December 27 2024 04:53:17
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 14

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
DVII vs Camel
Rumcajs
Zdar vespolek,
pilně trenuju střelbu na letící cíl. Používám na to ty mise "Fly now", kde jeden může s neomezenou municí střílet donekonečna. Páčto moje zamilovaný letadla jsou DVII (F) a Albík, dává mi to proti většinou SE5, Spad XIII či Camel. SE5 a Spad jsou relativně neškodný. Ono vlastně ani online proti hráčům to není nějak úplně složitý. S čím ale válčím jak koza se smrtí je Camel. Když to AI nesundám čelně, nebo hned vzápětí a přejdeme do zatáček, nějak to nejsem schopnej utočit. Maximálně přejdu do druhý zatáčky, abych ho rozhodil, nebo zkusil štěstí čelně, ale jinak to AI asi zatáčet umí. Zkrátka jak jste na tom vy? Ukroutíte to AI v Camelu s jakýmkoli letadlem? Nebo vám Camel taky dělá potíže?

Roto
Rumcajs napsal:
Zdar vespolek,
pilně trenuju střelbu na letící cíl. Používám na to ty mise "Fly now", kde jeden může s neomezenou municí střílet donekonečna. Páčto moje zamilovaný letadla jsou DVII (F) a Albík, dává mi to proti většinou SE5, Spad XIII či Camel. SE5 a Spad jsou relativně neškodný. Ono vlastně ani online proti hráčům to není nějak úplně složitý. S čím ale válčím jak koza se smrtí je Camel. Když to AI nesundám čelně, nebo hned vzápětí a přejdeme do zatáček, nějak to nejsem schopnej utočit. Maximálně přejdu do druhý zatáčky, abych ho rozhodil, nebo zkusil štěstí čelně, ale jinak to AI asi zatáčet umí. Zkrátka jak jste na tom vy? Ukroutíte to AI v Camelu s jakýmkoli letadlem? Nebo vám Camel taky dělá potíže?

netoč s ním na stejné výšce a netoč na doraz, snaž se být vždy nad ním... v zatáčce je totiž lepší, čili ve chvíli kdy tě začne dotáčet přitahuj co nejvíc a jdi nad něj... stane se to, že je sice v lepší pozici vůči tobě, ale díky tomu, že jsi nad ním nemůže střílet... AIčko pak většinou zvedne čumák směrem k tobě, 2x vypálí, ztratí energii, spadne a hned útočíš ty....Mrknutí
Upravil/a Roto dne 15-05-2012 17:53

Koty
Roto napsal:
Rumcajs napsal:
Zdar vespolek,

netoč s ním na stejné výšce a netoč na doraz, snaž se být vždy nad ním... v zatáčce je totiž lepší, čili ve chvíli kdy tě začne dotáčet přitahuj co nejvíc a jdi nad něj... stane se to, že je sice v lepší pozici vůči tobě, ale díky tomu, že jsi nad ním nemůže střílet... AIčko pak většinou zvedne čumák směrem k tobě, 2x vypálí, ztratí energii, spadne a hned útočíš ty....Mrknutí

Někeří neznalí "živí" piloti jsou taky schopni zvedat čumák...
Rien n'est parfait; c'est la vie!

WT_Horrido
Netočit, držet rychlost, tahat do vertikály, stáčet to do leva, v nouzi nůžky.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Rumcajs
Jo díky, levá zatáčka na Camela to vím, ale stejně mi přijde, že Camel i líp stoupá. Zkusím znovu, třeba to půjde líp.

Koty
WT_Horrido napsal:
Netočit, držet rychlost, tahat do vertikály, stáčet to do leva, v nouzi nůžky.

Tvl nůžky né Šklebící se Když to nepřítel točí líp tak né Šklebící se

WT_Horrido
To záleží na letadle a Albatros to střihá rychleji než Camel.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

313_123
počkej až tě uvidím v SE5 (já) - ti dám neškodnej Vyděšený
hune zlej Úsměv

Rumcajs
313_123 napsal:
počkej až tě uvidím v SE5 (já) - ti dám neškodnej Vyděšený
hune zlej Úsměv

Tak žiju v domění, že SE5 když neudělá to svoje slavné boom a nepovede se ten ještě slavnější zoom, 1 vs 1 se může vytahovat tak na Spad. Jestli něco dokážu sestřelit, tak je to pilot Spadu, kterej má rád kolotoč. No a SE5 je hned v závěsu. Dnes jsem jednoho takovýho v SE5, co se vytahoval na náš vlak, vyškolil. Trefil jsem ho myslím jednou kulkou. No a on už sám uznal za vhodný kopnout do pedálů a pořádně zacloumat pákou, aby se povozil jak na horské dráze a pak se rozplácnul hnedle vedle toho vláčku. Nebyls to ty?
Mrknutí

313_123
no jistej jsem si nebyl páč se pořád ochomejtám kolem pozemáků
(nejvíc smrtí mám od AAA - jsou to číteři Zamračený )
tě sklamu máš tam 123 - 0x
ale zato já nějakýho rumcajse tudle sundal http://www.stats....ilot/5125/ Vyděšený

ps: musím uznat koty, že jsi odborník Mrknutí
(nejspíš na všecko)

