November 23 2024 14:19:58
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 13

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Nováček
Karaya
Vážení přátelé a vyznavači virtuálního létání, dovolte , abych se nejdříve trochu představil.
Několik málo let mě chybí do padesátky a o letectví se zajímám již skoro třicet pět let. Můj zájem je hlavně o letectvo druhé světové války a to hlavně o Luftwaffe. Bylo to způsobeno možná tím , že jako mladší žák při účasti na soutěžích v plastikovém modelářství jsem musel zakrývat na modelech kříže , dát na model hákový kříž bylo téměř nemožné. Možná někdo to taky pamatuje.
Čirou náhodou jsem před třemi lety podlehl dětem a sedl si k počítači, kde byl nainstalován simulátor Il-2Sturmovik ( k počítači do té doby jsem se uměl tak akorát posadit ). Abych to zkrátil, před dvěma měsíci jsem koupil nový počítač z důvodu Vám jistě známých ( zapomenuté bitvy, pacifik fighter, různé update.....atd) . Prosím o zhodnocení mého compu a případné rady na změnu (bohužel až po záruční době).

Comp :CPU typ AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3000+
Pracovní paměť 1024 MB (DDR SDRAM)
Grafická karta RADEON 9600 SERIES - Secondary 256 MB

Vím že bude možná problém v grafické kartě .
Jinak hra běží na rozlišení : 1 024*768*32 na plno vcelku dobře. Bohužel jen offline.
Internet plánuji na příští rok, bohužel o tom nevím vůbec nic . Můžete poradit . Nemám kabelovku, telefonní přípojku ( před několika lety zrušil), prostě nic . Jaké připojení na internet máte a jaké máte sním zkušenosti?
Děkuji Vám za trpělivost při čtení a také děkuji za případné rady na zlepšení PC a připojení k internetu. Velice rád bych si s vámi zalítal.:sm23:

WT_Horrido
I kdyz grafika neni uplne spickova, musi Sturm na tehle sestave bezet slusne i online. U ATI zalezi dost na verzi ovladace - takze bych zacal tady.
Pokud je moznost doporucuji kabel, nasledne ADSL (coz se rovna znovuzrizeni tel. linky), nejmene vhodny je bezdrat, kde kvalita pripojeni hodne kolisa.

Jinak vitej mezi postizene Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Ucho
Jestliže není v dosahu kabel UPC, Karneval, jednoznačně doporučuju ADSL. Telecom zřizuje pevnou lajnu za 1,-Kč
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

310_cibule
Vítej, řekl bych, že jsme skoro stejně staří. Alespoň jsem si to tak spočítal.

Chceš-li poznat naši virtuální komunitu (z té horší stránky Úsměv), jsi srdečně zván v pondělí do pražského Wings Clubu (tedy jsi-li z Prahy či okolí, nebo prostě můžeš nějak dorazit).

Vše potřebné již napsal Horrido, zejména to ADSL je téměř nutné. Jinak budu-li moci být nápomocen s čímkoliv dalším, bude mi potěšením.

Pozdravuj Ushi Mrknutí

WT_Flan
Ano, i na R9600 muze Sturm bezet velmi dobre. Sam na druhem pocitaci jezdim na R9000 a da se to postelovat. Pro tvou sestavu ( ostatni komponenty ) je to skoda, nicmene neni duvod k zoufani, ci okamzite honbe za lepsi kartou. Úsměv
Jinak sam litam na R9800Pro s Catalysty 4.10, ktere mi nedelelaji zadne potize, vsechno je o.k. Jelikoz uz nejsou zdaleka mezi novejsimi, nevim kde se daji stahnout, na ATI adrese nejspis nebudou.
Predpokladam, ze se tu shromazdi jeste rady od dalsich.

Karaya
Díky za vaši reakci asi se přikloním k ADSL. Ale musím počkat do příštího jara kdy se právě budem stěhovat na okraj Plzně, kde jak vím není tam nic zavedeno . Aspoň zatím tam není nic.
Ještě jeden dotaz jest-li můžu , jak hluboko to leze do peněženky ( myslím měsíční poplatky ...atd). Musím na to polehoučku připravit svou drahou polovičku. Které tímto děkuji za velkou toleranci a pochopení.

