nemohu sehnat knihu - Ďábelská garda
|
313_OTU_oblak |
Přidané 16-12-2005 23:42
|
Uživatel
Příspěvek: 1375
Založený: 30.09.05
|
Sháním jednu knížku a lehce jsem zachrápal a tady je vyprodaná.
Jmenuje se Ďábelská garda a pojednává o německých vojácích z SS bojujících v cizinecké legii v Indočíně....(údajně si sebou vzali i Pantera )
Vietnamci se jich báli...a francouzi je považovali za zvířata....to je těžko, šibenici nebo legie???
a druhá kniha je pokračování knížky lovci lebek....a jmenuje se Lovci-zabijáci.
Tímto se obracím na spolubojovníky i protivníky(hlavně z práglu )pokud budete šmejdit po knize a náhodou by jste to tam viděli....zaplatím vám plnou částku i poštovné. obě tyto knihy(Ďábelská garda a Lovci-zabijáci) stojí kolem 250kč..........byl bych vám nesmírně zavázán
A ještě něco...pokud by jste šmejdili po antikvariátu a spatřili tam tajná eskadra KG200 od P.W.Stahla...tak mám taky zájem :sm15:
Upravil/a clone9cz dne 09-04-2007 20:11
|
|
|
|
MK_KaiN |
Přidané 17-12-2005 14:20
|
Uživatel
Příspěvek: 1088
Založený: 01.10.05
|
OTU_oblak napsal:
A ještě něco...pokud by jste šmejdili po antikvariátu a spatřili tam tajná eskadra KG200 od P.W.Stahla...tak mám taky zájem :sm15:
Nejsem si jitej,ale tuhle knížku mám asi u rodičů na půdě ve skříni, na vánoce tam jedu tak se mrknu.Když tak bych ti ji mohl teoreticky věnovat,páč stejně je v té skříni na půdě.:sm14:Tak co s ní,že jo? |
|
|
|
GC3_Messik |
Přidané 17-12-2005 14:26
|
Uživatel
Příspěvek: 956
Založený: 29.09.05
|
mrknul jsi do levných knih? Občas se tam dá najít zajímavá literatura.
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33
|
|
|
|
Rufu |
Přidané 17-12-2005 19:05
|
Uživatel
Příspěvek: 1348
|
A už jsi to četl?Já jen tu Dábelskou gardu.Byli to samí veteráni z východní fronty .Takový malý SS v indočíně.Ale vyšlo to tak před 15 lety ne? |
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 17-12-2005 21:20
|
Uživatel
|
Rufu, tak v tomto případě se jedná o dotisk. zajáímá mne to z toho důvodu že jsem začal číst o vietnamu a netušil jsem že to pro amíky byly takové jatka.Pokud ji někde vyštracháš, sem s ní
Klokane....pokud by jsi byl ochoten to pro mne udělat, budu ti nesmírně zavázán. Budu napjatě očekávat a doufat že ji najdeš |
|
|
|
MK_KaiN |
Přidané 17-12-2005 22:52
|
Uživatel
|
Doufám že ji mám,snad se nepletu. |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 18-12-2005 12:43
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10825
Založený: 26.01.13
|
Oblak: Jmenuje se Ďábelská garda a pojednává o německých vojácích z SS bojujících v cizinecké legii v Indočíně....(údajně si sebou vzali i Pantera )
Vietnamci se jich báli...a francouzi je považovali za zvířata....to je těžko, šibenici nebo legie???
Dneska ráno ve 12 jsem se probudil a koukal se po knihovně..a co to nevidím..je tam . Ještě jsem ji nečetl, tak až jí lousknu, tak bych ti ji daroval..
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
MK_KaiN |
Přidané 28-12-2005 20:13
|
Uživatel
|
No tak po velkým pátrání jsem bohužel Tajnou eskadru nenašel(ale jsem přesvědčenej že někde je,otázka kde)Ještě budu pátrat,na tý půdě je hroznejch věcí.
Našel jsem jiný knížky
Neville Duke Zkušební pilot-------kdo by měl zájem daruju
J.A.Vinogradov Letím na Berlín------daruju
Josef Novotný Causa Kamikaze-----daruju
Vilém Bufka Bombardér T-2990 se odmlčel------půjčím
N.M.Skomorodov Stíhač žije bojem-----daruju
Frederick E. Smith 633.Squadrona Operace Rhine Maiden
Operace Crucible-----půjčím
Adolf Galand První a poslední-----půjčím
Hrowe H.Saunders Duel v Pacifiku-----daruju
Jiří F.Šiška Rudé hvězdy válečného nebe----půjčím
|
|
|
|
Rapier |
Přidané 28-12-2005 21:50
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 413
Založený: 10.12.05
|
OTU_oblak napsal:
Sháním jednu knížku a lehce jsem zachrápal a tady je vyprodaná.
Jmenuje se Ďábelská garda a pojednává o německých vojácích z SS bojujících v cizinecké legii v Indočíně....(údajně si sebou vzali i Pantera )
a druhá kniha je pokračování knížky lovci lebek....a jmenuje se Lovci-zabijáci.
