March 07 2026 02:31:24
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,760
· Nejnovější pilot: 310_Raptor
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Heroes over Europe nástupce Il-2 ? VYŘEŠENO
VGR_OTU_Breakpain
Ahoj, přijde mi, že hra Heroes over Europe, je jako by vylepšní IL-2 ... Lepší grafika, více možností nastavení (aspoň to očekávám ...) a tak podobně. (IL-2 1948 nemám, jen jsem si stál IL-2 PF+FB+AEP - takové to kombo).

Chci se vás prostě zeptat - vy co tady chodíte, jste věrní IL-2 nebo je na čase nahrazovat ?
Ptám se jednoduše - má cenu si instalovat IL-2 nebo si počkat a koupit HoE ....

Je tu solidní zázemí a všechno okolo ... což je fajn, proto se ptám, je mi jasné, že pokud by se hromadně přecházelo na HoE - bude podpora stejná (mise, letky, kampaně ....) :-).

Takže díky za nějakou tu odpověď ;-).
Upravil/a VGR_OTU_Breakpain dne 22-11-2009 22:06

http://breakpain.webz.cz
Kocy24
S Il- to nemá nic společného je to jenom obyčejná arkáda jako Attack on Pearl Harbor

3BAP_Cassius Chaerea
JJ, Heroes over europe je jistě v hodně věcech jistě úžasná, ale s Il-2 to má jedinou společnou věc a tou je společné téma válečných letadel 2 .s.v.

jirik
Ahoj Breakpaine, jestli to tipuju dobře, tak jsi PC simulátor začal řešit na serveru Mojehobby.Úsměv Pořízení Il-2 1946 můžu maximálně doporučit. V obchodě nyní seženeš po 500kč. Jedná se, tedy pokud je mi známo o nejrozsáhlejší simulátor letadel WWII co kdy byl a v tomto rozsahu ho jen tak něco nepřekoná. Ať jde o množství bojišť, či letadel. Sim se pořád vylepšuje a to jak oficiálně, tak neoficiálně. Existuje spousta online serverů kde se létá. Za sebe doporučuji Asfaltové holubi. Na tomto fóru najdeš spoustu rad, co a jak. Zkus a uvidíš.Mrknutí

Rufu
Jinak jestli máš steam tak tam IL1946 vychází na 9,99 euro.Samozřejmě digitální distribuce.
Upravil/a Rufu dne 22-11-2009 13:46

VGR_OTU_Breakpain
jirik napsal:.... řešit na serveru Mojehobby.Úsměv ....

Ano, mám všude stejný nick ;-).
Propracoval jsem se z mojehobby semhle ...
No, mně jde o to, že je to fajn, ale nemůžu sehnat demo na 1946 .. abbych si ověřil kvalitu Smutný ... né že bych byl top gamer (nemám nato ani HW), ale jestli to chápu dobře, tak to ani nepodporuje větší rolzišwní, a grafika taky nebude válná ... potřebuju nato kouknout Smutný ...

Ale hodně mě mrzí, že tohle je jak se zdá jedinná věc Smutný ... má to jistě hodně svých omezení Smutný ... což je škoda :-( ....

500 Kč není moc, ale tak proč investovat a pak zjistit, že to není ono Smutný ..

VGR_OTU_Breakpain
BP_Rufu napsal:
Jinak jestli máš steam tak tam IL1946 vychází na 9,99 euro.Samozřejmě digitální distribuce.

Díky, to jsem netušil ... tak digitální - to je jedno ne ? :-) si to stáhnu a vypálim třebas ;.-).

Ale jak říkám, potřebuju si to někde sehnat (aspoň demo) a kouknout nato ....

jirik
No, popravdě řečeno ani nevím, jestli demo na 1946 existuje, jistě bylo pro nějakou starou verzi. Il je hra dosti stará, vydaná snad v roce 2000. Pro představu jak to vypadá zkus tohle, má to dvě části. Lidi nejsou ze hry, ale dobrej přehled ti to dáÚsměv

http://www.youtube.com/watch?v=CSL2zwz2cqk

MK_KaiN
Breakpain napsal:
jirik napsal:.... řešit na serveru Mojehobby.Úsměv ....

No, mně jde o to, že je to fajn, ale nemůžu sehnat demo na 1946 .. abbych si ověřil kvalitu Smutný ... né že bych byl top gamer (nemám nato ani HW), ale jestli to chápu dobře, tak to ani nepodporuje větší rolzišwní, a grafika taky nebude válná ...