GC3_Messik
Já platím 550kč měsíčně za internet na kabelu, tarif na ADSL jsou od 300kč po 1000kč, víc platit je už luxus. Pokud se ale rozhodneš pro ADSL tak musíš mít telefonní linku a k tomu potřebný měsíční paušál od telecomu, i když abych té nemátl myslím, že už jsou i nějaké tarify bez paušálu ČT ale nevím to přesně.

Pokud máš malé nároky na rychlost tak na provoz Ila ti budou stačit i levnější varianty. Počítám cca tak do 700kč.

Jinak jako uživatel internetu po kabelu ho jen doporučuji a co vím tak snad každý uživatel internetu po kabelu si ho vychvaluje.
Je to běh na dlouhou trať vybrat to nejlepší co daná lokalita kde bydlíš nabízí.
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33 Mrknutí

gc3normandie.over.cz
Karaya
313_cibule napsal:
Vítej, řekl bych, že jsme skoro stejně staří. Alespoň jsem si to tak spočítal.

Chceš-li poznat naši virtuální komunitu (z té horší stránky Úsměv), jsi srdečně zván v pondělí do pražského Wings Clubu (tedy jsi-li z Prahy či okolí, nebo prostě můžeš nějak dorazit).

Vše potřebné již napsal Horrido, zejména to ADSL je téměř nutné. Jinak budu-li moci být nápomocen s čímkoliv dalším, bude mi potěšením.

Pozdravuj Ushi Mrknutí

Moc děkuji za pozvání a velice si ho cením . Velice rád bych přijel ,bohužel to není možné. ( zdravotní důvody). Snad to dopadne dobře a setkáme se na obloze. Čím jsem starší tím jsem netrpělivější.
PS: manželku jsem pozdravoval:sm6:

Hoper
tak jako mají modeláři svoje udělátka na modelaření, mají simulanti svoje kvedlátka na kvedlání při simování
v poslední době se tu řešilo několikero různých joyů, takže pokud zatím žádný není, dalo by se podle toho vybírat Úsměv

Karaya
Messik napsal:
Já platím 550kč měsíčně za internet na kabelu, tarif na ADSL jsou od 300kč po 1000kč, víc platit je už luxus. Pokud se ale rozhodneš pro ADSL tak musíš mít telefonní linku a k tomu potřebný měsíční paušál od telecomu, i když abych té nemátl myslím, že už jsou i nějaké tarify bez paušálu ČT ale nevím to přesně.

Pokud máš malé nároky na rychlost tak na provoz Ila ti budou stačit i levnější varianty. Počítám cca tak do 700kč.

Jinak jako uživatel internetu po kabelu ho jen doporučuji a co vím tak snad každý uživatel internetu po kabelu si ho vychvaluje.
Je to běh na dlouhou trať vybrat to nejlepší co daná lokalita kde bydlíš nabízí.

To platím víc teď . Mám připojení přes mobil a platím 850 kč měsíčně.
Sice neomezená data ale hrát se s tím nedá. Určitě z toho něco vyberu. Těšííííím se jak malej Jarda.
Díky za radu.
PS: není to něják omezené ? Počet dat za měsíc nebo něco takového ?

1stCL_Jamamoto
Já řešil podobný problém poměrně nedávno a mám stejné připojení jako Messik. Nemohu si ho vynachválit. Instalace trvala cca 20minut, z toho jsem 10 minut s techniky prokecal. Modem jsem dostal za korunu a instalalce stála totéž. Pokud už znáš adresu, kde budeš bydlet, můžeš si zavolat na 800 800 900 a oni už ti tam řeknou, zda-li je to technicky možné, nebo ne.
Přeji ti, ať vše klapne a ať se s námi úspěšně potkáš na virtuálním nebi! Stojí to za to!:jamamoto:

1stCL_Jamamoto
Ten kabel je na 5 Giga měsíčně. Při překročení se neplatí víc, jen ti na zbytek měsíce stáhnou rychlost. Jěště jsem to ale nikdy ani zdaleka nepřekročil.

