November 24 2024 08:53:50
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy - řešení problémů
 Vytisknout diskuzi
Instalace UP 3
osa
Ahoj. Chtěl sem se zeptat, jestli byste mi někdo neporadil, jak můžu bezpečně (bez toho, abych musel kompletně obnovovat instalaci po nějaký neřešitelný chybě) nainstalovat aktuální UP 3. V současný době mi tu běhá Sturmovik 1946 4.09m + UP 2.01. Předem díky všem za pomoc. Letu zdar!Úsměv

1stCL_Fucida
Čau. Jestli chceš radu nad zlato, tak to přeinstaluj a nevymejšlej postupy, který jdou přímo proti Readme Úsměv Zvlášť pokud létáš online, tak zpatlaná instalace na původní 2.01 nedělá dobrotu. Tzn. věnuj tomu tu půl hodinu a vem to načisto.

Zazálohuj si samozřejmě složku Users a soubor conf.ini, ať to pak nemusíš znovu celý nastavovat.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

310_Pip
je to tak, udelej si cistou 4.10.1 verzi a na to nainstaluj UP3 + updaty... s vysledkem budes velmi spokojen Mrknutí
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
osa
OK, takže mám deaktivovat tu starou UP 2.01 na Sturmovik 4.09 na to nainstalovat 4.101 a přes ní nakonec UP 3? A takovej "detail", čím vlastně vypnu starou ultru? Typnul bych že přes JSGME a v něm vypnout všechno aktivní, ale nejsem si jistej. Je to takhle?Úsměv

606_Temp
Ne. Nainsatulj Čistou hru z dvd. Opatři ji všemi oficiálními patchemi až po 4.10.1 a na ni pak hoď UP3. Na předělání UP2 na IP3 zapomeň, nebo s tím budeš mít pravděpodobně problémy.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
copilot25
Ahoj lidi, kam se má nainstalovat UP 3 přímo do šturma?

Topper-Czech
Co je to šturm? Toho je celá řada (IL-2 Sturmovik, IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover, IL-2 Sturmovik: Birds of Prey, IL-2 Sturmovik: Wings of Prey). Nechci prudit, ale nenapsal jsi bližší info o výrobku, který máš nainstalovaný, a asi jsi ani nezkusil odkaz Hledání, které by ti odpověď zcela jistě našlo.

http://www.e-airport.wz.cz
copilot25
OK...už jsem to vyřešil ale stejně mi to nějak nefunguje při zapnutí se mi zobrazí to malý okénko start IL2 now....v settng nastavim ultra pack 3 uložim to a spustim ale obrazovka po chvilce zčerná problikne plocha a zas tam je to malý okénko IL-2 se vůbec nespustí....poraďte pls....

Mam Win 7 64-bit 4gb ram

Edit: četl jsem problémy některých jiných tady- mám tady stejný problém jako někteří načte se 5% a spadne to dočetl jsem se přeinstalovat UP3=neomohlo...poraďte pls
Upravil/a copilot25 dne 11-08-2011 12:01

1stCL_Fucida
Tohle je s prominutím na houby. Stejná otázka se tady probírala aspoň 5x. Návod je tu taky uvedený opakovaně.

Instaluj: IL-2 1946, patch: 4.08 -> 4.09 -> 4.10 -> 4.10.1 -> Ultrapack 3 -> UP3 RC2 -> UP3 RC3 -> UP3 RC4

Doporučuju mezi každým jednotlivým patchem vyzkoušet funkčnost. Když vyskočí tabulka (launcher) Ultrapacku, tak tam nastav samozřejmě Ultrapack 3 a RAM navol 512 MB (s více jsou problémy se stabilitou, někdo má problémy se stabilitou dokonce i s těmi 512 MB ). Vše instaluj mimo (!) Program Files. Hlavní je ale samozřejmě zkoušet funkčnost mezi jednotlivými kroky.
Upravil/a 1stCL_Fucida dne 11-08-2011 12:26

copilot25
Jo tak ten postup jsem dodržel...akorát že jsem to neinstaloval mimo program files aale do porgram files (x86)....ale když né tam tak kam teda?
Upravil/a copilot25 dne 11-08-2011 12:36

1stCL_Fucida
Téměř kamkoliv. Pokud nemáš jiné disky (D:, E: ), pak klidně do C:\Hry\IL-2\ - stačí to jen přesunout, nemusíš to znovu instalovat. Taky bacha na tu RAMku, ať nemáš nastaveno moc.
Upravil/a 1stCL_Fucida dne 11-08-2011 12:40

copilot25
FUNGUJE....Díky mockrát ty voe ale že tam jsou skvosty Úsměv

Ještě jeden malinkej problémeček- rozlišení je tak trochu naprd potřeboval bych 1440x900 mam to všechno spláclí Šklebící se nejde to nějak udělat ?

