Patche, datadisky - kyblíček spekulací
|
LesniHU |
Přidané 03-04-2011 20:41
|

Stařešina

Příspěvek: 6220
Založený: 30.09.05
|
informacni a spekulacni vlakno zamerene na budoucnost. Pro velky uspech dvou predchozich zalozeno i pro novou generaci simulatoru.
Velmi bych ocenil, kdyby se toto tema nezacalo ihned plnit brblanim o soucasnem stavu CoD nebo trivialnimi dotazy zacinajicimi "nechci zakladat nove vlakno...".
Pro toto vlakno plati stejny system jako v BoB infomanii - offtopicy budu mazat, kdykoliv se k tomu rozhodnu, a proti memu subjektivnimu oduvodneni nebude odvolani, protoze (mimo jine) v te dobe bude uz duvod kazdeho pripadneho sporu smazan :-). |
|
|
|
EAGLE-Shifter |
Přidané 20-04-2011 10:11
|

Nováček

Příspěvek: 32
Založený: 08.04.10
|
bylo by dobrý sem hodit názvy jednotlivejch patchů, jak průběžně vychází. |
|
|
|
MIKA |
Přidané 20-04-2011 10:53
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 352
Založený: 24.10.08
|
Zajimalo by mne, kdy bude to stredomori a bitva o Moskvu...???  |
|
|
|
cyberolas |
Přidané 20-04-2011 12:03
|

Uživatel

Příspěvek: 560
Založený: 24.04.08
|
Nějaké takové infomace byly? Za takové 3-4 roky by to mohla být pravda a to se časově protíná s okamžikem, kdy bych se měl o CoD začít zajímat, vzhledem k množství práce, která je na současné CoD ...
Upravil/a cyberolas dne 20-04-2011 12:04
|
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 20-04-2011 12:19
|

Diskutující

Příspěvek: 2006
Založený: 09.02.06
|
Nějaké takové infomace byly?
kdyz se v rozhovorech jeste pred vydanim CloD stocila rec na budoucnost a jake bude dalsi bojiste tak se Oleg zminoval ze to zatim jeste nijak oficialne neresili, ale ze on by daval prednost Stredomori
ovsem ted bych to videl ze to bude jednoznacne vychodni fronta nebot je dost vysoky predpoklad, ze v cislech prodeje vede ruska verze hry
ale osobne se domnivam ze nez spekulovat o pripadnem casovem horizontu kdy bude datadisk vydan by v teto chvili bylo mozna vhodnejsi spekulovat jestli vubec bude nekdy nejaky oficialni datadisk vydan
Upravil/a j4ck41 dne 20-04-2011 12:19
|
|
|
|
CSL1_Talbot |
Přidané 20-04-2011 12:22
|

Uživatel

Příspěvek: 663
Založený: 19.10.08
|
ZVP_MIKA napsal:
Zajimalo by mne, kdy bude to stredomori a bitva o Moskvu...??? 
Moc sanci tomu nedavam,obavam sa ze Ubisoft ich sponzorovat nebude,ako pisal Opitz na steame vycital ze sa CODOM zaobera priblizne 870 ludi,uvidime co to spravi ked to vyjde v USA.Zatial je to pre ubisoft prepadak nehodny dalsej dotacie. |
|
|
|
Hoper |
Přidané 20-04-2011 19:27
|

Fusioner

Příspěvek: 12131
Založený: 29.09.05
|
nemůžou přeci vydat datadisk, když jim vlastní hra zatím "moc nechodí"...
jak se takhle můžeš ptát :))
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]

|
|
|
|
EAGLE-Shifter |
Přidané 24-04-2011 10:25
|

Nováček

Příspěvek: 32
Založený: 08.04.10
|
Patche pro IL2 COD , tak jak po sobě následují:
1. první oficiální patch : 1.0.13954
2. (beta) patch : 1.00.14072
3. druhý oficiální patch : 1.00.14101
4. (beta) patch : 1.00.14214 |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 24-04-2011 10:43
|

Moderátor

Příspěvek: 15148
|
Hoper napsal:
nemůžou přeci vydat datadisk, když jim vlastní hra zatím "moc nechodí"...
jak se takhle můžeš ptát  )
Ježíšmarjá, vona po tom posledním patchi přestala chodit (ještě jsem neměl šanci ho vyzkoušet)? Co s tím ti blbci udělali, do té doby to chodilo docela v pohodě?
Už se těším na Středomoří, to je můj oblíbený TO (Torch, Malta, Sicílie, mňam, mňam, s tímhle simem to bude paráda).
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
Paulus |
Přidané 24-04-2011 11:13
|

Diskutující

Příspěvek: 2342
Založený: 26.03.08
|
Funguje to dál! Nepatrně lépe ve fps, jen nastartování hry trochu zlobí. Aspoň tedy u mně.
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 24-04-2011 11:16
|

