Akro uzavřeno pro veřejnost--19.9
|
WinteR |
Přidané 17-09-2008 12:56
|
Uživatel
Příspěvek: 644
Založený: 30.09.05
|
Akro bude uzavřeno pro veřejnost od 17:30 z duvodu společného treningu akroskupin Fighting Meteors(cze) 313 Gruppo Acrobatico (Italie) Escadrile RagridZ(Francie). Děkuji za pochopení...V případě zajmu sdělím zajemcum o virtualní akrobacii heslo, aby se mohli přijít podívat...
Upravil/a WinteR dne 18-09-2008 06:38
|
|
|
|
Jirka |
Přidané 20-09-2008 16:18
|
Uživatel
Příspěvek: 1553
Založený: 02.11.05
|
A proč je uzavřen i 20.9. ? |
|
|
|
WinteR |
Přidané 20-09-2008 20:11
|
Uživatel
Příspěvek: 644
|
Má chyba, včera jsem zapomněl změnit heslo na z5 tímto se všem omlouvám za zpusobené potíže. Už tam je heslo puvodní |
|
|
|
falkon |
Přidané 21-09-2008 00:44
|
Uživatel
Příspěvek: 1478
Založený: 29.09.05
|
Nechcem rypat, ale mozem sa spytat, k comu je dobre mat "uzavrety trening"?! Navyse, "uzavrety trening" na "verejnom serveri"?!? Ked si chcete trenovat sami medzi sebou, tak si to hostujte sami, nie?! Preco "uzatvarat" verejny server, ktory tu je pre vsetkych bez rozdielu veku, narodnosti, pohlavia a farby auta?!
Nechcem vyvolavat ziadny flame, ale pride mi aktualny pristup WinteR-a dost sebecky.
Pokial by si chcel argumentovat tym, ze "nikoho tym neobmedzujes", pretoze tam "aj tak nikto nechodi", tak v tom pripade sa musim spytat, k comu je ta uzavierka potreba, kedze ste tam aj tak sami a predsa vam "tam nikto nepride"?! A pokial na to chces povedat, ze zato, aby tam v danu dobu nikto neprisiel, tak sa opat musim spytat, ci to nie je sebecke odopierat tym ostatnym moznost vlastneho poletu?!
A tiez asi dobre nechapem, preco sa potrebujete "skryvat"?
Nechcem tymto postom posobit tak, ze si ako uzivatel chcem diktovat pravidla, to nie, ale pokial som nieco nepostrehol, tak za hlavneho spravcu AH serverov stale povazujem Cutoru - a od neho som ziadne vyjadrenie k uprave pravidiel prevadzky AH Akro serveru nepoul/necital (nieco v zmysle ze "tento server od teraz sluzi hlavne k zaujmom skupiny 'Flying Meteors', a pokial si ona uzmysli a dovoli to, moze byt tento server vyuzivany aj verejnostou" )
Mohol by si mi to, WinteR, prosim ozrejmit? Pytam sa normalne, zo zaujmu, nie ako utok voci tebe (vam). Za odpovede vopred dikes. |
|
|
|
AH_Enty |
Přidané 21-09-2008 00:52
|
Uživatel
Příspěvek: 508
|
Akrobat má sloužit na tréninky, specky a atd. Bohužel tam chodí i paka, který sundají kohokoliv. Proto se nedivím, že si to uzavřeli. Jen neznám přesnou domluvu s Čutorou.
Udělali chybu (změna hesla) a doufám, že už se to nestane a že info o uzavření a otevření akra budou dávat včas a řádně.
Přecijen jsou tam hosty a měli by se podle toho chovat. |
|
|
|
57thMH_Edison |
Přidané 21-09-2008 10:04
|
Uživatel
Příspěvek: 946
|
Já si myslím, že sem tam se akroserver pro jakoukoli akro nebo bombardovací atd. skupinu může využít a tím i zavřít. Jen už proto, že tam je opravdu dost lidí kteří tento server využívají na totální destrukci všeho co na té mapě je. Dále při letu ve skupině je velice nepříjemné polagovávání při odhozech munice nebo znovunarození jiných létajících. A tak pokud to nějaká skupina lidí která bude opravdu chtít trénovat slétanost ve skupině by mohla server uzavřít, ale stím jak psal Enty, že to dá dostatečně předem vědět + si vytíčí daný čas třeba OD 21:00 DO 24:00.