Paulus
V kořenu instalace il2 si najdi il2set.exe. V první záložce máš rozlišení. Fungují jen ty, co tam jsou obsaženy! Např. 1280x960 32 Bit.
Upravil/a Paulus dne 11-08-2011 14:10
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

1stCL_Fucida
Já už se fakt musim smát Úsměv

Chlapi, krucifix: je tu hledání, všechno se tady dá najít, všechno tohle se tady probíralo mnohokrát Úsměv

Copilot: otevři si "conf.ini" v adresáři se Šturmem. Nahoře najdeš rozlišení, tak ho jen natvrdo přepiš na těch svých 1440 * 900. Nezapomeň nastavit správně i položku "SaveAspect". A taky nezapomeň po editaci conf.ini uložit.

[window]
width=1440
height=900

ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=0
EnableClose=1
SaveAspect=0
Use3Renders=0

Popis celého conf.ini najdež ZDE
Upravil/a 1stCL_Fucida dne 11-08-2011 14:16

Topper-Czech
Vyprdni se na il2setup. Vypni hru, ve složce s instalací IL2 si otevři "conf.ini" a zadej si vlastní rozlišení

Pro mých 1280x1024 je toto:

[window]
width=1280
height=1024

a porovnej případná tato nastavení, poslední je také důležité:

ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=0
EnableClose=1
SaveAspect=0

Ulož soubor a zkus nastartovat hru. Jakmile někdy v budoucnu "pojedeš" přes il2setup, určitě se ti nějaká nastavení překopou.

EDIT: Fuči byl rychlejší Šklebící se
Upravil/a Topper-Czech dne 11-08-2011 14:17

TozziFan
Já se taky směju Fuči. Holt těžký udělat kompletně postup, dát ho na hlavní stránku jako odkaz a každýho nováčka kterej se zeptá/napíše tam odkázat. Jeho založené vlákno zamknout a bude klid. Se ani nedivím, že zakládají pořád jedno a to samé vlákno" Problém s instalací...." Noob jako já, kterej sem nakoukne, netem(respektive s instalací jakejkoliv modů nedotčenej, je pak jak Alenka v říši divů, když sem vleze a má hledat mezi tím vším co tu je. A když náhodou najde vlákno s názvem podobným jeho problému, musí listovat, deset stran, aby něco našel. Když do toho započítám ještě čas, jak dlouho se mě konkrétně načítává každá stránka, tak je logický, že raději založím nové vlákno.

1stCL_Fucida
No vidíš...a já třeba nejdřív hledám a bádám a až pak se ptám Úsměv Je to hlavně o přístupu.

Topper-Czech
Když pak hledáš a listuješ desítky stránek, tak se ti ta časová investice přece jednou vrátí - kolikrát narazíš na řešení i jiných problémů, ke kterým by ses stejně jednou dostal. A že kolikrát přijdou ty problémy hned v zápětí Mrknutí Ale neškodilo by, kdyby tu byli pročesávači a u hodně dlouhých threadů editovali první post s těmi nejběžnějšími řešeními - použiji annonční slovo Vejcuc. Ale zrovna tuhle práci bych nikomu nezáviděl Šklebící se

TozziFan
Fuči, to jsi ty. Ale většina ne, hlavně ti mladí, kteří si ILa chtějí vyzkoušet a vůbec netuší kde a s čím začít. Jen jsem chtěl tak nějak upozornit, že tyto stránky jsou tak trochu zahlceny daty, která jsou zastaralá a většina z nich už dle mého názoru nebude nikdy využita. A jako moderátora tě samotného musí kolikrát štvát, že se zakládají vlákna duplicitní a zbytečná.

1stCL_Fucida
Tady nikdo moderátora dělat nechce Úsměv

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,033,330 návštěv