|
War Thunder QA
|
| Paul Ulrich |
Přidané 13-01-2013 10:37
|

Nováček

Příspěvek: 17
Založený: 14.03.10
|
Zdravím virtuální piloty, po delším váhání jsem se rozhodl zkusit sim. War Thunder v čem je dobrý a v čem zaostává. ovládání jsem si přenastavil tak jak jsem zvyklí jen mám problém jak mám nastavit rozhlížení pomocí myši nemám potom žádný přehled co se ve vzduchu děje. poradí mi někdo?
Upravil/a clone9cz dne 14-01-2013 17:49
|
| |
|
|
| 606_Temp |
Přidané 13-01-2013 10:56
|

Stařešina

Příspěvek: 5502
Založený: 19.08.07
|
Má líbivou grafiku. Jinak oproti Il2:1946 (+ steroidy) není lepší v ničem.
Ale pokud chceš jen něco na zablbnutí, kdy to pustíš na 10 min při čekání na autobus, tak je to ideální.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
|
| |
|
|
| LEON |
Přidané 13-01-2013 11:05
|

Diskutující

Příspěvek: 2081
Založený: 28.10.10
|
War Thunder tu už svoje diskusní vlákno má Paule http://www.vwings...wstart=920
Mrkni tam, jestli najdeš odpovědi na své otázky. |
| |
|
|
| Bierglass |
Přidané 13-01-2013 12:50
|

Diskutující

Příspěvek: 2643
Založený: 12.05.10
|
Paul Ulrich napsal:
Zdravím virtuální piloty, po delším váhání jsem se rozhodl zkusit sim. War Thunder v čem je dobrý a v čem zaostává. ovládání jsem si přenastavil tak jak jsem zvyklí jen mám problém jak mám nastavit rozhlížení pomocí myši nemám potom žádný přehled co se ve vzduchu děje. poradí mi někdo?
Při držení klávesy "C" je možné provádět rozhlížení myší |
| |
|
|
| tomaspelej |
Přidané 13-01-2013 14:09
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 116
Založený: 06.11.12
|
Paul Ulrich napsal:
jsem se rozhodl zkusit sim. War Thunder
tak sim to není a spousta lidí si to tady neuvědomuje podle toho na hru hledí.
A už tady vlákno je, jak psal LEON, takže to tu můžou admini přesunout a smáznout |
| |
|
|
| Paul Ulrich |
Přidané 14-01-2013 15:36
|

Nováček

|
Bierglass napsal:
Paul Ulrich napsal:
Při držení klávesy "C" je možné provádět rozhlížení myší
Tak jsem přidržel klávesu "C" a nic. jediné při čem jsem rozhýbal rozhlížení pomocí myši že jsem dal ovládání bez joysticku jen za pomocí kláves a myši , všemožně jsem si pohrál s ovládáním a spíše jsem to celé rozšteloval. Tak už vážně nevím jak na to. |
| |
|
|
| olda Olde maly |
Přidané 14-01-2013 16:25
|

Diskutující

Příspěvek: 2085
Založený: 22.01.07
|
A co jsi šteloval? Nastavení na Joy? Se mrkni sem http://www.csaf.e...-joystick/ a když tak to popiš nějak blížeji.
|
| |
|
|
| Paul Ulrich |
Přidané 14-01-2013 16:58
|

Nováček

|
Hlavně jsem chtěl přijít na to jak ovládání pohledu z joysticku převést na myš, jediné co se povedlo je vypnutí ovládání z joysticku ale dál jsem se nehnul. mě by zajímalo jak to ovládají ostatní, ovládat letoun pomocí písmen se mi nechce. |
| |
|
|
| LEON |
Přidané 14-01-2013 17:56
|

Diskutující

|
Zkus použít FreeTrack, nepřijde to na moc peněz a uvolní se Ti ruce pro jiné věci. |
| |
|
|
| olda Olde maly |
Přidané 14-01-2013 18:38
|

Diskutující

Příspěvek: 2085
Založený: 22.01.07
|
Paul Ulrich napsal:
Hlavně jsem chtěl přijít na to jak ovládání pohledu z joysticku převést na myš, jediné co se povedlo je vypnutí ovládání z joysticku ale dál jsem se nehnul. mě by zajímalo jak to ovládají ostatní, ovládat letoun pomocí písmen se mi nechce.
Určtě to nějak půjde. Ale já jsem se na to laborování vy.... Tak dobře anglánsky neumím. No téměř vůbec a ruštinu si už nepamatuju
|
| |
|
|
| Bierglass |
Přidané 14-01-2013 20:05
|

Diskutující

Příspěvek: 2643
Založený: 12.05.10
|
Paul Ulrich napsal:
Bierglass napsal:
Paul Ulrich napsal:
Při držení klávesy "C" je možné provádět rozhlížení myší
Tak jsem přidržel klávesu "C" a nic. jediné při čem jsem rozhýbal rozhlížení pomocí myši že jsem dal ovládání bez joysticku jen za pomocí kláves a myši , všemožně jsem si pohrál s ovládáním a spíše jsem to celé rozšteloval. Tak už vážně nevím jak na to.
V takové případě bych ti doporučoval smazat ve složce Dokumenty,My games složku War Thunder.Mělo by se ti vše vrátit do defaultu. |
| |
|
|
| 313_Nevo |
Přidané 15-01-2013 11:38
|