RUM ZBYSTŘUJE ZRAK A ZJEMŇUJE PILOTÁŽ
|
|
|
|
Tajpan |
Přidané 21-09-2008 13:14
|
Diskutující
Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
aby som sa priznal , zmysel DF-AH treningu mi uniká.
ešte v dobách vzniku mal opodstatnený zmysel , ale teraz už asi nie.
ak by tam spolu trénovalo 20 až 40 pilotov, k príprave k nejakej velkej špeciálke (asi už je s nimi amen) tak som za. Ale pre pár pilotov.....
neviem, ale ked chcem trénovať s niekým, tak hostnem cez HL nejaku misiu, alebo spravím primárny server na heslo , alebo sa k niekomu pripojím a je. Alebo sa vopred s niekým dohodnem. Alebo ide sa na server s externými pohladmi a blbnem do sýta.
Skôr by som bol za to, aby sa z DF-AH-treningu stal klasický server s takými istými mapami ako DF-AH ale s externými pohladmi, neobmedzenou muníciou a palivom. A každý sa može vyblázniť do nekonečna.
S tým, že ak by sa predsa ešte letela nejaká Velká Bombardovacia špeciálka, alebo iná misia, tréning a nácvik s velkým počtom učastníkov, by sa tento server mohol dočasne uzamknut.
|
|
|
|
310_Gringo |
Přidané 21-09-2008 13:48
|
Uživatel
Příspěvek: 550
Založený: 28.03.07
|
No mě se AH-Spec zbytečný nezdá..Ale beru to zas z pohledu naší squadry.Chodíme tam celkem často a to právě z důvodu tréningů, nebo když chceme cokoli vyzkoušet.Např: letadla která mají stát proti sobě při nějaké nadcházející akci.Kluci z 311 tam občas zkoušejí formace atd...Dál je na AH-spec pravidlem, že pokud si chce někdo na někoho zastřílet tak se nějdřív zeptá.A nepamatuju si kdy se stalo, že by se někdo míchal do tréningu nějaké skupiny...A když tak jen jednou,než je mu vysvětleno, že si to ta skupina nepřeje.Lidi to respektujou.
A proti zamknutí serveru na omezený čas,zvláště pokud tam cvičí akrobacii ve formaci,taky nic nemám.Přece jen v takový chvíli jsou lagy,které způsobí narodivší se pajlot,to nejhorší co se může stát.
Jo člověk si může hostnout mapu a tam si blbnout, ale ne každý má na to lajnu.Na AH-spec se člověk připíchne kdy chce,bez problémů.... |
|
|
|
Rufu |
Přidané 21-09-2008 13:48
|
Uživatel
Příspěvek: 1348
|
Tajpane několik let to tu jede skoro hardcore a ty bys z Akra udělal servr s externími pohledy.To už je lepší ho vypnout úplně aspoň se ulehčí tomu 20% zatížení sestavy.Mě spíš štve že tam bylo zakázáno střílet a střílí se tam ostošest.A taky není moc dobrý nechávat práva více lidem.Měli by je mít max 3-4. |
|
|
|
Topper-Czech |
Přidané 21-09-2008 16:22
|
Uživatel
Příspěvek: 879
Založený: 17.05.08
|
Nevyřešilo by se všechno kickem?
Pokud to je server primárně na akrobačky, nemá tam boj co dělat. Na druhou stranu není žádná novinka, že i když si tam jdou nějací nejen akrobati potrénovat, zvrtne se to brzy nebo později na MASOMLEJN. A jdou do toho skoro všichni - já, vy, atd..
Akro je veřejné, nějaké uzavírání je blbost. Ono by to dopadlo asi tak, že nejdřív si to uzavře jeden, pak jinej.... a z veřejnýho serveru je paskvil.
Pokud bude vhodně nastavený kick (přece jenom dochází ke kolizím ve formaci), tak si to střílení každej rozmyslí, a nebude třeba si to zavírat. Bohužel ale nevím, jak by to mohlo fungovat při trénincích bombarďáků.
Upravil/a Topper-Czech dne 21-09-2008 16:28
|
|
|
|
AH_Enty |
Přidané 21-09-2008 19:33
|
Uživatel
|
Si děláš srandu ne, bo kdyby jsi znal historii a proč vznikl, tak by jsi toto nepsal. |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 21-09-2008 22:38
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10825
Založený: 26.01.13
|
Mně celá tahle diskuse připadá taková divná Prostě ať je to Open, když si to někdo chce zarezervovat, ať skočí za Čutorou nebo Entym a domluví se. Není třeba nějak hrotit situaci.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
311_Rampa |
Přidané 21-09-2008 22:54
|
Uživatel
Příspěvek: 642
|
1stCL_Fucida napsal:
Mně celá tahle diskuse připadá taková divná Prostě ať je to Open, když si to někdo chce zarezervovat, ať skočí za Čutorou nebo Entym a domluví se. Není třeba nějak hrotit situaci.
myslím, že tohle je to nejrozumnější řešení, které zde padlo. |
|
|
|
AH_Enty |
Přidané 21-09-2008 23:11
|
Uživatel
|
Jo v pořádku, já to nehrotím. Vím, že pár lidí má na akro práva. Jen musí dodržet to, že zamčení včas oznámí a hlavně to po skončení akce zase dají do původního stavu.
