December 04 2025 20:46:38
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
CoD: Storm of War - 15. a 16. 12
310_cibule
Hlaste se na další polet čs. pilotů v Bitvě o Británii (CoD, server Storm of War, sobota 15. 12 a neděle 16. 12, sraz v 20.30 na TS Storm of War, už tam máme vlastní sekci).

Bude třeba vyřešit jeden logistický problém: Robo nepoletí, neb nebude u svého lítacího kompu. Tudíž se někdo bude muset zhostit komunikace v angličtině s HQ. S odřenýma ušima bych to asi zvládl (i když ta jejich phoney cockney nemá s jazykem Marka Twaine, Hermana Melvilla a dalších klasiků mnoho společného). Ale už si nejsem jist, jetli se při tom také udržím ve vzduchu, neřku-li ve formaci. Čili kdyby se na to někdo cítil, rád přenechám.

Velet bude, předpokládám, Valec, jde jen o tu komunikaci s Fighter Command.

Sobota 15. 12.

datelko D
ZVP_Alex A
Hoper Q
Fiks F
313_Nuker N
Ucho E ???
falkon K ???

Neděle 16. 12.

Valec M
310_cibule C
Ucho E
Hoper Q
magot Y
datelko D ???
falkon K ???
Fiks F ???

P.S. Tak to vypadá, že v sobotu nebudu ani já, ani Valec. Čili hlaste se, kdo chce velet a komunikovat s Anglány.

Již obsazené volací znaky

A ZVP_Alex
B von Paulus
C 310_cibule
D datelko
E Ucho
F Fiks
G Alan Grey
H MartinHubenak
I
J Jara4
K falkon
L 310_Lark
M Valec
N 313_Nuker
O
P WT_Pedropan
Q Hoper
R Robo
S SepiaX
T Pirát
U TozziFan
V 310_Pip
W 310_AMP
X Jano
Y magot
Z
Upravil/a 310_cibule dne 17-12-2012 09:19
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

datelko
datelko D sobota istá, nedeľa s otáznikom.

Valec
V sobotu nemuzu a nedele je taky v ohrozeni ale napis me na nedeli.Snad dorazim

ZVP_ALEX
Sobota, je sobota Zamračený jednoho Huri NN-ACool

No a pokud se nenajde na místo velitele nikdo, kdo zvládá engliš dostatečně, tak to bude teprve ta správná prdel Šklebící se
Upravil/a ZVP_ALEX dne 12-12-2012 17:53

Ucho

"E" v Ne určitě, So z otazníkem.

310_cibule napsal:
Tudíž se někdo bude muset zhostit komunikace v angličtině s HQ.

P.S. Tak to vypadá, že v sobotu nebudu ani já, ani Valec. Čili hlaste se, kdo chce velet a komunikovat s Anglány.

A nešlo by pro takové situace předjednat "scramble s následnou poruchou rádia?" Tzn do TS nebo chatu napsat pro: No.310 cílový čtverec, výšku, příp. co za nepřítele a pak děj se vůle....

Samozřejmě za dodržení základních podmínek, nesmí se přes kanál, start jen jeden a čeká se na dopad atd.

310_cibule
Ucho napsal:
A nešlo by pro takové situace předjednat "scramble s následnou poruchou rádia?" Tzn do TS nebo chatu napsat pro: No.310 cílový čtverec, výšku, příp. co za nepřítele a pak děj se vůle.... Samozřejmě za dodržení základních podmínek, nesmí se přes kanál, start jen jeden a čeká se na dopad atd.

Tohle je spíš asi otázka na roba. Ale ještě bych počkal, třeba se někdo najde. Pirát? Falkon? Přeci jen...
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

magot
@Robo ty jseš v sobotu zabitej? Nebo u 501? Nechceš to tam řídit na TSku, já bych eventuelně dorazil ...
Upravil/a magot dne 12-12-2012 18:43

falkon
Ja sa pokusim dorazit v sobotu aj v nedelu, ale neviem to na 100% (oba dni mam cez den nejaku akciu, takze bude zalezat, ako sa to bude stihat... ale pokusim sa)

Tak anglicky asi cosi heknut dokazem, ale na velenie/komunikaciu sa moc necitim Úsměv Ale tak v pripade krajnej nudze...

310_cibule
Magote, píšu to nahoře. Robo od soboty (včetně) přes celé svátky není na létacím kompu, tedy ani nepoletí za 501., ani není na TS. Obstará komunikaci do té doby, čili brífinky a tak.
Upravil/a 310_cibule dne 13-12-2012 08:16

Hoper
sobota i neděle na 90%
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Valec
Paulus uz muze letet.Mel Banana jen na ten posledni polet.Ale nesmi se to opakovat.To by jsme jim uz nedokazali vysvetlit.Dalsi takoveto poruseni=Banan na cely SoW.

Ucho

Nenapsals mě na Neděli, Ď.

Fiks
V sobotu můžu,neděle nejistá.

Ucho

Já se komunikace v AJ nějak moc nebojím, maximálně si nebudeme rozumět. To se prostě stáváMrknutí

ale já nemám další skills, především se po pár zamotáních zatím nenajdu na mapě, což je asi větší problém :-)

Ucho
Neni k tematu
Upravil/a Valec dne 13-12-2012 19:00

Valec
Neni k tematu
Upravil/a Valec dne 13-12-2012 19:00

Robo
WT_Horrido napsal:Jo připojuji se, Pedro mi vyprávěl nadšeně zážitky....

Hej hej, Pedro zalietal vyborne a myslim, ze si to aj celkom uzil Mrknutí

Valec ma daco nahrate uz z minuleho letu, ma tam zachytene ako dal cez drzku dvom befkam nad Isle of Wight.

Ano ano - Pavlik samozrejme moze letiet, myslim, ze sa to uz vyriesilo a zabudlo.

magot
Cibule, písni mě na neděli ...

Robo
The 13th was one of Fighter Command’s best days yet. First reports claim seventy-eight German aircraft destroyed for the loss of thirteen aircraft and three pilots of our own in combat. Jerry took such a beating that the best he could muster on the 14th was to send a few Stukas over to sink the Goodwin lightship. ‘Stuffy’ was said to be near jubilant with our performance against the toughest test yet.

Expect more raids on our airfields, Chain Home stations, and ports. Also, a small convoy is sailing NE out of the Thames in AU27 and we have been asked to keep an eye on it. Put a small flight over the convoy as top cover while the remainder of Fighter Command waits for the enemy to make the first move.

"Sector B - Kenley"

"Sector C - Biggin Hill"

"Sector D - Hornchurch"

"Sector E - North Weald"

"Sector B - Croydon"

"Sector C - Gravesend "

"Sector C - Hawkinge"

"Sector C - Manston"

"Sector D - Rochford"

313_Nuker
Cibul pls napis ma na sobotu thx -s-

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

12-11-2025 10:15
Cthulhu dostal podvodní piáno https://youtu.be/.
..UuLQP-YE8O

10-11-2025 10:38
Den válečných veteránů 11. 11. https://www.daruj.
..ojekt/1812

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

38,682,698 návštěv