November 22 2024 12:59:47
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 12

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Unified Installer version 1.1
Tomik
Tak ho dneska konečně vypustili..
http://allaircraf...hp?t=11860

LesniHU
Muze sem prosim nekdo napsat co je tam vlastne oproti stare verzi noveho a proc to cele ma skoro dve giga?

310_cibule
Potřebuju to?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

310_Podrs
Proc tam neni Bf109 E1? Ta neni od AAA?

http://www.310raf.com
Cracken
Je tam spousta prima map, pro které se najde využitíCool Ale vážně, ta velikost je omračujícíNaštvaný

Lavo
Nove je hlavne BLENHEIM-1F a BF-109F_Kanonenboot ...inak nic , jo a samozrejme torpedova Ju88....bieda...

CSL_Raptor
Sakra okolo 80MB mi to vždycky spadne. Jde vám to někomu stáhnout?Naštvaný

3BAP_Razo
CZS_Raptor napsal:
Sakra okolo 80MB mi to vždycky spadne. Jde vám to někomu stáhnout?Naštvaný

No mě to spadne ještě dřív. Smutný

http://3iap.4fan.cz
czs_scharck
Jako vždy s tím ještě počkám až se pár nedočkavých spálí a vychytaj se tak mouchy. Zamračený
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

313_Vity
Neni nekde patch z 1,0 na 1,1 ? Protoze ve 2giga je urcite obsazeny cely 1,0 ... Naštvaný

Lavo
No Vity nieje to tak ako si myslim..po zbeznom nahliadnuti do balika sa mi zda ,ze toto je taka zakladne nadstavba na 1.0 , ktora obsahuje iba zaklad na ktory sa nabali zvysok....jednoducho ak si to das urcite si zalietas , ale niektore prima finesy tam nemas....napr.hangar mod,fortress mod ,infantry mod , efekty zasahov ,Emil E 1 , PZL 24 a tak podobne....

1stCL_pbarry
Lavo napsal:
No Vity nieje to tak ako si myslim..po zbeznom nahliadnuti do balika sa mi zda ,ze toto je taka zakladne nadstavba na 1.0 , ktora obsahuje iba zaklad na ktory sa nabali zvysok....jednoducho ak si to das urcite si zalietas , ale niektore prima finesy tam nemas....napr.hangar mod,fortress mod ,infantry mod , efekty zasahov ,Emil E 1 , PZL 24 a tak podobne....

Tak treba PZL.24 ma spatnej dmg model a nejde poskodit 7mm kulometama. Emil je taky takovej dokurvenej. Dobre ze tam nejsou
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
Cracken
No, ale Hangar mod a Infantry Mod tam teda dát mohli, stejně jako vlajky. Zrovna tyhle používám nejvíc. (A vypadá to, že Morenations tam taky není.) Aspoň, že jsou tam prima mapy pro budoucí čs. kampaně - Channel, Francie a různé mapy Středomoří.
Upravil/a Cracken dne 01-02-2009 14:28

1stCL_pbarry
jo je to vopruz jinak. Cekal sem vic.
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
Cracken
Tak, už to konečně instaluju, pak napíšu, jaký to je.

Tak, už jsem mrknul, nová letadélka, i když pro mě nic zajímavýho, páč je to v podstatě variace stávajících typů. Osobně bych tam chtěl spíš třeba Fiat CR-32, Typhoon, Hudson, o Avii a Letovu nemluvě. Připouštím, že proudové Arado pro noční stíhání je zajímavé.

Nejsem si úplně jistý, protože jsem už měl nainstalován Gastoův More nations Mod 5, tak nevím, zda mi to tam nezůstalo - nevím, jestli to UI 1,1 přidal, nebo ne....

Každopádně, jak jsem zběžně koukal, mám dojem, že tam je Hangar Mod, Fortifications mod + vlajky. (Chybí tam ale vlajky Československa, Polska a Maďarska, hlavně, že jsou tam vlajky kdejakýho BanánistánuNaštvanýNaštvanýNaštvanýNaštvanýNaštvaný.) Ani Infantry Mod nenajdete. Jsou tam jen ti zelení panáčci, kteří byli už součástí Hangar modu. Velkým bonusem je přidání map - krásné Slovinsko, Kanál, Francie a Alpy. Zvlášť Kanál, Francie a zimní Slovensko se bude hodit pro čs. kampaně.Mrknutí Takže, je zatím evidentně velký kus práce, ale leccos by se tam ještě podle mě objevit mělo...Smutný

Takže závěrem, protože je jednodušší nasát spoustu Modů naráz než postupně, určitě si to hráči mých kampaní budou muset stáhnout, pravda, čekal jsem, že už nebudou muset stahovat nic dalšího, ale opak je pravdou!! Nadále bude třeba přidat a stáhnout si i některé další mapy, vlajky a vojáky. Grr! Za ty dva Giga a ty hodiny stahování, kdy mi to kikslo na 80% a následného vztekání to příliš nestojí...
Upravil/a Cracken dne 01-02-2009 16:45

