguje jak na Screeny tak video v pohodě pod sedmičkama.

Diky za tip.Odzkouseno a maka.Video
sice uklada taky ve vetsim objemu dat,
ale screenshoty se daji nastavovat celkem slusne.Jenom mne trochu mrzi,ze klavesy na spousteni funguji
jen jako vypinač a ne jako tlačitko.Ale
to je detail.Zatim se to tvari lip nez
Fraps.
Dik.

CSL1_Talbot
A co bandicam http://www.bandic...
[img]http://www.ulozisko.sk/obrazky/700632/sigpic3393_11.gif[/img] is not a valid Image.

WT_Horrido
Ale nic z tohoto nedělá to co guncam. Pro nahrávání na pozadí je nejlepší Shadowplay, zanedbatelný až neviditelný vliv na běh hry...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Rumcajs
Shadowplay se zlepšuje. Co to vyšlo, byla kvalita nahrávky nic moc, ale rozhodně se to zlepšilo natolik, že jsem téměř přestal používat Fraps (který jsem si tedy koupil). Fraps sice poskytne poněkud vyšší kvalitu záznamu, ale má významný vliv na FPS a záznam je mnohem větší. Navíc Fraps musím dopředu pustit a označit začátek a konec záznamu. ShadowPlay zmáčku prostě poté, co se mi něco vypečeného povedlo. Jsem přeci jen amatér a tak když se mi něco povede, jsem z toho překvapenej kolikrát víc než moje oběť. Rozhodně to neumím dopředu naplánovat.

WT_Horrido
Jo jo velká výhoda, je to lék na situace "to byl kurevsky dobrý dogfight, škoda že jsem nezapl nahravání." Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Voyager
Ahojte , ako tak citam tak ten guncam bu sa aj mne asi hodil...Šklebící se Len chcem vediet ci je to full alebo len skusobna veriza.. a ci sa to da pouzit aj pri bombardovani cielov..????

Dakujem za vase odpovede...
DB-VH
I./KG 66_Voyager

"Wenn Sie fliegen müssen, um zu sehen, so stellen Sie sicher, dass Ihnen jetzt fällt mein Puma ....."

[img]http://miniprofile.xfire.com/bg/co/type/0/122voyager.png[/img] is not a valid Image.

http://www.letka.estranky.sk/
Hoper
Shadowplay jsem si v rámci "nových" ovladačů všiml, ale nějak jsem nepochopil, že to ukládá průběžně či co ??
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

WT_Horrido
Beží to na pozadí a má to několik způsobů použití. Buď to uloží posledních 10-20 minut hraní když zmáčneš příslušné čudle, nebo to zaznamenává jako fraps manuálně - zmáčkneš čudl a ukládá video dokud neřekneš dost - a nebo to umí kombinaci obého, tedy pamatuje si posledních 10-20 minut nebo můžeš kdykoli nahrávat manuálně.

Má to minimální vliv na výkon, zkoušel jsem to v Metru Last Light a zcela v pohodě to nahravalo.

Momentálně to má akorát problém s vícekanálovým zvukem. Neumí to korektně nahrát zvuk když máš 5.1, je nutno přepnout na stereo, v minulé verzi to ovšem jeho korektně takže je to asi nějaká fáze bety... Je to beta.

V podstatě softwarová verze Live Gamer HD, narozdíl od tohoto zmetka to ovšem zvládá rozlišení větší než fullHD.
Upravil/a WT_Horrido dne 15-01-2014 15:03
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Hoper
ok, díky :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,462,137 návštěv