Moderátor

|
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 24-04-2011 23:31
|

Fusioner

|
Cibulko, poraď mi prosím, ty jsi tak chytrý a tobě všechno jde - když jdu na přistání a doprovází mne dvojice WG, jak jim mám říct, aby to vedle mne neposadili na břicho, když já sedám normálně na kola ?
To je hodně palčivý problém.
To, že nereagují ani na nic jiného (tedy kromě hlášky - rdy to fly) až tak palčivé není, prostě vše sestřelím jen já sám ;)
Díky za odpověď na tutu otázku. Až odpovíš, budou další (zvuky z vysílačky, nějak nenavazující text na děj v kampani, kuckání motoru....)
Chyby hry to samozřejmě nejsou, je to záměr tvůrců a vlastnost toho programu :))

|
|
|
|
repa |
Přidané 25-04-2011 09:19
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 325
Založený: 09.07.09
|
Hoper napsal:
Cibulko, poraď mi prosím, ty jsi tak chytrý a tobě všechno jde - když jdu na přistání a doprovází mne dvojice WG, jak jim mám říct, aby to vedle mne neposadili na břicho, když já sedám normálně na kola ?
To, že nereagují ani na nic jiného (tedy kromě hlášky - rdy to fly) až tak palčivé není, prostě vše sestřelím jen já sám
Díky za odpověď na tutu otázku. Až odpovíš, budou další (zvuky z vysílačky, nějak nenavazující text na děj v kampani, kuckání motoru....)
Chyby hry to samozřejmě nejsou, je to záměr tvůrců a vlastnost toho programu  ) no AI mi připomíná Hartmannovo vyprávění. Včera jsem si zkoušel nouzák a zbytek schwarmu to napálil přímo do země |
|
|
|
LEON |
Přidané 25-04-2011 09:31
|

Diskutující

Příspěvek: 2080
Založený: 28.10.10
|
V Joint Strike Fighter byla AI tak prudce inteligentní, že když jsem stál na dráze a dal příkaz stíhačkám v roji, ať se přesunou na to a to letiště, tak se tam skutečně vydaly, ale po zemi, cestou necestou
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
|
|
|
|
Paulus |
Přidané 25-04-2011 10:28
|

Diskutující

Příspěvek: 2342
Založený: 26.03.08
|
No jo, vy jste taky detailisti.
Tak tě tvoje dvojka hlídá až k zemi né!
Mimochodem v IL2 to dělají také – když jim zapomenu dát rozkaz k přistání!
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 25-04-2011 11:36
|

Moderátor

|
Hoper napsal:
To, že nereagují ani na nic jiného (tedy kromě hlášky - rdy to fly) až tak palčivé není, prostě vše sestřelím jen já sám
Chyby hry to samozřejmě nejsou, je to záměr tvůrců a vlastnost toho programu  )
Milý Hopře, děkuji Ti za ocenění mé inteligence (osobně si myslím, že nejsem o nic chytřejší než celá řada příslušníků této komunity, zejména ti, kteří se zabývají CoD, odhalují, co v něm funguje skvěle, co dobře, co jakžtakž a co vůbec).
Musím Tě zklamat, ale ani mne ne vše v CoD funguje (ostaně jsem to zde mnohokrát psal), i když bych Ti velmi rád pomohl..
Například chování AI, o kterém píšeš, je i v mé instalaci úplně stejné, na rozkazy nereagují atd. (předpokládám opravu formou patche tak dokonce příštího měsíce).
Až se budeš chtít zase na něco zeptat, neváhej. Rád ti odpovím, budu-li umět (ostatně i já jsem se o spoustě funkcí v CoD dozvěděl od druhých).
P.S. Myslíš-li si, že např. chování AI není nyní v CoD chybně namodelováno, tak máš názor odlišný od mého. Já si myslím, že to chyba je.
P.P.S. Jen na okraj: to, že člověk neháže na něco pořád špínu, nepošklebuje se, nezesměšňuje, nenadává, ještě neznamená, že si neuvědomuje celou řadu chyb a nedokonalostí, které objekt jeho pozornosti má. Uvědomuje, stejně jako přednosti a posuny k lepšímu proti minulému. Často si o nich třeba s Válcem, Peagasem či Cassiem (i zde) povídáme.
Upravil/a 310_cibule dne 25-04-2011 11:41
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 25-04-2011 16:37
|

Fusioner

|
pravda, ale když se člověk (ty) podiví nad tím, že tu někdo (já) zmíní, že hra "moc nechodí", tak je dobré toho člověka (tebe) z toho omylu vyvést ;)
jsem rád, že se to podařilo :)

|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 25-04-2011 17:02
|

Moderátor

|
Mně ta hra chodí. Moc. Chyba tedy bude spíš u tebe.
V čem že spočíval ten můj omyl?
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 26-04-2011 09:38
|

Fusioner

|
tak si spusť kampaň a uvidíš, jak moc ta hra "chodí"
hned budeš vyveden z omylu ;)

|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 26-04-2011 09:46
|

Moderátor

|
Off-line kampaně nelétám, takže je možné, že tyto nechodí (pokud je někdo létá, pak je to pro něj jistě problém).
Pro mne je to něco zhruba tak důležitého, jako kdyby nešel vypnout kokpit či "zalockovat" pohled z kokpitu na jiné letadlo (ale jak říkám, pokud to tam je, jistě to od té hry někdo očekává a fungovat by to mělo; já to netestoval).
Čili opakuji: mě (čili z mého pohledu) ta hra chodí moc. Prakticky vše, co od ní čekám, dělá. Včera jsem si dal on-line parádní souboj nad Kanálem. No, souboj, tři jsme honili jedno befko a nakonec ho dostali. Mělo to atmosféru.
Upravil/a 310_cibule dne 26-04-2011 09:50
|
|
|