Dlho očakávaná simulácia východnej fronty z WW2.
Pôvodná skupina modistov na free-modu Liberation do hry Operation Flashpoint sa pretramsformovali na akciovú spoločnosť za účelom vytvárenia novej hry na engine Arma2.
todle, až uvidí Ilja, tak se pos.re a začne komplet předělávat BoBek/BoMek :))
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
já ty dlouhý videa neviděl, musím taky pracovat :)
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Kde sa to vlastne bude dať kúpiť? Zatiaľ to vyzerá squele. Bude to cez nejaký client ako je napr. Steam, alebo Origin - ak bude krabicová verzia som zvedavý kedy to bude k dostaniu u nás.
Modové balíky od téhle party měly vždy v rámci možností vysokou úroveň, na rozdíl od ostatních tvořili své vlastní mody a ty měly hlavu a patu, nechyběla ani kampaň, myslím že to sahá už od dob OFP. Jsou to srdcaři, kteří by do světa navypustili žádnou blitku.
som to zbezne prebehol, ale nepohybujuce sa pasy pantera pri zatacani a dostojnici behajuci s brigadirkou mne osobne kazia dojem, urcite by sa tam toho naslo este viac
WT_Horrido napsal:
To musíš ve volném čase číst rock paper shotgun a viděl bys videa již předminulý týden. :)
sakra, jsem naprostý ignorant!
:))
nestíhám číst Nejnebezpečnější nepřítel a Když (ne)létali, natož něco úplně cizícho, o čem nemám ani páru :)
Na první pohled zajímavé.
Na druhý pohled k nějaké finální verzi to má ještě hodně daleko.
Schází kokpity a mraky věcí ...
De-facto jde jen o mod Arma-2 který chtějí zpeněžit.
Srovnání s BOB je úplně kách, toto není letecký sim a ani nikdy nebude.
Lítání s letadly bude zajímavé maximálně v útocích proti pozemní technice.
Dohled a letecký model hádám bude absolutně mimo, stejně tak model zničení ... (ale to pro tento typ hry nevadí)
V jiném modu jsem zase viděl mustangy a B-17 .. takže vono kdyby se kluci domluvili ...
Takže jestli to dopadne dobře tak si to klidně koupím. (a to už je co říct, páč po SH3 jsem si už nic nepořídil ..)
tak ale obrázky vypadají pěkně...
[img]http://games.cz.imag3box.com/uploads/if20-game14111-img217037.jpg[/img] is not a valid Image.
bude to někdo zkoušet ? ;)
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.