November 22 2024 10:12:25
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
XBO360 vs PS3
Hoper
Chci pro děti koupit konzoli.
Prošel jsem několik diskuzí a někdo vychvaluje to a někdo ono (a další pak Nintendo s Wii :))
Povětšinou to byly starší příspěvky (2 a více roků), takže pokud se zeptám teď, mohlo by už být více poznatků...

Díval jsem se na cenu produktů, na cenu a výběr her, na případné použítí Kinectu / Move (a jejich výhody/nevýhody), na možnost dalšího využití - a stále nevím :(

- BR relativně potřeba není - samotný BR přehrávač mají. Ale zase (jestli jsem to dobře pochopil) PS3 může hru spustit celou z BR a nemusí ji tedy instalovat na disk. Je už i nějaká druhá hra, která se Xboxu nevejde na jedno DVD ?

- HDD - prý stačí 250GB. Ale to je opět starý poznatek a novější hry toho můžou požrat víc. Nebo stačí jen ty "nediskové" verze (12GB apod) ?

- XLive je prý placené (ač patche stahuje zadarmo) a když "chci" hrát hru po síti, musím solit (to se mi osobně dost příčí a děti to platit nebudou :)

- vzhledově poslední hry vypadají na obou konzolích skoro stejně (teď jsem koukal na Bioshock :)

- cenově mi přijde, že jsou buď stejné nebo je rozdíl minimální

- gamepad od Xu prý sedne líp jak od PS3

- případné Move mi na jednu stranu přijde lepší, na druhou člověk to musí furt držet v ruce. A Kinect šmíruje :D

- PS3 má The Last of Us (strejdovi by se to mohlo líbit :D)

TAK CO KURŇA TEDA VYBRAT ? :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

CSL1_Talbot
Ze pre deti,to poznam Šklebící se
Brat kupoval na vianoce akoze pre syna Šklebící se.tiez sa nevedel rozhodnut co a nakoniec kupil PS3,lebo tam sa hra online zadarmo.A dopadlo to tak,ze uz to nehrava ani bracho a ani jeho syn,bo cely gamepad ze je hovadina.
[img]http://www.ulozisko.sk/obrazky/700632/sigpic3393_11.gif[/img] is not a valid Image.

Baron
Ber X-Box. Pred časom som mal podobnú dilemu (presnejšie pred Vianocami). PS3 je fajn, ale X-Box je lepčejčí Úsměv
Hals - und Beinbruch!

313_Nevo
Ja som za PS3, maju GRAN TURISMO! Šklebící se

Btw gamepad-negamepad, sak k tomu existuju aj volanty a joye

Baron
Baron napsal:

Ber X-Box. Pred časom som mal podobnú dilemu (presnejšie pred Vianocami). PS3 je fajn, ale X-Box je lepčejčí Úsměv

...a je k nemu aj pohybový senzor Mrknutí Ozaj a ako staré deti vlastne máš?
Hals - und Beinbruch!

Hoper
předně je to pro synovce (10), hopsat u toho ale může i 14tiletá "slečna" :)

jo, a doufám, že nový XBX720 (a PS4) vyjdou do půl roku...
(koupit to musím hned)

ovarek.cz/hamster.gif

saldy
Samozřejmě že PS3, kvůli Gran Turismo, a pořádnou LCD k tomuMrknutí a můžete závodit spolu.
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Hoper
volant k XBoxu připojím přes klasické USB ?
volant totiž už mají...

ovarek.cz/hamster.gif

Baron
Hoper napsal:

volant k XBoxu připojím přes klasické USB ?
volant totiž už mají...

Ano. Tých spoločných vecí s klasickým PC je tam oveľa viac. V tomto prípade to ale nie je na škodu Úsměv
Hals - und Beinbruch!

Hoper
co vše si ukládá XBOX na ty 4GB ?
bude to stačit ?
protože pokud XBOX, tak bych asi rovnou vzal Kinect, ale pak by to bylo bez 250GB HDD...

jé....

ovarek.cz/hamster.gif

Baron
Zober si aj kinect, disk ti bude stačiť.
Hals - und Beinbruch!

WT_Horrido
Už jsi to shrnul. BOX musíš platit (tedy nemusíš, ale pak na tebe MS sere jako na placatý kámen). Gamepad je výborný, stal se v podstatě standardem, ať si playstanicové říkají co chtějí. K nastavení účtu mám jisté výhrady, nicméně MS to vyvážil naprosto bezchybnou podporou. Nejenom že slečna od MS věděla a vyřešila, ale byla velice příjemná, sama zavolala když jsem se zapomněl ozvat, děkovala a prosila a za vyplněný dotazníček body přidělila... nejlepší support s jakým jsem se potkal na území ČR, mimo night clubu Lucie. Ten jejich Kinect je sice celkem na prd, ale na party hry je to skvělé, lepší než PS bambule.

PS3 má zajímavé exkluzivní hry. Uncharted, Heavy Rain, Ico & Shadow of the Colossus, Ni No Kuni, Metal Gear, God of War, teď se chystá to Last of us, Beyond Two Souls...

Hardisk stačí 250, záleží jak hodláš stahovat dema (a následně je nemazat) či kupovat hry přes net... 4 giga opravdu ne.