Tímto se obracím na spolubojovníky i protivníky(hlavně z práglu )pokud budete šmejdit po knize a náhodou by jste to tam viděli....zaplatím vám plnou částku i poštovné. obě tyto knihy(Ďábelská garda a Lovci-zabijáci) stojí kolem 250kč..........byl bych vám nesmírně zavázán
Dábelská garda je teď znovu v prodeji, stejně jako Lovci-zabijáci. |
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 28-12-2005 23:02
|
Uživatel
|
Fuči - beru tě za slovo. údajně si měli do indočíny dovézt i pantera ))) |
|
|
|
Skywolf |
Přidané 29-12-2005 00:02
|
Nováček
Příspěvek: 10
|
Lovci - Zabijáci měli před vánocema http://knihkupectvi.krakatit.cz/ a je to vlastně první díl serie u nás to vyšlo v obráceném pořadí. Mam doma obě a je to nářez. |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 29-12-2005 01:24
|
Hlavní administrátor
|
OTU_oblak napsal:
Fuči - beru tě za slovo. údajně si měli do indočíny dovézt i pantera )))
No..sice jsem to zatím nečetl, ale po zkušenostech s Pantherem během WWII bych o tom dost pochyboval . Ten tank byl všechno, jen ne nijak extrémně spolehlivý .
|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 29-12-2005 01:25
|
Hlavní administrátor
|
CZ_Klokan napsal:
No tak po velkým pátrání jsem bohužel Tajnou eskadru nenašel(ale jsem přesvědčenej že někde je,otázka kde )Ještě budu pátrat,na tý půdě je hroznejch věcí.
Našel jsem jiný knížky
Neville Duke Zkušební pilot-------kdo by měl zájem daruju
J.A.Vinogradov Letím na Berlín------daruju
Josef Novotný Causa Kamikaze-----daruju
Vilém Bufka Bombardér T-2990 se odmlčel------půjčím
N.M.Skomorodov Stíhač žije bojem-----daruju
Frederick E. Smith 633.Squadrona Operace Rhine Maiden
Operace Crucible-----půjčím
Adolf Galand První a poslední-----půjčím
Hrowe H.Saunders Duel v Pacifiku-----daruju
Jiří F.Šiška Rudé hvězdy válečného nebe----půjčím
Čoveče..ten zkušební pilot od Nevilla Dukea..to bych rád nějak odkoupil / sehnal, nebo tak něco
|
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 29-12-2005 10:04
|
Uživatel
|
lovci lebek mám rozečtené, kdo to nečetl neví o čem byl vitnam....bohužel Na krakatitu je měli vyprodané |
|
|
|
MK_KaiN |
Přidané 30-12-2005 17:03
|
Uživatel
|
Fuči,dej nějakej adresa a je tvůj.Pošlu poštou. |
|
|
|
310_McMarty |
Přidané 30-12-2005 17:31
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 195
Založený: 06.10.05
|
OTU_oblak napsal:
Fuči - beru tě za slovo. údajně si měli do indočíny dovézt i pantera )))
Zdravim, uvedenou knihu "Dabelska garda" mam v knihovne a je to kousek ,ke kteremu se vracim. Je skutecne o boji byvalych prislusniku jednotek SS v Indocine proti Viethminu (predchudce Vietkongu). Tito prislusnici bojuji na strane francouzkych cizineckych legii, protoze se po valce nemohli ze znamych duvodu vratit domu.
Knihu autorovi nadiktoval byvaly velici dustojnik teto samostatne jednotky Francouzske legie, kniha je velmi ctiva. Vsem ji doporucuji!
Peo Oblaka: Bohuzel te musim zklamat,ale vzhledem k tomu, ze se prevazne bojovalo v dzungli, neni Panther na miste a nikde se v knize neobjevuje. :sm15: |
|
|
|
313_Volume |
Přidané 30-12-2005 17:41
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 408
Založený: 02.11.05
|
asi jsem to také četl - úvodní kapitola je o tom, jak se asi 200 SS manů pokouší prosekat z oblíčení - povede se to jen 20? a pak se nechají nacherbovat do legie a v 50tých letech dělají pořádek (mno pořádek) ve francouzské indočíně.....hutný čtení - podle tvrzení toho maníka pak nabízeli své služby a zkušenosti i američanům později ve vietnamu, ale byli odmítnuti...amíci nechtěli spolupracovat s válečnými zločinci.....ale možná se mi to plete s jinou knihou....rozhodně to bylo nesmírně čtivé a kruté |
|
|
|
312_Karl |
Přidané 30-12-2005 19:36
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 337
Založený: 29.09.05
|
nekde tu Dabelskou gardu jeste maj? V HK nikde nic....
Kdyz byste ji nekdo nekde videl, jednu bych prosim bral. Dekuji! |
|
|
|
eddhun |
Přidané 02-07-2009 10:51
|
Nováček
Příspěvek: 2
Založený: 02.07.09
|
Nazdar nahodou sem narazil na vase stranky a koukam ze shanite Dabelskou gardu 1 a 2 mam obe doma (pujceny ) ale musim doplnit ze existuje i dil treti...opravdu hutne cteni...
http://www.martinus.sk/?uItem=47854
zde je k obednni..
a ma malou prosbu kdyby ste nekdo vedeli kde se da sehnat kniha od adolfa galada prvni a posledni dejte mi prosim vedet na muj email o po ni touzim
|
|
|
|
eddhun |
Přidané 02-07-2009 10:54
|
Nováček
Příspěvek: 2
Založený: 02.07.09
|
kva az ted sem se podival na datum prispevku tak to sorry to em vam dal asi starou informaci
|
|
|