Karaya
Hoper napsal:
tak jako mají modeláři svoje udělátka na modelaření, mají simulanti svoje kvedlátka na kvedlání při simování
v poslední době se tu řešilo několikero různých joyů, takže pokud zatím žádný není, dalo by se podle toho vybírat Úsměv

Je to pravda , vždyť různé fígle se učí člověk neustále. Doba jde neustále kupředu . Dnes se modely stříkají modelářskou pistolí , a jsou nové a nové techniky.
Joy již mám Saitek Cyborg Evo Force. Je to již čtvrtý joy co mám a jsem sním zatím spokojen. Jinak tyto stránky prohlížím již delší dobu i ty původní než-li to mezi vámi zajiskřilo. Ale co , změna je život a žijem jen jednou.
Až teď jsem dostal odvahu se zaregistrovat. Díky za odpověď a radu.

Opitze
Ahoj, doporucuji litat co nejdrive online, protoze to te nakopne a hlavne te to opravdu chytne. Ja mam ADSL v Kralupech, bezi bez problemu, zavedli mi linku za korunu, mam ten nejnizsi telefonni tarif a k tomu Internet Express, ktery mam na tri mesice zdarma. Doporucuji sledovat stranky o ADSL, treba na ceskem telekomu, casto delaji ruzne akcni balicky, takze nakonec to porizeni vyjde velice levne.
Tak drzim palce, at se zdravi zlepsi co nejrychleji, ber zdejsi hadky s nadhledem a brzy na videnou na nebi.
Válka a korupce se nedá oddělit.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

310_Ikar
Cus, mrkni sem je tu docela prehlet pripojeni tak muzes neco vybrat. Ja jedu na adsl (nextra) a v druhym domove na kabelu (UPC). Oboje je v naproste pohode!
http://www.dsl.cz/

Na shledanou na virtualnim nebi

www.310raf.com
AH_Cutora
Mimochodem, nejsi nahodou Karaya, byvaly ot general co nakonec negeneraloval? Stale se hleda druhy general.

Karaya
Ahoj děkuji za vaši ochotu vaše odpovědi prostuduji a v co nejkratším čase se pokusím vše zprovoznit.

Nepomohl by mě někdo zprovoznit obrázek u mého nicku ? Stále se mě to nedaří.

Vím že je zde již jedno vlákno na toto téma , snad to nebude vadit , když se zeptám zde. Díky.

310_cibule
CZ_Opitz napsal:
Ahoj, doporucuji litat co nejdrive online, protoze to te nakopne a hlavne te to opravdu chytne.

Jo, doufám, že tvá paní je dostatečně trpělivá, nad věcí a má kvanta svých vlastních koníčků. Ta moje se se mnou pravidelně mezi osmou večer a dvanáctou, kdy sedím u kompu, na hlavě mám čepici s TrackIR, FF sluchátka, který blikaj, a řvu do migrofonu (no jo, já vím, že ne každý den, ale dost často jsem večer v práci) rozvádí. O víkendech to platí celé odpoledne i večer.

Já ji říkám, že bych byl radši s ní, ale že to za mne nikdo nevodlítá. Ale ona to nějak ne a ne chápat... Tak si nejdřív dej všechny svoje rodinný věci do pořádku a pak si teprve pořiď rychlý připojení.

310_cibule
Tre avatar si musíš uložit někam na web a pak k němu dát ve svém profilu cestu. To je celý, řekl bych.
Upravil/a 310_cibule dne 15-12-2005 14:13

Karaya
AH_Cutora napsal:
Mimochodem, nejsi nahodou Karaya, byvaly ot general co nakonec negeneraloval? Stale se hleda druhy general.

Pravděpodobně jsem sebral někomu jméno
viz: http://www.palba.net/viewtopic.php?t=308&postdays=0&postorder=asc&start=15
Jestli bude třeba změním. Abych nebyl:sm29:

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,026,383 návštěv