December 27 2024 05:48:22
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 12

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
ROF jako simulátor
Rumcajs
Tady je malinké video demonstrující ROF jako simulaci reality. http://www.youtub...Tfryw_o2ng
Jde o sestřeleného Felixe, kterého včera ulovil Madvlk. Felix se rozpadl a následuje plachtění trupu téměř bez křídel k zemi. Ten zbytek letadla se krásně stabilní, klouzavost odhaduju tak 10:1, je zjevně částečně řiditelný a střelec po mě ještě střílí. Když byla řeč o dokonalosti simulace, arkádách atp. je třeba to brát tak, že ROF je hra. Nemá to ambice přesahující účel k jakému je to použité, což je dobře. Ale taky to znamená, že veškeré výkony letadel, co tam jsou, jsou prostě nastavené. Možná poněkud sofistikovaně pomocí křivek, ale rozhodně se nejedná o simulaci na úrovni mechaniky kontinua. Vše co tam lítá, jezdí, plave je dáno vůlí zadavatele. V žádném případě to není ono proklamované počítání proudění vzduchu. Takové výroky jsou opravdu veliký eufemismus.
Snad se mi podaří předejít negativním reakcím tím, že povím, že si rozhodně nemyslím, že by to ROF dělal špatně, nebo že by to mělo být simulováno na vyšší úrovni. Kdyby to tak bylo, asi bychom se toho simulátoru nikdy nedočkali, nebo by každé letadlo muselo v tom cash shopu stát tisíc dolarů. O požadavcích na výkon počítače ani nemluvím.
Upravil/a Rumcajs dne 26-01-2013 16:02

magot
I mrtvá kachna letí! Šklebící se

WT_Flan
Klouzavost ?

Rumcajs
WT_Flan napsal:

Klouzavost ?
http://cs.wikiped...Klouzavost

WT_Flan
Ja myslel klouzavost te kachny Šklebící se

Rumcajs
WT_Flan napsal:

To abychom přizvali Cibuláka do diskuze o simulaci klouzavosti mrtvé kachny. Páčto je jasné, že za války umírají i kachny. AAA je svině a to zejména v ROFu. Může se stát, že sestřelí kachnu. Kachna klouzající v mrtvém stavu by měla být simulací odlišená od kachny letící v živém stavu. Na příkladu Felixe je ale zřejmé, že za jistých okolností by i mrtvá kachna mohla klouzat docela dobře.

Robo
Rumcajs napsal:

WT_Flan napsal:

To abychom přizvali Cibuláka do diskuze o simulaci klouzavosti mrtvé kachny. Páčto je jasné, že za války umírají i kachny. AAA je svině a to zejména v ROFu. Může se stát, že sestřelí kachnu. Kachna klouzající v mrtvém stavu by měla být simulací odlišená od kachny letící v živém stavu. Na příkladu Felixe je ale zřejmé, že za jistých okolností by i mrtvá kachna mohla klouzat docela dobře.

A mala by klzat vodorovne alebo zvisle?

310_Pip
mrtva kachna do zaludku klouze vzdycky dobre... Šklebící se
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
WT_Horrido
Hlavně aby tu smrt jen nesimulovala.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Rumcajs
Robo napsal:
A mala by klzat vodorovne alebo zvisle?
Dobrá otázka, řekl bych podle Pipa, že pokud člověk sedí, kachna bude klouzat svisle. Pokud je jeden gurmán a u toho leží, bude klouzat vodorovně. Zbývá dořešit klouzání živé kachny.

1stCL_Novotny
Kdo by to žral když to ještě kejhá! Blee.Šklebící se

WT_Flan
Tak ! A nedej aby to byla neci osobni kachna se jmenem ! Jak uz jsem rikal, nezeru nic co ma jmeno Šklebící se Nicmene, bylo nemene zajimave vedet jaka je klouzavost kachny pilota ve vzduchu po spatnem obede Šklebící se

1stCL_Novotny
Kachna je tvor univerzální, klozavost má stejnou dovnitř i ven.

Merten
Záleží Novi jakou "kačenku" máš na mysli Úsměv

clone9cz
V tomto případě jsem demokraticky rozhodl, že nejde o problém klouzavosti, ale různé složitosti vizuálního a škodícího modelu, který je neslučitelný pro každé letadlo jednotlivě, protože šlendrián.

http://www.wwii-illusion.net
Rumcajs
Merten napsal:

Taky je známo, že kvalitní prstoklad klouzavost kachničky zlepšuje. To by mělo být taky simulováno.

313_Nevo
A viete aká je najlepšia kačka? Šklebící se

1stCL_Novotny
Rumcajs napsal:

Merten napsal:

Taky je známo, že kvalitní prstoklad klouzavost kachničky zlepšuje. To by mělo být taky simulováno.

Hele umění uchopení(prstoklad) pivní sklenice bych do klouzavosti kachničky netahal. Ovšem pokud jde o zbytky klidně oblížněte pekáč. Vyděšený

magot
clone9cz napsal:... , který je neslučitelný

.. se životem Šklebící se

BP_Madvlk
Jenom v jednom Vám Rumcajs kecá.....byl to společný sestřel,já byl jen posledí,kdo mu zasadil pár ran do kožichu..nebo do peří ? čert aby se v tom vyznal Šklebící se

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

36,140,068 návštěv