November 24 2024 03:06:16
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
10,5 anniversary 57th Mad Hamsters
Hoper
U příležitosti desetiapůlletého (cca) výročí vzniku Mad Hamsters

se ve dnech 11. - 13. 2. 2011 bude konat malovelká oslavná akce ve známém pilotním letovisku Zbýšov.

Kromě bouřlivých (ehm) oslav přežití tak dlouhé doby ve společnosti normálních letek, pojídání Edího guláše, vyprávění si o skutečných i neskutečných (rozuměj pro normální smrtelníky neskutečných) akcích na nebi jak virtuelním, tak i skutečném, sledování mladých a odvážných roztleskávaček, úchvatných a dech beroucích (nejen) leteckých videí a SWTho panenky ;) , chroupání tatranek a pití leteckého petroleje bude na programu jakýsi FC2 pod taktovkou mistra svého umění, medvěda brblala TCRavena.
(organizátoři si vyhrazují právo na změnu programu – např místo roztleskávaček možná přijde i kouzelník…)

Akce to bude klasicky křečkovská – „lanka“ komornějšího rázu se zaměřením, jak už jsem psal, na LOMAC FC 2 (automaticky se tedy počítá s tím, že účastník tento simulátor vlastní !! )

V pátek příjezd, sestavení a rozchození vlastních kompů, v nereálném případě, když se nevyskytnou problémy, už možný večerní polet. Tedy spíše seznámení se se simulátorem, který se má létat ;)

Sobota bude pod taktovkou TCho, kdy nás nejprve všechny časně ráno vzbudí, provede ranní rozvičkou venku na mraze, následovanou rychlou snídaní (už v teple v hale). Hned po té bude následovat usednutí ke kompům a pokus o zalétnutí (doufám) předem připravených misí. S krátkou přestávkou na oběd se bude pokračovat až do večera, než budou spotřebovány veškeré zásoby raket, tatranek, bomb, paliva i pitiva, pilotů a strojů (samozřejmě nepřátelských). Vše proložené, v duchu zvyklostí ruského letectva, náležitou dávkou alkoholu ;)

Neděle pak bude probouzecí, ozdravná, vzpamatovávací, pokecová, mírně poletová, balící, uklízecí, loučecí a odjíždějící…

Spaní je v rámci objektu na dvoulůžkových pokojích. Umývárna se sprchami je též k dispozici ;)

Akce je to především křeččí, ale je možné se po darem podložených žádostech zamyslet i na schválení přizvání dalších účastníků v celkovém počtu účastníků +- 10 liduchů (seznam zde bude postupně uveřejňován).
V případě přihlášení se, bude nutné buďto mně nebo Edimu (57thMH_Edison) poslat nějaké přihlašovací údaje (je to oficiální ubytovací zařízení) a zaplatit na místě drobný poplatek za "spálňu" + případně za guláš. Jídlo je samozřejmě možné vzít vlastní (je k dispozici vééélká kuchyň).

Případné dotazy buďto přímo zde, nebo přes PM/SZ mně :)

Jedou:

1. TCRaven
2. SWT
3. Edi
4. Zvíře
5. bukin
6. MedvedCZ
7. 1stCL Novotny
8.
9.
10.
11. Cibule
12. Hoper
Upravil/a Hoper dne 09-02-2011 20:38
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

1stCL_Novotny
Kur*a! Tak tohle si po letech budu muset nechat ujít! Hopříku je zlá doba a tak žádné lahodně naložené masíko nebude!Smutný Smutný Smutný

Sakra práce tohle to! Naštvaný
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 04-01-2011 19:07

310_cibule
Sakra, kde je Zbýšov? Jestli je to někde blízko stanice metra, moc rád dorazím. Rád bych poznal eddieho a vůbec.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

1stCL_Fucida
Nepletu-li se Úsměv

http://mapy.cz/#m...78910@z=11
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

1stCL_Novotny
Nepleteš. Úsměv

310_cibule
Golčův Jeníkov? Kurná Hora? Tyhle zastávky neznám? Jede tam MHD?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

TCRaven
tak já bych teda jel taky

http://airspace.cz
311_Tank
310_cibule napsal:
Golčův Jeníkov? Kurná Hora? Tyhle zastávky neznám? Jede tam MHD?

Na Ukrajinu MHD nejezdi

swt
Panenka povídala že ji tam musím dovýzt, tak teda tam budu ...

Hoper
na panenku se už velmi těšíme :))

ovarek.cz/hamster.gif

310_cibule
Na Ukrajině jsem nikdy nebyl, to mne láká. Tak já se teda zkusím zastavit, akorát nevím, jestli už v pátek či až v sobotu (je to problém? Taky mi na poslední chvíli můžou doma či v práci říct, že maj pro mě zajímavější program. Většinou nedokážu odolat...)

TCRaven
Můžeme nabídnout další body programu: Hoper povede fotografické a modelářské workshopy.

http://airspace.cz
WT_Horrido
A copak se bude modelovat?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Hoper
ono bude k vidění spoustu různých věcí...
TC např ukáže práci na bokovkách (pozor, nezaměňovat bokovky-kaťata roztleskávaček, případně "kamarádky" bokem s bokorysama letadel), detailní (pře)stavbu C-47 na moderní variantu nebo dokonce - ale to si nechám jako překvapení ;)
No a pokud se zapojí i SWT se svojí panenkou, přiletí Morda, ukecáme Pepíčka, Zvíře najde svůj klacek....
Do toho všeho si budou hrát Ediho kluci s Bukinovým prckem, štěkat Břetisův trhač, Mak bude vyprávět historky z rallye, Mlk ukazovat polet Flankera z pohledu "za ocasem" a překecaný Novotňas krájet madeťácký sýr.... ójé... :))

ed: to bych pak já snad i ukázal své mistrovství ve slepování eduardí královské edice I-16 a focení postupu práce na ní :DDD
Upravil/a Hoper dne 05-01-2011 18:15

ovarek.cz/hamster.gif

WT_Horrido
I-16 to je co za japance?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Hoper
home.tiscali.cz/cz470266/Sturm/JaponciukoristenyI16.jpg

ovarek.cz/hamster.gif

1stCL_Novotny
Hoper napsal:
ono bude k vidění spoustu různých věcí...
TC např ukáže práci na bokovkách (pozor, nezaměňovat bokovky-kaťata roztleskávaček, případně "kamarádky" bokem s bokorysama letadel), detailní (pře)stavbu C-47 na moderní variantu nebo dokonce - ale to si nechám jako překvapení Mrknutí
No a pokud se zapojí i SWT se svojí panenkou, přiletí Morda, ukecáme Pepíčka, Zvíře najde svůj klacek....
Do toho všeho si budou hrát Ediho kluci s Bukinovým prckem, štěkat Břetisův trhač, Mak bude vyprávět historky z rallye, Mlk ukazovat polet Flankera z pohledu "za ocasem" a překecaný Novotňas krájet madeťácký sýr.... ójé... Úsměv)

ed: to bych pak já snad i ukázal své mistrovství ve slepování eduardí královské edice I-16 a focení postupu práce na ní Šklebící seDD

Tak bacha! Břetis je od Silvestra otcem!!!Šklebící seMrknutí

1stCL_Novotny
Jinak Madeta končí a tak sýr asi nebude.
Já jsem na pracáku a proto je zlá doba a na FC2 nemám a na cestu už vůbec ne. Naštvaný

swt
Tak to Novotňasi držím palce ať něco najdeš Zamračený

1stCL_Novotny
Dík.Úsměv Neboj já su potvora, ještě si povyskočím! Cool

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,031,253 návštěv