December 22 2024 06:46:00
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
IL-2 Jaky ma vliv vzuk na FPS !?
CW_Foxl
Tak tohle je kruty!!! V Black death jsem se nebyl schopen dostat na 30 fps avarage a to ani na ty nejstrasne hnusnejsi detajly a rozliseni 800*600. Byl jsem uz totalne zoufalej, pak me napadlo v setapu uplne vypnout zvuk a fps se o dost zvysily. Mam AMD 2600+ 1G ram a
gf 6600. deataily mam naplno bez hw shaderu a 1024/762. S timhle nastavenim mi jede cerna smrt 26 fps a s vypnutym zvukem 35. Je tohle normalni, schvalne to nekdo taky zkuste bez zvuku, Zajima me
jestli vam to udela taky takovej rozdil a jestli ne tak tu svou zvukarnu rozdupu :sm41: nebo raci koupim novou.

AH_James_Gastowski
jj, zvuk dělá dost, taky jsem si změnil zvuk na nejhorší kvalitu a dal "headphones" a FPS se zvedlo.

57MH_Zvire
No jo no. Když se ti procesor snaží emulovat EAXnevímkolik a přidávat do prostorovýho zvuku ještě efekty typu uchovhrnci, tak se nediv, že to tak strašně vytěžuje systém. Buďto stáhnout jak píše přispěvatel nade mnou a nebo si koupit zvukovku, která tohle dělá sama.

airspace.cz
Patrikhuhu
Sniž stupeň HW akcelerace zvuku. Dá se to například v DXdiag.

CW_Foxl
Jo, taky jsem to nastavil na nejmensi kvalitu a je to lepsi ale proti vypnutymu tvuku tam je porad jeste rozdil tak 4-5 fps..prijde mi to dost

CW_Foxl
dobra, zkusim snizit i tu akceleraci ve windousu...a co ta kvalita prevodu vzorkovani...ma taky nejakej vliv?

Patrikhuhu
CZ_Foxl napsal:
Jo, taky jsem to nastavil na nejmensi kvalitu a je to lepsi ale proti vypnutymu tvuku tam je porad jeste rozdil tak 4-5 fps..prijde mi to dost

Pak pomůže akorát kvalitní zvukovka. Já jsem s Audigy 2 ZS naměřil rozdíl tak kolem 1 FPS.

CW_Foxl
co stoji takova zvukovka, ktera mi udela 1fps rozdil??

rudidlo
SB Live oproti integrovane urychli u me tak, ze zatimco integrovana s EAX zatezuje procesor na 35%, externi na 12%.
EAX mam ve hre vypnute, protoze ze zapnutym EAX neslysim ostatni letadla.
Kdyz jsem menil vzorkovaci vrekvenci v ILovi ze 44kHz na 22 kHz, tak mi to fps ubralo, nebot se domnivam, ze IL bere 44kHz a downsampluje zvuky pres DirectX, coz zere vykon.

http://silicon-remarks.blogspot.com
CW_Foxl
Jeste me zajima, proc kdyz mam ILa na opengl, tak mam limitovany fps na 60, vic to neprekroci ani v menu ani jinde a na directX to jede az treba do 1000...je to normal?? :sm19:

Patrikhuhu
CZ_Foxl napsal:
Jeste me zajima, proc kdyz mam ILa na opengl, tak mam limitovany fps na 60, vic to neprekroci ani v menu ani jinde a na directX to jede az treba do 1000...je to normal?? :sm19:

Mas zapnutou Vsync v ovladacich u OpenGL.
Jinak ceny lepsich zvukovek jdou tusim nad 2000,-

Pokud si pres vikend vzpomenu, tak udelam test beze zvuku a se zvukem jeste jednou - pro jistotu. Úsměv

Maxxis
CZ_Foxl napsal:

to je divny ja mam gf6000gt a ve hre od 30 fps az do 65 v pohode a na openGL. Jestli to neni nekde v konfigu. Mel sem v mape aji 117

MK_KaiN
FOXLE!!!!! Já tě trefím do nosu:sm11:to jsi si toho nemohl všimnout dřív,himbajs,jsem to zkusil,vypnul jsem hw akceleraci zvuku a fps v BD mě stouplo z ubohých 29 na 38Šklebící se.:sm19:Tohle ti nikdy nezapomenu.:sm38:

CW_Foxl
Jo jo, ja to mel Klokane taky celou dobu zaply a divil sem se proc mi to furt chodi spatne, ale u me je problem ze mi to brzdi i kdyz stahnu kvalitu zvuku na minimum, tak asi -6 fps.
Kde prosimvas najdu ty ovladace na opengl?????

310_cibule
Pomóóóc, jak se dostanu na nastavení ovladače vkarty? Nahrál jsem si driver XTreme G 81.95 a teď jsem ztracen. Přes vlastnosti zobrazení se na dosavadní možnosti jako zapnout/vypnout AA či Vsync neproklikám. Tak kde?

CW_Foxl
ja se tam dostanu takhle -vlastnosti/nastave/upresnit/ Karta(6600)
nebo jestli mas na liste v pravo dole NVIDIA Settings, tak na to cvakni pravim pak dej nvidia disley a cvakni na na ten monitor co vyjede.
Jinak tyhle ovladace 81.95 sem tam dneska taky hodil...no nevim moc dobry mi to neprijdou Smutný

Maxxis
muhahaha tak jdu na smenu misto me gf6600 gt na x800gto 256 ram muhahha to bude frejmu.
Všiml jsem si ze na a643000+ uz nema vliv zvyšení MHz na procesoru nejakou přímou umerou, při zdvihu na 2200 MHz na jadře se frame zvedly o 4-6/sec, coz neni dobrej poměr.Měřeno v BD a skrze fraps.Uvidime co přinese ati, k nim sem dokoupil a-data 500 vitesta, jen dioufam ze až mií to dojde tak to sežvejkne deska. To je ironie co člověk dělá pro šturma.:sm19:

MK_Paja
Vypínat HW akceleraci zvuku (v dxdiag) mi přijde v dnešní době docela scestné, rozhodně bych se snažil řešit problém jinou cestou.

310_cibule
no, to ke právě to. Takhle jsem se tam dostávat dosud. A teď to nejde ani tim jedním způsobem. V liště nic nejni a ve vlastnostech to tyhle možnosti přestalo nabízet a mele toé něco o TweaksRUs.

MK_KaiN
Vypnul jsem ji v nastavení hry.Do dxdiag kvůli tomu nemusím.Jinou cestu jsem teda krom novýho železa nenašel.Zvuky jsou bez hw akcelerace v pohodě,naopak teď rozeznám směr odkuď zvuk motoru přichází,což mě předtím nešlo.:sm5:

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

36,120,382 návštěv