Paulus
= AAA Unified Client Installer verze 1.1 =
Uváděný vyhrazený server 1.1 kontroluje provozní 2 kompatibilitu ke stažení zde
?
Od Community, for the Community
Vítejte v druhém AAA instalátoru. Vždy bylo našim záměrem poskytnout jednoduchý způsob instalace modů nalezených na tomto místě, děkujeme Vám za vaši trpělivost. Tak jako v instalátoru 1.0, tento instalátor obsahuje jen dokončené produkty (žádná beta) s jednoduchou instalací.
Naším záměr byla aktualizace instalátoru1.0, ale našli jsme nějaké starší mody, proto se nedržíme jen aktualizace, chceme zajistit dobrou čistou instalaci pro každého. Navíc, shromáždili jsme veškerá nová letadla a objekty v jedné instalaci zajišťujíce kompatibilitu se serverem checkruntime=2 compatibility.

Do budoucna je našim záměrem,že 1.1 poskytuje spolehlivý základ, do kterého budeme jen vydávat opravy nebo kompatibilní doplňkové mody do běžné struktury.

Jak je uvedeno výše, verze 1.1 prosazuje kontrolu provozu a pro ty, kteří si chtějí vynutit crt=2 pro coops a online války, smí tak dělat dobře informovaný hráč používající stejnou sadu modů. Proto důrazně navrhujeme všem uživatelům nepřidávat nové mody nebo letadla k této instalaci. Pokud si nicméně přejete přidat mody prosím udělejte si separátní kopii hry a přidejte tyto položky ke zkopírované hře.

AAA Community Mod Installer Version 1.1 obsahuje:
Herní verze a Switcher:
Tento instalátor poskytne zákazníkům Direct - 2 - Drive, pro aktualizaci hry, aby byla slučitelná s DVD verzí a dovolil spustit mody.
Instalátor také poskytuje šikovný Switcher, který bude umístěný v herní složce 1946. Jméno Switcheru je ' Il2VersionSwitcher.exe ' Tato malá aplikace dovolí uživateli přepínat verze 4.08 a 4.09 a používat 6DOF pro verzi trackIR.
Obsažené mody:
AI letadel vhodný pro let (Tyto používají kabiny & zbraně z letadel schopných letu)
Většina z nich je vyrobená MrJolly & dodatečné práce od Lt.Wolf

MODY
_DOCS_ (dokumentace pro mody) Vyjmenováno…
Letadla (Vyjmenováno)…
Kolizní_úroveň
Kráter_F_IV…
Motorový plamen
F6F_ZRCADLO_MOD
Záře_Vzdálenost…
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -doplňkový
BritishReticlesMod
-kabiny pilota_BF_109F_Standardní
-Flushys_cloudmod_v1
-PropTex
-FMB (umožňuje tvorbu map. Prosím vyřaďte při spojení s crt2)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -doplňkové

Poznámka:
Verze 1.1 zahrnuje BombBayDoors_Plus_v2 stejně jako WindConfig_v3. Návod na spuštění těchto položek na serveru naleznete ve stejnojmenné složce.
....1946\mod\_DOC_

Zahrnutý mapový mod:

V 1.1 jsou zahrnuté následující aktualizace map:

Rubrika:
opravené břehy

svazek_ItalyAfricaGreece
opravený body tvořené pro boj zblízka na vyhrazeném serveru

Zuti_Slovinsko
Editovaná letiště, aby dovolila bombardérům vzlétnout z polních letišť stihačů

Tvůrci Modů;
Tvůrci map;
Tvůrci dodatků:

=======================================================

PROSÍM ČTĚTE VŠE DOLE

STAHOVÁNÍ & INSTALACE

1. Stáhněte všichny následující soubory do složky do vašeho pevného disku
Ujistěte se, že všechny soubory zůstanou v jedné stejné složce

2. Po stažení čtěte instalační varování a instalační instrukce.

Download > AAA_Společenství_Instalační_ver_1_1_part01.exe (250 meg) …

Prosím klikněte zde pro udělení daru pro AAA

POZNÁMKA: Pro stažení souborů rychleji nejprve stáhněte část 1 & 2, zatímco jsou tyto části stahovány otevře se další okno průzkumníka, navigovat otevřít & přihlášení do systému do allaircraftarcade.com znovu & pak uvnitř toho průzkumníka stáhnout další 2 části. Toto dá vám nejvyšší rychlost stahování pro všechny soubory. Jestli chcete stáhnout všechny soubory současně jednoduše otevřte tolik průzkumníků kolik bude potřeba.