Jo a nekupuj to u nás pokud možno. Všechno tak o tisíc dražší, můj BOX je rakušák.Úsměv
Upravil/a WT_Horrido dne 27-03-2013 15:38
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Hoper
Pro jistotu (pro blbé) - pokud "chci" stahovat dema (já opravdu ne, bude to mimo můj domov) na XB, musím přes Live a cvakat za to ? Nebo dema, resp Live, jsou v tomto případě free ?
A pokud nebudu mít účet na Live, nedostanu se tam ? Aby zvídavý synoveček neprobendil výplatu rodičů za jeden víkend, by mne pak nasekali na maso pro psa :))

Má význam kupovat hned druhý gamepad nebo stačí "časem" ? (mohl by to být další dárek :)) A bezdrát ? Zvládne XB obsluhovat dva bezdráty najednou ?

Rakouský XB je pak v němčině ? Angličtině ? Nebo dokonce i češtině ? Děti tu anglinu ještě neumí, o němčině ani netuší ;)
A navíc - musím to mít už v pátek...

Ty exkkluzivní hry na PS mne trochu mrzí, ale jim o nich říkat nebudu a jejich kamarádi snad taky ne :))

To s tím HD mi radost neděláte... Ale předpokládám, že pokud "nechci" sosat dema nebo nějaké dodatky ke hrám, mělo by 4GB stačit (jak píše Baron) ?
Jde to případně pak později rozšířit o těch 250GB ? Nebo pokud se koupí 4GB, "mám" už pak smolíka ?

ed: jinak všem díky za vcelku přínosné odpovědi :)
a prosím ještě o odpovědi na ty poslední otázky ;)

ovarek.cz/hamster.gif

TozziFan
pokud "chci" stahovat dema (já opravdu ne, bude to mimo můj domov) na XB, musím přes Live a cvakat za to ? Nebo dema, resp Live, jsou v tomto případě free ?

Za Live se neplatí. Registrace je free. Platí se za možnost stáhnout dema.

A pokud nebudu mít účet na Live, nedostanu se tam ?

Znova, Live je zdarma.

Aby zvídavý synoveček neprobendil výplatu rodičů za jeden víkend, by mne pak nasekali na maso pro psa Úsměv)

Pochybuji, že má přístup k účtu nebo plat.kartě. Strach bych neměl. Platí se podobně jako třeba WoW, WoT apd. Kupuješ jakoby prémiový účet na určitou dobu.

Má význam kupovat hned druhý gamepad nebo stačí "časem" ? (mohl by to být další dárek Úsměv) A bezdrát ? Zvládne XB obsluhovat dva bezdráty najednou ?

Záleží zda bude hrát sám. Některé hry jde hrát současně ve dvou(rozpůlená obrazovka).

Rakouský XB je pak v němčině ? Angličtině ? Nebo dokonce i češtině ? Děti tu anglinu ještě neumí, o němčině ani netuší Mrknutí
A navíc - musím to mít už v pátek...

Takže jsi už odpověděl. a češtinu to nevím.

Ty exkkluzivní hry na PS mne trochu mrzí, ale jim o nich říkat nebudu a jejich kamarádi snad taky ne Úsměv)

Se spolehni Šklebící se

To s tím HD mi radost neděláte... Ale předpokládám, že pokud "nechci" sosat dema nebo nějaké dodatky ke hrám, mělo by 4GB stačit (jak píše Baron) ?

Ano, jen u některých her(na kineckt) si vypni možnost focení při hře.

Jde to případně pak později rozšířit o těch 250GB ? Nebo pokud se koupí 4GB, "mám" už pak smolíka ?

Ano, dokoupit můžeš později jako dárek. Jsou i 320GB.

Hoper
všem díky za odpovědi a děj se vůle bóží :)

ovarek.cz/hamster.gif

313_OTU_oblak
Hmmm...

XBOX kvůli Forze, hodnotím lépe než Granturismo. Ale je to věc názoru :-)
A to placení multiplayeru - můžeš si koupit kupón na 48 hodin za pár korun...nemusíš natvrdo platit za rok předem.

magot
placení multiplayeru - můžeš si koupit kupón na 48 hodin za pár korun...nemusíš natvrdo platit za rok předem

ultrastupidita

Hoper
na alze měli s kinectem a 250HDD...

super ovšem je, na co já jim to připojím
tak starou televizi snad už nemaj ani vaše babičky (naše měla/chtěla "placatou stovku", jak jí doporučily pečovatelky :)
holt scart musí dorazit časem a teď to snad nějak rozchodím na LCD od PC (pro HDMI kabel ovšem musím do czc :))

asi to ještě bude sranda
a to si říkám, jestli mu (jim) to mám o víkendu předvést na naší plazmě nebo si raději nekoledovat

ed: chyby

ovarek.cz/hamster.gif

Hoper
Proč jsou hry na konzole jednou tak dražší jak na PC, když na PC se musí ladit kompatibilita pro x-moc verzí HW a na konzole je vlastně jedna a ta samá konfigurace několik let ? Přijde mi, že i programování by z tohoto důvodu mělo být "jednodušší" - nedochází ke generačním skokům ovladačů.

Jaký je poměr konzolových her vs PC her ?

ovarek.cz/hamster.gif

WT_Horrido
Konzole jsou většinu svého prodeje prodávané pod cenou, takže na hrách se platí hardware a podpora.

Poměr u nás nebo světově?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,014,875 návštěv