Uživatel

Příspěvek: 1888
Založený: 13.08.06
|
Ja lietam na joyi a rozhliadam sa mysou vo WT, a ide to bez problemov.
Osobne mi to prijde menej narocne na pouzivanie ako freetrack, a menej nakladne ako trackir 
A pokial clovek ma 5 tlacitkovu mys, tak je to taky slusny 'HOMAS - Hands On Mouse And Stick' 
Postnem sem neskor aj obrazky z nastavenia, ze ako sa mi to podarilo rozhybat 
A vseobecne k WT - je to MMO a free-2-play co si myslim hovori za vsetko... v skratke to hovori to, ze WT ponuka kopu herneho (online) obsah v podstate zadara.
Offline kampane su nejake, ale treba si ich dokupit.
Je to open beta a na dokoncenie niektorych veci si clovek este musi pockat. Naslapnute to ale ma..
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7
|
| |
|
|
| LEON |
Přidané 15-01-2013 12:38
|

Diskutující

|
Co je Nevo tak náročné na rozhlížení se pohybem hlavy? Není spíš problematičtější stíhat jednou rukou držet Joy a druhou myš a ještě občas přehmatávat na klávesnici? |
| |
|
|
| Pragr |
Přidané 15-01-2013 12:59
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 303
Založený: 11.12.09
|
Pro nás co se před kompem neustále vrtíme a nevydržíme 10 vteřin nemlít hubou natož krkem, je to zatracený problém 
To je jako když jsem uvažoval o pedálech a pak jsem večer sednul k lítání a první věc co jsem udělal bylo, že jsem si dal okamžitě nohy křížem na židli. Následoval záchvat smíchu a ujištění sebe sama, že pedály tedy fakt ne  |
| |
|
|
| LEON |
Přidané 15-01-2013 15:22
|

Diskutující

|
Potom bys mel mit ale naopak obrovskou vyhodu, protoze diky neustalemu rozhlizeni pri neustalem vrteni budes mit daleko vetsi prehled o okoli letadla  |
| |
|
|
| Paul Ulrich |
Přidané 15-01-2013 16:28
|

Nováček

|
313_Nevo napsal:
Ja lietam na joyi a rozhliadam sa mysou vo WT, a ide to bez problemov.
Osobne mi to prijde menej narocne na pouzivanie ako freetrack, a menej nakladne ako trackir 
A pokial clovek ma 5 tlacitkovu mys, tak je to taky slusny 'HOMAS - Hands On Mouse And Stick'
Postnem sem neskor aj obrazky z nastavenia, ze ako sa mi to podarilo rozhybat
A vseobecne k WT - je to MMO a free-2-play co si myslim hovori za vsetko... v skratke to hovori to, ze WT ponuka kopu herneho (online) obsah v podstate zadara.
Offline kampane su nejake, ale treba si ich dokupit.
Je to open beta a na dokoncenie niektorych veci si clovek este musi pockat. Naslapnute to ale ma..
"Postnem sem neskor aj obrazky z nastavenia, ze ako sa mi to podarilo rozhybat" 
konečně nějaká snad užitečná rada |
| |
|
|
| LEON |
Přidané 15-01-2013 16:54
|

Diskutující

|
Pragr napsal:
Pro nás co se před kompem neustále vrtíme a nevydržíme 10 vteřin nemlít hubou natož krkem, je to zatracený problém 
...
Pokud je problém, že neustále meleš hlavou a neustále se Ti mele i pohled, tak si namapuj zapínání TiRu na tlačítko joysticku, abys měl TIR aktivní jen, když se chceš opravdu rozhlížet a pak si můžeš mlít hlavou do alelůja 
Já jsem nedávno řešil podobný problém, potřeboval jsem mít ovládání FreeTrackem stále aktivní, ale zároveň jsem ho naopak potřeboval vypínat v okamžiku střelby. U stíhaček v PlanetSide 2 je totiž HUD (včetně zaměřovače) umístěn na průhledu pilotovy přilby a ne na kokpitu, takže při pohybu hlavy mi cestuje i zaměřovač a nevím, kam míří hlaveň. |
| |
|
|
| 313_Nevo |
Přidané 15-01-2013 23:47
|

Uživatel

Příspěvek: 1888
Založený: 13.08.06
|
U mna takto (vyrez nastavenia):
[img]http://nevo.sweb.cz/bordel/WT_musage.jpg[/img] is not a valid Image.
LEON, no pre mna subjektivne je narocne si zbastlit tu svetelnu antenku k tomu - rozumej je to narocnejsie urobit ako to vobec nerobit 
Uz som zrobil samo-domo pedaly a aj tie nepouzivam. Takze ostavam verny klasike - joy, klavesnica, mys (a v pripade CLODu dve mysi)
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7
|
| |
|
|
| Pragr |
Přidané 16-01-2013 07:39
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 303
Založený: 11.12.09
|
Několik blbých otázek od člověka, co to před pár dny nainstaloval:
1) dá se někde nastavit na stisk kláves naklánění hlavy?
2) lze nastavit zoomování pohledu na osu joye nějak inteligentně? Mně to sice přiřadilo požadovanou osu, jenže se to chová dost blbě. Pokud pohnu osou na jednu stranu, pohled se pomalu nebo rychle přiblíží na maximum. Pokud posunu osu na opačnou stranu pohled se zase oddálí, ale opět pouze do mezní hodnoty. Nedaří se mi tomu nastavení vysvětlit, že nechci mít jenom dvě polohy 
Jinak jako střílečka je to fajn. Full real jsem zkoušel asi dvakrát, a pokaždý jsem to vzdal, když po 10minutách mi fronta ukazovala 1-3 lidi  |
| |
|
|
| LEON |
Přidané 16-01-2013 12:35
|

Diskutující

|
Tak vyrobit to je taky pro me Nevo problem bo nejsem manualne moc zrucnej, ale nastesti tu jsou ochotny lidi, co uz vyrabi Freetracky seriove  |
| |
|