November 22 2024 12:55:02
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 2
CSW_Eda, 1stCL_Ricrd

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
English Channel 1940-1941, 1942-1945
Cracken
Už jsem to sice psal, ale myslím, že vzhledem k významu si tohle zaslouží úplně nové vlákno:

http://www.allair...+part2+rar

Venku je několik verzí kanálu Canonova La Manche, který je o dost větší než původní beta a navíc obsahuje i letní a zimní verzi!

Kromě toho je tam i Duxford a Honington, tak ať žije 310. a 311. peruť! Konečně můžeme dělat autentické kampaně!

P.S.
Instalace funguje i bez všech těch dalších Hangar modů které autor uvádí - čili pokud neradi editujete soubory ini, pusťte jen install, a máte to!Mrknutí

Panek
Hele Crackene, sorry za OT, ale já se chtěl vždycky zeptat a teď po 3 kouscích se zeptám:
Ty jsi EMO?

Cracken
Tady je jedna mise pro Spita pro tuhle mapu:
http://www.allair...hp?t=19777

Paulus
Díky za informaci. Stavím novou rozsáhlou kampaň pro tuto mapuŠklebící se

TozziFan
P.S.
Instalace funguje i bez všech těch dalších Hangar modů které autor uvádí - čili pokud neradi editujete soubory ini, pusťte jen install, a máte to!Mrknutí

sry, asi sem jouda, ale když jsem to nainstaloval tak mi při načítání při 70proc. naskočí základní panel a při loudu v FMB mi spadne celej šturm. Dal by se někam postnout komplet postup instalace v češtině?

Cracken
sry, asi sem jouda, ale když jsem to nainstaloval tak mi při načítání při 70proc. naskočí základní panel a při loudu v FMB mi spadne celej šturm. Dal by se někam postnout komplet postup instalace v češtině?

A máš UI 1.1? Já mám UI 1.1, a ze svých zkušeností vím, že ne všechny objekty tam opravdu musí být, aby to fungovalo.

Čili:

Na U 1.1 to určitě funguje (nevím, co UltraPack či Superpack C6, páč se radši držím AAA, sichr je sichr). Vyloženě se mi nechtělo editovat tolik ini souborů, tak jsem to zkusil bez nich, no a dá se.

Měj UI 1.1, stáhni si všechny 4 downloady, pak je poctivě rozbal, pusť installer, dej cestu do svého šturma, a mělo by to být OK.

(Taky mi hra párkrát spadla na 70%, ale to bylo kvůli tomu, že jsem některé nové letadlo neprohnal aircraftinstallerem...)

Dej vědět, co a jak.

Lekk

(Taky mi hra párkrát spadla na 70%, ale to bylo kvůli tomu, že jsem některé nové letadlo neprohnal aircraftinstallerem...)

Dej vědět, co a jak.

a tomuhle říkáš sichr?Vyděšený zlatá ultra.

Paulus
Po téměř 2 letech práce, stovkách hodin zkoumání a práce jsem velmi šťastný, že jsem dokončil moji English Channel mapu. Vytvořil jsem 4 mapy. První mapa zahrnuje roky 1940 – 1941 a uvádí přesná letiště pro toto období. Druhá mapa zahrnuje léta 1942- 45 a obsahuje několik důležitých USAAF letišť. Obě mapy mají verze léto a zima.

Spolu s použitelnými autentickými letišti jsem vytvořil přes 100 nových objektů pokrývajících širokou použitelnou oblast – RAF letiště budovy a hangáry, hangáry Luftwaffe, anglické a francouzské budovy atd. Jsou navrženy, abys mohl mít velká hustě obydlená města se skoro žádným dopadem na frame-rates. Letiště jsou vytvořená použitím map a diagramů a ve všech případech jsem zkusil dostat správné budovy na správném místě.

Doufám, že se potěšíš z plodů mé práce – těším se na začínající nový projekt, když tento je dokončený a zabalený. Budu se těšit z každé mise a kampaně udělané pro mapu a doufáte, že budeš mít z toho mnoho hodin požitku.

Joe

Instalace

Požadavky

Za prvé, musí být provozován ve verzi 4.09. Mapa nepracuje s 4.08 nebo dřívější.

Ověř si, zda máš nainstalovaný následující mody (Hangar 2 je v U.I. 1.1)

LAL_Rone’s Hangar 2

http://allaircraf...HANGAR.rar

LAL_Rone’s Fortification Mod

http://allaircraf...cation.rar

MadToc TOW Objects

http://allaircraf...ts_ToW.rar

KevinP Road Plates

http://www.4share...D_MOD.html

or

http://www.mediaf...jtwmtzw2nm

Proveď:

1) Extrahujte obsah všech souborů do jedné složky.
2) Složka by měla obsahovat „čti mě“ (tento), a 2 složky – jeden pojmenovaný 'To Install' a jeden pojmenovaný 'Text to Add'
3) Otevřete 'To Install' a dvojklik na ' install.exe'. Dodržujte pokyny v instalátoru a to by mělo instalovat všechny nezbytné soubory do vaší MODS složky.
4) Teď otevřete 'Text Add ' složku.
5) ‘Add To Static.txt’ (' přide k Static.txt 'Mrknutí soubor obsahuje položky pro nové objekty a informace, které potřebují být vložený do vašeho existujícího static.ini souboru. Hledejte v MODS složce......\ STD\com\maddox\il2\objects\static.ini (vkopírovat jen text! NEPŘEPISOVAT)
6) ‘Add to All.txt’ (' přidat k All.txt’) obsahuje položky pro FMB seznam. Kopírujte položky ...\MODS\MAPMODS\Maps\all.ini..(MŮŽE BÝT I V:… \Files\maps\all.ini) (vkopírovat jen text! NEPŘEPISOVAT)
7) Jestli máte nainstalovaný QMB+, můžete instalovat sadu QMB misí pro 1940- 41 letní a zimní mapy. Neudělal jsem žádný pro léta 1942- 45 abych urychlil uvolnění mapy, udělej si vlastní Šklebící se. ' QMBPlus ' složka obsahuje položky pro váš standardní conf.ini soubor.
(Přidejte tyto linky do conf.ini, kde ' X ' je pořadové číslo. Podívej se na instrukce, které přišly s QMB+ jestli jsi zmatený.(?)

Jestli jsi provedl všechny ty kroky správně měl bys být schopný otevřít hru a všechny čtyři mapy by se měly objevit ve FMB a QMB a měl bys být schopný létat a ukládat mise.

A jeto...!

Joe

Jestli máš slabší PC nebo málo pamětí (protože to je docela náročná mapa), zahrnul jsem také 2 actors.static soubory, které obsahují pouze letiště (žádná velkoměsta nebo města). Přejmenuj je a přepiš originální actors.static (nejprve zálohuj!) jestli je chceš užívat. Můžeš najít tyto ve složce nazvané Airfields_Only.
Upravil/a Paulus dne 02-09-2009 20:13

TozziFan
parádaCool, jen ještě ... když začnu rozbalovat soubory tak nevadí, že se přepíše ten co už je rozbalenej? jo a nevím jak to naládovat do QMB

Paulus
FK_TozziFan napsal:
parádaCool, jen ještě ... když začnu rozbalovat soubory tak nevadí, že se přepíše ten co už je rozbalenej? jo a nevím jak to naládovat do QMB

Dle mých předpokladů se nic nepřepisuje, ale jen přidávají složky, včetně QMB.
Předal jsem několik poznámek do návodu - některé soubory se musí přidat ručně dle tvé konfigurace IL2 (použité mody).

TozziFan
hmmmm, tak jsem fakt jouda, protože se mi nepodařilo ty mapy rozchodit. Mám U.I.1.1+patch, stáhnul i ty ostatní mody, ale nevim proč k těm souborům nedají rovnou už přepsaný STATIC INI, abych ho tam jen zkopnul. Je tam toho na přepisování dost a asi to je ta chyba. Co se týká těch čtyř souborů, tak to jsou rar soubory a když je chceš rozbalit do jedné složky, tak se přepisují, protože jsou pojmenovaný stejně. Tak pls někoho, kdo to už má, o podrobný postup instalace.

Cracken
Radím to rozbalit winrarem, jinak to chodit nebude. Prostě otevři winrar, dej "extrahovat", a pak už jen pusť instal. Takhle jsem to dělal já a chodí mi to.

310_cibule
Tak to je slušný, tahle mapa má fakt docela atmosféru. Londýn, Cantenbury, bílé útesy doverské. To mne baví...
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

TozziFan
Cracken napsal:
Radím to rozbalit winrarem, jinak to chodit nebude. Prostě otevři winrar, dej "extrahovat", a pak už jen pusť instal. Takhle jsem to dělal já a chodí mi to.

jj tohle jsem udělal s prvním linkem a i s ostatníma, pak doplnoval static ini a nakonec mody...stejně nicNaštvaný

Cracken
Ale ten archiv je třeba rozbalit jako celek - ne první link, pak druhý, pak třetí a nakonec čtvrtý...

cyberolas
Myslím, že snad ještě nebyla mapa, kde by mne tak dlouho bavilo létat jen tak - a třebas si podletět Eifelovku...

veikso
Když si to nainstaluju, zůstane mi i původní beta? Abych mohl lítat na BoB serveru?

Cracken
veikso napsal:
Když si to nainstaluju, zůstane mi i původní beta? Abych mohl lítat na BoB serveru?

Jasan! Jmenuje se to toiž trochu jinak. Ty 4 nové mapy se jmenují:

1940_1941_Channel CAN_EnglishChannel/1940load.ini
1942_1945_Channel CAN_EnglishChannel/1943load.ini
W_1940_1941_Channel CAN_EnglishChannel/W1940load.ini
W_1942_1945_Channel CAN_EnglishChannel/W1943load.ini

Zatímco ta stará je:

English_Channel_1940 CAN_Channel/CAN_40_load.ini

...takže se nic nesmaže.
Upravil/a Cracken dne 03-09-2009 08:19

veikso
Dík a gratuluju k třicátinám.Mrknutí Vítej mezi dorostenciŠklebící se

Cracken
veikso napsal:
Dík a gratuluju k třicátinám.Mrknutí Vítej mezi dorostenciŠklebící se

Díky!Úsměv Mládí končí, stáří už začíná.Zamračený

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,015,600 návštěv