Rumcajs
313_123 napsal:
tě sklamu máš tam 123 - 0x

To byl vtip, ten nick už si nepamatuju, ale nebyly v tom čísla.
Jsem netušil, že i Syndicate má statistiky. Ale asi jim to počítá blbě, páčto včera, když jsem šel spát, jsem měl 2 air killy a v květnový statistice je jen jeden. Navíc květen je už v půlce a i přes to, že jsem začátečník, sem tam něco sundám. Najdou se i větší lamky, nebo na mě něco zbyde. Tedy 1 AK je prostě nějak málo. Navíc tam mám jednu odhozenou bombu - já, kterej bomby nenosím, bombardéry nelítám a nemám ani namapovaný odhazování bomb. Ty statistiky nejsou úplně ok.

LEON
To Rumcajs: Syndikáti mají vlastní algoritmy na uznávání sestřelů a poměrně daleko přísnější, než je má samotná hra. Pokud jsi soupeře trefil jedinou kulkou a on spadl jeho vlastní vinou, nemuselo Ti to ten sestřel přičíst, tohle to tam totiž mají myslím zohledněné taky.

https://www.rcfree.eu
Koty
Numero, já to o sobě tvdím už dlouho Šklebící se ale vy my nevěříte... Ale to s těma nůžkama je přece jasý... Když ho neutočíš, zdrhej do výšky. Sice se pak možná zadusíš, ale to nepřítel taky - Banzaí Cool

Serza
Nebo vytahni Colta a pri manevru mu odpal bud motor, nebo hlavu.

Rumcajs
Tak jsem přišel na to, že Albík V toho Camela utočí relativně bez problémů. Jasně že to AI nejde asi úplně na hranu, ale zatímco DVII s tím má problém, Albatros to zvládne. Zato SE5 AI začne stoupavou zatáčku a tam ten Albík zas nějak nezvládá. Nemaj to AI úplně blbě udělaný.
Zkoušel jsem to na Flying Circus proti hráčům, páčto tam teď byla skupinka SE5 fanoušků a funguje to tak. DVIIF si s SE5 poradí snadno, ale Albík nestačí stoupat. Obávám se ale, že Albík si neporadí naživo s Camelem, že to funguje jen proti AI.

WT_Horrido
AI zcela určitě prodělává nezdokumentované změny. Mimo Camela i Pup (obecně hlavně točivá letadla) dokáží v offline nepříjemně překvapit.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

LEON
Rumcajs napsal:
Zdar vespolek,

Hlavní rada jak na Camela (resp. na točivější letadla), kterou tu asi ještě nikdo nezmínil, je nelítat sám. Jakmile totiž budeš mít možnost létat ve více lidech (už jen dva sehraní jsou znát), tak se Ti podstatně změní pohled na ,,použitelnost" některých letadel, kterými jsi doteď pohrdal a najednou zjistíš, že třeba SE5a nebo Spad jsou vlastně vynikající letadla, se kterými můžete ve dvou louskat jedno nesrovnatelně obratnější letadlo za druhým.

https://www.rcfree.eu
Rumcajs
LEON napsal:
Rumcajs napsal:
Zdar vespolek,

Hlavní rada jak na Camela (resp. na točivější letadla), kterou tu asi ještě nikdo nezmínil, je nelítat sám. Jakmile totiž budeš mít možnost létat ve více lidech (už jen dva sehraní jsou znát), tak se Ti podstatně změní pohled na ,,použitelnost" některých letadel, kterými jsi doteď pohrdal a najednou zjistíš, že třeba SE5a nebo Spad jsou vlastně vynikající letadla, se kterými můžete ve dvou louskat jedno nesrovnatelně obratnější letadlo za druhým.

No jo já lítám sám. Nicméně i tak někde musím natrénovat střílení na letící cíl. A jen online to jde pomalu, je v tom příliš mnoho vlivů, jeden se nemůže soustředit na to, co dělá blbě. Tak lítám i ty Fly now mise proti AI.
Jinak páčto lítám sám, dycky někam strčím čumák a v tu ránu mám v zádech kolegy mé vytoužené oběti. Tak se jdu zas posbírat na respawn.
Co se týká solo užitečnosti Spada či SE5, na tom se nic nemění. To jsou úžasný letadla, co se hoděj do skupiny. Když už hraju za dohodu, většinou právě toho Spada a snažím se někde asistovat. Ale jak musím začít točit, většinou je moc zle.

313_OTU_oblak
rumcajs - jsou i tréningové servery...

Rumcajs
313_OTU_oblak napsal:
rumcajs - jsou i tréningové servery...
Prdlajs. Živej je jen New Wings a tos asi zaznamenal, že to nemá realismus nastavenej vysoko. Tedy s prominutím, krom toho že letadlo letí, se tam jeden nic nenaučí. New Wings mi nic nedá.
I tak díky za snahu.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

36,139,448 návštěv