Oznámím (nejlépa 2 dny dopředu)
Ve stanovený čas uzamknu vlastním heslem
Po skončení dám původní heslo
Oznámím ukončení blokace serveru
Jednoduchý. Hawg. Jdu schánět Cd s hudbou z Posledního Mohykána. |
|
|
|
Jirka |
Přidané 22-09-2008 07:27
|
Uživatel
Příspěvek: 1553
Založený: 02.11.05
|
Pardon, o vlákno vedle
Upravil/a Jirka dne 22-09-2008 07:46
|
|
|
|
Topper-Czech |
Přidané 22-09-2008 10:03
|
Uživatel
Příspěvek: 879
Založený: 17.05.08
|
AH_Enty napsal:
Si děláš srandu ne, bo kdyby jsi znal historii a proč vznikl, tak by jsi toto nepsal.
To jako já? Historie je za náma, ale dokážu si to domyslet - sry, ale do příchodu 4.04 jsem nic moc okolo nesledoval. Jenom ten knipl
Už vidím ten výraz, když někdo poněkolikátý vyplňuje heslo, a nic. Jo, je tu přece TS, ale uvidíš tam deset lidí, a přejde tě chuť se na "něco" zeptat. Mrknu se přece na AH web, jestli tam není nějaký info, ale nic. Tak pro jistotu prošťourám SVK a hle, speciálka je dočasně zprivatizovaná. Tak po tomhle lovu je to odrovnávka. Jasně, že dát vědět adminům je samozřejmý, ale kde to naleznou ostatní? Nebrojím tady proti nikomu. Ono to asi fakt jinak nejde, když se chce FM vyhnout lagům. Když budou daný jasný pravidla, může to fungovat. |
|
|
|
AH_Enty |
Přidané 22-09-2008 10:29
|
Uživatel
|
Adminům ani tak nemusí. Tam je to s Čutorou nějak domluvemý.
To oznámení jsem myslel dát sem na SVK. To je důležitý. |
|
|
|
57thMH_Edison |
Přidané 22-09-2008 18:24
|
Uživatel
Příspěvek: 946
|
Zase na druhou stranu kolikrát za rok se AKRO uzavírá ??? Jestli je to v celkovém počtu 10x tak je to hodně. Dále je nás počítám 5 kdo má přístup k ovládání servru. A tak je na jednom s těch pěti jak rozhodne o zamčení servru nebo ne. Ty práva dal Čutora proto, aby se dali na AKRO spouštět speciálky a jiné akcičky. Kolikrát je AKRO volne celé hodiny a nikomu to nevadí, tak proč by ho někdo nemohl využít !!! Edi
RUM ZBYSTŘUJE ZRAK A ZJEMŇUJE PILOTÁŽ
|
|
|
|
clone9cz |
Přidané 22-09-2008 19:28
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 5062
Založený: 09.10.05
|
Tady se to moc resi, kdyz se ja s Winterem domluvime, ze si na Akro udelame specialku a budem do sebe strilet, tak bude vse v pohode, ale kdyz se domluvime, ze do sebe strilet nebudem, tak to bude spatne ?
Bacha teda na ten dvoji metr !
snad abych to tu dal uz do kose, kdyz jsem to jednou pro vzdy vyresil ?
EDIT:
uplne jsem zapomnel na aplaus
Upravil/a clone9cz dne 22-09-2008 19:39
|
|
|
|
Rufu |
Přidané 22-09-2008 19:40
|
Uživatel
Příspěvek: 1348
|
Chcete něco vyřešit -řekněte to Clonemu.Ten to tu vyčistí.
Nevím ,ale tady se řešilo "zamčený akro".Sice se za to Winter omluvil,ale když se na to ptaj lidi na AH a pak další tady tak je něco špatně.
Asi by se vám taky nelíbilo kdyby jste si naplánovali lítání na akru a co se to děje,veřejnej servr a nejde se tam dostat?
Ok Enty to zodpovědl. |
|
|