Prosím tě seš si jistej že ti jde o Il2 Sturmovik 1946?
Rozlišení od 640x480 či kde to začína, možna od 800x600, až po
např. 1680x1050 což je max na mém monitoru.

A grafiku si přece můžeš alespoň částečně ohodnotit na videu, ať na youtube nebo kdekoli jinde.

VGR_OTU_Breakpain
MK_KaiN napsal:

Prosím tě seš si jistej že ti jde o Il2 Sturmovik 1946?
Rozlišení od 640x480 či kde to začína, možna od 800x600, až po
např. 1680x1050 což je max na mém monitoru.

A grafiku si přece můžeš alespoň částečně ohodnotit na videu, ať na youtube nebo kdekoli jinde.

Já se ve hrách neorientuju - nikdy jsem je nehrál, a teď sbírám info.
Zatím jsem stáhnul IL-2 demo - tragédie. IL-2 PF+FB+AEp - to už je lepší, ale stále to není ono. Je tedy možné, že IL-2 1946 je lepší, ale jak říkám, nenašel jsem demo a ani se mi to nepodařilo stáhnout, abych si to prohlédnul.
Youtube - ano, to jsem se díval, ale tam to nikdy nevypadá nic moc, takže soudit podle toho je nejisté ... to už jsem si ověřil u více věcí.

Jen se ujistím - Il-2 1946 jestli to chápu dobře je poslední verze co vyšla a nějaký patch 409m. Tohle je verze, které se léta online a měla by mne zajímat (to jsem z toho, co jsem vyčetl takto pochopil - tudíž se snažím dopátrat toho jak to chodí a běží ;-) ).

HoE - jsem náhodou našel, protože to je od Ubi taky .. a napadlo mne, jestli to není vylepšení (co se grafiky atp týče ...).

Jestliže to podporuje 1600*1050 tak to docela jde, i když to hatí plány na lepší monitor, protože byh ho moc nevyužil, ale v tomto případě to už zní nadejně - proto jsem to taky nakousnul a díky tomu jsem zjistil, co mi uniklo ;-) ...

Takže prostě omluv mou nevychovanost - vím zatím jen to, co mi radil kolega a co jsem vyčetl, ale zdaleko se v tom ještě neorientuji a plavu v tom ...
Jediná jistota kterou mám je, že hledám simulátor WWII a novější (proudové letouny ...atd) které jsou rozšířené pro online hraní ... singleplayer mě nebaví a nebude bavit ... Mno a proto jsem se zde zaregistroval, každý mne zatím odkázal pouze na IL-2 ...

jirik
V Ilu udělala grafika velký skok kupředu během poslední doby, kdy hra začala být vylepšována komunitou nadšenců. Graficky Il asi nepřekoná nyní vycházející tituly, ALE je to simulátor, a to masivně rozšířený. Nemám úplný přehled, nicméně novejší hry (letadla WWII) jsou v podstatě střílečkami, bez snahy o nějakou větší reálnější simulaci. Il je primárně simulátor, byť jistě ne zrovna dokonalý. Na online létání WWII si myslím nic lepšího zatím nenajdeš. Jinak abys mohl hrát online je třeba verze hry Il2 1946 + patch 4.09(4.08)

Jaffa
video se povedlo bylo vážně good hele il-2 1946 si kup je to ten nelepší simulátor na světě HoE je jen arkáda má možná hezčí grafiku ale to je vše když si ila o moduješ tak se to také vylepší lepší krajiny města atd...
KUP SI IL-2 1946

3BAP_Cassius Chaerea
Jinejma slovama, pokud kupuješ hry dle grafiky, ruce pryč od Il-2. Pokud chceš si zahrát nejlepší hru s letadly 2. s.v. války, tak il je jasná volba.
[img]http://88.86.113.83/jpeg/623_Il_2.jpg[/img] is not a valid Image.

VGR_OTU_Breakpain
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Jinejma slovama, pokud kupuješ hry dle grafiky, ruce pryč od Il-2. Pokud chceš si zahrát nejlepší hru s letadly 2. s.v. války, tak il je jasná volba.

