Tak ten P-51D sa už dá kúpiť v pred-predaji: http://www.digita...op&lang=en
40$ mi teda ale príde dosť, ak to teda má byť len Mustang strčený do aktuálneho DCS sveta
Ešte keby tak konečne vydali tú Nevadu...
Upravil/a draka dne 02-05-2012 15:49
Pokud to bude modelováno na úrovni addonů pro MSFS, pak to je solidní cena. Pokud by to bylo ve světě MSFS Takhle mi to přijde poněkud drzé..ale třeba z toho někdy vyjde komplet WW2 odnož. Uvidíme.
1stCL_Fucida napsal:
Pokud to bude modelováno na úrovni addonů pro MSFS, pak to je solidní cena. Pokud by to bylo ve světě MSFS Takhle mi to přijde poněkud drzé..ale třeba z toho někdy vyjde komplet WW2 odnož. Uvidíme.
Fuči, Pony je na zakázku pro Flying Legends, čiliž klasické bojiště nebude.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
@ Horri : Ale zas v tom máš i "zvuk" nějaké další ptíci. To v tom reál videu nemaj... :))
Upravil/a Hoper dne 01-05-2012 19:35
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
A už toho pinďuláka naučili přirozeněji "zatáčet" na zemi ? :)
Jinak je vidět, jak to s tím Ponym mysleli - má na sobě současnou kombinézu.
Ale jinak pěkný ;)
Jako alternativa k MSFS je to naprosto uber... Ještě jsem nevzlétl, ale už bych uměl na leteckém dnu Ponyho nastartovat a pojiždět s ním.
Se mi to libí, výuka je výborně udělaná, třeba při tom vycviku pojíždění před váma jede autičko a vy to máte prokličkovat za ním. Fakt pěkné a to je to přitom beta. Až to dostanu do luftu napíšu jestli je to lepší než CLOD
[img]http://www.wtigers.org/extra/DCS/Screen_120502_174420.jpg[/img] is not a valid Image.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.