November 21 2024 17:47:35
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 1
Kukuloo

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Letadla - technické a taktické informace
 Vytisknout diskuzi
A6M2-21 Střílení ( předstih )
zajaczik
Mám problém, se zerem se dostanu téměř každému za ocas, pokud to tedy není thunder v 850 km/h střemhlav Cool. Jenže, i když střílím tak, že např. s 50 cal. by asi byl již v plamenech, tak v zatáčce to střílí skoro pode mě. Smutný tak stejně, když chci střílet z předstihem, tak ho už ani v zaměřovači nemám, a pořád to de pod něj Smutný Cool.... prosím o pomoc, docela mě to rozčiluje..... Nemůžu nikoho sestřelit, ale kdybych věděl jak ho trefit, tak mám snad 10 sestřelů za 1 Qick misi proti AI Vyděšený
A... ikdyž sem těsně za ním, stačí se trošinku hýbat a netrefím jej ani na 30m... Cool *zoufalost*, prosím nejlépe nějakého "zeráčkaře" o advice....
PS: kanony mám na 200m, dle toho, co řekl Sakai v radiu a kulomety na 300.... kulomety a 20 mm kanony sou OK, ale u zera je to úplně jiné, než třeba u spitu nebo befka.... SmutnýZamračený

czs_scharck
zajaczik napsal:...u zera je to úplně jiné, než třeba u spitu nebo befka.... SmutnýZamračený

Do rejžoletů moc nedělám ale nemá náhodou Zero v křídlech ty samé kanóny jako právě to BeFko ?
Licenční 20 mm Oerlikon / MG FF ?
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

606_Temp
Jestli po nich střílíš na 30-50 metů, ta si tak seřiď i kovergenci, která je defaultně nastavená snad na 400. A předsazuj.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
3BAP_Cassius Chaerea
Kdo kdy tvrdil, že letadlo musíš mít v zaměřovači, aby jsi ho sestřelil? Když to jde pod něj, tak prostě víc předsaď.

Rufu
Pokud střílíš v utažený zatáčce ,jako že v zeru je proti jiným každá utažená,tak střílej jak ti napsal Cassius.Podívej se na youtube na videa kde se lítá il bez kabiny.Nebo si to sám zkus.Uvidíš kde je zasaženej nepřítel když střílíš v zatáčce.

SVK_Mechan
Kua chlapi nepleťte mu hlavu. Nejlepší je japonce nelítat. Pro srovnání. Vetšina chtela Avii 534 a nakonec jak je lítá v ní jen hrstka. Stejně osedlají BF,WF, spita atp.

ZVP Zdenek
Zajaczik - mi přindou kanony v Zeru úplně stejné jako jakékoliv jiné dvacítky (z hlediska střílení). Tvůj problém je asi tím že zero točí víc než Thunder nebo Fok a tím pádem i předsazovat musíš víc...
Mechan: Proč je nejlepší nelítat japonce ?

j4ck41
hlavne, pokud se netrefujes v zatackach, tak nestrilej z maximalniho zoomu bo mas houvno predstavu kam ti to lita ... a snaz se k nim dostat co nejbliz ... Zero ma vybornej zamerovac podle kteryho se ty AIcka daj nadherne ozobavat

BP_Tyrl
Tož si prostě v tý Qick misi, jak dojde na střelbu zpomal čas na čtvrtinu a koukej kam ti to jde a předsazuj, tak aby ti to šlo kam chceš a až se to naučíš odhadnout, tak si pusť čas na full a zkoušej to znova.

Jp-
jo a dej si konvergenci na 200-250m budou ti ty náboje lítat vejš. Šklebící se

zajaczik
mám 200 Mrknutí
Já to myslel tak, že když sem v zatáčce ( a ty zatáčky sou dost ostré, protože zírou má i stoupání jak pes ) tak abych ho zasáhl, musel bych mířit s takovým předstihem, že bych jej ani přes kryt motoru neviděl... Smutný
Scharck : no, já hlavně střílím s těma 7,7 ( myslim ) protože ve "dvackách" mi vždycky dojde munice jak sem levej Naštvaný ZamračenýSmutný

zajaczik
ale jinak, všem dík za rady, doma to hned vyzkoušim Úsměv

Lavo
Moja mala rada...NIKDY so Zerom nestrielaj na supera priamo zo 6 ak nemas pocitovo a opticky nacitenu vzdialenost od ciela , vsetko prestrelis .Vzdy strielaj v zatacke , pretoze mas kridlove kanony a dobry zameriavac ( ja vobec nepouzivam v Zere shift+F1 ),ale uplne luxusne je dostat svoju obet do stupavej zatacky - tam bude vzdy tvoj....Šklebící se

Zajaczik - mi přindou kanony v Zeru úplně stejné jako jakékoliv jiné dvacítky (z hlediska střílení).