Varování před instalací:
1. Pokud instalujete tento balík na čerstvou instalaci IL-2 1946 DVD, musíte použít patch 4.08m.
2. Jestli máte IL-2 nainstalovaný, zkopírujte váš aktuální IL-2 1946 a přejmenujte ji na novou složku. Dale smažte FILES a MODS složky. Znovu instalujte kopii 4.08 soubory dovolující Direct 2 Drive uživateli, aby byl slučitelný s modem.
3. Pokudjste již použili instalátor 1.0, zálohujte si složky FILES a MODS.

Instalační instrukce:
1. Dvakrát klikněte na soubor 'AAA_Community_Installer_ver_1_1_part01.exe'
POZNÁMKA: Potřebujete spustit jen první část (part01) dokud máte všechny soubory pohromadě můžete ignorovat ostatní části
2. Jakmile se otevře levým klikem na Browse knoflík a Select vyberte IL - 2 1946 4.08m herní složku. Vybrání potvrdite OK a levým klikem instalujete.
3. Které soubory vybrat - ano vše

Verze Switcher
Prosím užívej verzi Switcher obsaženÝ v balíku umístěném uvnitř kořene vaší hry IL2 ve složce Il2VersionSwitcher.exe umožňující přepínat mezi různými verzemi hry. Jestli z nějakého důvodu máte problémy s otevřením verzí Switcherem můžete použít dávkové soubory také obsažený uvnitř kořene IL2.

DALŠÍ NÁVODA NALEZNETE V READMEA UVNITŘ IL2 nazvaný: #ReadMe_Community_Installer_ver_1_1.txt

=======================================================

ZVLÁŠTNÍ POZNÁMKA : Občas budeme upravovat poštu s dalšími detaily autorských prací

CHYBY & záplaty a seznam tiskových chyb pro Unified Installer Version 1.1

Minulé chyby:

Žádné

Seznam tiskových chyb #ReadMe_Community_Installer_ver_1_1.txt

MKII Gyro Gunsight nebo Standard Gunsight pro Spitfire MK IX switcher
- - - - - - - - - ----------------------------------------------------------
Mělo by být:

Pro udržení optimální slučitelnosti se serverem a klienty, MKII GYRO pro Spitfire MK IX je ON.

EAX (environmentální zvukový) switcher
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mělo by být:

Pro udržení optimální slučitelnosti se serverem a klienty, EAX je standardně vypnutý. Žádné další zvuky nejsou dostupné než původní nebo opravené zvuky. Je na uživateli, aby vybral volbu pro EAX v herním ovládacím panelu.

*přidaný text který se neobjeví v read me

Bomb bay doors mod
-------------------------------------------------------------------
Pro následující bombardéry musíte nastavit nový klíč k otevření dveří pumovnice
Mosquito Variants, B25 Variants, B29, B17 Variants, B24.
Funkce nastavení dveří pumovnice, aby se otevřely je funkční 'Power 10' uvnitř ovládacích prvků

Dodatečné informaci naleznete v:
....1946\Mods\_DOCS_\BombBayDoors_Plus_v2_README.txt

Wind Configuration Mod
-------------------------------------------------------------------
Dodatečné informaci naleznete v:
....1946\Mods\_DOCS_\WindConfig_v3_README.txt

Dočasné pomocné zrcadlo:

Více zrcadel připravujeme…

Dejte nám vědět s jakýmikoliv problémy
Díky

Prosím upravte případný nesrozumitelný překlad. Něco jsem moc nepochopil.

Enjoyr
..K tomu padání při stahování - měl jsem stejné problémy,takže jsem nakonec dodržel návod z AAA (nyní přeložen od von_Pavla ;-) ) a každý z RARů jsem stahoval extra v novém okně IE a šlo to. Jen to chce mít 8x otevřený IE (ve Firefoxu s jeho downloaderem to nešlo)...

www.enjoyr-page.cz
Uzin
Šlo mi to i ve Firefoxu 3 s jeho downloaderem, ale ne všechny soubory. Asi podle vytížení AAA serveru se některé soubory nepodařilo stáhnout celé. Řešením bylo instalace downloaderu iGetter, který dokáže resume download, navíc běžel více než dvakrát rychleji, než nativní download Firefoxu.

Hokus
Je v novem installeru AAA ,neco noveho co neslo stahnout samostatne?

Paulus
ÚsměvVELKÁ PROSBA !!!

Kod to má stažený hoďte to někam jinam kde to půjde stáhnou. Už si stím hraju tři dny a mám celej jen ten poslední s 27MB.
Dejte to třeba na http://czshare.com/(mám tam účet-tak ať ho využiju)
Nebo někam jinam.

Prosím, prosím!!!Šklebící se

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,015,641 návštěv