Díky ;-), ano, jsem za jistých okolností ochotný upustit od grafiky - chci si zahrát online - to je primární a snažím se najít nejlepší z dostupných ;-). Ale jak tak koukám ... asi nic moc jiného než IL-2 není.
U aut jsem šel také do simu, který není grafikou závratný, ale věrností ano (není to arkáda, ale simulátor ...).

No, asi to koupím ... jak tak nato koukám ... je to o něco lepší než to demo a snad i PF ... zázrak to není, ale hratelně mě to snad chytne .. :-)

BIVOY
Hele pošlu ti ISO (+ zbytek) foukneš přes alkohol a zkušej co chceš . Rozlišení monitoru si ve hře nastavíš . V zápalu hry - pokud tě chytí tak zapomeneš na něaké grafické mušky . Buďto tě baví nebo ne . V Tesku sem to koupil za cca 420kč - ať mám originálku pro klonování . Uvaž a dej vědět Mrknutí Mrknutí Mrknutí Mrknutí Mrknutí .

MK_KaiN
Breakpain napsal:
Já se ve hrách neorientuju - nikdy jsem je nehrál

Možná že bys pro začátek měl tedy raději zkusit něco jiného. Něco k čemu nebudeš potřebovat joy, případně pedaly atd. Možná nějakou hru kde ti bude stačit jenom myš.

jirik
Tak nějakej twistovací joystick si pořídí, to na rozjezd postačí.Úsměv

Hoper
Breakpaine...

demo je z Il-2 Sturmovik - úplně té první verze, která vyšla 18. listopadu 2001 (demo o něco dříve, blahé paměti mělo 100MB, kdeže jsou časy těchto velikostí.... :)) )
Il-2 1946 je přeci jen o kus dál ;) přesto se ale na něm doba vzniku podepisuje

když tu tak píšeš, že žádný zázrak to není - smím se optat, s čím to porovnáváš ?

a asi by i bylo vhodné, aby sis ujasnil, co od toho očekáváš
offline se to dá, ale jen nějaký čas
extra fyziku to nemá (a spousta dalších much se taky najde; jenže - který běžný simy krom FC, BS a Condora mají extra fyziku a jsou bez much ? ;) )
obrovským plusem je online, škoda jen toho, že to bylo původně dělané pro 32 lidí. A ač se dá nyní lítat při daleko větším počtu (používá se 64), na slabším stroji můžeš už mít docela slušné problémy...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Rufu
Hopere spíš by jsme si měli ujasnit co nebo kdo vlastně Breakpain je.
Ve vlákně o G940 píše že ho vlastní.Tzn koupil si set bratru za 7 litrů proto aby začal lítat online nějakou hru z II světový?Když ho nikdy letadla nezajímaly?

Z toho co tu zatím napsal nejsem moc moudrej.Ofrňuje nos nad grafikou 9 let starý hry,kterou člověk kloudně (grafiku)ani nevnímá.

Ps:Cassi to není moc pěkná reklama ,radši kdybys něco postl screen od Horrida Šklebící se
Upravil/a Rufu dne 22-11-2009 18:36

3BAP_Cassius Chaerea
A přitom v prváku na střední, mě ty vobrázky v Levelu uplně fascinovali a když jsem se dozvěděl, že má Il-2 i funkční zpětný zrcátko, tak jsem to do dvou dnů měl doma.Úsměv

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-03-2026 12:24
večerníček z třetí říše https://youtu.be/.
..N8z5guABCb

29-01-2026 21:13
Každá dobrá snaha se počítá! :-)

28-01-2026 08:45
Oslava doma vyrobeným rámenem se počitá? Úsměv https://imgur.com.
..

27-01-2026 16:56
Mám někde doma konzervu s kaki. Bude to stačit?

26-01-2026 19:44
Kdo má doma saké nebo něco japonského (a vlastně klidně i korejské sodžu) - tak zítra by se dožil 106 let Hirojoši Nišizawa...

13-01-2026 15:22
touch & go jde i bez podvozku https://youtube.c.
..906nYc3PZR

01-01-2026 13:45
Spitfire Over Berlin Šklebící se https://youtu.be/.
..5VhM8uOx67

31-12-2025 14:37
Přeji všem, aby nový rok přinesl dny plné radosti, hezkých okamžiků a inspirace pro všechny plány.

23-12-2025 20:47
19.12. bylo výročí úmrtí Aloise Alzheimera. Nikdo si nevzpomněl.

18-12-2025 17:22
Padá databáze, něco si přej!

39,592,900 návštěv