March 07 2026 08:45:25
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,760
· Nejnovější pilot: 310_Raptor
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Rome Total War
manny77
Zdar poletušky,potřebuji poradit,upravuji si rome a dostal sem se do slepý uličky,přetáhl sem si z datadisku BI budovy pro barbary,vše funguje,ale nejde mi pokračování budov pro další růst města. Např. za římany po překročení 12 000 obyvatel,se mi automaticky objeví postavit sněmovnu radních a po jejím postavení další a další vylepšení budov,ale za barbary to nechce přeskočit.Nevíte kde to nastavit?Snad se tu někdo najde,předem dík.
Sic transit gloria mundi...

3BAP_Cassius Chaerea
No barbarské město končí na 12 000.

manny77
Ale v BI dál pokračuje,dá se to upravit do rome,to už mám hotový i s další úpravou jednotek apod.,ale ta hranice 12000 se někde musí upravit,ale nevím kde.

MK_KaiN
Do google Total War Center a tam o tom najdeš úplně všechno.

3IAP_Dryjo
stahni si total realism..ja uz treba nic jinyho nehraju..Mrknutí

3BAP_Cassius Chaerea
3IAP_Dryjo napsal:
stahni si total realism..ja uz treba nic jinyho nehraju..Mrknutí
jj.Úsměv

manny77
TW center znám,podle nich to upravuji,ale tam sem to nikde nenašel,ted zkouším jiný fora,tam to snad najdu.Total realismus jsem zkoušel,za těch pár let co to hraju ))) jsem zkusil hodně modů,TR je dobrej,hodně se mi líbilo diadochi nebo extended greek mod,do budoucna se těšim na hegemonium,to vypadá moc dobře,ale asi je to ještě na dlouhý lokte.Ale já si to předělávám hlavně proto,že sem zatíženej na původní jednotky,mam tam hozenou mapu mundus magnus,ty budovy jsou taky hotový,ještě mě čeká pár jednotek,ale zadrh sem se na týhle kravině,jinak mám v podstatě hotovo,nadšenců serie Total War je tady hodně,proto sem to zkusil tady,přesto dík. PS: Někdo mi tady dal radu,abych šel do Napoleona,že je lepší než Empire,díky,je to daleko nad moje očekávání,zase trávím spoustu času u compu.))))

3BAP_Cassius Chaerea
Realism je jeden z nejstarších (snad nejstarší) a šíroko daleko nejlepší mod na RTW.

j4ck41
manny77 napsal:
PS: Někdo mi tady dal radu,abych šel do Napoleona,že je lepší než Empire,díky,je to daleko nad moje očekávání,zase trávím spoustu času u compu.))))

to jestli je Napoleon lepsi nez Empire ... s tim bych byl opatrnej ... hral jsem oboje treba za Rakousko me v Empire me prislo slozitejsi balancovani politiky ... valka s Osmanskou risi - ta je jasna, ale je lepsi uzavrit s Turkama mir a nejdriv vletet na Prusaky nez se moc roztahnou? A co Zabozrouti a Italsky mestsy staty. A jak se zachovaj Nemecky kralovstvi, co Anglani? nebudou me blokovat zamorskej obchod? A co Rusaci - zatim s nima bojvat nechci, ale co kdyz se ve vychodni Evrope nebo na Balkane potkame a budou mit blby kecy?

V Napoleonovi to je jednodussi ... bud ses Francouz a tedy proti vsem nebo ne a pak te zase hra primarne nuti sejmout Napoleona ... utocil jsem pres Italii, zabral jizni Francii a uzavrel s Napoleonem mir abych mel klid na sejmuti Spanelu, a okamzite delegace od Prusaku a Anglanu ze to teda ne ... navic je Nepoleon nesmrtelnej - respektive, spehem ho muzes zabit, ale za par kol ho tam mas zpatky

na druhou stranu doplnovani jednotek v Napoleonovi je naprosto brutalni ... 1 kolo = pul mesice, takze nez se nejaka zle domlacena jednotka vytahne na puvodni stav tak to par tahu trva, takze je relativne normalni ze dlouho stavena armada prodela jednu tezkou bitvu a pak ji dlouho doplnujes nebo to risknes a pokracujes s polovicnima stavama apod.

kazdopadne pokud by to bylo ciste na me tak bych asi spise volil Empire - to je Total War kdy dlouhodobe neco buduje, Napoleon je "omezenej" Napoleonem ... nejde pred ani po

Tajpan
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Realism je jeden z nejstarších (snad nejstarší) a šíroko daleko nejlepší mod na RTW.

jj. Úsměv

Tajpan
Empire je u mna Totálny prepadák.
Napoleon je už o dost lepší a o ak sa použije nový mod
Total realism. Ale aby dosiahol úrovne Total realismu v RTW, má ešte daleko.

WT_Horrido
Vůbec nechápu kdo by mohl hrát proti cisaři... Úsměv

Napoleon je rozhodně lepší než Empire a to zejména co se týče hlavní náplně hry - strategie a taktiky.
Empire by mohla k něčemu být kdyby ovšem diplomacie ve hře opravdu reálně fungovala, což nefunguje.