No synak si boh ak toto tvrdis.....

3IAP_Sasa
Se zerem se mu střílí dobře, i s emilem se mi střílí dobře. V čumákových befkách dělám pokroky, ale líp mi to jde se vším co má kanón v křídle - jsem divnej.Smutný

Jinak nebyla nějaká ta rada pro mladé piloty: Když si myslíš, že máš dobře předsazeno tak předsaď ještě jednou tolik a pak zmáčkni spouěť.
Upravil/a 3IAP_Sasa dne 27-11-2009 11:19

WT_Pedropan
zajaczik napsal:
Já to myslel tak, že když sem v zatáčce ( a ty zatáčky sou dost ostré, protože zírou má i stoupání jak pes ) tak abych ho zasáhl, musel bych mířit s takovým předstihem, že bych jej ani přes kryt motoru neviděl... Smutný

Ale to je prece naprosto normalni i u jinych letadel. V klasickem manevrovem souboji v zatackech VZDYCKY strilis az ti souper zmizi pod nosem letadla. A cim ostrejsi zatacka, tim vic ho musis nechat "utopit".
Neni na to zadna mast. Jenom trenink...

http://www.wtigers.org/
zajaczik
Lavo napsal:
Moja mala rada...NIKDY so Zerom nestrielaj na supera priamo zo 6 ak nemas pocitovo a opticky nacitenu vzdialenost od ciela , vsetko prestrelis .Vzdy strielaj v zatacke , pretoze mas kridlove kanony a dobry zameriavac ( ja vobec nepouzivam v Zere shift+F1 ),ale uplne luxusne je dostat svoju obet do stupavej zatacky - tam bude vzdy tvoj....Šklebící se

Zajaczik - mi přindou kanony v Zeru úplně stejné jako jakékoliv jiné dvacítky (z hlediska střílení).

No synak si boh ak toto tvrdis.....

proč ? myslím, ohledně účinku a toho kam to letí..... co si tím myslel ?

pavoda
zajaczik napsal:
mám 200 Mrknutí
Scharck : no, já hlavně střílím s těma 7,7 ( myslim ) protože ve "dvackách" mi vždycky dojde munice jak sem levej Naštvaný ZamračenýSmutný

Tak na to si začni zvykat, že musíš předsazovat tak, že ho přes čumák neuvidíš...Je to naprosto běžná praxe. Ty co lítají Fokáče o tom vědí svoje Úsměv
Doporučoval bych vypnout kokpit. Zalítat, zastřílet a pak v tracku koukat se zapnutým kokpitem jak moc mušíš předsadit. Vyděšený

3IAP_Sasa

no ty japonský 20mm mají vzácnou vlastnost v tom, že většina amerických letadel je vůči nim imunní Úsměv))

zajaczik
pavoda napsal:
zajaczik napsal:
mám 200 Mrknutí

Tak na to si začni zvykat, že musíš předsazovat tak, že ho přes čumák neuvidíš...Je to naprosto běžná praxe. Ty co lítají Fokáče o tom vědí svoje Úsměv
Doporučoval bych vypnout kokpit. Zalítat, zastřílet a pak v tracku koukat se zapnutým kokpitem jak moc mušíš předsadit. Vyděšený

Jako létat s F2, nebo to ctrl F1 a mít tam třeba jen zaměřovač, jako GunCam ?...

zajaczik
3IAP_Sasa napsal:

no ty japonský 20mm mají vzácnou vlastnost v tom, že většina amerických letadel je vůči nim imunní Úsměv))

A proto se musí mířit na křídla Cool

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,007,266 návštěv