November 22 2024 08:54:07
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Joystick
Mates
Čauec, myslíte, že mi stačí na lítání po netu Genius MetalStrike 3D? Stál asi 400kč, zatím žádnej problém, akorát má moc tvrdý péro, tak jsem ho musel přiškrtitŠklebící se.

1stCL_Fucida
Jestli s ním není problém, tak proč by neměl stačit? Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

kouty
juzzll napsal:
Čauec, myslíte, že mi stačí na lítání po netu Genius MetalStrike 3D? Stál asi 400kč, zatím žádnej problém, akorát má moc tvrdý péro, tak jsem ho musel přiškrtitŠklebící se.

mám ho a jedniný co se mi na něm fakt líbí je ten větrákŠklebící se, nezkoušel jsem ho porovnat s jinýma joystikama, ale lítám na něm už asik 1/4 roku a zatím celkem vpohoděMrknutí, mám na něm odlítáno tak 100 hodin a zatím bez problémů.

Pityy
PRATELE KAMARADI mate nekdo x65f saitek zajimalo by me jak je na tom oproti g940

Bart Simpson
mám otázku, už dlho rozmýšlam, že si kúpim nejaký ten joy, peňazí na zvyš nemám Šklebící se, mýslíte si, že mi postačí na to aby som sa naučil pracovať s joyom, cenu neviem presne (10-12€) Úsměv
[img]http://www.ginger6.com/images/fullsize/big/100702.jpg[/img] is not a valid Image.
"Sláva iba nafúkne vaše ego a hudobník začne veriť aj tomu, že jeho hovno vonia". - (J.J. Cale)

olda Olde maly
Na ten se Barte vyprdni. Kdysi jsem ho měl. Hroznej šrot. Běž raději do Logitechu, nebo Saiteku. Já si zřejmě pořídím tento: Logitech Force 3D Pro. Má s ním někdo zkušenosti?
Upravil/a olda Olde maly dne 12-09-2010 13:11
Ab-101, B-35, AERO MB-200, A-100, Be-50, Lt-34

Rufu
Olde jestli jsi zkoušel na srazu ROF tak na tom špalku byl(Hokusův).

GC3_Messik
Barte, ten joy je na jednu stranu super a na druhou stranu desna sracka. Šklebící se

-super nebo spise mozne plus:
-cena
-kvuli nizke cene mozne velmi hrube zachazeni
-v pohode ergonomie
-bez pruziny tzn. prvnich 14 dnu asi 5x presnejsi strelba nez se saitekem
-rozmontovanim lze predelat za 30 minut na legendarni plynovku Genius Šklebící se

Minus az pruser:
-pro kazdodenni litani zalezi jaky kus dostanes zivotnost 0-2 nebo 4 nebo 24 týdnů
-kazdej se ti bude smat a mit te za blazna co to mas za oldschool ale zase se mas na co pak vymlouvat co to utrhnes
-pamatuju nejaky oser s instalaci s usb pod w2000

Takze zalezi jak moc mas hluboko do prasatka. Dnes se jiz do 1000czk da koupit velmi kvalitni joy, ktery ti vydrzi delsi dobu. U geniuse musis pocitat, ze nebude posledni a ma docela nizkou zivotnost pokud chces drzet krok s pilotama co maj masinky za x tisic. Ale na zacatek se s nim litat da velice slusne. Nejlepsi co lze udelat je koupit rovnou dva a stridave je nosit na reklamaci. Šklebící seŠklebící se
Upravil/a GC3_Messik dne 12-09-2010 13:42
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33 Mrknutí

gc3normandie.over.cz
olda Olde maly
BP_Rufu napsal:

Pokud si pamatuju Šklebící se tak to byl Extreme 3D Pro. Ten mám, ale po třech letech už je značně unaven. Navíc už odcházejí poťáky na kloboučku Smutný

606_Temp
na kloboučku jsou jen tlačítka, ne? Ty by neměl být problém vymněniit :-)
Spíš mě osobně odešel poťák na směrovce po cca roce a půl Smutný
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
ZVP_Hekite
BP_Rufu napsal:

Jó Hokusův legendární super ergonomický špalek Šklebící se to je to pravé ořechové Šklebící se Omlátíme kůru, přeneseme a podložíme do správné polohy , obkročíme přisedneme a letíme Pff
Upravil/a ZVP_Hekite dne 12-09-2010 18:10

http://zvp.wz.cz/
Batadanek
Vřele doporučuju thrustmaster flight stick x. Ten je pevnej, levnej, nastavitelnej a skvěle vypadá, jediný nedostatek je v menší přesnosti ovládání plynu, ale pokud má člověk throttle páky, tak mu nic nechybí.
Dle mého úsudku ten knipl oplývá chirurgickou přesností, alespoň v porovnání s tou šunkou co jsem používal předtím Úsměv

Bart Simpson
moc krát vám děkuji za menší recenze Mrknutí, já si to jěšte nechám prolítnout hlavou a případně navštívím jiné prodejny ..Úsměv
"Sláva iba nafúkne vaše ego a hudobník začne veriť aj tomu, že jeho hovno vonia". - (J.J. Cale)

Pajda
Oldo: K tomu Logitechu Force 3D PRO (prostě ten s feedbackem). Tak ten mám pár let a rovnou píšu že bych ti jej nedoporučil. On by to nebyl špatný joy, kdyby tam nebyla jedna zásadní a pak typické logitechovské závady. Stručná charakterizace toho joye:

1) ta zásadní je opravdu malý "rejd" páky, tzn. asi poloviční oproti MSFF2 a logitech Extremu (oba mam na stole) - mě to celkem nevadilo, ale brácha z MSFF2 to komentoval slovy "jak s tim vůbec můžeš létat"
2) neustále přenášení twistu do řízení (kvůli tomu jsem ten Force reklamoval, u druhého ks to bylo o už lepší nicméně stále to tam je)
3) Feedback je udělán slušně, tedy je to feedback(ve vztažení k MSFF2), nikoliv "rattle rattle", má i celkem sílu, průser je to, že polovina toho malého rejdu je skoro bez odporu, což už u tak celkově malého rejdu celkem vadí a obrprůser z toho plynoucí je to, že se pak často při snaze najít střed samovolně rozkmitá a kmitá a kmitá...

Takže já jsem přešel na Extreme, který až na mizerný tlačítka a opět problém s twistem celkem jde, ale příště bych zkusil toho Thurstmastera, buď ten Flightstick, nebo někde docela chválili verzi T1600 (oboje ale bez FF).

olda Olde maly
No, a já si myslel, že tem Force bude o něco lepší než Extreme. Se z toho picnu. Půl roku se už rozhoduju kterej joy koupit a porád sem na začátku. Zlatej dobrej extrémák Úsměv Dík za recenzi Mrknutí

Valec
Pajda ma pravdu.NEKUPOVAT

Hiltos
Oldo,
mel jsem Extreme i Force a neprisly mi az tak rozdilne. Popisovaneho mensiho rejdu jsem si nevsiml, konfliktu twistu v rizeni take ne. Kmitani se projevovalo, ale pokud jsem zrovna neletel na level stabilizer, tak mi to ani nevadilo
Trvanlivost bych rekl stejna

olda Olde maly
Tak jsem chvíli brouzdal a hledal. Díval jsem se po Saitekách. Co něco z rodiny Aviatorů nebo Cyborgů? Tak do patnácti stovek bych to dal.

GC3_Messik
aviator mam, mechanika a sily podobne staremu pruzinovemu cyborgu. Ale naprosto idiotskej design a ergonomie. Ja osobne jsem poradne nedosahl na kloboucek a musel jsem si podlepit kartonem o 2cm operku hrbetu dlane. Vyhoda je delena plynovka - dve osy. Ale stejnak je tak debilne umistena ze na ni lze spatne dosahnout. Ja ho po cca peti odlitanych vecerech odstavil z aktivni sluzby a pouzivam ho jako super plynovku k sidewindru precision 2. A jsem s nim naprosto spokojen, na litani ale doporucit nemuzu za tu cenu. http://images.cen...24x768.jpg

Vyhoda je ze jde paka knipl po rozebrani otocit o 180 stupnu bez mechanickych uprav a mit tak plynovky k sobe misto od sebe.
Upravil/a GC3_Messik dne 13-09-2010 12:19
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33 Mrknutí

gc3normandie.over.cz
BP_Tyrl
Má někdo nějakou skušenost ohledně zásadních rozdílů mezi THRUSTMASTER T-Flightstick X a THRUSTMASTER T.16000M? Hlavně co se týče přesnosti a trvanlivost?

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,014,317 návštěv