Napoleon je nesmrtelný (dá se jen zranit) stejně jako význační velitelé svaté aliance (Blucher, Kutuzov, Wellesley) což je trapná záchranná berlička blbé AI.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

j4ck41
WT_Horrido napsal:
Vůbec nechápu kdo by mohl hrát proti cisaři... Úsměv.

za rakouskyho proti francouzskymu s ruskym v zadech? klidne Šklebící se

WT_Horrido napsal:

Napoleon je rozhodně lepší než Empire a to zejména co se týče hlavní náplně hry - strategie a taktiky..

to souhlas ... ale jen a pouze na strategicky mape a jenom diky pomalymu doplnovani jednotek ... co se tyce taktiky tak tam je podle me AI stejne blba v obou pripadech

WT_Horrido napsal:
Empire by mohla k něčemu být kdyby ovšem diplomacie ve hře opravdu reálně fungovala, což nefunguje.
.

presto se me zda ze funguje lepe nez v Napoleonovi kde se hrac muze jednoznacne pohybovat pouze v danejch mantinelech - ses bud s Francouzem nebo proti

celkove mam z obou her pocit ze je ma cenu hrat jen na nejvyssi obtiznost a i tak to je relativne jednoduchy ... v Empire jsem Indii dobyl za necelejch 20 let ... libi se me tam to rozhozeni staveb do mest v provincii, ten vyzkumnej strom ... ale neco tomu chybi ... kdyz si vzpomenu jak jsem jednou v Total Realismu cca 50 let branil severni Italii pred Galama ktery tam snad kazdej rok poslali minimalne jednu komplet nabusenou armadu a ja jsem akorat stihal tocit 2 armady kdy jedna odrazela Galy a druha se doplnovala ... tam tech krizku za epicky vitezstvi bylo jak nasrano ... teprve az jsem srovnal Carthago a Reky a vylodil jednu armadu na jihu Francie, ktera dobyvala a plenila nebraneny galsky mesta tak se ten tlak uvolnil ... to byla spravna rezba

mno jsem zvedavej na Shoguna
Upravil/a j4ck41 dne 24-11-2010 11:33

manny77
Když už jsme u toho Napoleona,nějakej čech se rozhodl předělat menší národ na čechy,nevíte jak to pokračuje,někde sem viděl i screeny,ale je ticho po pěšině,tak se na to asi vybodl.

j4ck41
Cesi v Napoleonovi? Zamračený

dyk tam jsme v ramci Rakouska, Praha je po Vidni zakladni pilir ekonomiky

co vim tak byly nejaky snahy o Ceskem kralovstvi do Medievalu ale v Empire ani v Napoleonovi by to nemelo co delat

3BAP_Cassius Chaerea
Celej ten Total War je už dávno za zenitem, kterého dosáhl v RTW, od MTW2 už jenom sračkovatí, žádné nové věci (když nepočítám námořní bitvy v ETW) a nápady.

Současný systém TW se stejně nejvíce hodil do antiky, ve středověku čtvercové šiky pěších rytířů vypadají debilně a složitost novověku nejde dobře v TW vystihnout. Navíc je to furt kolová strategie, takže nějaké "napoleónské" taktiky (pochoduj odděleně, udeř společně) nejdou uskutečnit. Jestli by měla hra získat ještě nějaký strategický potenciál, tak je to právě změna kolového systému do realtime, kdy se ti po mapě budou jednotky posouvat postupně a nikoli skokově.

WT_Horrido
Rozhodně, předělat do realtime a hlavně to celé zjednodušit aby to šlo ovládat gamepadem.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

3BAP_Cassius Chaerea
WT_Horrido napsal:
Rozhodně, předělat do realtime a hlavně to celé zjednodušit aby to šlo ovládat gamepadem.
Jednoduchý to je už snad dost, ale neboj, určitě ti to ještě zjednoduší, aby sis to zahrálÚsměv

WT_Flan
Stoji za prd celej Napoleon. Chce to pridat nejaky jednotky s fireballama, brnenim co ma v ramenou asi 3 metry a nejaky vopravdu husty a strasny mece ! A pridat inventar a vic NPC nez furt jenom otravnej nezabitelnej Kutuzov. Taky to podle me presvihli s tim open world, neskodilo by to strcit trosku vic do koridoru a ne aby si kdejakej votrapa se svoji partou behal kde se mu zachce...Kdyby nad tim vic premysleli, mohlo to bejt uplne suprovy fullreal fantasy....Jo.

3BAP_Cassius Chaerea
WT_Flan napsal:
uplne suprovy fullreal fantasy....Jo.
Celé TW je jedno velké fantasy, jen ten fullreal jim moc nejde. Zápalný prasátka v RTW, raketomety v ETW, to přece nejde zapomenout.Vyděšený
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 24-11-2010 21:35

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-03-2026 12:24
večerníček z třetí říše https://youtu.be/.
..N8z5guABCb

29-01-2026 21:13
Každá dobrá snaha se počítá! :-)

28-01-2026 08:45
Oslava doma vyrobeným rámenem se počitá? Úsměv https://imgur.com.
..

27-01-2026 16:56
Mám někde doma konzervu s kaki. Bude to stačit?

26-01-2026 19:44
Kdo má doma saké nebo něco japonského (a vlastně klidně i korejské sodžu) - tak zítra by se dožil 106 let Hirojoši Nišizawa...

13-01-2026 15:22
touch & go jde i bez podvozku https://youtube.c.
..906nYc3PZR

01-01-2026 13:45
Spitfire Over Berlin Šklebící se https://youtu.be/.
..5VhM8uOx67

31-12-2025 14:37
Přeji všem, aby nový rok přinesl dny plné radosti, hezkých okamžiků a inspirace pro všechny plány.

23-12-2025 20:47
19.12. bylo výročí úmrtí Aloise Alzheimera. Nikdo si nevzpomněl.

18-12-2025 17:22
Padá databáze, něco si přej!

39,595,297 návštěv